Menu

Futsal

Přípravný zápas

Česko – Ukrajina

2:4

konec (0:2)

30.01.2019, 20:15 • Kutná Hora • Vít Muzikář

40

40. PEDJAŠ - 2:4

40

Ukrajina právě vstřelila branku!
Hotovo! Ukrajina vyhraje! ALEXANDER PEDJAŠ využil české nepřesnosti a běžel naprosto sám na prázdnou českou branku, kterou nešlo netrefit!

37

37. VNUK - 2:3

37

Česko právě vstřelilo branku!
Seidler s Koudelkou dostali míč při české powerplay na levou stranu a TOMÁŠ VNUK celkem z úhlu pokořil brankáře do delšího horního rohu brány. Asistence: Tomáš Koudelka.

33

33. SEIDLER - 1:3

33

Česko právě vstřelilo branku!
MICHAL SEIDLER převzal na levé straně míč od Lukáše Rešetára, Savenko sice vyběhl na hranu vápna, ale Seidler jej i tak překonal střelou na delší tyčku. Asistence: Lukáš Rešetár.

22

22. MIKIŤUK - 0:3

22

Ukrajina právě vstřelila branku!
MIKOLA MIKIŤUK se trefil z nařízené standardky z levé strany přes Seidlera, který byl jediným hráčem ve zdi, balón se následně otřel o pravou nataženou nohu Vahaly a skončil v české síti. Bez asistence.

15

15. MALIŠKO - 0:2

15

Ukrajina právě vstřelila branku!
SERGEJ MALIŠKO přes celé hřiště do prázdné branky zvyšuje ukrajinské vedení. Vahala se po ztrátě při powerplay nestihl vrátit do vápna a Češi tak prohrávají 0:2.

5

5. ŠOTURMA - 0:1

5

Ukrajina právě vstřelila branku!
Všechno začalo pokaženým křížem Záruby zleva na Cupáka. Ukrajinci šli do protiútoku a PETRO ŠOTURMA z pravé strany obstřelil na vzdálenější tyč vybíhajícího Vahalu. Brankář Sparty ještě máchl pravou rukou, ale první trefě zápasu už nestihl zabránit. Asistence: Artem Fareňuk.

Česko – Ukrajina

2:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 33. Seidler (Rešetár), 37. Vnuk (Koudelka) – 5. Šoturma (Fareňuk), 15. Mališko, 22. Mikiťuk, 40. Pedjaš

Karty:   11. Fareňuk (UKR)

Česko: Vahala (Gerčák) – Rešetár (C), Vnuk, Janovský, Seidler – Slováček, Záruba, Koudelka, D. Cupák – Kovács, R. Mareš, Křivánek, Holý

Ukrajina: Savenko (Litviněnko) – Šoturma, Korsun, Zvaryč, Pedjaš, Mikiťuk, Fareňuk, Radevič, Legendzevič, Saltanov, Ponočovnyj, Jeremin, Mališko

Rozhodčí: O. Černý, Nešněra