Menu

Volejbal

Liga mistrů

Arkas Izmir – Sir Sicoma Monini Perugia

1:3

konec (10:25, 19:25, 25:22, 23:25)

15.01.2019, 17:00 • Atatürk Voleybol Salonu, Izmir, Turecko • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 13.8 1.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

23:25

Je konec! Nicholas Hoag dokázal svým servisem poslat míč na turecké libero, následně smečoval Lagumdzija do De Cecca, který zázračně míč udržet nad zemí a o poslední útok se postaral Atanasijević.

23:24

Mečbol pro Perugii! Robert Täht má kvalitní podání, ale nyní po oddechovém čase kazí do sítě. Teď si berou oddechový čas také domácí.

23:23

Luciano De Cecco je na podání. Izmir opět srovnává stav po tom, co Lagumdzija vytloukl blok Podraščanina. Oddechový čas pro hostující celek.

19:19

Adis Lagumdzija je na servisu. Izmir se dostává do kontaktu těsně před koncovkou čtvrté sady! Z pipu zakončil výměnu Täht. A Perugia si bere oddechový čas.

12:12

A je srovnáno. Wilfredo Leon se postavil na podání a přidává eso! Oddechový čas pro Arkas.

25:22

Po oddechovém čase se tak postavil Marko Podraščanin znovu na podání. A tentokrát už poslal míč do těsného autu. Hosté si ještě vyžádali challenge, která přisoudila bod pro domácí.

24:22

Už už to vypadalo, že set končí po nepřesném servisu Podraščanina, ale poté se ozval druhý rozhodčí, který signalizoval oddechový čas pro domácí.

24:20

Čtyři setboly pro domácí celek! Robert Täht přidal i tentokrát tvrdý servis. Nabídnutou bodovku následně snadno proměnil útokem po lajně Lagumdzija.

22:20

Série domácího celku pokračuje. Robert Täht je stále za koncovou čárou na servisu. A nyní trefuje eso mezi Leona s Colacim. Druhý oddechový čas pro Perugii.

20:20

A je srovnáno! Robert Täht svým servisem sestřelil Hoaga, následně se domácí se štěstím ubránili a vše zakončil Lagumdzija. Italský tým si bere oddechový čas.

19:25

Také druhá sada jde na stranu italského klubu. Wilfredo Leon riskoval na servisu a vyplatilo se. Täht byl na přihrávce bez šance.

19:24

Pět setbolů pro hostující tým. Leonův servis byl i nyní pořádně tvrdý, následný útok Perugia pokryla a vše zakončil Hoag útokem do diagonály.

17:20

Perugia se dostává možná do klíčového vedení ve druhé sadě. Atanasijević opět předvedl kvalitu svého servisu a sestřelil Tähta. Ještě jeden oddechový čas pro Izmir.

17:18

A po servisu srbského univerzála ve službách Perugie se hosté dostávají do vedení. Täht smečoval z pipu jen do připraveného bloku. Domácí si berou oddechový čas.

10:25

První sada jde patnáctibodovým rozdílem na konto Perugie! Adis Lagumdzija riskoval na podání, ale prvním úderem napálil míč jen do sítě.

9:24

Neskutečných patnáct setbolů pro hosty. Atanasijević zatlačil servisem a na hlavním kůlu byl zablokován Lagumdzija.

8:20

Perugia přidává již svůj dvacátý bod. Středem sítě zakončil výměnu po nahrávce De Cecca Fabio Ricci. Domácí si berou oddechový čas.

8:16

Podraščanin přidal i nyní dělové podání. Täht sice dostal povedenou nahrávku do hlavního kůlu, ale svou smeč poslal do bloku. Oddechový čas pro domácí.

0:0

Oba spolu táhnou za jeden provaz v kanadské reprezentaci, los Ligy mistrů je ale svedl proti sobě! Šestadvacetiletý smečař Perugie Nicholas Hoag se postaví svému otci Glennovi, který kromě kanadského výběru trénuje právě turecký Arkas Izmir.

Arkas Izmir – Sir Sicoma Monini Perugia

1:3

konec (10:25, 19:25, 25:22, 23:25)

Zpět na online

Arkas Izmir: Radke, Kaya – M. Lagumdzija, Cevik, Täht, Pereira – Matić, Koc, Sikar, Cenzig – Gülmezoglu, A. Lagumdzija – Ergül, Mert Trenér: Glenn Hoag

Sir Sicoma Monini Perugia: Seif, De Cecco – Hoag, Della Lunga, Leon, Lanza – Ricci, Galassi, Podraščanin – Hoogendoorn, Atanasijaević – Piccinelli, Colaci Trenér: Lorenzo Bernardi

Rozhodčí: Goran Gradinski (SRB) – Tibor Halász (HUN)