Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

3:2

po s.n. (2:0) (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)

09.01.2019, 17:30 • Lužniki Arena • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.77 4.34 3.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:06:59)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5071 diváků.
Československá stopa v utkání

Robin Hanzl (SPM) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:42
Adam Polášek (NIZ) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 23:03
Andrej Nestrašil (NIZ) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:59
Je konec! V samostatných nájezdech nakonec byli lepší hráči domácího Spartaku Moskva. Hned první nájezd totiž proměnil Ilja Zubov! Naopak hosté se trápili a Alexandr Truškov zlikvidoval všechny čtyři nájezdy! Ve čtvrté sérii navíc potvrdil domácí triumf Truňov.

Konec zápasu.

Ilja ZUBOV - 3:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Spartak Moskva.
Autorem vítězné branky je ILJA ZUBOV!

4. série 2:0

Andrej Nestrašil hledal mezeru mezi betony domácího gólmana, ale Alexandr Truškov si díru mezi betony pohlídal.

4. série 2:0

Truňov napodobil Zubova a přesnou střelou přidal druhý zásah Spartaku.

3. série 1:0

Ildar Šiksatdarov chtěl překonat domácího brankáře bekhendovým blafákem, ale gólman našel puk v lapačce.

3. série 1:0

Robin Hanzl to pro změnu zkoušel technicky, ale neměl rychlost a Ježov jeho blafák přečetl.

2. série 1:0

Puustinen zkusil štěstí střelou zápěstím, ale Alexandr Truškov jeho pokus zneškodnil.

2. série 1:0

První neúspěch také na straně Spartaku! Fjodorov se dostal příliš blízko k brankáři a svou ránu nedostal pod břevno.

1. série 1:0

Padakin sice dobrým blafákem rozhodil brankáře, ale už nedokázal zasunout kotouč do branky.

1. série 1:0

Jako první se rozjel domácí Ilja Zubov, který nic nevymýšlel a prostřelil Ježova!

Samostatné nájezdy začínají.
Ani v prodloužení jsme se rozhodnutí nedočkali! Domácí Spartak byl sice aktivnější, připravil si dvě velké šance, nicméně Nižněkamsk podržel fantastickými zákroky Ježov! Čekají nás samostatné nájezdy.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:38

Ilja Zubov se dostal před branku soupeře, trefil beton brankáře Ježova a svou dorážku neumístil mezi tři tyče!

64:10

Andrej Nestrašil se několikrát otočil v útočném pásmu a zkusil překvapit domácího brankáře. Alexandr Truškov byl pozorný a vykopl puk betonem.

63:45

Jaroslav Dyblenko projel s pukem na hokejce do útočného pásma, vybruslil si do volného prostoru, ale svou střelu zápěstím umístil jen do míst, kde číhal pozorný Ježov.

63:08

Arťom Fjodorov napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Domácí útočník vytlačil Nižněkamsk za modrou čáru a získal odražený kotouč.

62:41

Pavel Porjadin dostal pěknou přihrávku mezi kruhy, přehodil si puk na forhend, nicméně jeho pokus přizvedl jeden z obránců do ochranné sítě.

62:16

Ani jeden z týmů se do útoku zrovna nežene ani v prodloužení. Ilja Zubov sice střílel zápěstím, ale slabou střelou neudělal Ježovovi problémy.

61:12

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., podrážení).
Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).

61:03

Marat Chajrullin udělal oblouk v útočném pásmu, ale nedostal se až do zakončení. Domácí zadáci zatím skvěle vystupují.

60:36

Na druhé straně tečoval prudké nahození dobře postavený Alexandr Bryncev. Hostující hráč však neusměrnil kotouč mezi tři tyče.

60:08

Kaspars Daugavinš se hned po vhazování dostal do obrovské šance, ale svůj únik zakončil jen střelou do betonu!

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 29 – 23
Je to jasné! Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo! Spartak se sice podruhé v utkání dostal do vedení, když se prosadil Martinš Karsums, jenže vedení domácím moc dlouho nevydrželo. O necelou minutu později totiž vyrovnal Adam Polášek! O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:40

Hosté jen vyhodili puk za modrou čáru. Vše nasvědčuje tomu, že o osudu dnešního duelu rozhodne prodloužení.

