Menu

Volejbal

Liga mistrů

Dinamo Moskva – Arkas Izmir

3:0

konec (25:23, 25:20, 25:15)

18.12.2018, 17:00 • Sports Palace Dinamo, Moskva (RUS) • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.07 8.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:15

Teď už se ale Dinamo raduje! Joao Bravo zakončil dnešní utkání servisem do metrového autu. Všechny tři body do tabulky zůstávají v Moskvě.

24:13

Neuvěřitelných jedenáct mečbolů pro domácí tým! Ani Lagumdzija se servisem do kurtu netrefil.

22:12

Dinamo má potíže na útoku. Kooy byl nedůrazný, následně smečoval jen do připravené obrany a na ulívku už se nechtělo domácím padat. Domácí trenér si bere oddechový čas.

16:5

Drtivý tlak Dinama nekončí. Po dalším servisu Grankina smečoval jen do bloku Lagumdzija. Izmir si ještě žádá oddechový čas.

11:5

Moskevský celek se vzdaluje ve skóre. Radkemu je pískán nečistý úder při nahrávce. Izmir reaguje oddechovým časem.

25:20

Sikar pokračuje na podání. Škuljavičus zamířil svým útokem přesně do dlouhé diagonály a zakončil druhé dějství.

24:19

I druhá sada zůstává v Moskvě. Grankin nahrál za sebe na Škuljavičuse, který sice bod nedal, ale nabídnutou bodovku vyhodil Joao Bravo opět jen do autu.

Tak nakonec video odhalilo mírnou teč na bloku a set ještě nekončí.

24:17

Sedm setbolů pro domácí celek! Sergej Grankin se opřel do servisu, následně ho podpořil blok, který zastavil smeč Lagumdziji. Vše se ještě přezkoumávalo na videu, ale bod putuje k domácím.

21:16

A právě autor posledního bodu se postavil na podání. Běrežkův servis zamířil k rukám Tähta, který poté smečoval do bloku. Izmir si žádá oddechový čas.

15:12

Domácí se dostávají do zajímavého vedení ve druhé části setu. Lagumdzija narazil na blok, hosté museli míč jen odevzdat a toho využil Grankin. Izmir si bere oddechový čas.

25:23

Jurij Běrežko smečoval po vystřelené nahrávce z hlavního kůlu do diagonály. Míč dopadl těsně k postranní lajny a první sada končí nejtěsnějším možným rozdílem.

24:22

Dva setboly pro Dinamo! Adis Lagumdzija se sice opřel do servisu jako obvykle, ale tentokrát poslal míč jen do sítě.

23:22

A rázem to je jen o bod. Škuljavičus smečoval daleko za diagonální lajnu. Dinamo si bere oddechový čas.

22:18

Dinamo kráčí k zisku první sady! Již dvaadvacátý bod domácího týmu přidává dotekem sítě Adis Lagumdzija. Izmir si bere ještě jeden oddechový čas.

19:18

A právě střídající hráč se postavil na podání. Běrežkova rána přinutila Tähta k nepřesné přihrávku a tu potrestal na první přes Kooy. Také Izmir si musí brát oddechový čas.

15:16

Izmir se dostává do vedení! Matićův servis našel chybujícího Kooye, následný útok Škuljavičuse zamířil pouze do bloku a Dinamo si musí brát oddechový čas.

Dinamo Moskva – Arkas Izmir

3:0

konec (25:23, 25:20, 25:15)

Zpět na online

Dinamo Moskva: Grankin, Bezrukov – Běrežko, Markin, Kooy, Jeremin – Vlasov, Ostapenko, Sijemščikov, Ščerbinin – Kruglov, Škuljavičus – Baranov, Kabešov Trenér: Konstantin Brianskij

Arkas Izmir: Radke, Kaya – Cevik, Täht, Bravo – Matić, Koc, Sikar – Gülmezoglu, Lagumdzija – Ergül, Mert Trenér: Glenn Hoag

Rozhodčí: Maciej Twardowski (POL) – Christian Peter Wolf (SUI)