Menu

Fotbal

Mistrovství Asie

Kyrgyzstán – Filipíny

3:1

konec (1:0)

16.01.2019, 14:30 • Maktoum Bin Rashid al Maktoum Stadium • Skupina C • David Suchý

Tipsport: 1.98 3.77 3.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:18. (16:20:26)
Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Kyrgyzstánu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Druhý poločas nám nabídl o poznání vyrovnanější podívanou, přičemž se Kyrgyzstán dostal do dvoubrankového vedení. Aby toho nebylo málo, tak i třetí branku obstaral forvard Lux, který tak zkompletoval hattrick. Filipíny se posléze zmohly pouze na kosmetické snížení, třetí pozice ve skupině tak patří Kyrgyzstánu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Sagynbajev vhazoval od levé postranní čáry, následně ale sám skončil na zemi. Ještě jedna standardní situace pro vedoucí celek zápasu.

90+1

Žlutou kartu dostává Kevin Ingreso (Filipíny).

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minutá řadné hrací doby. O vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto, ještě se ale bude nastavovat.

88

Kadyrbekov se logicky postaral o odkop od branky, načež byl ve vzdušném souboji faulován Bernhardt. Hlavní sudí okamžitě odpískal faul.

87

Málem bylo sníženo! Sám na bránu totiž uháněl Reichelt, který se natlačil až před brankáře, avšak poté zakončil do boční sítě.

85

Střídání v týmu Kyrgyzstán: ze hřiště odchází Mirlan Murzajev, přichází Tursunali Rustamov.

83

Younghusband posílal před branku střílenou nabídku, na kterou málem dosáhl Paťino. V opačném případě by se jednalo o vyloženou šanci.

82

Najednou jsou fanoušci Filipín ve varu, avšak stále je zapotřebí vstřelit další dvě branky. Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.

81

81. SCHRÖCK - 3:1

81

Tým Filipíny právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Filipíny zahrávaly standardku z velké vzdálenosti, k míči se postavil STEPHAN SCHRÖCK, jehož střílený centr překvapivě skončil až v brance. Kadyrbekov určitě nemá čisté svědomí.

80

Tohle bude pro Filipíny hodně složité, prohrávají totiž už o tři branky. O vítězi tohoto utkání se zdát být rozhodnuto.

79

Střídání v týmu Kyrgyzstán: ze hřiště odchází Farhad Musabekov, přichází Anton Žemljanuchin.

78

Woodland raději odpálil míč do bezpečí, soupeř tak bude opět vhazovat. K autovému vhazování se již staví obránce Kičin.

77

77. LUX - 3:0

77

Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
Je tu další branka pro Kyrgyzstán! Soupeř propadl ve středu hrací plochy, k míči se tak dostal Murzajev, jehož rána skončila pouze na tyči. To ale hrálo do karet VITALJMU LUXOVI, který zakončil do odkryté branky.

77

Třetí rohový kop pro Filipíny. Tentokráte jsme viděli kroucený centr k brankáři, který ho jednou rukou vyrazil daleko za postranní čáru.

76

Na druhé straně se musel činit brankář Falkesgaard. Ten dokázal vyrazit zakončení od Musabekova, který se pokoušel zamířit k bližší tyči.

75

Střídání v týmu Filipíny: ze hřiště odchází Stephan Palla, přichází Curt Dizon.

74

Filipíny si vyzkoušely rozehrávku rohového kopu z levé strany. Balón se kroutil do malého vápna, kde ho za sebe prodlužoval Murzajev.

73

Střídání v týmu Kyrgyzstán: ze hřiště odchází Achlidin Israjlov, přichází Aziz Sydykov.

72

Po zásahu míčem do hlavy skončil na zemi Kičin, avšak o nic vážnějšího se nejedná. Mezitím Kyrgyzstán sportovně odevzdal míč soupeři.

71

Filipíny zahrávaly standardní situaci, ke které se postavil Ingreso. Jednalo se o přímý pokus na branku, avšak míč skončil pouze na zdi.

70

S míčem si zahrál také brankář Falkesgaard, který zbytečně nic nevymýšlel. Místo toho si počkal na náběh Younghusbanda.

69

U pokutového území dokázal zasáhnout Silva, který raději odkopl míč před Murzajevem. Filipíny se posléze rozhodly uklidnit hru.

66

Žlutou kartu dostává Edgar Bernhardt (Kyrgyzstán).