59:10

Vjačeslav Leščenko si nabruslil na prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže jeho zpracování bylo hodně špatné a skončilo u soupeře.

58:12

Alexandr Chochlačov od modré čáry pouze nahodil puk za branku, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Unavení hokejisté Spartaku raději jeli střídat.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:30

Hosté jen nahodili puk za branku domácího celku a odjeli na střídačku. Zaplněná hala teď žene hokejisty Spartaku Moskva do útoku.

57:06

Vjačeslav Leščenko vymyslel krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže na jeho pobídku si nenabruslil nikdo v červeném dresu Spartaku Moskva.

56:20

Alexandr Osipov našlápl do útoku po levém křídle, projel na modrou čáru, nicméně jeho rána letící po ledě skončila na betonu pozorného brankáře.

55:45

Dmitrij Višněvskij dojel vyhození soupeře do obranného pásma Spartaku Moskva. Domácí celek může po delší době dostat svého soka pod tlak.

55:10

Dmitrij Ogurcov si vybruslil mezi kruhy a zakončil zápěstím. Rána se mu ale příliš nepovedla a kotouč pouze zaduněl o mantinel za brankou.

54:32

Alexandr Truškov nabryl rychlost ve středním pásmu, projel s pukem do pásma útočného, nicméně jeho zakončení z ostrého úhlu bylo nepřesné.

54:13

Spartak se usadil v útočném pásmu a hledá si prostor k zakončení. Brankář Ježov tentokrát zariskoval při rozehrávce, ale pro hosty to dopadlo dobře.

53:45

Maxim Cyplakov si u mantinelu vzal odražený kotouč, přehodil si puk na forhend, ale jeho ránu dokázal pozorný Ježov vykopnout betonem.

53:13

Alexandr Osipov se tentokrát stačil vrátit do obranného pásma a před vlastní brankou zastavil přihrávku z pravého křídla. Hosté chtějí urvat výhru.

52:27

52:27 Adam POLÁŠEK - 2:2

52:27

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Spartaku jeho vedení dlouho nevydrželo! Také hostující celek totiž využívá přesilovou hru. Hosté srovnávají po české spolupráci! Andrej Nestrašil přihrál na modrou čáru a ADAM POLÁŠEK dělovkou vyrovnal! Asistence: Andrej Nestrašil, Pavel Porjadin.

51:48

Přesilovku si zahrají i hosté. Dvě minuty za sekání vyfasoval Alexandr Chochlačov.

51:43

51:43 Martinš KARSUMS - 2:1

51:43

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak využívá přesilovou hru a výrazně se přibližuje k vítězství! Robin Hanzl vymyslel nádhernou přihrávku na rozjetého MARTINSE KARSUMSE a ten už měl snadnou práci! Asistence: Robin Hanzl, Kaspars Daugavinš.

51:29

Zasahovat musel také brankář hostujícího Nižněkamsku. Ježov se v brance skvěle roztáhl a schoval do lapačky Daugavinšovu dělovku.

51:00

Hosté zatím zvládají další oslabení velmi dobře. Andrej Kutějkin totiž zazmatkoval při rozehrávce a málem daroval šanci Padakinovi.

50:25

Spartak Moskva bude hrát další přesilovku. Adam Polášek totiž dostává dvě minuty za hrubost.

50:12

Marat Chajrullin vyjel za odraženým pukem do středního pásma, obhodil si napadajícího soupeře a našel Kulikova, jehož rána byla hodně slabá.

49:23

Po delší době musel zasahovat také domácí brankář Alexandr Truškov. Gólman Spartaku Moskva si povyjel proti střele od modré čáry a ukryl puk do lapačky.

49:08

Maxim Cyplakov projel s kotoučem do útočného pásma, kde se rychlou kličkou zbavil obránce, jenže střelou z ostrého úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.

48:35

Spartak se v posledních minutách tlačí do útoku, nicméně obrana Nižněkamsku skvěle napadá domácí rozehrávku a nedává hráčům Spartaku prostor.

47:38

Anton Zlobin neuspěl v souboji v rohu útočného pásma a nechal se obrat o kotouč. Jeho snaha však vyústila v nepřesnou přihrávku na modrou čáru.

