Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Ak Bars Kazaň

1:0

konec (0:0, 0:0, 1:0)

09.01.2019, 15:00 • Traktor Arena • David Suchý

Tipsport: 3.71 4.3 1.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky utkání:

Střely na branku – 23:29.
Zblokované střely – 6:13.
Vyloučení – 4:4.
Využití přesilovek 1/4 – 0/4.
Vhazování – 24:28. (17:16:43)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Čeljabinsku, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Jediná branka tohoto zápasu přišla při dvojnásobné přesilové hry, prosadil se domácí forvard Stoa. Kazaň tak musela za každou cenu vyrovnat, což se jí ale nepodařilo. Traktor i nadále hrozil přes rychlé protiútoku, naopak se Sudnicin prezentoval velice zodpověděným výkonem, který vedl k čistému kontu.

Konec zápasu.

59:10

Oddechový čas pro hosty.

59:07

Co scházelo! Sudnicin absolutně nezaregistroval přihrávku na bližší tyč, kde se zjevil osamocený Popov. Jeho rána ale kupodivu neskončila v brance.

58:40

Kazaň hraje bez brankáře!

58:23

Velice pohotovým zakončením to zkoušel hostující Osnovin, který napálil beton brankáře. Sudnicin měl nyní štěstí, hosté jsou i nadále u hracího předmětu.

57:05

Postma dokázal zavézt puk až mezi kruhy, kde byl důrazným způsobem odtlačen. Traktor hraje na jistotu, dalekonosné vyhození překvapivě nepřineslo icing.

56:07

Jeden z hostů chyboval v rozehrávce, soupeř toho ale nedokázal využít. Ke střele se sice dostal Šolochov, avšak Podjapolskij prokázal svojí připravenost.

55:03

Sudnicin si připsal rutinní zákrok, Lukojanov nahazoval pouze do jeho výstroje. Hra je opět přerušena, vhazovat se bude v útočném pásmu Kazaně.

54:05

Postma to ihned po přejetí modré čáry zkoušel prudkou střelou, která orazítkovala zadní plexisklo. Sudnicin nemusel zasahovat, jeho spoluhráči raději uklidnili hru.

53:08

Bailen ještě dokázal špičkou hole přihrát za branku na Isajeva, který ale neuspěl proti přesile protihráčů. Na ledovou plochu se vrací druhá formace domácích.

52:17

Čeljabinsk se osvobodil přihrávkou až k Podjapolskimu, kam si jako první sjel hostující obránce Postma. Hosté jsou nyní aktivnější, avšak stále prohrávají o jednu branku.

51:21

Zaripov přihrál do tandemu na Osnovina, který se dostal s pukem až za branku soupeře. Zde ale jeho formace o kotouč přišla, směrem kupředu to zkouší Traktor.

49:31

Nyní to pořádně schytal jeden z domácích hráčů, který nakonec nakonec odjel na střídačku. Uvidíme, zda se bude jednat o nějaké vážnější zranění.

48:20

Kazaň to nyní bude mít složité, bude muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu zbývá dostatek času, skóre se klidně může obrátit.

47:04

Kousek vedle branky pálil pohotový Azevedo, Sudnicin na puk vůbec nedosáhl. Hrací předmět se od hrazení dostal do středního pásma, Kazaň je ale nyní aktivnější.

46:13

Od modré čáry zkoušel své štěstí hostující Ljamkin, který ale pálil pouze do lapačky brankáře, jenž raději přerušil hru. Vhazovat se bude po pravici ruského brankáře.

45:07

Přečíslení svého celku táhl po pravém křídle Thomas, kterému se nepodařilo přihrát křížem. I tak byl Podjapolskij donucen k zákroku, který byl hodně důležitý.

44:18

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexander Bergström – 2 min., nedovolené bránění).

43:55

43:55 Ryan STOA - 1:0

43:55

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom domácí přesilovou hru zužitkovali! Před brankářem Podjapolskim se utvořil velký zmatek, přičemž jeden z domácích orazítkoval pouze tyč, od které se puk dorazil na hokejku RYANA STOY, jenž zamířil do odkryté branky.
Asistence: Christian Thomas.

43:35

Traktoru se dlouhá přesilová hra pět na tři zatím moc nedaří. Domácí se sice usadili v útočném pásmu, prudké zakončení do Szczechury ale skončilo na hrudníku brankáře.

