Menu

Fotbal

Mistrovství Asie

Vietnam – Jemen

2:0

konec (1:0)

16.01.2019, 17:00 • Hazza bin Zayed Stadium • Skupina D • David Suchý

Tipsport: 1.47 4.46 6.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15. (18:50:41)
Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Vietnamu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Vietnam měl celé utkání výraznou převahu, většinu času diktoval tempo hry. Jemen se spíše jen bránil, brankáře Danga nepřinutil k žádnému ostrému zákroku. Souboj o třetí pozici tedy lépe zvládl favorizovaný Vietnam, který navíc vyhrála oba dva poločasy tohoto utkání.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Do konce zápasu nezbývá moc času. Nyní si obrannou povinnost splnil obránce Doan, který vybojoval odkop od branky.

90+1

Jemen si vybojoval ještě jeden rohový kop, který z levé strany obstará záložník Al Sasi.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Jeden z hráčů Vietnamu si opět vyžádal ošetření, tentokráte se ale nejednalo o nic vážného. Vzápětí si Nguyen došel pro standardku.

87

Jemen se po delší době dostal k rohovému kopu, po kterém hned dvakrát zakončoval Al Gumaei. Oba pokusy ale srazil protihráč.

83

Jemen si i následně chtěl vymodlit standardní situaci, avšak i tentokráte hlavní sudí pustil hru. Vietnam navíc bude vhazovat.

82

Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Nguyen Cong Phuong, přichází Manh Dung Tran.

81

Al Sasi se dostal k centrované nabídce z levé strany, která ale usedla na hlavu protihráče. Následně si hraničním způsobem pomohl Doan.

80

Avšak poté Nguyena zradilo zpracování neposedného míče, se kterým nyní hraje obránce Mahdi, jenž ale váhá s rozehrávkou.

79

Vietnam se po kratší době dostal zpět na útočnou polovinu, kde se Doovi podařilo přenést hru k pravé autové lajně.

78

Žlutou kartu dostává Nguyen Cong Phuong Phuong (Vietnam).

77

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Wahid Al Khyat, přichází Ahmed Alos.

76

Zatím to ale nevypadá, že by Al Khyat měl pokračovat v zápase. Na scéně jsou také nosítka, v dnešním utkání už tedy podruhé.

75

Hlavní sudí proto přerušil hru, na scénu přispěchal lékařský personál Jemenu. Vypadá to, že Al Khyata začaly brát křeče.

74

Jemen se už delší dobu nepodíval s míčem na útočnou polovinu, tentokráte se na zemi ocitl Al Khyat, který si vyžádal ošetření.

73

Tentýž hráč chtěl vybídnout Phana, který ale jeho nabídku příliš nepochopil. Výsledkem je nepovedená přihrávka, Al Harsh bude odkopávat.

72

Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Van Duc Phan, přichází Nguyen Van Toan.

71

Následně od levé autové čáry vhodil míč zpět do hry Phong, který si pro spolupráci vybral vedle stojícího záložníka Doie.

70

Vietnam se chopil rozehrávky šestého rohového kopu. Ten směřoval do malého vápna, kde ho dokázal vyhlavičkovat Boqshan.

66

V tuto chvíli to bude mít Jemen hodně složité, prohrává totiž už o dvě branky. Do konce zápasu ale stále zbývá dostatek času.

65

65. Ngoc Hai Que - 2:0

65

Vietnam právě vstřelil branku!
Je to o dvě branky! K rozehrávce pokutového kopu se postavil NGOC HAI QUE, jenž zamířil k levé tyči, zatímco se brankář vydal k opačné konstrukci.

64

Žlutou kartu dostává Abdulaziz Al Gumaei (Jemen).

64

Je tu pokutový kop pro Vietnam!

64

Na opačné straně si chtěl vybojovat faul Al Sarori, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře, načež přišel faul od obránce Jemenu.

63

V pokutovém území si dobře počínal Abduradu, který padající míč dokázal odehrát před Phuongem. Jemen je v tuto chvíli pod slušným tlakem.

62

Phanovi se podařilo přenést hru křížem na Phana, který ale nevěřil na průnik kolem Al Saroriho. I přesto Vietnam zůstává u míče.

61

Nguyen se chtěl otočit kolem své osy, což by mu vyšlo, avšak na poslední chvíli dokázal podrazit Al Khyat. Standardka pro Vietnam.

60

Nyní to směrem dopředu zkoušel Phan, kterému ale chyběla větší rychlost. Vše vyřešil brankář Al Harsh dalekonosným odkopem.

59

Posléze hodně zariskoval obránce Hamsan, který nakonec vytasil čistý zákrok. V opačném případě by se pískal pokutový kop.

58

Následně to ještě z velké vzdálenosti zkoušel střídající Tien, jenž ale mířil přímo do míst, ve kterých se nacházel brankář Al Harsh.

57

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Ammar Hamsan, přichází Abdulaziz Al Gumaei.

56

Na druhou stranu hrací plochy se vydal Do, který přenesl hru na pravou stranu, kde po zpětné přihrávce pálil do protihráče Phuong.

