Menu

Volejbal

Liga mistrů

Arkas Izmir – Sir Sicoma Monini Perugia

1:3

konec (10:25, 19:25, 25:22, 23:25)

15.01.2019, 17:00 • Atatürk Voleybol Salonu, Izmir, Turecko • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 13.8 1.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

Favorizovaná Perugia si nakonec z Izmiru odváží všechny tři body z vítězství 3:1!

První sadu zvládli hostů v exhibičním tempu patnáctibodovým rozdílem, také ve druhém setu nic nenasvědčovalo vyrovnanému průběhu. V koncovce třetího dějství se ale hosté dostali do krize. Naopak Arkas se dostal šestibodovou sérií do luxusního vedení, které dokázal proměnit v zisk setu. Také ve čtvrtém setu se bojovalo o každý bod. V závěru ale byli silnější přece jen hosté, kteří tak potvrdili roli velkého favorita. (18:52:52)

23:25

Čtvrtý set skončil.

23:25

Je konec! Nicholas Hoag dokázal svým servisem poslat míč na turecké libero, následně smečoval Lagumdzija do De Cecca, který zázračně míč udržet nad zemí a o poslední útok se postaral Atanasijević.

23:24

Mečbol pro Perugii! Robert Täht má kvalitní podání, ale nyní po oddechovém čase kazí do sítě. Teď si berou oddechový čas také domácí.

23:23

Luciano De Cecco je na podání. Izmir opět srovnává stav po tom, co Lagumdzija vytloukl blok Podraščanina. Oddechový čas pro hostující celek.

22:23

Murilo Radke je za koncovou lajnou. Již třiadvacátý bod ale získávají hosté po chybě domácího nahrávače.

22:22

Della Lunga se dostává z lavičky na podání místo Ricciho. Izmir ale opět srovnává stav čtvrté sady útokem svého univerzála.

21:22

Leon opět nepřihrál přesně, ale Perugii nyní zachránil útokem do zadní části Hoag.

21:21

Wilfredo Leon je na podání. Domácí kontrují útokem Tähta přesně do ostré diagonály.

20:21

O krok vpředu jsou stále hosté. Atanasijević zakončil výměnu úderem po lajně.

20:20

A právě Atanasijević se postavil na servis. Svému týmu ale příliš nepomohl, domácí snadno srovnávají po útoku Lagumdzii.

19:20

Lagumdzija pokračuje na podání i po oddechovém čase. Turecký univerzál se opřel do balonu, ale bod putuje k hostům. Leon se popasoval s přihrávkou a Atanasijević poté sklepl míč na zem.

19:19

Adis Lagumdzija je na servisu. Izmir se dostává do kontaktu těsně před koncovkou čtvrté sady! Z pipu zakončil výměnu Täht. A Perugia si bere oddechový čas.

18:19

Vyrovnaná sada pokračuje. Po servisu Podraščanina smečovali domácí přesně ze zóny číslo dva.

17:19

Mustafa Koc je na podání. Leon smečoval sice z velké dálky, ale situaci ustál a přidává bod.

17:18

Hoag na podání. Také pipe domácích skončil bodem, De Cecco zazmatkoval v obraně v poli.

16:18

I ve čtvrté sady jdou do koncovky za vedení hostující hráči. Täht se servisem neprosadil, naopak hosté bodují po útoku Atanasijeviće.

16:17

Izmir je ale i nadále v těsném kontaktu. De Cecco riskoval na podání, ale domácím se podařilo odpovědět útokem středem sítě.

15:17

A rázem to je o dva body. Luciano De Cecco opět předvedl povedený servis , který dokázal využít Atanasijević ke snadnému bloku.

Arkas Izmir – Sir Sicoma Monini Perugia

1:3

konec (10:25, 19:25, 25:22, 23:25)

Zpět na online

Arkas Izmir: Radke, Kaya – M. Lagumdzija, Cevik, Täht, Pereira – Matić, Koc, Sikar, Cenzig – Gülmezoglu, A. Lagumdzija – Ergül, Mert Trenér: Glenn Hoag

Sir Sicoma Monini Perugia: Seif, De Cecco – Hoag, Della Lunga, Leon, Lanza – Ricci, Galassi, Podraščanin – Hoogendoorn, Atanasijaević – Piccinelli, Colaci Trenér: Lorenzo Bernardi

Rozhodčí: Goran Gradinski (SRB) – Tibor Halász (HUN)