Menu

Hokej

KHL

Barys Nur-Sultan – Lokomotiv Jaroslavl

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

20.12.2018, 15:00 • Kazachstan Arena • Štěpán Slovák

Tipsport: 2.35 4.0 2.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:35:15)
Československá stopa v utkání

Barys Astana
Dominik Hrachovina (do utkání nenastoupil)

Lokomotiv Jaroslavl
Jakub Nakládal (bez bodu, čas na ledě – 19:29)
Alexander Salák (do utkání nenastoupil)
Je dobojováno, závěr utkání nám přinesl pořádné drama! Lokomotiv ve třetí třetině vsadil především na bránění těsného náskoku, ovšem málem se mu to nevyplatilo, v posledních vteřinách měla Astana velikou příležitost na srovnání! Nutno však dodat, že hostující Kozun o pár vteřin dříve netrefil prázdnou branku.

Konec zápasu.

59:58

Neskutečné! Pořádný závar před hostující brankou v posledních vteřinách, o dorážku se tam snažili Valk s Frattinem. Ani jeden z nich však kotouč přes beton Konovalova nedostal!

59:41

Obrovská příležitost pro Jaroslavl, hosté mohli definitivně rozhodnout o svém vítězství! Kozun však netrefil odkrytou branku!

59:30

Puk skončil na střídačce! Jako poslední hrál jeden z hostujících hokejistů, hra se znovu stěhuje před brankáře Konovalova!

59:01

Hosté nyní zahráli velmi chytře, kotouč míří po mantinelu do obranného pásma domácích, zakázané uvolnění se ale nepíská.

58:37

Karlsson podle očekávání zůstal na střídačce, Astana to zkouší v šesti!

58:37

Dallman teď chytře nahodil na Konovalova, který musel přerušit hru. Toho využila domácí lavička, která si vyžádala čas na poradu!

57:58

Boj o kotouč u mantinelu v útočném pásmu Astany, brankář Karlsson stále zůstává v brance, do konce zbývají dvě minuty.

57:04

Individuálně puk zavezl do útočné třetiny Dietz, jehož následný pokus byl zblokovaný, hosté znovu pouze vyhazují z vlastního pásma.

56:29

Hosté v plném počtu.

55:59

To byla nebezpečná střela Dallmana! Pokus domácího kapitána byl tečovaný, Konovalov puk vyrazil pravým betonem!

55:02

Vstup do přesilové hry se domácím nevydařil, dostali se totiž s pukem až do středního pásma, čárový rozhodčí píská ofsajd.

54:29

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Petri Kontiola – 2 min., krosček).

54:19

Lokomotiv chyboval v rozehrávce a mohlo být srovnáno! Kontiola poté vše hasil faulem, za který půjde na trestnou lavici, domácí dostali výhodu.

53:04

Hosté už nikam nepospíchají, puky jen nahazují do útočné třetiny. Do konce utkání zbývá necelých sedm minut, pro Astanu stále dost času.

52:24

Po delší době je hra přerušena, postaral se o to Konovalov, který chytil střelu Frattina. Je tu další reklamní pauza.

51:25

Tvrdý, ale čistý zákrok ve středním pásmu. Akolzin si vyšlápl na Kozuna, který se rychle zvedl a bude pokračovat ve hře.

50:46

Snad poprvé ve třetí třetině zahrozili také hosté a byla to pořádná šance! Z levé strany si před Karlssona nabruslil úplně volný Kudrjavcev, jehož střela mířila pouze doprostřed branky!

50:11

Vhazovalo se v útočném pásmu domácích. Hosté byli úspěšnější a mohli vystřídat, rozeběhla se závěrečná desetiminutovka třetí části.

49:33

Hosté jsou i nadále velmi pozorní v defenzivní činnosti, Astana moc příležitostí nedostává, se střelou Cormiera si poradil Konovalov.

48:44

Další hraniční zákrok ve středním pásmu, rozhodčí jsou dnes velmi tolerantní, u puku už zase hokejisté v modrých dresech.

48:03

Domácí ale výrazně přidali, v těchto chvílích mají jasně navrch. Před Konovalovem vznikl závar, hosté vyhodili do bezpečí.

47:36

Na modré čáře dostal hodně prostoru Dallman. Ten dlouho čekal, jeho následný střelecký pokus byl zblokovaný.