47:10

Pavel Kulikov bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, nicméně nikdo v bílém mu nepřišel pomoci a hokejisté Spartaku tak mohli vyvézt puk do bezpečí.

46:45

Vladislav Provolněv bojoval o kotouč na modré čáře, nicméně nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci a kotouč skončil na hrazení.

46:12

Jaroslav Dyblenko projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, ale nedokázal se zbavit dotírajícího soupeře.

45:34

Oba týmy hrají v plném počtu.

45:12

Vjačeslav Leščenko zavezl puk do útočného pásma, kde si jej krásně pokryl tělem a přihrál na modrou čáru. Maxim Cyplakov trefil jen brusle prvního soupeře.

44:35

Ve třetí třetině zatím sledujeme hodně opatrný hokej. Ani jeden z týmů se nikam nežene. Pavel Padakin nedosáhl na přihrávku na modrou čáru.

43:34

Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Andrej Nestrašil – 2 min., podrážení).
Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Gleb Šaškov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).

43:10

Jevgenij Kulik dostal krásnou přihrávku do jízdy, přehodil si puk na forhend a zakončil příklepem. Jeho dělovku ale brankář schoval do lapačky.

42:36

Ilnur Abdulchakov vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, kde k němu přistoupil jeden ze soupeřů a zadovkou odehrál kotouč za branku.

42:13

Pavel Padakin spěchal za přihrávkou do útočného pásma, ale radost mu pokazil odpískaný ofsajd. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

41:29

Emil Galimov se z pravého křídla rychle prosmýkl do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a svižnou střelou prověřil pozornost domácího brankáře.

41:10

Jevgenij Kulik napadal rozehrávku soupeře na modré čáře, jenže zadáci Nižněkamsku dokázali rozehrát a nedali domácím hráčům prostor.

40:27

Andrej Kutějkin se vrátil s rozjetým soupeřem a dokázal mu vypíchnout kotouč. Po důrazném souboji se puk odrazil na střídačku hostujícího celku.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Vjačeslav Leščenko dostal krásnou přihrávku na levou stranu, ale svůj průnik nezakončil střelou.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina končí! Ani prostřední perioda dnešního souboje nepřinesla zrovna brankové hody! S jejím průběhem mohou být více spokojení hosté. Ildar Šiksatdarov totiž ujel domácí obraně a parádním blafákem vyrovnal! Od té doby byl Nižněkamsk lepším týmem, ale domácí celek zatím drží fantastický výkon v defenzivní fázi. Po čtyřiceti minutách je tak stav nerozhodný 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Vjačeslav Leščenko ještě napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Neftěchimiku si ale rychle vyměnili puk a odehráli jej do bezpečí.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:27

Jevgenij Kulik se krásně otočil s kotoučem v obranném pásmu a dokázal jej vyhodit přes modrou čáru. Domácí hráči spěchají na střídačku.

38:11

Domácí v plném počtu.

37:12

Pavel Porjadin poslal krásnou přihrávku Padakinovi, jež ihned zakončil. Jeho pokus směřoval ke vzdálenější tyči, jenže tam nebyl nikdo v bílém.

37:05

Hosté se usadili v útočném pásmu a rozjeli rychlou kombinaci. Nikdo v dresu Neftěchimiku si však zatím netroufl na zakončení.

36:11

Nižněkamsk si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za hákování vyfasoval Jaroslav Dyblenko.

35:36

Anton Zlobin dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a jeho projektil zápěstím prosvištěl nad břevnem.

35:09

Pavel Kulikov vyvezl puk do útočného pásma, od modré čáry jej nahodil za branku domácího Spartaku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.

34:16

Andrej Kutějkin dostal ještě jednu přihrávku na modrou čáru, jenže pro změnu trefil brusle dobře postaveného obránce v bílém dresu.

34:00

Hosté v plném počtu.

33:19

Andrej Kutějkin dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově vypálil. Jeho dělovka příklepem mířila do horního rohu, ale domácí brankář zasáhl.

33:03

Znovu se hokejistům Nižněkamsku podařilo vyjet s kotoučem za modrou čáru. Hosté hrají v oslabení hodně obětavě a nedávají soupeři prostor.

32:25

Spartaku se v úvodu přesilovky vůbec nedaří. Dmitrij Višněvskij poslal hodně pomalou přihrávku a hosté dokázali puk ukořistit a vyhodit do bezpečí.

