Menu

Hokej

NHL

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

5:1

konec (0:1, 5:0, 0:0)

09.01.2019, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • David Panuška

Tipsport: 2.38 3.82 2.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:49:30)
Československá stopa v utkání:
Vladimír Sobotka (BUF) 0+1, 1 střela, čas na ledě 15:25
Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:11
Tři hvězdy utkání:
1. C.J. Smith (BUF) 1+0
2. Lawrence Pilut (BUF) 1+0
3. Tage Thompson (BUF) 0+1
Buffalo hlavně díky povedené druhé třetině poráží New Jersey 5:1 a raduje se ze zasloužené výhry! Devils se dostali již ve druhé minutě do vedení, kdy se trefil Blake Coleman. Od této doby se ale hostům toho nic moc vymyslet nepovedlo. Jeff Skinner, C.J. Smith, Casey Mittelstadt, Jake McCabe a Lawrence Pilut totiž dostali Buffalo do čtyřbrankového vedení, které Šavle už nepustily a připsali si tak další výhru. C.J. Smith a Lawrence Pilut se dokonce prosadili poprvé v nejvyšší soutěži.

Střely na branku: 33:21
Diváci: 18 212

Konec zápasu.

59:27

Pavel Zacha si najel mezi kruhy, kde ale uklouzl a následně se ke kotouči dostali domácí. Buffalo puk vyhodilo a utkání končí výhrou Buffala v poměru 5:1.

59:00

Kotouč ze střední třetiny skončil mezi diváky a pokračovat se bude vhazováním po pravici Cartera Huttona. Ten dnes inkasoval pouze ve druhé minutě.

58:35

Hosté si zahrají ještě jednu zkrácenou přesilovku. Rasmus Ristolainen inkasuje dvě minuty za držení.

57:43

Brian Boyle si následně najel po pravé straně do zakončení, ale zblízka se mu nepovedlo prostřelit pozorného Huttona v brance. Pokračovat se bude vhazováním.

57:34

Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

57:34

Následně skončil pokus Wooda z pravého kruhu vysoko nad brankou a ještě uvidíme jednu komerční přestávku. Hráči tam opět sundavali rukavice, ale sudí vše hned zastavili.

56:55

Pokračuje se ve stejném obrázku, bránící hráči Buffala si nyní přihráli asi šestkrát v obranném pásmu a nebyli ani napadáni... Čeká se na závěrečnou sirénu.

56:00

Hrají se poslední čtyři minuty utkání a opravdu se spíše jen dohrává. Buffalo se nikam nežene a snaží se kombinovat, což se jim aktuálně parádně daří.

55:05

Hosté v plném počtu.

54:34

Pavel Zacha se na druhé straně v oslabení pokoušel prosadit, ale jeho tvrdá rána z levého kruhu na přední tyčku skončila vedle branky.

54:03

Tage Thompson se dostal na levém kruhu ke střeleckému pokusu. Kinkaidovi sice puk mezi betony propadl, ale nakonec se dokutálel za branku amerického brankáře.

53:05

Následně sundal rukavice Stefan Noesen a bude prvním vyloučeným hráčem Devils v utkání. Hostující útočník vystartoval na Rodriguese, který jej poslal za brankou k zemi. Sabres si zahrají přesilovku.

52:48

Rasmus Dahlin si individuálně najel do útočné třetiny a z levého úhlu se dostal ke střeleckému pokusu. Švédský mladík se ale do ničeho nebezpečného nedostal.

51:16

Mezi kruhy se následně dostal ke střeleckému pokusu Travis Zajac, který mířil k pravé tyčce. Jeho rána ale skončila jen na zadním mantinelu.

50:28

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:28

Kyle Okposo se po stahovačce na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale Keith Kinkaid zareagoval a pokus do středu branky se mu povedlo vyrazit vestou.

50:05

Stefan Noesen se u pravého mantinelu pokoušel dostat za obranu, ale do kotouče plácl a ten skončil na jedné ze střídaček. Po komerční pauze se bude vhazovat ve střední třetině.

