Menu

Hokej

NHL

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets

0:3

konec (0:2, 0:1, 0:0)

23.12.2018, 18:40 • Prudential Center, Newark • David Panuška

Tipsport: 2.62 3.8 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a všem přeji krásné Vánoce! (21:11:17)
Československá stopa v utkání:
Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:07
Tři hvězdy utkání:
1. Sergej Bobrovskij (CBJ) 39 zák., 0 gólů, 100%
2. Artěmij Panarin (CBJ) 1+1
3. Cam Atkinson (CBJ) 1+0
Utkání mezi New Jersey a Columbusem končí výhrou hostujícího celku, jenž byl dnes neskutečně efektivní. Blue Jackets se prosadili v první třetině během dvou minut hned dvakrát, čímž vlastně rozhodli utkání. Prosadili se Cam Atkinson a Oliver Bjorkstrand. Ve druhé části přidal třetí branku Artěmij Panarin. Devils dnes vyslali 39 střeleckých pokusů, ale ani jeden neskončil za zády muže utkání, ruského brankáře Sergeje Bobrovského.

Střely na branku: 39:20

Konec zápasu.

59:45

V posledních sekundách to ještě zkoušel z levé strany Pavel Zacha, kterému se ale branku trefit nepovedlo. Sergej Bobrovskij si připíše čisté konto.

58:45

Mezi kruhy střílel Hall, kterému se ale branku trefit nepovedlo. Zpoza branky se tak pokoušel prosadit Will Butcher, ale ani jeden pokus mu nakonec nevyšel.

58:03

Brian Boyle byl následně na konci útočné akce Devils, kterou před ruským brankářem zakončoval v pádu, Bobrovskij ale opět skvěle zasáhl! Následně nedovoleně bránil Brett Seney, ale Bobrovskij tomu pomohl a vylučuje se na obou stranách.

57:11

Steven Santini se následně dostával do další střely, nyní to zkoušel mezi kruhy. Sergej Bobrovskij puk neudržel a ten se dostal na břevno a zapadl za branku.

56:05

Utkání se spíše jen dohrává. Columbus ve třetí třetině už vůbec neútočí, domácí celek se snaží, ale všechny pokusy končí na skvělém Bobrovském.

54:50

Volný kotouč se objevil u Santiniho, který se do něj pořádně opřel a ten nakonec skončil jen vedle branky. Aktivita domácího celku v útoku nadále trvá.

54:16

Mackenzie Blackwood si musel před svojí brankou poradit s pukem, který před brankovištěm poskakoval. Domácí mladík jej ukryl v lapačce a pokračovat se bude po komerční pauze.

53:03

Pavel Zacha následně přihrával na modré čáře Greenovi, jenž zakončoval z levého kruhu. Jeho svižná rána ale do branky nepropadla, Blue Jackets následně vyhodili na icing.

52:28

Taylor Hall si následně najel rychle do útočné třetiny, ale jeho rychlá střela nad beton skončila v držení ruského brankáře, jenž dnes deptá domácí střelce a jde si pro čisté konto!

52:24

Hosté v plném počtu.

51:48

V oslabení ujel Josh Anderson, který před brankou zakončoval. Hostující útočník do kotouče plácl před Blackwoodem, ale branku nakonec přestřelil.

51:26

Will Butcher se pokoušel udržet útočné pásmo, což se mu nakonec nepovedlo. Devils v přesilovce nic nevymysleli a už se hraje druhá polovina trestu.

50:45

Ani domácímu celku se ale v přesilové hře moc nedaří. Columbus v prvních sekundách hned dvakrát vyhodil a zatím se brání bezproblémově.

50:22

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:22

První lajna Devils se dostala do aktivní hry, pořádně zaměstnala obranu Blue Jackets a ještě si vybojovala přesilovou hru. Markus Nutivaara inkasuje dvě minuty za držení.

49:37

Domácí v plném počtu.

48:46

Blue Jackets se pokoušeli vybojovat útočné pásmo, ale domácí hráči dobře zasáhli hned za modrou čárou a povedlo se jim vyhodit.

48:16

Mackenzie Blackwood pokračuje v dobrém výkonu a nadále neinkasoval. Nyní si poradil s pokusem z pravého kruhu a pokračovat se bude vhazováním.