32:00

Spartak si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za faul kolenem dostává Pavel Zdunov.

31:29

Alexandr Chochlačov dostal přihrávku do útočného pásma, jenže svou kličkou se nedokázal prosmýknout kolem obránce a přišel o puk.

31:06

Ben Maxwell číhal v mezirkuží na přihrávku z rohu útočného pásma, jenže prudký pas přizvedl hokejkou jeden z dobře postavených zadáků.

30:29

Další rozehrávka Neftěchimiku byla nepřesná a prudká přihrávka prolétla na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankou Ježova.

30:12

Alexandr Osipov se ve středním pásmu dostal k odraženému puku, který poslal na modrou čáru, kde byl Vjačeslav Leščenko, jež puk dlouho neudržel.

29:36

Spartak se nyní dokázal vymanit z tlaku svého soupeře jen za cenu dlouhého vyhození přes celé kluziště. Zakázané uvolnění se však nepíská.

29:08

Adam Polášek dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně při zakončení zlomil svou hokejku a odevzdal kotouč obráncům v červených dresech.

28:34

Pavel Kulikov vybojoval puk u mantinelu v obranném pásmu, pomohl si rozehrávkou s Adamem Poláškem, ale následnou akci Nižněkamsku Spartak zastavil.

28:06

Hraje se delší dobu bez přerušení. Domácí Spartak je v posledních minutách úplně opařený a nemůže se dostat ke kotouči. Naopak hostů je plný led.

27:40

Pavel Padakin projel s pukem do útočného pásma, prosmýkl se mezi kruhy, jenže i jeho rána postrádala potřebnou přesnost.

27:03

Pavel Zdunov se v útočném pásmu zmocnil odraženého puku a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyče.

26:29

Rafael Bikmullin napadal rozehrávku Spartaku za jeho brankou. Hodně aktivní útočník Nižněkamsku napadal Karsumse, jež málem přišel o puk.

26:03

Hosté se s kotoučem znovu usadili v útočném pásmu. Alexandr Bryncev dostal přihrávku na modrou čáru, ale svou dělovku neusměrnil mezi tři tyče.

25:04

25:04 Ildar ŠIKSATDAROV - 1:1

25:04

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Nižněkamsku vyšel rychlý protiútok středem ledové plochy. Na modré čáře si kotouč zpracoval rozjetý ILDAR ŠIKSATDAROV a parádním bekhendovým blafákem uklidil puk mezi betony domácího brankáře! Asistence: Damir Šaripzjanov, Timur Šarifjanov.

25:00

Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč od nohy domácího Osipova odrazil na střídačku Spartaku Moskva. Vhazuje se ve středním pásmu.

24:35

Arťom Fjodorov si najel na krásnou zadovku a vypálil od modré čáry. Jeho dělovka letěla těsně nad ledem a skončila v lapačce pozorného Ježova.

24:06

Andrej Sergejev dostal přihrávku do útočného pásma a pohotově poslal prudkou přihrávku mezi kruhy. Nikdo v bílém dresu si na jeho pobídku nenajel.

23:29

Kaspars Daugavinš operoval s kotoučem v rohu útočného pásma, kde se krásnou kličkou zbavil svého strážce, nicméně bekhendovou přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze spoluhráčů.

23:03

Pavel Kulikov dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, pěknou kličkou se zbavil obránce, nicméně jeho střelu přizvedl jeden ze zadáků nad břevno.

22:29

Alexandr Truškov napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Domácí útočník dostal pod tlak Adama Poláška, který na poslední chvíli odehrál puk odrazem o mantinel.

22:03

Dmitrij Višněvskij neustál souboj v rohu obranného pásma a poroučel se k ledu. Domácí bek se však rychle vrátil zpátky na nohy a dokázal puk odehrát do bezpečí.

21:24

Domácí v plném počtu.

21:06

Domácí hokejisté se v souboji za vlastní brankou zmocnili odraženého kotouč a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Hostující přesilovka se krátí.