49:05

Pokračuje se hrou Buffala, které se nikam moc nežene a spíše chce utkání dohrát v poklidném tempu...

47:46

Naopak udeřit mohli pošesté domácí, ale přečíslení se nepovedlo. Evan Rodrigues se dostal po pravé straně do útoku, ale přihrávka na levé křídlo mu nevyšla.

47:07

Pokračuje se za stavu 5:1, Drew Stafford po přihrávce od Jespera Bratta nastřelil jen břevno!

47:07

Následně se hostujícímu celku povedlo skórovat, alespoň podle reakce Drewa Stafforda a lavičky. Sudí ale budou volat do Toronta, tak uvidíme, jaká přijde reakce.

46:39

Nico Hischier se následně dostával do akce a unikal sám na domácího brankáře. Švýcarský mladík šel do střely k levé tyčce, ale Hutton si s jeho ránou parádně poradil!

46:06

Následně se Buffalu nepovedlo rozjet útočnou akci a píská se icing. Hra bude pokračovat před brankou Cartera Huttona, který dnes inkasoval ve druhé minutě, od té doby ale za sebe žádný pokus nepropustil.

45:58

Brett Seney zachytil kotouč na levé straně a dostal se do pásma. Mezi kruhy našel Blakea Pietilu. Ten zakončoval z první, ale Carter Hutton sklapl betony a zakročil!

45:37

Domácí v plném počtu.

44:42

Sami Vatanen dostal nabito na modrou čáru a hned zakončoval. Finský obránce ale střílel jen vedle branky, kotouč skončil na zadním mantinelu.

43:51

Kyle Palmieri to zkoušel před levým kruhem, ale jeho rána po ledě šla nakonec jen vedle branky. Kombinace hostujícího celku v útočné třetině nicméně pokračuje.

43:36

Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Casey Mittelstadt – 2 min., hákování).

43:20

Lawrence Pilut se dostal na levém kruhu ke střeleckému pokusu, ale ten skončil na Kinkaidovi. V protiakci zakončoval Miles Wood, ale jeho rána nebyla přesná.

42:43

Hosté jsou dnes bídní. Ani nyní se jim nepovedlo rozjet útočnou akci a po vyhození podél levého mantinelu se píská icing. Hra se tak vrací před Kinkaida.

42:10

Rasmus Dahlin byl v útočné třetině na kotouči, nakonec zakončoval před kruhy, ale střílel jen do bránícího hráče před sebou. Devils se následně dostali do střední třetiny.

41:00

Uběhla první minuta třetí třetiny. Oba celky se pokusily o útok, ale ani jeden nebyl nikterak nebezpečný. Lajny střídají a pokračuje se za brankou Sabres.

40:01

Začala třetí třetina.
Tak to byla kanonáda! Buffalo nasázelo v prostředním dějství hostům hned pět branek a před třetí třetinou vede o čtyři branky, tohle utkání je dost možná rozhodnuté. V průběhu druhé třetiny se prosadili Jeff Skinner, C.J. Smith, Casey Mittelstadt, Jake McCabe a Lawrence Pilut.

Střely na branku: 26:14

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:52

Další velká šance, na kterou byl Keith Kinkaid úplně sám. Ben Lovejoy za brankou ztratil kotouč a Conor Sheary zblízka střílel, nyní americký brankář ale parádně zakročil!

39:27

Tage Thompson mohl zesměšnit a prohloubit krizi hostujícího celku. Po rychlé akci od levého mantinelu se mu ale zblízka zakončit ideálně nepovedlo, kotouč skončil těsně nad brankou!

38:38

Devils se pokoušeli v útoku něco vymyslet, ale nic z toho nebylo. Druhá hostující lajna byla dobře ubráněna a hra pokračuje akcí domácího Buffala.

37:45

37:45 Lawrence PILUT - 5:1

37:45

Sabres právě vstřelili branku!
Pátá branka během jedné třetiny, Buffalo si dělá naprosto co chce! LAWRENCE PILUT dostal kotouč na modrou čáru a svižným zakončení dává další branku, hosté jsou na ručník. Pátá branka ze čtrnácté střely ve druhé periodě. Asistence: Conor Sheary a Rasmus Ristolainen.

