Menu

Fotbal

Mistrovství Asie

Írán – Jemen

5:0

konec (3:0)

07.01.2019, 17:00 • Mohammed Bin Zayed Stadium, Abú Zabí (SAE) • Skupina D • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.11 9.68 23.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Mahdi Torabi (IRN)

90+3

Ve třetí ze čtyř nastavených minut málem přišla nádherná tečka za tímto zápasem! Mahdi Torabi využil volného prostoru před sebou a vypálil z dobrých třiceti metrů. Vzduchem plachtícího brankáře Al-Sowadiho zachránila až nastřelená horní tyč.

90

Ala Addin Mahdi bojoval o vhozený míč až příliš důrazně. Skluz metr před vápnem byl posouzen jako nedovolený a dokonce za něj přišla žlutá karta.

87

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Abdulwasea Al-Matari, přichází Ahmed Nabil Dhabaan.

83

Se žlutou kartou na kontě bude dohrávat také Mudir Abdurabu. I on hodně špatně načasoval skluz ve středovém kruhu.

80

Hráči Jemenu už jsou hodně frustrovaní. Ahmed Al-Haifi šel nohama napřed proti Ebrahimimu a jako další dostal napomenutí žlutou kartou.

78

78. Saman GHODDOS - 5:0

78

Írán právě vstřelil branku!
Tahle standardní situace už končí gólem a Írán tak vede již 5:0! Dejagahův střílený centr z levé strany Pouraliganji přesměroval metr před vápno, odkud z voleje vypálil střídající SAMAN GHODDOS a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

77

Abdulwasea Al-Matari si v rychlostním souboji s Torabim pomohl jasným taháním za dres a vyfasoval za něj žlutou kartu. Opět je z toho standardka z kraje hřiště.

76

Centr z levé strany propadl přes spoustu těl a končetin až k zadní tyči, kam na poslední chvíli zabíhal Sardar Azmoun, ovšem balón usměrnil pouze do tyče!

71

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Mehdi Taremi, přichází Karim Ansarifard.

64

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Wahid Mohammed, přichází Ahmed Saeed.

60

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Vahid Amiri, přichází Saman Ghoddos.

57

Střídání v týmu Jemen: ze hřiště odchází Mohammed Fuad Omar, přichází Ammar Hamsan.

54

54. Sardar AZMOUN - 4:0

54

Írán právě vstřelil branku!
A už je to o čtyři góly! Al-Sowadi nedokázal vyrazit prodloužený centr z rohového kopu. Míč se od několika těl poodrážel k SARDARU AZMOUNOVI, jehož střelu střelu Mahdi vykopával až zpoza gólové lajny, což potvrdil i brankový sudí.

46

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Majid Hosseini, přichází Pejman Montazeri.

39

Ramin Rezaeian šel do skluzu a vzal do kleští levou nohu Al-Saroriho, za což vyfasoval první žlutou kartu tohoto střetnutí.

25

25. Mehdi TAREMI - 3:0

25

Írán právě vstřelil branku!
V tomto utkání se žádné překvapení konat nebude! Jemen naopak bude mít co dělat, aby zamezil nějakému potupnému debaklu, neboť záhy prohrává už 0:3. Rezaeian měl spoustu času na centr z pravé strany, kterým našel MEHDI TAREMIHO a Al-Sowadi se po jeho precizní hlavičce jenom ohlédl směrem k levé tyči.

23

23. Saoud AL-SOWADI vl. - 2:0

23

Írán právě vstřelil branku!
Írán odskakuje do dvougólového náskok! Jemenský gólman si postavil čtyřčlennou zeď, která nezastavila přízemní střelu Ashkana Dejagaha. Ta se po odrazu od levé tyče a zad SAOUDA AL-SOWADIHO dostala až do sítě!

12

12. Mehdi TAREMI - 1:0

12

Írán právě vstřelil branku!
Papírový favorit se ve dvanácté minutě dostává do očekávaného vedení! Pouze tři hráči se zjevili v obležení osmi Jemenců. Azmoun proto natáhl ke střele z dálky, Al-Sowadi míč vyrazil jen před sebe a dorážející MEHDI TAREMI už to měl hodně jednoduché.

Írán – Jemen

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 12. Taremi, 23. Al-Sowadi (vla.), 25. Taremi (Rezaeian), 54. Azmoun (Taremi), 78. Ghoddos (Pouraliganji)

Karty:   39. Rezaeian (IRN) – 77. Al-Matari (YEM), 80. Al-Haifi (YEM), 83. Abdurabu (YEM), 90. Mahdi (YEM)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 9:0. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:15.

Írán: Beiranvand – Rezaeian, Pouraliganji, Hosseini (46. Montazeri), Safi – Taremi (71. Ansarifard), Dejagah (C), Ebrahimi, Amiri (60. Ghoddos), Torabi – Azmoun.
Náhradníci: Abedzadeh – Ghafouri, Cheshmi, Mohammadi, Noorollahi, Shojaei, Ansarifard, Kanani, Ghoddos, Montazeri, Jahanbakhsh, Niazmand.

Jemen: Al-Sowadi – Omar (57. Hamsan), Rowis, Abdurabu, Mahdi – Al-Sarori, Al-Haifi, Mohammed (64. Saeed), Tawfik – Al Sasi (C), Al-Matari (87. Dhabaan).
Náhradníci: Al-Haresh – Ali Ayash, Al-Washmani, Al-Gumaei, Saeed, Dhabaan, Hafeedh, Hamsan, Al-Omzae, Al-Ghazi, Alos, Buqshan.

Rozhodčí: Sato – Mihara, Jamauči (všichni JPN)