47:36

Následně budeme sledovat čtvrtou přesilovku hostujícího celku. Kyle Palmieri inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění brankáři, Sergej Bobrovskij ale pár sekund předtím podrážel a vyloučit mohli sudí oba.

46:49

Kyle Palmieri posílal po ledě svižnou ránu ke vzdálenější tyčce, ale Sergej Bobrovskij pokračuje v parádním výkonu a betonem si poradil i s tímto pokusem!

46:16

Hosté se dostali do protiakce, kterou mezi kruhy zakončoval Brandon Dubinsky střelou do bránícího hráče. Devils následně vjeli do ofsajdu, pokračovat se bude po komerční pauze.

44:50

Miles Wood se dostal od levého mantinelu až před branku, ale jeho bekhendové zakončení po ledě gólem neskončilo. Bobrovskij puk neměl v držení, ale sudí hru nakonec přerušili.

44:31

Hosté se poté dostali do útoku, ale do pásma nepřejeli správně a píská se ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.

43:52

Sergej Bobrovskij pokračuje ve skvělém výkonu, nyní si poradil s dalším střeleckým pokusem, který šel od modré čáry. Columbus následně puk vyhodil z pásma.

42:50

Na levé straně se dostal k odraženému kotouči Sami Vatanen, jenž jej dělovkou posílal na branku. Finskému obránci se ale branku Blue Jackets nakonec trefit nepovedlo.

42:23

Steven Santini následně ukončoval snažení hostujícího celku ve střední třetině. Vypíchl přihrávku na levé křídlo, kotouč nakonec skončil mezi diváky.

41:44

Po vhazování v útočné třetině Devils se ke střeleckému pokusu dostal obránce Ben Lovejoy. Jeho rána ale skončila v lapačce ruského brankáře, jenž podává stoprocentní výkon.

40:57

Po vhazování před brankou Blue Jackets se do zakončení dostal Damon Severson, ale z úhlu nepřekvapil Bobrovského. Následně Wood předjel bránícího hráče, ale ani jeho bekhend gólem neskončil!

40:21

Nick Foligno se téměř zadarmo dostal ke kotouči, který se odrazil od zadního mantinelu před branku Blackwooda. Zakončit se hostujícímu forvardovi nakonec nepovedlo.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina nabídla jedinou branku, kterou vstřelil hokejisté Columbusu a ti před závěrečnou třetinou vedou o tři branky. Artěmij Panarin si připsal jedenáctou branku v sezóně, která přišla hlavně díky Kinkaidovi, jenž mu trefu dosti daroval. Blue Jackets vedou o tři branky a jsou hodně blízko čtvrté výhře v řadě.

Střely na branku: 20:15

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Columbus v posledních sekundách ještě vyhodil na icing a nejspíše poslední vhazování bude probíhat po levici ruského brankáře.

38:44

Artěmij Panarin se po pravé straně dostával do úniku a na hokejce měl čtvrtou branku svého celku. Klička na zadní tyčku mu ale nevyšla a Blackwood chytá!

38:29

Hosté v plném počtu.

37:40

Neskutečný tlak domácího celku, ale Sergej Bobrovskij chytá naprosto neskutečně a nyní v brankovišti vytáhl snad sedm tutových šancí domácího celku!

36:58

Domácí mají dvojnásobou výhodu a Will Butcher to zkoušel z pravého kruhu. Sergej Bobrovskij ale rychlým zákrokem parádně zakročil a nadále je stoprocentní.

36:29

Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).

36:20

Kyle Palmieri se hned po vhazování dostal ke střeleckému pokusu na pravém kruhu. Bránící hráči Columbusu ale puk zablokovali a ten skončil ve střední třetině.

36:08

Domácí si zahrají první přesilovku v utkání. Pronikající Nico Hischier byl zasažen do obličeje a Seth Jones inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.

35:15

Od pravého mantinelu pokoušel štěstí Ben Lovejoy, kterému se tvrdou střelou ovšem Bobrovského překonat nepovedlo. Pokračuje se protiakcí Columbusu.

34:21

Komerční přestávka.

33:59

V závěru přesilové hry to zkoušel od modré čáry Zach Werenski, který zakončoval po ledě do betonů Blackwooda. Následně se do hry vrátil Severson a i tuto nevýhodu domácí přežili.

32:49

Ryan Murray se pokoušel prosadit od modré čáry, ale jeho rána skončila na Colemanovi, kterému se následným bekhendem povedlo vyhodit kotouč mimo obranné pásmo.