37:14

Devils se nemohou dostat do útoku a nyní byla jejich rozehra ukončena hvizdem sudího – icing. Vhazuje se tak po pravici Kinkaida, jenž dnes dělá vše, co může, ale obrana mu těžce nepomáhá.

36:29

Domácí v plném počtu.

36:00

36:00 Jake MCCABE - 4:1

36:00

Sabres právě vstřelili branku!
Kyle Palmieri se dostal na pravém kruhu ke střele, ale ta byla zablokovaná a domácí se dostali do útoku. Evan Rodrigues se dostal do protiakce, JAKE MCCABE následně dostal přihrávku do prázdné branky a pokusem po ledě se nezmýlil! Asistence: Evan Rodrigues a Vladimír Sobotka.

35:00

Domácí zatím početní výhodu hostujícího celku zvládají naprosto neskutečně. Vše začala nepřesná přihrávka Zachy, bránící hráči Sabres následně parádně bránili a napadali.

34:29

Aktivní snažení New Jersey ukončil až Jeff Skinner, který jde po sekání na trestnou lavici a Devils čeká druhá početní výhoda v utkání.

34:08

Damon Severson následně dostával přihrávku zpoza branky a u pravé tyčky zakončoval ke vzdálenější tyčce. Carter Hutton ale parádně zakročil a zneškodnil další puk!

33:13

Velký závar před brankou Buffala. Carter Hutton ležel v brance a kotouč se kolem něj motal. Do branky jej ale nedostal žádný z hráčů první lajny New Jersey!

32:30

Johan Larsson si následně najel do útoku a zakončoval z levého kruhu svižným pokusem. Jeho rána ale branku nakonec minula, Buffalo v aktivní kombinaci pokračuje.

31:35

Buffalo se opět dostalo do zakončení, ale nyní si Kinkaid s pokusem poradil a hru přerušuje. Po komerční přestávce se bude pokračovat před jeho brankou, Sabres vedou již o dvě branky.

30:42

30:42 Casey MITTELSTADT - 3:1

30:42

Sabres právě vstřelili branku!
Keith Kinkaid se nyní tedy moc neukázal a naprosto zbytečně potřetí v utkání inkasuje! CASEY MITTELSTADT si najel před branku, ale jeho zakončení po ledě bylo pomalé. Kinkaid ale puk nezachytil a dorážka přes beton amerického brankáře již prošla. Asistence: Zach Bogosian a Rasmus Dahlin.

30:13

Zach Bogosian si s kotoučem najel mezi kruhy a svižně zakončoval. Keith Kinkaid se za pokusem jen ohlédl a ten skončil na zadním mantinelu.

29:47

Další icing... Domácí byli opět velice aktivní v útoku a New Jersey se opět dostalo jen k vyhození. Hosté mohou děkovat Kinkaidovi, že je stav pouze takový, jaký je.

28:54

Buffalo si s hosty dělá, co chce. Nyní se New Jersey povedlo pouze a jen vyhodit a aktivní hra Sabres bude nejspíše pokračovat. Domácí zaslouženě vedou.

28:24

Téměř celou dobu kombinovali domácí v pásmu a Tage Thompson byl u střely od modré čáry. Keith Kinkaid se musel ohánět a hokejkou se mu povedlo vyrazit kotouč nad branku.

27:25

Dlouho se oba celky pokoušely něco vymyslet, povedlo se to až Dahlinovi. Švédský bek si najel k levému kruhu a nabil mezi kruhy Larssonovi, ten ale zakončoval jen do obrany Devils.

25:46

Damon Severson zakončoval aktivní hru New Jersey přihrávkou zpoza branky před brankoviště. Mezi kruhy ale našel jen hráče Buffala, kteří jdou do rychlé protiakce.

24:53

Rychle mohl odpovědět Blake Coleman, který se po levé straně dostal do útoku a svižně zakončoval. Nejaktivnější Ďábel ale nakonec trefil spojnici břevna a tyčky, pořádně to nyní zacinkalo.

