Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – FC Nitra

0:3

konec (0:0)

08.12.2018, 14:00 • 18. kolo • Tomáš Hála (@tom_hala)

Tipsport: 2.7 3.22 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

První poločas sice skončil bezbrankovou remízou, díky povedenému střídání se ale Nitra dostala hned na začátku druhé půle do vedení. Domácí tato branka na několik minut nakopla, využít toho ale nedokázali a hosté poté udeřili znovu. Ke konci pak Nitra přidala ještě třetí branku, tedy Nitra... Všechny branky hostujícího celku totiž vstřelil Andrej Fábry, a stal se tak jednoznačným hrdinou dnešního zápas. Velmi dobrou práci ale odvedli také Vestenický, Guláš či Abdulrahman.

Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování. (15:56:16)

90+1

Konec zápasu.

90

Hlavní sudí už nebude tento zápas dále natahovat, a ačkoliv došlo k několika ošetřováním a střídání, nastavuje jen jednu minutu.

89

Hosté se pokusili o útočnou akci, vše ale zastavil ofsajd.

88

Domácí kapitán se dostal do další šance, tentokrát ale z větší vzdálenosti. Hrošši ale nemusel zasahovat, jelikož Chren trefil bránícího hráče.

87

Domácí se mohli dočkat alespoň jednoho čestného zásahu. Po pěkné kombinaci se prodral do vápna Chren, jeho střela zamířila ale jen do pravé tyče!

86

Na jedné i druhé straně jsme viděli nepovedené útočné akce. Nejprve se bek Čögley vydal na prohlídku druhé poloviny hřiště, na druhé straně se poté ani tentokrát nepodařilo uspět Abdulrahmanovi.

85

Skóre je jasné, o výsledku je rozhodnuto. Zdá se, že se zápas už jen dohraje. Jde jen o to, jaký výsledek na konci zápasu bude svítit na světelní tabuli.

84

Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Miloš Šimončič, přichází Macdonald Niba.

84

Nitra právě vstřelila branku!
Nitra využila zaváhání domácích a je z toho třetí gól! ANDREJ FÁBRY využil chyby Banoviče, přebral balon a utíkal sám na branku. V zakončení nezaváhal a je z toho hattrick!

82

Po onom faulu Nitra měla přímý kop, poté roh. Obou exekucí se ujal střelec Fábry, ani jeden centr se ale neujal.

81

Vestenický musel být následně i ošetřován přímo na hrací ploše, zdá se to na problémy s kolenem. Uvidíme, jestli zápas dohraje do konce.

80

Práznovský čistě zastavil Vestenického, hostující útočník ale poté byl faulovaný jiným hráčem.

78

Jeden z nejlepší hráčů dnešního zápasu Abdulrahman se snažil prosadit individuálně, Práznovský ale předvedl další velmi dobrý obranný zákrok.

77

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Karol Karlík, přichází Nikola Dimitrijevič.

76

Rázem ale mohlo být sníženo! Ewerton rozjel akci, Čögley následně centroval z pravé strany. Ač v záklonu, tak i přesto se José Casado dostal k hlavičce, trefil ale břevno!

75

První inkasovaná branka domácí na chvíli nakopla. Obávám se, že nyní už to tak pozitivní nebude.

74

Nitra právě vstřelila branku!
Hosté se hodně přiblížili dnešnímu vítězství! Abdulrahman dokázal na pravé straně udržet balon, následně se balon posunul na střed hřiště a po Gulášově přihrávce se znovu prosazuje ANDREJ FÁBRY.

73

Domácí měli výhodu rohového kopu, balon ale zamířil jen do náručí brankáře a ten rychle rozjíždí protiútok.

71

Dominik Guláš je aktivní, odnáší to ale fauly na svou osobu. Tentokrát za ruční brzdu zatáhl Martin Chren (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble) a dostává žlutou kartu.

70

Fábry centroval, avšak nikdo z jeho spoluhráčů se nedokázal prosadit.

69

Abdulrahman a Vestenický se snažili kombinovat, a ačkoliv nakonec první jmenovaný nedokázal zakončit, vybojoval alespoň rohový kop.

68

Brašeň se uvolnil před vápnem, hodil si balon na levačku, branku ale nakonec vůbec netrefil.

67

Hostující trenér nabádá své svěřence k lepší kombinaci, když už mají balon ve svém držení. Momentálně ale potřebují hrát hlavně domácí. Ačkoliv čas běží stále stejně rychle, když se prohrává, zdá se to mnohem rychlejší.

66

Guláš byl dokonce i ošetřován, ale zdá se, že ve hře bude moc po chvíli pokračovat.

65

Jako třetí dostává žlutou kartu Karol Karlík (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble). Domácí útočník poslal k zemi střídajícího Guláše, který se pomalu zvedá ze hřiště.

64

Hostující trenérovi se poločasové střídání povedlo, Vestenický jednoznačně hru Nitry hodně oživil.

63

Poté, co domácí inkasovali a následně se herně zvedli, se vše vrací do původních kolejí. Moravce sice ještě drží balon, kupředu už se ale moc nedostávají.

61

Zpoza šestnáctky napřáhl Vestenický, jeho pokus ale zamířil nad branku. Krnáč tak bude vykopávat.