32:21

V oslabení se do útoku dostal Blake Coleman, jenž ještě vylepšoval pozici pro Zajaca. Ten zakončoval od pravého mantinelu, ale jeho rána byla ztečována nad branku.

32:01

Kyle Palmieri na modré čáře nezpracoval kotouč a Panarin unikal sám na Blackwooda. Ruský útočník byl ale hákován a Severson inkasuje dvě minuty.

31:15

Mackenzie Blackwood si hned poprvé sáhl v utkání na kotouč. V lapačce ukryl nahození ze střední třetiny a hra bude pokračovat po jeho pravici.

30:47

Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Keith Kinkaid, přichází Mackenzie Blackwood.

30:47

30:47 Artěmij PANARIN - 0:3

30:47

Columbus právě vstřelil branku!
Taylor Hall ztratil kotouč v útočné třetině a ARTĚMIJ PANARIN ujel po levé straně. Ruský útočník takovým lehkým bekhendem překonal Kinkaida, jenž nemůže mít čisté svědomí a také je z branky odvolán! Bez asistence.

29:38

Aktivita Devils pokračovala a Columbus se více jak minutu bránil. Celé snažení zakončoval Pavel Zacha, ale jeho rána do branky neprošla a Blue Jackets se dostali do střední třetiny.

28:35

Několik střeleckých pokusů vysílali domácí hokejisté. Pokus Wooda byl zablokován, Santini již hostujícího brankáře zaměstnal, ale nešlo o příliš nebezpečný pokus.

27:43

Miles Wood se na pravém kruhu po přihrávce od Colemana dostával ke střele, jeho zakončení na vzdálenější tyčku ale Bobrovskij skvěle ukryl v lapačce.

27:15

David Savard celkem dlouho vyčkával za vlastní brankou. Následně se mu povedlo rozehrát směrem dopředu, ale Blue Jackets se do ničeho nedostali.

26:16

Následně se americký brankář dostal ke kotouči a hra se přerušuje. Pokračovat se bude po komerční přestávce.

25:49

Pořádný nebezpečí před brankou Kinkaida. V brankovišti jej sice nikdo nepřekonal, následná rána Murrayho z levého kruhu byla již nebezpečnější. Domácí brankář ovšem betony zakročil.

24:59

Dva icingy během pár sekundy. Columbus dvakrát poslal puk přes celé hřiště, a tak se podruhé vhazuje před zraky ruského brankáře, který dnes zasahovat moc nemusel.

24:28

Po nahození od pravého mantinelu a zákroku hostujícího brankáře se dostával ke kotouči Brian Boyle. Tomu se z levého kruhu ale nepovedlo ohrozit Bobrovského.

23:42

Po souboji u střídaček se kotouč dostal mimo ledovou plochu a hra bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.

23:13

Akce Columbusu se dostal až k Duboisovi, jenž stál u pravé tyčky. Mladík Blue Jackets zakončoval bekhendově, ale zblízka se mu nakonec nepovedlo navýšit vedení svého celku.

22:06

Domácí se dostali do útoku, ale Sergej Bobrovskij nemusel zasahovat. Ben Lovejoy nahazoval od pravého mantinelu, ale jeho rána byla ztečována do ochranné sítě.

21:03

Od modré čáry to následně zkoušel Zach Werenski, ale jeho rána byla zablokována a domácí nevymysleli nic jiného, než vyhodit na icing. Hra se vrací před Kinkaida.

20:35

Do útočné třetiny si následně najel hostující bek Seth Jones, který zakončoval z pravého kruhu. Keith Kinkaid kotouč nicméně chytil a hru přerušuje.

20:16

Damon Severson po vyhraném vhazování přihrával do útočné třetiny. Kyle Palmieri ovšem u modré čáry upadl a píská se icing, vhazovat se bude po pravici Kinkaida.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce a neskutečně efektivní Columbus vede o dvě branky. Devils do utkání vletěli aktivně, ale prosadili se hosté, a to hned dvakrát během dvou minut. Nejdříve se povedlo skórovat Atkinsonovi, kterého doplnil také Bjorkstrand. Hostům na dvě branky stačily tři střely.

Střely na branku: 7:3

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:44

New Jersey se v posledních sekundách dostalo do útoku, ale Santini od modré čáry nahazoval jen za branku a tento pokus neznamenal vůbec nic. První třetina končí.