24:14

24:14 C.J. SMITH - 2:1

24:14

Sabres právě vstřelili branku!
Domácí hodně rychle obrací stav duelu, C.J. SMITH dává svou první branku v NHL! Na pravé straně se dostal ke střeleckému pokusu, který Kinkaid neudržel a puk se doklouzal až do branky. Sami Vatanen puk nestihl vyndat z brankové čáry. Asistence: Johan Larsson a Kyle Okposo.

23:15

Čtvrtá lajna Devils se hodně dlouho pokouší v útoku něco vymyslet, ale vidíme hodně fyzický hokej beze střel. Oba celky se přetlačují, ale stále se hraje před Huttonem.

21:39

21:39 Jeff SKINNER - 1:1

21:39

Sabres právě vstřelili branku!
Následně se do útoku dostal JEFF SKINNER, který z levé strany zakončoval ke vzdálenější tyčce a jeho přesná rána se o tyčku dostala do branky! To byla opravdu krásná branka střelce Buffala Sabres. Asistence: Tage Thompson.

21:21

Kyle Palmieri u obranné modré čáry upadl a následně přihrával jen rukou, čehož si sudí samozřejmě všimli. Hra se tak přesouvá před Kinkaida, vhazovat se bude po jeho levici.

20:21

Devils se hned na startu druhé třetiny dostali do přečíslení, které zakončoval pokusem po ledě Damon Severson. Ten střílel do betonů Huttona, který si připsal zákrok.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je minulostí, Devils jsou zatím efektivnějším týmem i přes fakt, že se dostali pouze ke čtyřem střeleckým pokusům. Blake Coleman otevřel ve druhé minutě skóre šťastnou brankou v předbrankovém prostoru. Následně se hrál takový bojovný hokej, více šancí mělo Buffalo, ale další branka nepadla.

Střely na branku: 11:4

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:11

Po vhazování po pravici Kinkaida přišla střela, kterou na branku poslal Tage Thompson. Jeho pokus šel do pravé šibenice, ale hostující jednička si puk parádně našla a přerušuje hru.

18:46

Miles Wood zůstal v útoku sám a byl přečíslen. Tak nahodil jen na branku a před střídáním byl ještě dohrán domácím Okposem. Třetina se nám dostává do poslední minuty.

18:00

Druhá lajna Devils se pokoušela něco vymyslet, ale nakonec z toho nic nebylo a Huttonovi maximálně vypadla branka ze svého postavení. Vhazuje se ve střední třetině.

16:33

Výborně zavezl kotouč do útoku Pavel Zacha, jenž následně přihrával z pravé strany do brankoviště, kde byli dva spoluhráči. Ani jeden se ale do zakončení nedostal.

15:20

Tage Thompson se po přihrávce ze středního pásma dostal na pravém kruhu ke střele, ale jeho svižná rána šla nakonec jen nad branku Keitha Kinkaida.

15:04

Před poslední komerční přestávkou první třetiny se po přihrávce Hischiera zpoza branky dostal ke střele obránce Damon Severson. Tomu se zblízka skórovat nepovedlo, Carter Hutton si připisuje zákrok.

14:35

Blake Coleman si najel po pravé straně do pásma a po objetí branky zakončoval bekhendově na bližší tyč. Trefil ovšem jen boční síť, akce Devils ovšem pokračuje.

13:54

Po vhazování se pokračovalo aktivní hrou Buffala. Sam Reinhart puk do brankoviště nedal ideálně, Rasmus Dahlin to tak zkoušel od modré čáry, ale opět byl Kinkaid pozorný.

13:38

U pravé tyčky byl zahnán pod tlak hostující kapitán Andy Greene. Kotouč mu byl odebrán, ale ten se nakonec doklouzal podél čáry ke Kinkaidovi, jenž přerušuje hru.

13:18

Následně se pokoušel Damon Severson rozehrát z vlastní poloviny, ale jeho svižná nabídka nikoho nenašla a pokračuje se po icingu. Vhazuje se po pravici Keita Kinkaida.