47:16

Kotouč končí v ochranné síti, vhazovat se bude v útočném pásmu domácích. Ještě předtím je tu reklamní přestávka.

46:25

Lokomotiv teď nutně potřeboval vystřídat. Averin se dostal za polovinu kluziště, puk poté poslal až za branku Karlssona.

45:33

Hosté působí hodně pasivním dojmem, kotouče pouze nahazují do středního pásma, zatím však dobře brání modrou čáru.

44:56

Astana se dlouho držela v útočné třetině. Domácí to ale překombinovali, místo střely přišla vždy přihrávka, ta poslední byla nepřesná.

44:15

Až teď je hra přerušená! Se střelou Semjonova si bez větších problémů poradil Konovalov, který kotouč udržel ve výstroji.

43:33

Po pravé straně se před bránu natlačil Kozun. S hostujícím hráčem si poradili domácí zadáci, Karlsson zasahovat nemusel.

42:54

Ve třetí třetině se zatím nepřerušovalo, hra se přelévá z jedné strany na druhou, do šancí se oba celky ale nedostávají.

41:58

Na modré čáře zůstal úplně volný Osipov, který nahazoval před Karlssona. Ten měl odkrytý výhled, snadná práce pro kazašského gólmana!

41:21

Z téměř nulového úhlu teď zakončoval Petersson. Se střelou domácího hráče si poradil Konovalov, který puk vyrazil do rohu kluziště.

40:49

Jako první se do útočného pásma dostali hosté. Ti vinou špatné přihrávky o kotouč přišli a museli se rychle vracet, u puku už ale zase Jaroslavl.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 16:47.
Střely na bránu ve druhé třetině – 9:12
Je za námi druhá dvacetiminutovka tohoto utkání, která skončila nerozhodně. Nutno však dodat, že nebezpečnější byla Astana, která srovnala, poté si vypracovala slušné příležitosti na to, aby šla do vedení. To se ale nestalo, navrch mají znovu hosté. Viděli jsme také pěstní souboj Cormiera s Čerepanovem, který skončil úspěšněji pro domácího hokejistu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:16

Před malou chvíli se rozeběhla závěrečná minuta druhé třetiny. Šancí v posledních minutách není mnoho, hraje se především ve středním pásmu.

38:29

Ivanov naznačil střelu, následně puk ještě servíroval před branku. Tečovat se ho pokoušel Fatějev, hostující hráč na něj nakonec nedosáhl.

37:49

Několik ostrých zákroků u mantinelu, na ledě se ocitl Gurkov. Domácí příznivci se poté marně dožadovali odpískání faulu.

36:55

Astana teď dlouho držela kotouč v útočné třetině. Domácí sice kombinovali, ovšem do zakončení se nakonec nedostali.

36:12

Dnes hodně aktivní Kudrjavcev to zkoušel po levé straně. Jeho bekhendovému zakončení chyběla razance, mířilo navíc doprostřed branky.

35:44

Už se zase hraje. Domácí brankář teď nerozehrál přesně, kotouč poslal přesně na hůl Kozuna. Ten zpoza branky přihrával Kudrjavcevovi, který minul branku!

35:07

Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrice Cormier – 2+2 min, hrubost).
Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikita Čerepanov – 2+2 min, hrubost).

35:07

Před bránou hostujícího týmu teď vznikla rozmíška, do které se dostali Cormier a Čerepanov. Nakonec vše vyústilo v pěstní souboj, po kterém na zemi zůstal obránce Lokomotivu. Na ledě je spousta krve, nějakou chvíli se hrát nebude!

33:53

Hosté se znovu rychle vydali dopředu, mezi kruhy se ocitl Kudrjavcev. Jeho zblokovaná střela nakonec skončila ve výstroji Karlssona.

33:36

33:36 Jegor AVERIN - 1:2

33:36

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Lokomotiv opět využívá přesilovou hru a jde do vedení! Výbornou práci odvedl Alexejev, který puk zavezl po levém mantinelu, chytrou zadovkou pak našel JEGORA AVERINA. Ten rychlou střelou z bezprostřední blízkosti překonal Karlssona! Asistence: Denis Alexejev a Maxim Osipov.

33:07

Vyloučení v týmu Barys Astana (André Petersson – 2 min., vysoká hůl).