18:58

Po dlouhé době si na kotouč sáhl Keith Kinkaid, od pravého mantinelu přišlo nahození a domácí jednička kotouč srazila do rohu kluziště.

17:46

Kyle Palmieri se pokoušel dostat do útoku, ale neměl rychlost, a tak nahazoval jen za branku Blue Jackets. Následně hosté vyhodili na icing.

17:05

U kotouče jsou tedy už domácí, kteří se pokoušejí něco vymyslet. Columbus má stále pouhé dvě střely na branku, ale i tak vede 2:0.

16:38

Domácí v plném počtu.

15:32

Josh Anderson zakončoval mezi kruhy, ale branku minul. Následně se do protiakce dostali domácí, ale Zachovi se nepovedlo přihrát Boyleovi, který by zakončoval před Bobrovskym.

15:05

Domácí oslabení ale opět celkem dobře zvládají. Sergej Bobrovskij byl nyní dokonce přinucen k zákroku, a tak bude hra pokračovat po jeho pravici.

14:38

Další přesilovka pro hostující celek, opět domácí faulovali naprosto zbytečně. Dvouminutový trest inkasuje Drew Stafford, který se provinil hákováním.

13:22

Po akci Duboise se dostával ke střeleckému pokusu obránce Savard, jenž to zkoušel z mezikruží. Jeho rána se ale neujala a kotouč skončil vedle branky.

12:21

Domácí v plném počtu.

12:08

Až nyní se domácí fanoušci pořádně zpotili. Alexander Wennberg zakončoval z pravého kruhu, který svým pokusem ale zakončil jen do brankové konstrukce!

11:40

Hra pokračuje stejnou tváří. Devils opět vyhodili a osvobodili se, více jak polovina přesilovky je navíc u konce.

11:01

První hostující lajna kombinovala v útočné třetině, ale vše bylo celkem nepřesné a Greene po pár sekundách poslal kotouč po mantinelu pryč z pásma.

10:21

Hosté si zahrají přesilovou hru a mohou tak brzy navýšit své vedení. Ve střední třetině si trochu nešťastně počínal Travis Zajac, jenž inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.

08:41

Oliver Bjorkstrand dostával přihrávku k levému mantinelu a po ledě zakončoval na vzdálenější tyčku. Jeho pokus se ovšem neujal a kotouč skončil vedle branky.

07:38

Brett Seney si následně najel až před branku a zblízka zakončoval, čímž mohl domácí celek vrátit zpátky do duelu. Fantastického Bobrovského ale neprostřelil!

07:03

Pavel Zacha následně nabil Lovejoyovi, který tvrdě pálil do modré čáry. Jeho rána ale skončila jen na betonech připraveného ruského brankáře.

06:40

Následně byla hra přerušena a pokračovat se bude po komerční přestávce. Columbus po sedmi minutách vede o dvě branky a zatím mají stoprocentní střelbu.

06:25

Kyle Palmieri se u pravého mantinelu dostal ke kotouči a pokoušel se jej poslat na Seversona, jenž postupoval na branku. Přihrávku ke kanadskému obránci ale nakonec neprošla ideálně.

05:31

05:31 Oliver BJORKSTRAND - 0:2

05:31

Columbus právě vstřelil branku!
Následně se Columbus dočkává druhé branky a byla to opět podobná situace! OLIVER BJORKSTRAND dostal přihrávku na pravý kruh a z první zakončoval pod víko branky, přesouvající se Kinkaid neměl šanci zasáhnout! Asistence: Alexander Wennberg a Zach Werenski.

04:57

Po levé straně se pokoušel do útoku dostat Miles Wood, ale odpískán mu byl ofsajd. Hra tak pokračuje vhazováním ve střední třetině.

04:29

Devils ovšem nic nevzdávají a pokračují v aktivní hře. Taylor Hall objel branku, ale nezakončil. U levé tyčky se to povedlo až Palmierimu, ale ten střílel do připraveného Bobrovského!

04:03

04:03 Cam ATKINSON - 0:1

04:03

Columbus právě vstřelil branku!
Do utkání vletěli aktivně domácí, ale právě oni inkasují, a to hned z první střely na branku. Artěmij Panarin našel z levého kruhu CAMA ATKINSONA, jenž u pravé tyčky zakončoval po ledě a Kinkaid puk nezachytil na betonech! Asistence: Artěmij Panarin.

