Menu

Futsal

Přípravný zápas

Česko – Ukrajina

2:4

konec (0:2)

30.01.2019, 20:15 • Kutná Hora • Vít Muzikář

40

40. PEDJAŠ - 2:4

40

Ukrajina právě vstřelila branku!
Hotovo! Ukrajina vyhraje! ALEXANDER PEDJAŠ využil české nepřesnosti a běžel naprosto sám na prázdnou českou branku, kterou nešlo netrefit!

38

Tomáš Neumann si bere timeout.

37

Ukrajina reaguje timeoutem.

37

37. VNUK - 2:3

37

Česko právě vstřelilo branku!
Seidler s Koudelkou dostali míč při české powerplay na levou stranu a TOMÁŠ VNUK celkem z úhlu pokořil brankáře do delšího horního rohu brány. Asistence: Tomáš Koudelka.

34

Záruba nesouhlasí ani v nejmenším a se sudím Nešněrou debatuje také Rešetár. Tak či onak – pátý český faul je tady. Jakýkoliv další faul na obou stranách znamená desetimetrový kop.

33

33. SEIDLER - 1:3

33

Česko právě vstřelilo branku!
MICHAL SEIDLER převzal na levé straně míč od Lukáše Rešetára, Savenko sice vyběhl na hranu vápna, ale Seidler jej i tak překonal střelou na delší tyčku. Asistence: Lukáš Rešetár.

32

Ondřej Černý viděl faul na Seidlera na pravé straně a Ukrajinci budou hrát 8:18 s pěti fauly. Šestý faul by znamenal desítku.

30

Koudelka v situaci dva na jednoho nachystal míč zprava na levou stranu přes bránícího Mikiťuka, jenže Slováček v obrovské šanci minul vzdálenější tyč, když byl sám před brankářem.

28

Seidler si seběhl na levou stranu a následná střela přes obránce lízla přední tyčku.

25

Na druhé straně šli Češi do rychlého brejku, po křižném pasu zleva do pravé poloviny hrací plochy procedil Slováček míč přes Savenka, ale tomu pomohla bližší tyčka.

25

Míč propadl na pravou stranu k Saltanovi a jeho zakončení z jedničky skončilo na zadní tyči.

22

22. MIKIŤUK - 0:3

22

Ukrajina právě vstřelila branku!
MIKOLA MIKIŤUK se trefil z nařízené standardky z levé strany přes Seidlera, který byl jediným hráčem ve zdi, balón se následně otřel o pravou nataženou nohu Vahaly a skončil v české síti. Bez asistence.

22

Ukrajinci dlouho rozehrávali roh z pravé strany a posléze to vypadalo na Fareňuka, kdo z osy vápna zakončil do pravé tyče.

22

Vnuk udal ztrátu, Fareňuk poté obešel na levé straně Rešetára, nahrál na střed vápna Radevičovi a jeho zakončení pod horní tyč tečoval Vahala!

20

Po sklepnutí Slováčka na pravou stranu na Zárubu do druhé vlny skončila střela futsalisty Slavie nepatrně vedle vzdálenější tyče.

15

Češi si vzali timeout.

15

15. MALIŠKO - 0:2

15

Ukrajina právě vstřelila branku!
SERGEJ MALIŠKO přes celé hřiště do prázdné branky zvyšuje ukrajinské vedení. Vahala se po ztrátě při powerplay nestihl vrátit do vápna a Češi tak prohrávají 0:2.

13

Janovský chtěl posunout míč zhruba ze středu na levou stranu, kde by Seidler byl před prázdnou bránou, ale tohle nepovolil Savenko pravou rukou.

12

Šoturmova vyložená šance z pravé strany končí vedle levé natažené nohy Vahaly.

12

Češi ten roh vůbec nezvládli a Ukrajinci vykombinovali protiútok až do pravé části vápna, Radevič zakončil do levé nohy Vahaly! Vynikající zákrok českého gólmana.

11

Fareňuk (UKR) poněkolikáté nedodržel povolenou vzdálenosti při rozehře českého autu a sudí Černý mu dává žlutou kartu.

11

Češi začali hrát powerplay s Vahalou v poli a český brankář napřáhl k zakončení z levé strany do zadní tyče!

7

Janovský rozehrál roh zleva na střed vápna a Rešetárovu střelu přes beka vytáhl Savenko těsně vedle pravé tyčky z pohledu českého kapitána.

5

5. ŠOTURMA - 0:1

5

Ukrajina právě vstřelila branku!
Všechno začalo pokaženým křížem Záruby zleva na Cupáka. Ukrajinci šli do protiútoku a PETRO ŠOTURMA z pravé strany obstřelil na vzdálenější tyč vybíhajícího Vahalu. Brankář Sparty ještě máchl pravou rukou, ale první trefě zápasu už nestihl zabránit. Asistence: Artem Fareňuk.

Česko – Ukrajina

2:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 33. Seidler (Rešetár), 37. Vnuk (Koudelka) – 5. Šoturma (Fareňuk), 15. Mališko, 22. Mikiťuk, 40. Pedjaš

Karty:   11. Fareňuk (UKR)

Česko: Vahala (Gerčák) – Rešetár (C), Vnuk, Janovský, Seidler – Slováček, Záruba, Koudelka, D. Cupák – Kovács, R. Mareš, Křivánek, Holý

Ukrajina: Savenko (Litviněnko) – Šoturma, Korsun, Zvaryč, Pedjaš, Mikiťuk, Fareňuk, Radevič, Legendzevič, Saltanov, Ponočovnyj, Jeremin, Mališko

Rozhodčí: O. Černý, Nešněra