Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Dubnica

5:2

konec (1:2)

16.01.2019, 14:00 • Viktor Kalinács sk

Tipsport: 1.65 4.0 4.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Zlaté Moravce dali gól!
Stačili ďalšie dve minúty a už je z výsledku dokonalý hokejový pomer dvoch tímov. ViOn po zmene strán dominuje a už niet pochýb, že v tomto zápase vyhrá. Kto iný, než Tkáč mal pripraviť palubnú pozíciu na šestnástke ĎUBEKOVI.

69

Zlaté Moravce dali gól!
Ako som predtým avizoval, domáci naozaj pridávajú ďalší gól a myslím si, že to ešte nie je všetko. TKÁČ strieľa druhýkrát do čierneho.

60

Zlaté Moravce dali gól!
Domáci prvý raz vo vedení po zhruba hodine hry, tlak po zmene strán dohnaný k dokonalosti. Tkáčovu strelu dorazil za brankára hostí VÁLOVČAN.

53

Zlaté Moravce dali gól!
Máme tu druhý vyrovnávajúci zásah, bude Dubnica reagovať rovnako skoro, ako po premenenej penalte z 27. minúty? Po zmene strán sa presadil ako prvý TKÁČ.

28

Dubnica dala gól!
Niečo vyše minútu platil remízový stav a Považania opäť vedú! Gólové hody v rozpätí piatich minút asi trénerov veľmi nepotešia. Na center si úžasne naskočil VUJOŠEVIĆ.

27

Zlaté Moravce dali gól!
Po štyroch minútach začíname od nuly, penalta bola premenená. Zodpovednosť do vlastných rúk i následne loptu do siete dostal KARLÍK.

27

Bola nariadená penalta pre Zlaté Moravce!

23

Dubnica dala gól!
Vedenia sa ujímajú hostia, ktorí sa presadili zvnútra šestnástky prostredníctvom MIKUŠA. Zlaté Moravce nevyužili územnú prevahu, dostavil sa trest.

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Dubnica

5:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 27. Karlík (pen.), 53. Tkáč, 60. Válovčan, 69. Tkáč, 71. Ďubek – 23. Mikuš, 28. Vujošević

FC ViOn Zlaté Moravce: Krnáč (Chovan) – Čögley (Rolinec), Nikolič, Práznovský (Duga), Chren (Beseda) – Karlík – Mészáros (Švec), Richtárech (Mikič), Casado (Ďubek), Dimitrijevič (Tkáč) – Válovčan

FK Dubnica: Digaňa – Knižka, Štefánek, Václav, Švec, Jakúbek, Pleva, Mikuš, Čurík, Janco, Vujošević Striedali: Zahranychnyy, Vaculík, Pagáč, Častulín, Nosický, Krela, Buček