32:33

Domácí mohli jít do vedení! Michajlis postupoval sám na hostují branku, ovšem všiml si na levé straně Valka, kterému přihrával. Střelu kanadského hráče dokázal zneškodnit přesouvající se Konovalov!

31:47

Hra se teď kouskuje, další zakázané uvolnění hostujícího celku, hra se znovu stěhuje před brankáře Konovalova.

31:16

Do bruslařského souboje se dostal Semjonov. Domácí hráč byl úspěšnější, rozhodčí nakonec odpsíkal zakázané uvolnění hostů.

30:32

Vstoupili jsme do druhé poloviny tohoto utkání. U kotouče jsou hokejisté v modrých dresech, spoustu práce má především Konovalov.

29:50

Petersson se chystal zakončovat do odkryté branky. Vzrušení bylo úplně zbytečné, Dallman byl totiž v brankovišti, rozhodčí hru vykazují do středního pásma.

29:18

Buly před Karlssonem. Hosté vyhráli na vhazování, následná střela Afanasjeva od modré byla dvakrát tečovaná, domácí gólman se stihl přesunout!

28:55

Z levé strany teď na Karlssona postupoval Jelesin. Hostující obránce ztratil rychlost, následně nedokázal zakončit podle svých představ!

28:04

Kudrjavcev nedosáhl na puk, který letěl přes všechny čáry. Domácí hokejisté střídají, hosté na led čerstvé síly poslat nemohou.

27:22

Domácí hokejisté v posledních minutách výrazně přidali, o čemž svědčí i vyrovnávací branka. Už zase se hraje před Konovalovem.

26:57

Střela Valka byla zbytečná, domácí hokejista se totiž dostal do ofsajdu. Je tady úvodní reklamní přestávka ve druhé třetině.

26:05

Oba celky hrají v plném počtu, závar před domácí bránou vyřešili zadáci Astany, kteří puk vyhodili do středního pásma.

25:19

25:19 Roman STARČENKO - 1:1

25:19

Astana právě vstřelila branku!
ROMAN STARČENKO dostal dobrou přihrávku od Boyda, ovšem s jeho zakončením si poradil Konovalov, který puk vyrazil. Starčenko však ještě v pádu dokázal z těžkého úhlu zamířit do odkryté branky a srovnat! Asistence: Dustin Boyd.

24:49

Hra se ve čtyřech na obou stranách, na ledě je hodně prostoru. Před bránu puk nahazoval Blacker, v ochozech to jenom zašumělo.

24:05

Vyloučení v týmu Barys Astana (Matt Frattin – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Staffan Kronwall – 2 min., hrubost).

24:05

O dorážku se pokoušel Dietz, později také Frattin. Ten ale několikrát trefil brankáře Konovalova, což se pochopitelně nelíbilo hostům. Následně vznikla pořádná rozmíška, bude se vylučovat.

23:29

Ke kotouči se dostal kapitán Dallman, který dlouho čekal na vhodný okamžik pro střelu. Jeho pokus byl poté zblokovaný!

22:50

Hosté si posouvali kotouč po mantinelu, ovšem poté o něj přišli a museli se rychle vracet, následná domácí rozehrávka byla taktéž nepřesná.

22:04

Obrázek hry se zatím nemění, u puku jsou i nadále hokejisté v bílých dresech, kteří jsou nastěhovaní v útočném pásmu.

21:29

Se svými spoluhráči si nerozuměl Alexejev, který se dostal do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu, oba celky střídají.

20:33

Z pravé strany se na střed dostával Michajlis, který v krkolomné pozici zakončoval. Jeho střela skončila vedle branky.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 15:52.
Střely na bránu po první třetině: 10:16
Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Hosté byli aktivnějším a nebezpečnějším týmem, po zásluze vedou. Rozdíl ve skóre mohl být daleko výraznější, vždyť Karlssona zachránila branková konstrukce. Astana bude muset výrazně přidat!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:40

Do konce úvodní dvacetiminutovky zbývá dvacet vteřin, u puku jsou Kazaši, kteří ho drží ve středním pásmu a snaží se něco vymyslet.

18:48

Hostující hokejisté jsou v obraně zatím pozorní a soupeře k ničemu nepouštějí, domácí se těžko dostávají přes modrou čáru.