55

Přenesení hry našlo na levé straně Al Khyata, který ještě vracel míč před branku. Tam se v době přihrávky nenacházel nikdo z kolegů.

54

K rohovému kopu se postavil Al Matari, který centroval přesně na hlavu Al-Sasiho, jenž ale hlavičkoval přímo doprostřed branky.

53

Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Luong Xuan Truong, přichází Tien Linh Nguyen.

52

Rychlý protiútok táhl po pravém křídle Nguyen, jenž v pokutovém území hledal Phuonga, před kterým ale zasahoval Abduradu.

51

Posléze se na zemi ocitl Al Matari, kterého ve vzdušném souboji poslal k zemi Que. Jemen bude zahrávat volný kop z velké dálky.

50

V krátkém časovém sledu přišel další faul. Tentokráte se o něj postaral Al Sasi, který kousek od středového kruhu fauloval Truonga.

49

Na druhé straně jsme ale nedovolený zákrok skutečně viděli. Po něm se Jemen dostal k standardce, kterou ale soupeř ubránil.

48

Hned v samotném úvodu skončil na zemi Phan, avšak hlavní sudí nedovolený zákrok neviděl. Pokračuje se tedy ve hře.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal Vietnam, jenž nyní bude hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám přinesl jedinou branku, o kterou se postaral Vietnam. Sledovali jsme celkem nezáživnou podívanou, ani jedno z mužstev si totiž dlouho dobu nevypracovalo žádnou vyloženou šanci. O něco aktivnější byl ale Vietnam, jenž hrozil prostřednictvím centrovaných balónů. Na druhé straně se Jemen pokoušel vycházet ze zajištěné obrany, což se celkem dařilo plnit.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Boqshan si vybral kolegu Al Khyata, který mu okamžitě vrátil míč na kopačku. Jemen se pokouší zahrozit přes pravou stranu.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

Jemen se po delší době podíval k opačné šestnáctce, kde ale dobře zasáhl Pgong, který špičkou kopačky přihrál vedle stojícímu Quemu.

42

Drobným faulem si pomohl vracející se Al Khyat, který fauloval Luonga. Hlavní sudí neváhal aní chvíli, je tu standardka pro Vietnam.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

38. Quang Hai Nguyen - 1:0

38

Vietnam právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Vietnam zahrával standardku z velice dobré vzdálenosti, k míči se postavil QUANG HAI NGUYEN, jehož obstřel skončil až v síti. Al Harsh na balón vůbec nedosáhl!

38

Kolmici za obranu zkusil vyslat Truong, což nebyl úplně špatný nápad. V obraně ale zasahoval Mahdi, který odkopl míč do bezpečí.

37

Žlutou kartu dostává Wahid Al Khyat (Jemen).

36

Jemen mohl vyvézt míč do bezpečí, avšak do dráhy letu balónu se postavil Nguyen, který ho tak udržel na útočné polovině.

35

Al Matari ale dokázal srazit míč do zámezí, Vietnam tak bude opět vhazovat. Autové vhazování si bere na starost Doan.

34

Dang se opět zapojil do kombinace svého celku, jeho přihrávka směřovala na vedle stojícího Queho, který v tuto chvíli vyváží míč.

33

Rohový kop si vzal na starost křídelník Nguyen, jenž centroval do malého vápna. Al Harsh předvedl další jistý výběh pro balón.

32

Nguyen se prohnal po levém křídle až k centru, který Al Harsh vyrážel za sebe. Zřejmě největší šance, i tak to by pouze náznak příležitosti.

31

Následná protiakce Vietnamu nebyla ničím nebezpečná, nepřesná přihrávka skončila daleko za brankovou čárou, odkop od branky.

30

Následně se ve středu hrací plochy dokázal zorientovat Abduradu, který na druhé straně hledal Dabbana, před kterým zasáhl brankář.

29

I nadále sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Po jednom z nich měl Vietnam další volný kop, který ani tentokráte nepřinesl nic vážnějšího.

27

Žlutou kartu dostává Ala Addin Noman Abdullah Mahdi (Jemen).

25

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Emad Mansoor, přichází Ahmed Dabban.

24

Nyní je ale zapotřebí ošetření, na hrací plochu se vydal lékařský personál Jemenu. S bolestmi skončil na trávníku Mansoor.

23

Na pořadu dne bude další standardka, tentokráte pro Vietnam. Nedovoleným zákrokem si totiž pomohl obránce Hamsan.

22

Al Khyat šikovně roztáhl hru k postranní čáře, kde si ale dobře počínal truong. Záložník Vietnamu dokázal píchnout míč na kolegu.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nepřinesla žádnou přesnou trefu. Rovněž čekáme na první výraznější příležitost.

20

Jemen se opět vydal s míčem na útočnou polovinu, kde se Al Sarori bál obejít Nguyena. Opět jsme sledovali zpětnou přihrávku.

19

Brankář Dang se chopil rozehrávky od své branky. Tentokráte si vyzkoušel dalekonosný odkop, po kterém se dostal k balónu Doan.