65

Žlutou kartu dostává Luke Woodland (Filipíny).

64

Po levém křídle postupoval směrem vpřed Ingreso, který po souboji o míč skončil na zemi. Budeme sledovat standardní situaci.

63

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Kyrgyzstán stále vede o dvě branky. Ve druhém poločase ale sledujeme vyrovnanější podívanou.

62

Kyrgyzstán zahrával další standardní situaci. Israjlov našel na penaltovém puntíku Kičina, jehož ránu ale srazil jeden z protihráčů.

61

Na pravém křídle se dostal k míči Israjlov, který měl na centr dostatek času. Murzajev si ale v hlavičkovém souboji počínal nedovoleně.

60

Střídání v týmu Filipíny: ze hřiště odchází Adam Reed, přichází James Younghusband.

59

Střídání v týmu Filipíny: ze hřiště odchází Manuel Ott, přichází Phil Younghusband.

58

Nejrychleji se zorientoval Silva, který volný míč na jistotu odkopl daleko do zámezí. Na pořadu dne bude dalekonosné vhazování.

57

Sagynbajev dokázal u postranní čáry vybojovat autové vhazování, které obstaral kolega Musabekov. Kyrgyzstán je zpět u balónu.

56

Centrovaný balón směřoval do malého vápna, kde si na něj naskočil Woodland. Následně byla Musabekova rána zablokována.

55

Velká šance Filipín! Do nebezpečného zakončení se dostal Patiňo, avšak brankář dokázal zasáhnout. Následná dorážka směřovala úplně vedle.

54

Kyrgyzstán se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, což pochopil také hlavní rozhodčí. K oné rozehrávce se staví Bernhardt.

53

Kousek od středového kruhu se nejvýše do vzduchu vyškrábal Reed, který tečoval míč do autu. K autovému vhazování se nyní staví Žyrgalbek.

52

Filipíny to nyní budou mít hodně složité, prohrávají totiž o dvě branky. Do konce zápasu zbývá ještě dostatek času, skóre se klidně může otočit.

51

51. LUX - 2:0

51

Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
Zničehonic tu máme druhou branku! Sagybajev si v pokutovém území všiml volného VITALIJE LUXE, který se s míčem otočil a poté parádní ránou zakončil ke vzdálenější tyči. Falkesgaard se na toto zakončení pouze podíval.

51

Jusupov se chtěl zbavit bránícího Sata, který si dal před míč tělo. Výsledkem je nedovolený zákrok prvně jmenovaného hráče.

50

Ingreso si u postranní čáry všiml volného Sata, který ale raději zvolil zpětnou přihrávku. Momentálně s míčem hraje záložník Reed.

49

Filipíny se dostaly na útočnou polovinu, kde si obrannou povinnost splnil obránce Kičin. Kyrgyzstán tak peláší na druhou stranu.

48

Po pravém křídle chtěl zaútočit Ott, jehož kolmice za obranu nenašla Schröcka. Míč následně doskákal až za brankovou čáru.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal Kyrgyzstán, který bude pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se postaral Kyrgyzstán. Ten měl v úvodním dějství jasně navrch, díky čemuž se dočkal kýžené branky, kterou měl na starosti Lux. Filipíny se dlouhou dobu směrem dopředu hledaly, nejvýraznější momenty z jejich strany přišly až po inkasované brance, avšak brankář Kadyrbekov nemusel vážnější zasahovat.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Satova vzdušná nabídka směřovala na Ingresa, který se ale nedostal ni za půlící čáru. Na opačné straně zakončoval do tyče Lux.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

45

Žlutou kartu dostává Alvaro Silva (Filipíny).

43

Israjlov si gestem ruky řekl o přihrávku, kterou také obdržel. Tentýž hráč si navedl mčí na pravou nohu, avšak centr pouze proletěl šestnáctkou.

42

Jusupov se dokázal vymanit ze sevření, načež přenášel hru na levé křídlo, kde se k centrovanému pokusu dostal Sagynbajev.

39

Falkesgaard si připsal dva zákroky. Nejprve to zkoušel Israjlov, o pár vteřinek později se ke střeleckému pokusu dostal také Musabekov.

38

38. Israjlov pálil nad branku.

38

To nebylo špatné. Israjlov si navedl míč na levou nohu a poté technickým pokusem přestřelil branku. Falkesgaard se za tímto pokusem pouze ohlédl.