18:02

Snad čtyři přerušení za minutu. Astana se dostala dvakrát do ofsajdu, hostům je podruhé pískán icing, na pozoru musí být především Konovalov.

17:03

Do konce úvodní části hry zbývají zhruba tři minuty, domácí teď poslali kotouč přes všechny čáry, byli pot tlakem.

16:15

Obrovská chyba v rozehrávce, ke kotouči se dostal na levém kruhu Kozun, jehož rána skončila na tyči. Do prázdné brány se chystal zakončovat Kudrjavcev, na poslední chvíli zasáhl jeden z domácích obránců!

16:06

Individuální akce Kozuna, o dorážku se poté pokoušel Kudrjavcev. Gólman Karlsson byl v obou případech pozorný a dokázal puk vyrazit.

15:39

Na levé straně dostal spoustu prostoru Blacker, který střílel. Konovalov měl odkrytý výhled, kotouč udržel ve výstroji.

15:21

Obránce Dietz se ke kotouči dostal jako první, hra se znovu stěhuje před Konovalova, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

14:58

Clonící Valk se nyní pokoušel tečovat kotouč, který směřoval mezi tři tyče. To se mu podařilo, ovšem od Konovalov puk znovu vyrazil do ochranné sítě.

14:09

Série nepřesností ve středním pásmu. U kotouče jsou domácí kteří zklidňují hru, oba celky vzápětí posílají na led čerstvé síly.

13:30

Kotouč končí v ochranné síti, vhazovat se bude před Konovalovem. To ale až po druhé reklamní přestávce v úvodní dvacetiminutovce.

12:54

Domácí se dostávali do přečíslení. Na led naskočili další dva hráči soupeře a bylo po šanci, příznivci Astany se nyní hodně zlobí!

12:18

Tak to byla tutovka pro hosty! Karlsson puk vyrazil před sebe, kde se k němu dostal Averin. Na něj zívala úplně prázdná svatyně, hostující hráč však nedokázal skórovat!

11:23

Hra se teď přelévá ze strany na stranu, větší příležitosti však nepřicházejí. Jaroslavl teď začíná z vlastního obranného pásma.

10:42

Střela Kudrjavceva od modré čáry letěla vedle branky. Karlsson však nechtěl nic riskovat, puk ukryl ve své lapačce.

09:56

Úvodní desetiminutovka hry je téměř za námi, na první větší příležitost domácích stále čekáme, aktivnější jsou jednoznačně hosté.

09:04

Hosté teď zamkli Astanu v jejím pásmu. Kartajev objel branku, poté přihrával. Karlsson jeho myšlenku přečetl a přerušil hru.

08:20

Hra se v úvodu hodně kouskuje. Osipov míří na střídačku, zatímco soupeř střídat znovu nemůže, pískán byl další icing.

07:44

Vhazovalo se znovu ve středním pásmu, úspěšnější byli domácí. Ti si pak ale vůbec nerozuměli, zakázané uvolnění Astany.

07:12

Jaroslavl se dostal do postavení mimo hru. Čárový sudí přerušuje hru, pokračovat se bude až po reklamní přestávce.

06:22

Další dobrá šance pro hosty! Na střed se z kotoučem dostával Kartajev, který ihned střílel. Jeho pokus pouze proletěl kolem tyče!

05:50

Hosté jsou po vstřelené brance aktivnějším a nebezpečnějším týmem, Astana se v těchto chvílích osvobozuje a vyhazuje do středního pásma.

05:05

Jelesin na nic nečekal a zakončoval z první. Jeho rána od modré mířila pouze doprostřed branky, Karlsson přerušuje hru.

04:18

Od modré čáry nahazoval Nakládal, na dorážku číhal Kudrjavcev. Hostující hráč se k puku nedostal, Karlsson ho udržel ve výstroji.

03:42

03:42 Stěpan SANNIKOV - 0:1

03:42

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Bleskově využitá přesilová hra! Osipov si s Rafikovem vyměnil puk na modré čáře a druhý jmenovaný vystřelil. Karlsson měl odkrytý výhled a vypadalo to, že branka půjde na jeho vrub. Nakonec však za střelce označen STĚPAN SANNIKOV. Ten puk ještě pravděpodobně tečoval ve vzduchu! Asistence: Rušan Rafikov a Maxim Osipov.