18

Abduradu posílal do pokutového území vzdušnou nabídku, kterou dokázal odklidit Que. Následně Al Sarorimu nevyšel pokus o centr.

17

Před malým momentem skončil na zemi Abduradu, Jemen se tedy vrací zpět k míči. Jedná se o volný kop z velké vzdálenosti.

16

Hráči v červeném tedy zahrávali rohový kop z levé strany. Rozehrávku si vzal na starost Truong, jehož centr doplachtil na hlavu soupeře.

15

Vietnam je i nadále aktivnějším celkem. Před malým momentem se k padajícímu míči dostával Phan, kterého na poslední chvíli zastavil Mahdi.

14

Nguyen zkoušel hezkou kolmicí najít na pravé straně Phonga, ke kterému ale míč nedolétl. Vzorně totiž zapracoval pozorný Hamsan.

13

Byl to právě Doan, který vyvezl míč na druhou polovinu. Předávka směřovala na levou stranu, kde se Phan málem uvolnil přes Mahdiho.

12

Autového vhazování se tedy ujal Al Sarori, který si pro spolupráci vybral vedle stojícího Abduradua, jenž ale daleko nedoběhl.

11

Jemen se nyní osvobodil odkopem do bezpečí, tam dobře zasáhl záložník Doan, jenž ale hlavičkou poslal balón ven z hrací plochy.

10

Al Matarimu se nepodařilo proniknout kolem postranní čáry, tam ho totiž čistým způsobem zastavil Doan. Navíc bude Vietnam vhazovat.

9

Al Harsh si musel dát s odkopem hodně naspěch. Aktivně ho totiž napadal Phan, který ani přesto nedokázal zablokovat odkop.

8

Posléze se na zemi ocitl Bui, kterého na zelený pažit poslal Al Khyat. Vietnam se tak vrací zpět k míči, rozehrávku si vezme na starost Phan.

7

Centrovaná nabídka měla ideální výšku, avšak i přesto míč skončil za brankovou čárou. Al Harsh tak bude odkopávat od branky.

6

Nedovoleným zákrokem si pomohl napadající Boqshan, který k zemi skolil Cong Phuonga. Vietnam má k dispozici standardní situaci.

5

Posléze u postranní čáry zasahoval Do, který za sebe nepustil přihrávku od Al Matariho. Jemen tak bude vhazovat od levé autové čáry.

4

U pravé postranní čáry číhal naprosto volný Do, který ale vracel míč zpět na obrannou polovinu, kde s ním momentálně hraje Bui.

3

Poprvé si s míčem zahrál brankář Dang, který okamžitě rozehrál do strany na Buie. Vietnam to zkouší velice trpělivou kombinací.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal Jemen, který bude hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Vietnam: Dang – Doan, Bui, Que, Nguyen Phong – Do, Truong, Hoang Nguyen, Hai Nguyen – Phuong, Phan
Náhradníci: Dung, Tuan Anh – Huy, Chinh, Tan Tai, Huy Nguyen, Thanh Nguyen, Tien Nguyen, Toan Nguyen, Van Dai

Jemen: Al Harsh – Ba Rowis, Mahdi, Hamsan, Boqshan – Al Sarori, Abduradu, Al Khyat, Al Matari – Al Sasi – Emad Mansoor
Náhradníci: Al Sowadi – Al Gumaei, Al Hifi, Alos, Al Wasmani, Ahmed Dabban, Fuad Omar, Hafeedh, El Ghazi, Saeed.
Favoritem tohoto zápasu je Vietnam, který ale rovněž nezískal ani jeden bod. Vietnam v úvodním zápase podlehl Iráku poměrem 2:3, posléze nestačil ani na Írán, který oslavil vítězství 2:0. Hodně podobně si vedl také Jemen, jenomže v prvním zápase schytal debakl proti Íránu (0:5), posléze si nevěděl rady ani s Írákem, který zvítězil poměrem 3:0.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Vietnam – Jemen

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Quang Hai Nguyen, 65. Ngoc Hai Que (pen.)

Karty:   78. Phuong (VIE) – 27. Mahdi (YEM), 37. Khyat (YEM), 64. Gumaei (YEM)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15.

Vietnam: Dang – Doan, Bui, Que, Nguyen Phong – Do, Truong (53. Tien Linh), Hoang Nguyen, Hai Nguyen – Phuong (82. Dung Tran), Phan (72. Van Toan)
Náhradníci: Dung, Tuan Anh – Huy, Chinh, Tan Tai, Huy Nguyen, Thanh Nguyen, Tien Nguyen, Toan Nguyen, Van Dai

Jemen: Al Harsh – Ba Rowis, Mahdi, Hamsan (57. Al Gumaei), Boqshan – Al Sarori, Abduradu, Al Khyat (77. Alos), Al Matari – Al Sasi – Emad Mansoor (25. Dabban)
Náhradníci: Al Sowadi – Al Gumaei, Al Hifi, Alos, Al Wasmani, Ahmed Dabban, Fuad Omar, Hafeedh, El Ghazi, Saeed

Rozhodčí: Al Kaf Ahmed