20:35

Timur Šarifjanov dostal prudkou přihrávku do útočného pásma, ale moc se mu nevydařilo zpracování a hostující hráč přišel o kotouč. Spartak brání skvěle.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetině. Nižněkamsk v jejím úvodu bude dohrávat přesilovou hru po vyloučení domácího Chochljačova.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 11 – 9
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být mnohem spokojenější hokejisté Spartaku Moskva. Domácí Spartak byl totiž o něco aktivnější a dostával soupeře pod tlak. V 17. minutě navíc dokázal přesilovou hru zužitkovat Andrej Kutějkin! Hosté poté zvýšili svou aktivitu a odměnou jim bylo vyloučení Chochljačova. Zmíněnou přesilovku bude Nižněkamsk dohrávat v úvodu druhé části.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:24

První přesilovku si zahrají i hosté. Právě Alexandr Chochlačov dostává dvě minuty za držení.

19:15

Alexandr Chochlačov se před brankou Nižněkamsku po rychlém brejku natahoval po krásné přihrávce, ale na kotouč těsně nedosáhl.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:26

Emil Galimov nahodil puk bekhendem mezi kruhy, kam si najížděl Pavel Padakin, nicméně domácí beci se skvěle stáhli a nepustili soupeře ke střele.

18:03

Andrej Kutějkin rozjel další akci domácího celku. Autor úvodní branky dnešního souboje tentokrát poslal přihrávku na pravé křídlo, kde nebyl nikdo v červeném.

17:32

Spartak se nyní ubránil jen za cenu vyhození kotouč na zakázané uvolnění. Hra se přesune zpátky před brankáře Truškova.

17:15

Anton Zlobin operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Domácí hokejista se rychlou kličkou zbavil dotírajícího soupeře a udržel kotouč.

16:15

16:15 Andrej KUTĚJKIN - 1:0

16:15

Spartak právě vstřelil branku!
Domácí celek využívá přesilovou hru a otevírá skóre dnešního střetnutí! Spartak zavřel soupeře v jeho obranném pásmu. Chochljačov přihrál na modrou čáru a ANDREJ KUTĚJKIN prudkou střelou otevřel skóre! Asistence: Alexandr Chochlačov, Anton Zlobin.

16:00

Hosté se v úvodu úvodní přesilovky Spartaku brání skvěle. Obránci Nižněkamsku nadvakrát vybojovali odražený kotouč a vyhodili jej přes celé kluziště.

15:24

Až nyní je hra přerušena! Dvě minuty za podrážení totiž dostává Timur Šarifjanov.

15:13

Alexandr Chochlačov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde pomohl svým spoluhráčům vydolovat kotouč. Hraje se dlouho bez přerušení.

14:45

Emil Galimov operoval s kotoučem v rohu útočného pásma, kde k němu skvěle přistoupil obránce soupeře a tvrdým hitem jej přilepil na mantinel.

14:12

Kaspars Daugavinš se natahoval po přihrávce na levé křídlo, nicméně pobídka byla příliš dlouhá a domácí hokejista na ni nedosáhl ani špičkou hole.

13:40

Zadáci Nižněkamsku zatím podávají skvělý výkon. Defenziva hostujícího celku je totiž mnohem dříve u odražených kotoučů a s přehledem je posílá do bezpečí.

13:12

Produktivní útočník Spartaku Alexandr Chochlačov projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde se snažil zbavit svého strážce, ale klička se mu moc nepovedla.

12:42

Gleb Šaškov napadal rozehrávku soupeře za brankou Nižněkamsku. Zadáci hostujícího celku uklidňují hru a čekají na střídání.

12:12

Vjačeslav Leščenko projel středním pásmem do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, jenže jeho zakončení skončilo na hrudi gólmana Ježova.

11:23

Maxim Cyplakov bojoval o kotouč za brankou Neftěchimiku. Domácí hokejista dostal pod tlak Brynceva, který se štěstím udržel kotouč na prknech.

11:03

Alexandr Truškov si připsal další úspěšný zákrok. Marat Chajrullin jeho pozornost prověřil střelou z ostrého úhlu a Truškov dokázal puk ukrýt do lapačky.

10:31

Až nyní je hra po dlouhé době přerušena. Alexandr Chochlačov byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před kotouč. Po odpískaném ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.

10:12

Truškov vyjel ven z branky a vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář se štěstím dostal puk za modrou čáru.

09:35

Martinš Karsums si vzal za brankou volný puk, vyvezl jej do středního pásma, nicméně slabým nahozením jej zase odevzdal hráčům Neftěchimiku.