43:09

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Lukojanov – 2 min., podrážení).

42:52

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Rob Klinkhammer – 2 min., podrážení).

41:24

Za vlastní brankou číhal na příchod další formace domácí Chlystov. Krátce poté se před brankáře natlačil agilní Szczechura, jenž zamířil do výstroje Podjapolskiho.

40:10

Úvodní vhazování třetí periody dopadlo lépe pro hostující hráče, kteří okamžitě zavezli puk do vlastního pásma. Jen pro připomenutí, Kazaň dohrává přesilovku.

40:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou druhou periodu, která dopadla úplně stejně. Stále čekáme na úvodní branku, které se sice Kazaň dočkala, avšak hlavní sudí jí neuznal kvůli přihrávce rukou. Sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, přičemž o trochu nebezpečnější je hostují celek. Obě mužstva si vyzkoušela řadu přesilových her, avšak oba brankáři jsou v tomto utkání i nadále stoprocentní. Uvidíme, zda se ve třetí třetině dočkáme branky.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Zaripov to měl na střelu, místo toho ještě hledal před brankou spoluhráče, který ale vypálil vedle branky. Traktor se osvobodil, soupeř je ale zpět v pásmu.

38:34

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., vysoká hůl).

38:05

Čeljabinsk nesehrál vůbec špatnou přesilovou hru, před malým momentem se k pohotovému zakončení dostal Thomas, který ale zamířil přímo do výstroje brankáře Podjapolskiho.

37:21

V oslabení se dostal do samostatného úniku hostující Klinkhammer, který si navedl puk na bekhend, načež ale zamířil pouze do betonu ležícího Sudnicina.

36:11

Domácí to ihned po vhazování zkoušeli od modré čáře, jenomže ránu dokázal zablokovat Postma. Posléze se favorit zápasu osvobodil dalekonosným výhozem.

35:28

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stanislav Galijev – 2 min., podrážení).

34:24

Hodně zajímavě to před malým momentem provedl hostující Galijev, který se natlačil až před brankáře, načež zamířil vedle branky. Sudnicin nemusel zasahovat.

33:28

Nepřesná přihrávka od Azeveda směřovala na hokejku domácího brankáře, který posléze musel zasahovat. Nejednalo se o nic nebezpečného, hra je ale přerušena.

32:33

Traktor ještě udržel touš před modrou čárou, posléze v její blízkosti kroužil obránce Petrov, který nahazoval podél hrazení, což hrálo do karet hostujícímu Postmovi.

31:24

Od vlastního pásma to zkoušel domácí Enlund, který na levém křídle našel kolegu Bailena, jenž se ale nedostal přes protihráče. Kazaň velmi dobře střeží pásmo.

30:46

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stanislav Galijev – 2 min., vysoká hůl).

29:23

Ani tentokráte se přesilová hra moc nedaří, Kazaň se stále nedostala k ničemu vážnějšímu, naopak soupeř už několikrát vyhodil přes celou osu hrací plochy.

28:22

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nikita Chlystov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

28:00

28:00 Neuznaná branka hostů.

28:00

To jsou věci! Hostující Gluchov se totiž radoval z úvodní branky, která nakonec nebyla uznána. Zřejmě se jednalo o přihrávku rukou, stav je i nadále bezbrankový.

27:11

Kokujov si dokázal popíchnout touš k levému hrazení, následně ale nic nevymyslel. Na opačné straně promáchl Tkačov, soupeř se tak žene na druhou stranu.

26:07

Traktor se nyní dožadoval vyloučení, avšak hlavní sudí nakonec nechal pokračovat ve hře. Domácí si tak přesilovou hru nezahrají, doposud jsme viděli pouze jednu přesilovku.

25:15

Hostující Azevedo si dokázal nabruslit až k pravému kruhu, odkud mířil pod horní tyč. Sudnicin byl i tentokráte připravený, následně skokem po puku přerušil hru.

24:20

Na druhé straně se k ráně od modré čáry dostal Postma, který to zkoušel na teč. Sudnicin nemusel zasahovat, hrací předmět totiž skončil vedle branky.

23:01

Nyní si před branku soupeře sjel Bergström, který přízemní střelou jen těsně minul vzdálenější konstrukci. Posléze byla hra přerušena, jednalo se o přihrávku rukou.