37

Rychlý protiútok Kyrgyzstánu se pokusil vyřešit Bernhardt, který chtěl prostrčit míč mezi obránce, což ale dokázal přečíst Tull.

36

Žlutou kartu dostává Bekzhan Sagynbajev (Kyrgyzstán).

35

Filipíny zahrávaly standardku z velké vzdálenosti. Přetažený centr si dokázal Kadyrbekov stáhnout do svých rukavic, je po šanci.

34

Následně se do útoku dostal Ott, který ještě chtěl předat vedle stojícímu Reicheltovi, s čímž ale počítal pozorný obránce Kičin.

33

K velice nebezpečnému zakončení se před malým momentem dostal Murzajev, který ale vypálil pouze doprostřed branky, kde zasahoval brankář.

32

Reichelt našel na hranici pokutového území Otta, který ale neustál souboj s Kičinem. Každopádně sympatick akce v podání Filipín.

31

Filipíny se na malý moment usadily na útočné polovině, jenomže Reichelt se zjevil proti přesile protihráčů, která ho obrala o balón.

30

Sato dobře zapracoval v obraně, následně do kombinace zapojil brankáře Falkesgaarda, který mu okamžitě vrátil k postranní lajně.

29

Palla si prostřednictvím autového vhazování vybral Reichelta, který ale ve vzduchu neuspěl. I tak se k volnému míči dostal Schröck.

24

Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Israjlov si seběhl na pravé křídlo, odkud přízemní přihrávkou oslovil VITALIJE LUXE, jehož rána z první směřovala přesně pod břevno, kam Falkesgaard zkrátka nedosáhl.

24

24. LUX - 1:0

24

Stále sledujeme tentýž obrázek hry. Kyrgyzstán pracuje s míčem na vlastní polovině, soupeř se snaží napadat rozehrávku soupeře.

23

Kyrgyzstán ale přišel o míč, Sagynbajev si ho nedokázal kloudně zpracovat. Filipíny tak budou vhazovat z pravé strany hrací plochy.

22

Jusupov si nevěřil na průnik podél autové čáry, místo toho vyslal zpětnou přihrávku na Kozubajeva, jenž si počkal na náběh Bernhardta.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nenabídla branku. O dost aktivnějším celkem je ale Kyrgyzstán.

20

Falkesgaard se postaral o odkop od své svatyně, který směřoval ke středovému kruhu. Tam ale ve vzduchu neuspěl Schröck.

19

Lux oslovil Israjlova, který ještě předával do tandemu na Murzajeva, jenž ale jeho myšlenku nepochopil. Akce Kyrgyzstánu je tak u konce.

18

Tentýž hráč to zkoušel centrem do pokutového území, který ale nebyl vůbec přesný. Falkesgaard ho dokázal stáhnout ze vzduchu.

17

Žyrgalbek vhazoval od pravé postranní čáry, tentokráte si pro spolupráci vybral volného Jusupova, jenž přenesl hru na druhou stranu.

16

Na pravém křídle číhal osamocený Israjlov, ke kterému okamžitě přispěchala dvojice protihráčů. Proto následovala zpětná přihrávka na Bernhardta.

15

Sagynbajev vhazoval od levé autové čáry, načež si vybral vedle stojícího Musabekova. Kyrgyzstán to zkouší poklidnou kombinací.

14

Ten plachtil k hranici malého vápna, kam přispěchal pozorný brankář Falkesgaard. Kyrgyzstán se ještě ujme autového vhazování.

13

Murzajev to zkoušel střílenou nabídkou, do které ještě vložil kopačku Lux. Rána byla zablokována, Kyrgyzstán bude zahrávat rohový kop.

12

Žlutou kartu dostává Tamerlan Kozubajev (Kyrgyzstán).

11

Na druhé straně se Schröck pokoušel vybídnout Patiňa, který měl k míči o něco dál. Jako poslední se dotkl balónu právě druhý jmenovaný.

10

Falkesgaard měl další práci, ani tentokráte se nejednalo o nic nebezpečného. Žyrgalbek totiž centroval přímo do náruče brankáře.

9

Poté se volným míčem pokusil dostat Sagynbajev, avšak mnohem rychleji to zvládl protihráč Woodland, který odkopl do bezpečí.

8

Kyrgyzstán se dostal k pokutovému území, kde centr z pravé strany vyprodukoval Musabekov. Bude z toho rohový kop.

