Menu

Hokej

NHL

Vegas Golden Knights – New Jersey Devils

3:2

konec (1:2, 2:0, 0:0)

06.01.2019, 22:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.81 4.08 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:20

Z levé strany přihrával před branku Nico Hischier, puk přikopl do brankoviště někdo z domácích. Malcolm Subban černou gumu betonem vykopl, ale dorážka Kylea Palmieriho šla jen vedle brány.

58:58

Brian Boyle z rohu přihrával před branku, kde se nacházel Ryan Reaves. Domácí útočník chtěl vystřelit na opuštěnou branku, ale místo toho vyhodil kotouč z obranné třetiny do ochranné sítě. Na celou situaci reagují Devils oddechovým časem.

58:58

Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Ryan Reaves – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

58:25

Keith Kinkaid míří na střídačku, a tak Devils posílají do hry šestého bruslaře!

57:37

Kyle Palmieri vystřelil z pravého kruhu na první tyč, jeho pokus ale domácímu brankáři vypadl vedle branky. Poté znovu střílel již zmíněný hráč, ale teč Briana Boyla vykopl Malcolm Subban betonem.

Dnešní utkání sleduje 18 103 diváků.

56:38

Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Ryan Reaves – 2 min., podrážení).

50:45

K dalšímu pokusu se dostal Steven Santini, jehož zakončení skončilo na brankové konstrukci. Malcolm Subban musí poklepat svou tyčku, protože ta mu nyní pomohla od inkasování.

40:46

Nepovedená střela Shea Theodoreho se odrazila na hůl Alexe Tucha, jehož svižný pokus zamířil do ramene brankáře. Keith Kinkaid vypadal malou chvilku otřesen, ale nic vážného se mu nestalo.

37:07

Nico Hischier už byl v úzkých, ale kotouč přes obránce prohodil na spoluhráče. Kyle Palmieri se z levé strany hnal mezi kruhy, ale jeho pokus na zadní tyč vyrazil se štěstím Malcolm Subban.

36:00

Hned po brance se na hostující klec hnal William Karlsson, který si položil Keitha Kinkaida. Jenž kličku do bekhendu domácí útočník nezvládl a zamířil jen do boční síťky.

35:46

35:46 Max PACIORETTY - 3:2

35:46

Golden Knights právě vstřelili branku!
Vegas otáčení stav zápasu na svou stranu! Alex Tuch přihrál k mantinelu, odkud vystřelil Shea Theodore. Jeho nahození zamířilo do nohy MAXE PACIORETTYHO, jenž je šťastným střelcem třetí branky. Asistence: Shea Theodore a Alex Tuch.

34:29

Přihrávku na levou stranu dostal Kyle Palmieri, jenž bez váhání vystřelil, ovšem Malcolm Subban se skvěle přesunul a předvedl další parádní zákrok nedělního večera!

33:57

Nečekaný odraz puku nabídl domácímu celku střelu do odkryté branky! Keith Kinkaid tak rychle musel upalovat do brány, aby zastavil nebezpečnou střelu.

31:17

31:17 Brayden MCNABB - 2:2

31:17

Golden Knights právě vstřelili branku!
Hlavní rozhodčí po shlédnutí videa svůj výrok upravil. Od modré čáry nahodil kotouč na branku BRAYDEN MCNABB, jenž zaznamenává branku. Po domácího obránce je to první branka v sezóně. Asistence: Cody Eakin a Ryan Carpenter.

31:17

Vegas sice dalo branku, ale hlavní sudí ihned rozpažil! Od modré čáry vystřelil Brayden McNabb, jehož pokus skončil v brance. Na hranici brankoviště stínil brankáři Ryan Carpenter. Podle všeho se bude sledovat video a osobně očekávám, že gól bude uznán.

23:05

Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brett Seney – 2 min., sekání).

23:05

Z rohu hrací plochy zamířil kotouč mezi kruhy, kde se nacházel Pierre-Édouard Bellemare. Ovšem Keith Kinkaid vyjel a kotouč vyrazil vedle branky.

21:07

Kyle Palmieri nezasáhl puk na útočné modré, a tak hráči Vegas jeli do přečíslení. Z pravé strany zakončoval do odkryté branky Reilly Smith, ale jeho pokus trefil Samiho Vatanena.