22:15

Ihned po vhazování to střeleckým pokusem zkoušel domácí Rybakov, který ale výrazně minul branku. Čeljabinsk zůstal ve třetině, nahození od modré ale skončilo vedle.

21:10

Před branku se dokázal natlačit Thomas, který byl příliš blízko Podjapolskimu. Hostující brankář s vypětím všech sil dokázal schovat puk pod lapačku.

20:10

Úvodní vhazování druhé periody dopadlo lépe pro domácí celek, konkrétněji se na vhazování prosadil Stoa. První útočná akce končí nahozením za branku.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která nám nepřinesla žádnou branku. Vstup do utkání vyšel lépe hostujícímu celku, který několikrát prověřil brankáře Sudnicina. Postupem času se do hry začal zapojovat také Traktor, jenž si rovněž připsal několik slibných zakončení. Hraje se celkem v rychlém tempu, navíc hlavní sudí nemuseli řešit nic vážnějšího, vylučovalo se pouze v jediném případě.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:10

Traktor se zřejmě dokáže ubránit, v krátkém časovém sledu vyhodil už třikrát. Kazani se přesilová hra moc nedaří, před malým momentem to ale chytrým výjezdem zkoušel Sekáč.

18:10

Kazaň se dokázala usadit v útočném pásmu, po delší kombinaci se k puku dostal Markov, který trefil pouze hráče před sebou. Domácí celek se následně stačil osvobodit.

17:33

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Christian Thomas – 2 min., nedovolené bránění).

17:15

Po pěti minutách hry přichází přerušení. Traktor se nedokázal dostat do pásma soupeře, je z toho ofsajd. Hra se tak vrací zpět do středního pásma.

16:11

Podjapolskij měl nyní zakrytý výhled, i tak dokázal vyrazit nahození od modré čáry. Na opačné straně se do akce dostala první formace, Azevedo ale přišel o touš.

15:20

Napadající Šarov se nedokázal včas dostat k Manuchovi, který rozehrál velice přesně. I přesto se domácí ubránili, Zaripova totiž dokázal ustrážit pohotový Szczechura.

14:04

Posléze hodně nebezpečnou střelu vyprodukoval domácí obránce Rjasenskij, který vyprášil lapačku brankáře. Hosté naprosto zaspali při bránění této střely.

13:15

Hostující obrana dokázala zablokovat zakončení od levého kruhu, nicméně slušný nápor domácích. Kazaň se snažila zaútočit po levém křídle, Sekáč trefil pouze Sudnicina.

12:20

Ljamkin to zkoušel nástřelem od modré čáry, který se ale neujal. Na opačné straně musel rychle z branky Podjapolskij, který tak zastavil úprk domácího Endlunda.

10:07

Před branku si dokázal nabruslit domácí Stoa, který ale z bezprostřední blízkosti zamířil nad branku. Poté se domácí dopustili ofsajdu, čemuž se ale hodně diví.

09:23

Na ledovou plochu se dostala první lajna Traktoru. Poněkud kostrbatá akce přinesla přetahovanou u pravého hrazení, ve které uspěl hostující obránce Manuchov.

08:10

Už to vypadalo, že se Zaripov po levém křídle dostane až před branku, nakonec ho ale zastavil protihráč. I přesto musel Sudnicin zasahovat, své štěstí zkusil Lukojanov.

07:15

První formace Kazaně sevřela soupeře v jeho vlastním pásmu. Nástřelem od modré to zkoušel obránce Pedan, jehož vzdušnou nabídku ale kolegové moc nepochopili.

06:11

Šolochov chtěl přihrát před branku na Bergströma, s čímž počítal také jeden z protihráčů. Na druhé straně si to proti přesile namířil Tkačov, který se ke střele vůbec nedostal.

05:15

Kolem branky se otočil s Pukem Osnovin, jenomže Sudnicin byl u své konstrukce včas. Posléze dostal nabito Pedan, jenž příklepem úplně minul branku.

04:12

Domácí obrana rozjela další akci, která ale nebyla vůbec přesná. Naopak tu bylo další zakončení do soupeře, tentokráte metr vedle branky vypálil aktivní Galijev.

03:33

Mezi kruhy si před malým momentem nabruslil hostující Popov, jehož ránu Sudnicin vyrazil pouze před sebe. Domácí brankář posléze přikryl kotouč pod lapačku.