7

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Lux, jehož rána pravačkou prosvištěla vysoko nad brankou. Falkesgaard nemusel zasahovat.

6

S míčem si zahrál brankář Kadyrbekov, který rozehrál k pravé postranní čáře. Jeho spoluhráči vybojovali aut, o který se postaral Žyrgalbek.

5

Obrannou povinnost si před malým momentem splnil Kozubajev, který an jistotu odkopl na druhou stranu. Tam si čistě pomohl Silva.

4

Kyrgyzstán zahrával standardní situaci z velké vzdálenosti. K míči se postavil Bernhardt, jehož vzdušná nabídka směřovala do zámezí.

3

Ihned v samotném úvodu si nedovoleným zákrokem pomohl Musabekov, jenž kousek od středového kruhu poslal na zemi Patiňa.

2

Žlutou kartu dostává Stephan Palla (Filipíny).

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal Filipíny, které budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Kyrgyzstán: Kadyrbekov – Jusupov, Kozubajev, Kičin – Žyrgalbek, Israjlov, Bernhardt, Musabekov, Sagynbajev – Murzajev – Lux
Náhradníci: Matjas, Kašuba – Achmatov, Sidorenko, Rustamov, Sydykov, Abdurachmanov, Ernist, Achmedov, Tagoe, Dujšobekov, Žemljanuchin

Filipíny: Falkesgaard – Palla, Woodland, Reed, Silva, Sato – Reichelt, Ott, Schröck, Ingreso – Patiňo
Náhradníci: Villanueva, Mendoza Hansen – de Murga, Straus, Ott, Ramsay, Bedic, P. Younghusband, Dizon, Tanton, Aguinaldo, J. Younghusband.
Filipíny

Na opačné straně stojí podobně hrající Filipíny, které rovněž nezískali ani jeden bod. Reprezentace Filipín se logicky nachází na samostatném chvostu skupiny, navíc jako jediný celek nevstřelil ani jednu branku. První skupinové utkání nabídlo jednobrankovou výhru Jižní Koreje, která se prosadila po necelé hodině hry. Dost jasnou záležitostí bylo střetnutí proti Číně, která nakonec zvítězila výsledkem 3:0. V dnešním utkání tak půjde o to, kdo z dnešních dvou celků usedne na třetí pozici.
Kyrgyzstán

Fotbalisté Kyrgyzstánu se po dvou zápasech nacházejí na předposlední pozici, doposud se jim nepodařilo získat ani bod. Kyrgyzstán v prvním utkání nestačil na reprezentaci Číny, která zápas otočila na konečných 2:1. Následně Kyrgyzstán prohrál v souboji s Jižní Koreou, přičemž toto utkání rozhodla jediná branka, která přišla před koncem prvního poločasu. Kyrgyzstán tak nemůže přímo postoupit do vyřazovacích bojů, první dva celky totiž mají šest bodů, dnes je na programu poslední zápas skupin.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mistrovství Asie nám nabízí poslední zápasy skupinových bojů, my budeme společně sledovat souboj mezi Kyrgyzstánem a Filipínami.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

Kyrgyzstán – Filipíny

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Lux (Israjlov), 51. Lux (Sagynbajev), 77. Lux – 81. Schröck

Karty:   12. Kozubajev (KGZ), 36. Sagynbajev (KGZ), 66. Bernhardt (KGZ) – 2. Palla (PHL), 45. Silva (PHL), 65. Woodland (PHL), 90+1. Ingreso (PHL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:18.

Kyrgyzstán: Kadyrbekov – Jusupov, Kozubajev, Kičin – Žyrgalbek, Israjlov (73. Sydykov), Bernhardt, Musabekov (79. Žemljanuchin), Sagynbajev – Murzajev (85. Rustamov) – Lux
Náhradníci: Matjas, Kašuba – Achmatov, Sidorenko, Rustamov, Sydykov, Abdurachmanov, Ernist, Achmedov, Tagoe, Dujšobekov, Žemljanuchin

Filipíny: Falkesgaard – Palla (75. Dizon), Woodland, Reed (60. J. Younghusband), Silva, Sato – Reichelt, Ott (59. P. Younghusband), Schröck, Ingreso – Patiňo
Náhradníci: Villanueva, Mendoza Hansen – de Murga, Straus, Ott, Ramsay, Bedic, P. Younghusband, Dizon, Tanton, Aguinaldo, J. Younghusband