Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Dynamo Č. Budějovice – FC Slavoj Vyšehrad

3:1

konec (0:1)

23.01.2019, 11:00 • SCM Složiště (UMT) • Aleš Strouha (@AlesStrouha)

86

Dynamo právě vstřelilo branku!
To bylo něco! Domácí byli blízko ke třetímu gólu, jenže míč mířící do brány dost možná rukou vyrazil z brankové čáry poslední obránce. Jihočeši se hodně zlobili na hlavního rozhodčího i jeho asistenta, avšak nakonec z toho byl jen rohový kop. Spravedlnosti bylo ale asi učiněno za dost a hned po rohu se prosadil hlavou na 3:1 IVO TÁBORSKÝ.

82

Dynamo právě vstřelilo branku!
Domácí jsou za aktivitu odměněni gólem na 2:1! Po vyšachování hostující obrany přihrál Kladrubský před prázdnou bránu MARTINU ŠPLÍCHALOVI, který napálil míč do brány!

50

Dynamo právě vstřelilo branku!
Střelu Táborského sice Otáhal vyrazil, avšak po následném centru z pravé strany se na zadní tyči zjevil LUKÁŠ PROVOD, jehož povedená hlavička končí gólem na 1:1!

41

Vyšehrad právě vstřelil branku!
A je to 0:1! Z pravé strany střílel Denis Laňka, jeho ránu vyrazil Křížek jen před sebe a dobíhající FILIP DROBÍLEK velmi snadno dorazil balon do sítě!

SK Dynamo Č. Budějovice – FC Slavoj Vyšehrad

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Provod, 82. Šplíchal, 86. Táborský – 41. Drobílek

SK Dynamo Č. Budějovice: 1. pološas: Křížek – Řezáč, Novák, Havel, Helešic – Javorek, Čavoš – Martan, Grajciar, Wermke – Mashike. 2. poločas: Luksch – Kladrubský, Havel, Fišl, Provod – Havelka, Gebert – Šplíchal, Táborský, Mršič – Ledecký.
Náhradníci: Luksch – Fišl, Provod, Táborský, Šplíchal, Ledecký, Kladrubský, Gebert, Havelka, Mršič.

FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Mareš, Neuberg (69. Macej), Šlégl, Brejcha, Drobílek, Čapek (62. Krivoshev), Laňka (59. Heřman), Zákostelský, Madej (73. Michalec), Kozel (62. Beňo)
Náhradníci: Dočekal – Michalec, Heřman, Macej, Krivoshev, Beňo, Vojtíšek.

Rozhodčí: Šustr

Diváci: 50