02:10

Karpuchin počkal za vlastní brankou na příjezd další formace. Čeljabinsk se ale nedokázal dostat přes střední pásmo, v tuto chvíli je u kotouče Bailen.

01:21

Po levém křídle se chtěl dostat za modrou čáru Lukojanov, avšak k puku se vůbec nedostal. Je tu první icing, hra se tak vrací před branku Podjapolskiho.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro pro hostující celek, který okamžitě zavezl puk do svého pásma. Posléze se málem ke střele dostal Tkačov.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Suchačov) – Rjasenskij, Bailen (A), A. Petrov (C), Isajev, Karpuchin, Borodkin, N. Chlystov – Enlund, Thomas, Szczechura – Gubarev, Rybakov (A), Kokujov – Bergström, Stoa, Šolochov – Kravcov, Dugin, Šarov.

Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Postma, Pedan, Ljamkin, Manuchov, Jarullin, Markov (A) – Azevedo, Tkačov, Sekáč – Galijev, Osnovin, Zaripov (A) – M. Gluchov, An. Popov, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), A. Michejev – Kara.

Rozhodčí: Beljajev, Gašilov – Lazarev, Otmachov.
Ak Bars Kazaň
(33 výher, 16 proher – 70 bodů)

Na opačné straně stojí ambiciózní Kazaň, které pro změnu patří sympatická třetí pozice východní konference. Kazaň má na svém kontě sedmdesát bodů, na vedoucí celek ztrácí pouze pět bodů. Hostující tým dnešního utkání v minulém kole přišel o třízápasovou sérii bez porážky, podlehl totiž Viťazu, který se nakonec radoval z vítězství 2:1. Kazaň je v rámci své konference čtvrtým nejlepším venkovním celkem, lépe je na tom už jen Magnitogorsk, Astana a již zmiňovaný Jekatěrinburg. Kazaň ale poslední čtyři venkovní zápasy absolutně nezvládla, dohromady nezískala ani jeden jediný bod. Poslední vítězství je staré více než měsíc.
Traktor Čeljabinsk
(20 výher, 25 proher – 43 bodů)

Hokejisté Čeljabinsku letos podávají celkem kolísavé výkony, které stačí na momentální osmou pozici východní konference. Traktor má na svém kontě třiačtyřicet bodů, přičemž na vedoucí celek konference ztrácí propastných dvaadvacet bodů. Čeljabinsk z posledních pěti zápasů vyhrál pouze ve dvou případech, minulé kolo přineslo celkem očekávanou porážku proti Jekatěrinburgu, který si z ledu soupeře odvezl vítězství 2:0. Traktor se v tabulce domácích celků řadí na devátou pozici, doposud se mu na vlastním ledě podařilo nasbírat čtyřiadvacet bodů. Poslední čtyři domácí zápasy ale přinesly tři porážky.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Kontinentální hokejová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Traktor Čeljabinsk a Ak Bars Kazaň.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Traktor Čeljabinsk – Ak Bars Kazaň

1:0

konec (0:0, 0:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 44. Stoa (Thomas)

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Suchačov) – Rjasenskij, Bailen (A), A. Petrov (C), Isajev, Karpuchin, Borodkin, N. Chlystov – Enlund, Thomas, Szczechura – Gubarev, Rybakov (A), Kokujov – Bergström, Stoa, Šolochov – Kravcov, Dugin, Šarov.

Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Postma, Pedan, Ljamkin, Manuchov, Jarullin, Markov (A) – Azevedo, Tkačov, Sekáč – Galijev, Osnovin, Zaripov (A) – M. Gluchov, An. Popov, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), A. Michejev – Kara.

Rozhodčí: Beljajev, Gašilov – Lazarev, Otmachov

Diváci: 6900

Průběh zápasu
1. třetina
17:33 CLJ 2 Thomas, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
28:22 CLJ 2 N. Chlystov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
30:46 KZN 2 Galijev, vysoká hůl
35:28 KZN 2 Galijev, podrážení
38:34 CLJ 2 Bailen, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
42:52 KZN 2 Klinkhammer, podrážení
43:09 KZN 2 Lukojanov, podrážení
43:55 CLJ 1:0 Stoa (Thomas)
44:18 CLJ 2 Bergström, nedovolené bránění
Konec