03:04

Do útočné třetiny si najel Taylor Hall, který zakončoval do bránícího hráče. K dorážce se na pravém kruhu dostal Nico Hischier, ale ten branku nakonec přestřelil.

02:19

Zatím hrají jen domácí. Damon Severson to zkoušel z pravého kruhu, ale branku minul. Sergej Bobrovskij zasahoval až po nahození od levého mantinelu.

01:30

Od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště Brian Boyle a kotouč ještě tečoval Zacha. Puk ale nakonec skončil jen za brankou, kde se pokračuje ve hře.

00:20

Hned v prvních sekundách se podél pravého mantinelu dostával do útoku Taylor Hall, který ale nikoho přihrávkou nenašel a pokračuje se hrou Columbusu od branky.

00:01

Utkání právě začalo.
Krásný předvánoční večer všem fanouškům! Utkání mezi Devils a Columbusem brzy začne, do branek se staví jedničky obou celků. Přejeme příjemnou podívanou!
Úvodní sestavy:

New Jersey Devils: Kinkaid (Blackwood) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Werenski, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Hännikäinen, Dubinsky, Riley Nash.

Rozhodčí: Lambert, McIsaac – Brisebois, Murray.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

NEW JERSEY DEVILS

Ďáblům z New Jersey se v letošní moc nedaří a aktuálně je celek Johna Hynese na posledním místě Východní konference. Devils ztrácejí jeden bod na Philadelphii a dva na Carolinu. V posledním duelu tým z Newarku přerušil sérii tří proher, doma porazil Ottawu 5:2. V pátek Devils padli s Columbusem 1:2, doma je tak budou chtít porazit.

Nejproduktivnější hráči týmu
Taylor Hall – 32 zápasů, 37 bodů (11+26)
Kyle Palmieri – 34 zápasů, 33 bodů (18+15)
Nico Hischier – 30 zápasů, 23 bodů (9+14)

Československá stopa v týmu
Pavel Zacha – 29 zápasů, 5 bodů (5+0)
COLUMBUS BLUE JACKETS

Mužstvo z Ohia je aktuálně na šestém fleku Východní konference. Modrokabátníci během pětatřiceti duelů nasbírali 43 bodů a aktuálně mají tři výhry v řadě. Naposledy se jim povedlo v sobotu vyhrát na ledě Philadelphie 4:3. Blue Jackets v případě výhry předskočí pátý Boston a budou chtít navázat na páteční výhru proti New Jersey, doma vyhráli 2:1.

Nejproduktivnější hráči týmu
Cam Atkinson – 34 zápasů, 37 bodů (22+15)
Artěmij Panarin – 33 zápasů, 37 bodů (10+27)
Pierre-Luc Dubois – 35 zápasů, 31 bodů (13+18)

Československá stopa v utkání
Lukáš Sedlák – 25 zápasů, 3 body (1+2)
Krásný den všem fanouškům NHL! New Jersey v příznivý čas pro evropské fanoušky vyzve v posledním kole před Vánocemi na domácím ledě Columbus, kterému má co vracet. Utkání v Newarku startuje v 19:00 a živě jej můžete sledovat v našem online přenosu!

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets

0:3

konec (0:2, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Atkinson (Panarin), 6. Bjorkstrand (Wennberg, Werenski), 31. Panarin

New Jersey Devils: Kinkaid (31. Blackwood) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Werenski, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Hännikäinen, Dubinsky, Riley Nash.

Rozhodčí: Lambert, McIsaac – Brisebois, Murray

Diváci: 12 872

Průběh zápasu
1. třetina
04:03 CBJ 0:1 Atkinson (Panarin)
05:31 CBJ 0:2 Bjorkstrand (Wennberg, Werenski)
10:21 NJD 2 Zajac, vysoká hůl
14:38 NJD 2 Stafford, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
30:47 CBJ 0:3 Panarin
30:47 NJD -Blackwood +Kinkaid (Střídání)
32:01 NJD 2 Severson, hákování
36:08 CBJ 2 S. Jones, vysoká hůl
36:29 CBJ 2 HL příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
47:36 NJD 2 Palmieri, nedovolené bránění brankáři
50:22 CBJ 2 Nutivaara, držení
58:03 NJD 2 Seney, nedovolené bránění brankáři
CBJ 2 Bobrovskij, nafilmovaný pád nebo přehrávání
Konec