13:02

Následně se pískal ofsajd také New Jersey a po dalším přerušení tu máme komerční přestávku. Po krátké pauze se bude pokračovat vhazováním ve střední třetině, Devils od druhé minuty stále vedou.

12:40

Buffalo ovšem zabralo a dostalo hosty pod menší tlak, těm se tak povedlo vyhodit alespoň na icing. Hra bude pokračovat po pravici Kinkaida, jenž dnes ještě neinkasoval.

11:58

Jeff Skinner si následně sjel k pravé tyčce a nadvakrát zakončoval. Keith Kinkaid jeho první pokus úspěšně vyrazil, druhá rána šla nad branku a kotouč skončil na zadním mantinelu.

11:24

Několik minut se nepřerušovalo a hraje se velice rychlé utkání bez větších pauziček. Nyní je s kotoučem za brankou Steven Santini, který vymýšlí, co s kotoučem udělá.

10:42

Kotouč na modré čáře přijímal Rasmus Ristolainen, který do něj jen tak plácnul. Pokus finského beka šel spíše na přihrávku či teč, ale nebezpečný pro hosty nebyl.

09:27

Na modré čáře se dostal ke kotouči Sami Vatanen, který posílal na branku nahazovaný kotouč. Na zadní tyčce se mu povedlo najít Santiniho, který ale vzdušnou přihrávku do branky neposlal.

08:32

Tage Thompson si najel do útočné třetiny a mezi kruhy pokoušel pozornost Keitha Kinkaida. Ta byla ovšem dobrá a bývalý americký reprezentant kotouč srazil do rohu.

08:18

Následně se domácí již do pásma dostali a od modré čáry přišel střelecký pokus, který byl nakonec sražen do ochranné sítě. Svižně to zkoušel Kyle Okposo.

07:42

Hosté byli dlouho aktivní v útočné třetině svým pohybem, ke střeleckému pokusu se ale nedostali. V protiakci si najeli domácí po pravé straně do ofsajdu.

06:22

Zach Bogosian byl následně na konci kombinace Sabres, kdy zakončoval u pravé tyčky do přesouvajícího Kinkaida! Hischier se pokoušel projít do protiakce, ale bylo pískáno a pokračovat se bude po komerční pauze.

05:19

Aktivní hra New Jersey pokračovala a po objetí branky se v pádu pokoušel prosadit Will Butcher. Americký bek ale zakončoval jen do betonů připraveného Huttona.

04:50

Domácí v plném počtu.

04:05

Následně se domácím povedlo dvakrát vyhodit, čímž drží hosty od branky a přesilovky se dostává do své druhé poloviny. Devils zatím vymysleli jeden střelecký pokus.

03:25

V prvním snažení to zkoušel Pavel Zacha, ale jeho rána z levého kruhu do branky neprošla. Kyle Palmieri z pravého kruhu již zakončoval, ale Hutton byl pozorný.

02:50

Aktivní snažení New Jersey pokračovalo a hosté si zahrají přesilovou hru. Nico Hischier byl před brankou zasažen hokejkou do obličeje, potrestán je obránce Rasmus Dahlin.

01:28

01:28 Blake COLEMAN - 0:1

01:28

Devils právě vstřelili branku!
Hosté odpovídají a jdou hned ve druhé minutě do jednobrankového vedení! Miles Wood nahazoval od levého mantinelu před branku, kde byl pozorný BLAKE COLEMAN. Hostující útočník se prosadil bruslí, před brankou překonal dezorientovaného Huttona! Asistence: Miles Wood a Travis Zajac.

00:43

C.J. Smith následně v první obrovské šanci utkání! Jake McCabe střílel od modré a Smith u pravé tyčky nadvakrát zakončoval. Nejdříve trefil beton, prázdnou branku následně minul!

00:07

Hosté sice vyhráli vhazování, ale do útoku se jako první dostalo Buffalo. Kyle Okposo přejel modrou čáru a už zakončoval, zastavil jej ale odpískaný ofsajd.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Pilut, Ristolainen, Dahlin, Bogosian, Scandella, McCabe – Skinner, Sobotka, T. Thompson – Sheary, Rodrigues, S. Reinhart – C.J. Smith, Jo. Larsson, Okposo – Girgensons, Mittelstadt, Pominville.