15:10

Do pravého kruhu si na přihrávku najel Tomáš Nosek, který se podíval, kde mu stojí brankář a zvolil zakončení do bližší šibenice. Jenže Keith Kinkaid vytáhl parádní zákrok lapačkou.

14:37

Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., nedovolené bránění brankáři).

12:30

12:30 Ryan REAVES - 1:2

12:30

Golden Knights právě vstřelili branku!
To je ohromná chyba českého útočníka ve službách Devils. Pavel Zacha namazal střelci branky, který uháněl sám na brankáře. RYAN REAVES zvolil střelu mezi betony, což se ukázalo jako správné řešení. Bez asistence.

09:37

09:37 Ben LOVEJOY - 0:2

09:37

Devils právě vstřelili branku!
Tak to byla krásná individuální akce, po které se skóre znovu mění! BEN LOVEJOY se totiž natlačil zpoza branky až před ní, po dlouhé kličce z otočky pak trefil odkrytou část branky. Asistence: Pavel Zacha a Drew Stafford.

08:58

Český útočník u pravého mantinelu odmítl soupeře a nacpal se až před brankáře. Zakončení Tomáše Noska ale vyrazil spolehlivý gólman Devils.

07:18

Cink! Blake Coleman se natlačil před svého strážce a zakončoval jednou rukou. Střela hostujícího útočníka byla příliš přesná a zamířila do horní tyče.

06:48

Paul Stastny přihrál na pravý kruh, kde se nacházel Nick Holden. Jeho zakončení mířilo do protipohybu brankáře, který se natáhl a vyrážečkou vyrazil.

06:22

Oscar Lindberg sice dostal kotouč za brankovou čáru, ale hra byla opravdu přerušená, a tak se bude pokračovat při vedení New Jersey.

06:22

Velká mela před brankou Devils! Oscar Lindberg a Ryan Reaves byli v brankovišti důrazní, ale jejich snažení zastavil Keith Kinkaid. Podlé mého byla hra dříve přerušena, než se Golden Knights začali radovat z gólu.

05:06

05:06 Nico HISCHIER - 0:1

05:06

Devils právě vstřelili branku!
Ďáblové se radují z úvodní branky! NICO HISCHIER si najel mezi kruhy, kde se snažil přihrávat na Damona Seversona, ale do přihrávky mu sáhl Nate Schmidt. Černá guma se vrátila ke švýcarskému talentu, jenž zamířil přesně pod lapačku Malcolma Subbana. Asistence: Jesper Bratt a Ben Lovejoy.

01:02

O obrovské hrubce Jonathana Marchessaulta mohli jít Devils do vedení! Mezi kruhy dostal namazáno Miles Wood, který trefuje jen domácího brankáře. Tato akce ale volala po brance.

Vegas Golden Knights – New Jersey Devils

3:2

konec (1:2, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Reaves, 32. McNabb (Eakin, Carpenter), 36. Pacioretty (Theodore, Tuch) – 6. Hischier (Bratt, Lovejoy), 10. Lovejoy (Zacha, Stafford)

Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, McNabb, Engelland, Theodore, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pacioretty – Carpenter, Eakin, Nosek – Reaves, Bellemare, O. Lindberg.

New Jersey Devils: Kinkaid (Johnson) – Severson, A. Greene, Santini, Vatanen, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Bratt – Coleman, Zajac, Wood – Noesen, Zacha, Pietila – Stafford, Seney, Boyle.

Rozhodčí: Charron, Morton – Pancich, Knorr

Diváci: 18 103

Průběh zápasu
1. třetina
05:06 NJD 0:1 Hischier (Bratt, Lovejoy)
09:37 NJD 0:2 Lovejoy (Zacha, Stafford)
12:30 VEG 1:2 Reaves
14:37 NJD 2 Wood, nedovolené bránění brankáři
Po 1. třetině
2. třetina
23:05 NJD 2 Seney, sekání
31:17 VEG 2:2 McNabb (Eakin, Carpenter)
35:46 VEG 3:2 Pacioretty (Theodore, Tuch)
Po 2. třetině
3. třetina
56:38 VEG 2 Reaves, podrážení
58:58 VEG 2 Reaves, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Konec