03:32

Vyloučení v týmu Barys Astana (André Petersson – 2 min., podrážení).

03:11

Vypadalo to, že byl Michajlis faulován. Rozhodčí byli jiného názoru a hra pokračovala, hosté se poté dostali do ofsajdu.

02:23

Další nahození od modré čáry, Konovalovovi clonili hned dva domácí hokejisté. Hostující brankář nakonec zasahovat nemusel.

01:53

Kotouč koní v ochranné síti, vůbec poprvé se v tomto zápase přerušuje, vhazovat se za malou chvíli bude před Konovalovem.

01:20

Obrovská příležitost pro Astanu, domácí se totiž dostali do situace dva na jednoho! Petersson se rozhodl, že to vezme na sebe, jeho pokus končí těsně vedle branky!

00:42

Od mantinelu nahazoval Kontiola. Domácí hráči drží kotouč za vlastní brankou, hostující hokejista už míří na střídačku.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v utkání

Barys Astana
Dominik Hrachovina

Lokomotiv Jaroslavl
Jakub Nakládal, Alexander Salák
Vzájemná utkání

Oba celky na sebe v této sezoně už jednou narazily, Jaroslavl na domácí půdě zvítězil 5:3. Dočkáme se další přestřelky? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Lokomotiv Jaroslavl

Hostům patří čtvrté místo v tabulce Západní konference, mají 49 bodů, ovšem jejich forma není vůbec dobrá. Jaroslavl prohrál už třikrát v řadě, dokáže tuto šňůru přerušit? Z devatenácti venkovních utkání nasbírali 22 bodů. Kurzy sázkových kanceláří jsou hodně vyrovnané, Lokomotiv je mírným outsiderem.

Nejproduktivnější hráči:
Andrej Loktionov – 31 bodů (12+19)
Brandon Kozun – 22 bodů (10+12)
Petri Kontiola – 19 bodů (8+11)
Barys Astana

Domácí hokejisté do utkání půjdou v roli mírného favorita. V tabulce Východní konference jim patří pátá příčka, mají 54 bodů. Polovinu bodů uhráli Kazaši doma, tu druhou pak venku. Domácí hrají ve výborné formě, vždyť před vlastními příznivci dokázali zvítězit už třikrát v řadě, pokaždé to bylo v základní hrací době. Útok Astany patří k nejlepším v soutěži.

Nejproduktivnější hráči:
Darren Dietz – 36 bodů (11+25)
Roman Starčenko – 29 bodů (12+17)
Nikita Michalis – 28 bodů (14+14)
Pěkné odpoledne všem. Kontinentální hokejová liga má ve čtvrtek na programu hned devět zápasů. Barys Astana v jednom z nich přivítá Lokomotiv Jaroslavl.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Barys Nur-Sultan – Lokomotiv Jaroslavl

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. R. Starčenko (Boyd) – 4. Sannikov (Rafikov, M. Osipov), 34. J. Averin (Alexejev, M. Osipov)

Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Dallman (C), Vi Svedberg, Makljukov, Dietz (A), Lipin, Blacker, M. Semjonov, Polochov – Michajlis, Valk, Frattin – Cormier (A), A. Petersson, R. Starčenko – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Petuchov, Jevdokimov, Gurkov.

Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Rafikov, Kronwall, Jelesin, M. Osipov, Afanasjev, Kutuzov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Kudrjavcev – Sannikov, J. Korotkov, J. Averin (A) – Kartajev, Alexejev, Apalkov (C) – Beljajev, Fatějev, Ivanov.

Rozhodčí: Sergejev, Fatajev – Golovljov, Savenkov

Průběh zápasu
1. třetina
03:32 AST 2 A. Petersson, podrážení
03:42 JAR 0:1 Sannikov (Rafikov, M. Osipov)
Po 1. třetině
2. třetina
24:05 AST 2 Frattin, hrubost
JAR 2 Kronwall, hrubost
25:19 AST 1:1 R. Starčenko (Boyd)
33:07 AST 2 A. Petersson, vysoká hůl
33:36 JAR 1:2 J. Averin (Alexejev, M. Osipov)
35:07 AST 2+2 Cormier, hrubost
JAR 2+2 Čerepanov, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
54:29 JAR 2 Kontiola, krosček
Konec