New Jersey Devils: Kinkaid (Johnson) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Pietila, Zacha, Noesen – Boyle, Seney, Stafford.

Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – Kovachik, Brisebois.
BUFFALO SABRES

Šavle vlétli do sezóny s vervou a ještě nedávno byli na druhém fleku Východní konference. Buffalo šlo ovšem výkony dolů a aktuálně uzavírají elitní osmičku, náskok na devátý Montreal ovšem činí jediný bod. Buffalo navíc prohrálo čtyři duely v posledních pěti střetnutích, naposledy padli 1:2 s Bostonem. I Sabres postrádají svého lídra, zraněný je Jack Eichel.

Nejproduktivnější hráči
Jack Eichel – 40 zápasů, 49 bodů (15+34)
Jeff Skinner – 42 zápasů, 41 bodů (28+13)
Sam Reinhart – 42 zápasů, 40 bodů (9+31)

Československá stopa
Vladimír Sobotka – 39 zápasů, 6 bodů (3+3)
NEW JERSEY DEVILS

Hokejisté New Jersey jsou aktuálně na třináctém místě Východní konference a na osmé Buffalo ztrácejí propastných 11 bodů. Devils odehrají proti Sabres již čtvrté venkovní utkání, zatím mají na svém kontě dvě prohry a jeden úspěch na ledě Arizony. Naposledy padli těsně 2:3 ve Vegas. Nadále se Ďáblové musí obejít bez zraněného Taylora Halla a Marcuse Johanssona.

Nejproduktivnější hráči týmu
Taylor Hall – 33 zápasů, 37 bodů (11+26)
Kyle Palmieri – 41 zápasů, 36 bodů (20+16)
Nico Hischier – 37 zápasů, 29 bodů (12+17)

Československá stopa
Pavel Zacha – 36 zápasů, 9 bodů (7+2)
Krásný den všem fanouškům kvalitního zámořského hokeje! Z formy vypadávají Buffalo vyzve na domácím ledě New Jersey, které se naopak dostává k lepším výkonům. Utkání celků Východní konference startuje hodinu po půlnoci středoevropského času!

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

5:1

konec (0:1, 5:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Skinner (T. Thompson), 25. C.J. Smith (Jo. Larsson, Okposo), 31. Mittelstadt (Bogosian, Dahlin), 36. McCabe (Rodrigues, Sobotka), 38. Pilut (Sheary, Ristolainen) – 2. Coleman (Wood, Zajac)

Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Pilut, Ristolainen, Dahlin, Bogosian, Scandella, McCabe – Skinner, Sobotka, T. Thompson – Sheary, Rodrigues, S. Reinhart – C.J. Smith, Jo. Larsson, Okposo – Girgensons, Mittelstadt, Pominville.

New Jersey Devils: Kinkaid (Johnson) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Pietila, Zacha, Noesen – Boyle, Seney, Stafford.

Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – Kovachik, Brisebois

Diváci: 18 212

Průběh zápasu
1. třetina
01:28 NJD 0:1 Coleman (Wood, Zajac)
02:50 BUF 2 Dahlin, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
21:39 BUF 1:1 Skinner (T. Thompson)
24:14 BUF 2:1 C.J. Smith (Jo. Larsson, Okposo)
30:42 BUF 3:1 Mittelstadt (Bogosian, Dahlin)
34:29 BUF 2 Skinner, sekání
36:00 BUF 4:1 McCabe (Rodrigues, Sobotka)
37:45 BUF 5:1 Pilut (Sheary, Ristolainen)
Po 2. třetině
3. třetina
43:36 BUF 2 Mittelstadt, hákování
53:05 BUF 2+2 Rodrigues, hrubost+hrubost
NJD 2 Noesen, hrubost
57:34 NJD 10 Wood, nesportovní chování
58:35 BUF 2 Ristolainen, držení
Konec