09:12

Za dalším nahození do útočného pásma Spartaku spěchali hned tři hokejisté v červeném, nicméně Adam Polášek měl k puku blíže a odrazem o mantinel jej vyhodil.

08:36

Vjačeslav Leščenko se dostal k odraženému kotouči a bekhendem jej nahodil na branku Neftěchimiku. Hostující brankář střelu viděl a vytáhl dobrý zákrok.

08:06

Ildar Šiksatdarov dostal kotouč na modrou čáru a pohotově jej nahodil před branku hostujícího Neftěchimiku. Porjadin na jeho nahození nedosáhl.

07:29

Rafael Bikmullin kouzlil s kotoučem v rohu útočného pásma. Hostující hráč se krásnou kličkou zbavil Cyplakova, ale přihrávkou před branku odevzdal puk soupeři.

07:06

Andrej Nestrašil objel branku domácího Spartaku a bekhendem poslal zajímavou přihrávku na modrou čáru. Bryncev svou střelou trefil prvního soupeře.

06:27

Na druhé straně se do zakončení probil hodně aktivní Pavel Zdunov, který se pěknou kličkou zbavil obránce, ale jeho střela zápěstím mířila do lapačky pozorného brankáře.

06:10

Arťom Fjodorov projel s pukem do útočného pásma, ale nechal se vytlačit až k mantinelu, kde neudržel kotouč pro domácí Spartak Moskva.

05:35

Truškov si znovu sáhl na kotouč. Domácí brankář tentokrát skvěle přečetl přihrávku zpoza branky hostujícího celku a ukryl kotouč lapačkou.

05:19

Maxim Truňov dostal krásnou přihrávku do jízdy, zbavil se svého strážce, jenže na modré čáře zapomněl kotouč za sebou.

04:27

Dmitrij Ogurcov si udělal prostor v mezikruží a dostal se k odraženému kotouč. Jeho rána však byla hodně slabá a brankář Truškov si připsal snadný zákrok

04:05

Arťom Fjodorov rozjel akci Spartaku Moskva z obranného pásma. Domácí zadák poslal přihrávku na Grigoreva, ale k tomu skvěle přistoupil soupeř.

03:35

Alexandr Osipov objel branku hostujícího celku, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo v červeném si netroufl na zakončení.

03:02

Ježov si v úvodu utkání nemůže stěžovat na nedostatek práce. Hostující brankář byl pozorný a poradil si i se střelou po vhazování. Vhazovat se bude po jeho levici.

02:35

Alexandr Avcin si najel na dobrou přihrávku do útočného pásma, ale nedokázal se prosmýknout kolem obránce a přišel o neposedný kotouč.

02:08

Maxim Cyplakov dostal krásnou přihrávku do jízdy, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho pokus zápěstím pozorný Ježov vyrazil do rohu kluziště.

01:29

Vjačeslav Leščenko dojel prudké nahození do rohu útočného pásma, kde vybojoval odražený kotouč, jenže přihrávkou na modrou čáru už nenašel nikoho v červeném.

01:10

Spartak se znovu vydal do útočného pásma, ale radost mu pokazil hvizd rozhodčího, který si všiml hry vysokou holí. Hra se stěhuje do středního pásma.

00:32

Andrej Kutějkin si nabruslil na nádhernou přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil. Jeho rána letěla těsně nad ledem a skončila mezi betony Ježova.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešní střetnutí. Nižněkamsk se ihned vydal do útoku, ale přihrávku na levé křídlo zastavila obrana Spartaku.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Spartak bude hrát v červeném, zatímco Nižněkamsk přijel do Moskvy v bílém.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Spartak Moskva: Truškov (Bespalov) – Dyblenko, Kutějkin, Kulik, D. Višněvskij, Provolněv, Grigorev, A. Osipov – Daugavinš, Karsums, Zubov – Chochlačov, Maxwell, Fjodorov – R. Hanzl, Leščenko, Truňov – Šaškov, Cyplakov, Zlobin.

Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Abdulchakov) – Polášek, Bryncev, An. Sergejev, D. Musin, Šaripzjanov, Ogurcov, Volgin, Semjonov – Puustinen, Nestrašil, Porjadin – Bikmullin, E. Galimov, Chajrullin – Šarifjanov, Šiksatdarov, Padakin – Zdunov, Avcin, P. Kulikov.

Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Dědulja, Ivanov.
Češi a Slováci

Barvy Spartaku hají brankář Hudáček a útočník Hanzl, zatímco za Nižněkamsk hrají Andrej Nestrašil a Adam Polášek.
Vzájemné zápasy

Dnešní soupeři se spolu střetli začátkem října. Nižněkamsk doma vyhrál 4:1.
Spartak Moskva

Moskevský Spartak je na tom o něco lépe. Dnešní domácí celek ve čtyřiceti sedmi duelech vybojoval padesát dva bodů a patří mu šestá pozice Západní konference. Spartak střídá skvělé výsledky a porážky. V minulém utkání na domácím ledě prohrál vysoko 0:4 s Avangardem Omsk. Nejproduktivnějším hráčem je s dvaatřiceti body Chochljačov.
Neftěchimik Nižněkamsk

Nižněkamsk zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. Neftěchimik zatím odehrál čtyřicet sedm duelů, ve kterých nasbíral třicet sedm bodů a patří mu desátá pozice Východní konference. Na osmý Čeljabinsk nyní ztrácí už šest bodů a s play-off to bude mít Nižněkamsk hodně složité. V minulém utkání se mu navíc podařilo ukončit sérii proher, když v domácím utkání porazil Nižnij Novgorod. Nejproduktivnějším hráčem je Puustinen, který má na kontě třicet pět kanadských bodů.
Příjemný podvečečr všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Neftěchimikem Nižněkamsk. Duel startuje v 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Spartak Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

3:2

po s.n. (2:0) (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Kutějkin (Chochlačov, Zlobin), 52. Karsums (R. Hanzl, Daugavinš), rozh. náj. Zubov – 26. Šiksatdarov (Šaripzjanov, Šarifjanov), 53. Polášek (Polášek, Porjadin)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Ilja Zubov (SPM)
1:0   Pavel Padakin (NIZ)
2. série:
1:0   Arťom Fjodorov (SPM)
1:0   Juuso Puustinen (NIZ)
3. série:
1:0   Robin Hanzl (SPM)
1:0   Ildar Šiksatdarov (NIZ)
4. série:
2:0   Maxim Truňov (SPM)
2:0   Andrej Nestrašil (NIZ)

Spartak Moskva: Truškov (Bespalov) – Dyblenko, Kutějkin, Kulik, D. Višněvskij, Provolněv, Grigorev, A. Osipov – Daugavinš, Karsums, Zubov – Chochlačov, Maxwell, Fjodorov – R. Hanzl, Leščenko, Truňov – Šaškov, Cyplakov, Zlobin.

Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Abdulchakov) – Polášek, Bryncev, An. Sergejev, D. Musin, Šaripzjanov, Ogurcov, Volgin, Semjonov – Puustinen, Nestrašil, Porjadin – Bikmullin, E. Galimov, Chajrullin – Šarifjanov, Šiksatdarov, Padakin – Zdunov, Avcin, P. Kulikov.

Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Dědulja, Ivanov

Diváci: 5071

Průběh zápasu
1. třetina
15:24 NIZ 2 Šarifjanov, podrážení
16:15 SPM 1:0 Kutějkin (Chochlačov, Zlobin)
19:24 SPM 2 Chochlačov, držení
Po 1. třetině
2. třetina
25:04 NIZ 1:1 Šiksatdarov (Šaripzjanov, Šarifjanov)
32:00 NIZ 2 Zdunov, faul kolenem
36:11 SPM 2 Dyblenko, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:34 NIZ 2 Nestrašil, podrážení
SPM 2 Šaškov, nafilmovaný pád nebo přehrávání
50:25 NIZ 2 Polášek, hrubost
51:43 SPM 2:1 Karsums (R. Hanzl, Daugavinš)
51:48 SPM 2 Chochlačov, sekání
52:27 NIZ 2:2 Polášek (Polášek, Porjadin)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:12 SPM 2 Chochlačov, podrážení
NIZ 2 Chajrullin, nafilmovaný pád nebo přehrávání
před nájezdy
Samostatné nájezdy
SPM 3:2 Zubov (rozh. náj.)
po s.n.