60

Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Matúš Kuník, přichází Dominik Guláš.

59

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Branislav Ľupták, přichází Dávid Richtárech.

58

Žlutou kartu dostává Taiwo Abdulrahman (FC Nitra).

57

Domácí tedy zahrávali přímý kop, ale vůbec se jim nepodařil. Faulovaný Ewerton poslal balon vysoko nad branku.

56

Žlutou kartu jako první v dnešním zápase dostává Richard Križan (FC Nitra). Ten musel na levé straně za cenu faulu zastavit Ewertona.

55

Kuník se z pozice obránce dostal do útoku, nakonec ale přišel u postranní čáry o balon.

54

Jak se domácí tlačili kupředu, tak prakticky zapomněli bránit! Abdulrahman dostal dobrý pas, na pravé straně našel Vestenického, ten ale trefil jen brankáře.

53

Domácím se zdá inkasování branky pomohl a na hřišti nyní vládnou. Hodně se nyní snaží vyrovnat, Nitře by se takové pasivita mohla nevyplatit.

51

Nitra šla sice do vedení, od té doby ale hrají domácí. Nejprve centr a poté roh, ani jednou se ale domácím nepodařilo pořádně ohrozit branku.

50

Čögley byl velmi aktivní a vypracoval pro svůj tým rohový kop. Z něho letěl balon do vápna, tam ale operoval nejlépe obránci Nitry.

48

Hroššo si konečně připisuje první zákrok, střídající Urgela se dostal do zakončení, hostující brankář byl ale pozorný.

48

Ján Machovec a Martin Chren se dostali do ostřejší výměny názorů, vše se ale vyřešilo domluvou, rozhodčí karty vytahovat nemusel.

47

Nitra právě vstřelila branku!
Čerstvý na hřišti Tomáš Vestenický z pravé strany poslal krásný centr, ne který si naskočil ANDREJ FÁBRY a bezkompromisně zakončil, Nitra se dostává do vedení!

46

Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Jakub Švec, přichází Ľubomír Urgela.
Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Marian Chobot, přichází Tomáš Vestenický.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl několik šancí na obou stranách, až na jednu hlavičku hostujícího Kóni do tyče ale nepřišlo ohrožení branky. První čtvrthodinka byla vyrovnaná, hosté ale poté průběžně přebrali otěže a snažili se tvořit. Šance přicházely, do branky ale žádný balon nezapadl.

45

První poločas skončil.

44

Domácí měli na závěr poločasu velikou šanci v podobě přímého kopu, centr do vápna byl ale hodně nepřesný, šance nevyužita.

42

Krnáč vykopával a o balon svedli hlavičkový souboj Brašeň a Šimončič, po němž zůstal ležet na zemi domácí hráče, který byl zasažen do obličeje.

41

Abdulrahman se snažil znovu projít do vápna, Čögley ho ale nepustil, navíc vybojoval faul.

40

Nitranští se snažili kombinovat, nepřesnost je ale o balon přepravila, Krnáč tak bude vykopávat.

39

Domácí fanoušci nejsou spokojení jak s výkonem svého týmu, tak momentálně i s výkonem hlavního rozhodčího. Ten dle nich měl nyní odpískat faul na Jakuba Švece.

37

Po delší době se dostali k balonu domácí. Momentálně ale jen drželi balon na polovině hřiště, nikam se moc nehnali.

35

Hosté měli možnost rohového kopu. Fábry posílal centr do vápna z levé strany, Abdularhman ale znovu zakončoval jen mimo branku.

34

Nějakých deset minut do konce první půle se na balonu drží stále Nitra. Ta se snaží právě do přestávky ještě skórovat, zatím se ale domácí drží.

33

Hosté cítí šanci a snaží se útočit, tentokrát je ale zastavil domácí Karlík.

31

Z rohového kopu se nakonec ukázala veliká šance! Po centru hlavičkoval Tomáš Kóňa, trefil ale pravou tyčku! K dorážce se ještě dostal Abdulrahman, branku ale netrefil vůbec.

30

Po půl hodině hry se obrázek trochu mění. Aktuálně mají hostě více ze hry, nyní navíc zahrávají rohový kop.

29

Hosté znovu v akci. Abdulrahman se sice nedokázal prosadit, jeho následnou přihrávkou ale hledal Charizopulose na hranici šestnáctky. Ten ale trestuhodně balon nezpracoval, mohla to být veliká šance.

28

Domácí chybovali v rozehrávce, hosté toho ale nevyužili. Abdulrahman posunul balon na Fábryho, jeho zakončení ale bylo neúspěšné.

27

Brašeň po faulu na svojí osobu zahrál přímý kop, balon zamířil do vápna, rozhodčí ale mezitím odpískal faul na obránce Križana.

26

Ewerton a Brašeň si prohodili pozice, mohl centrovat, ale nakonec zvolil přihrávku. Ta se ale vůbec nepodařila, a tak celá akce domácích skončila.

25

Švec se snažil prosadit kolem Križana, nakonec se mu ho ale nepodařilo obejít.

24

Peter Čögley se spolu se svými spoluhráči vydal kupředu, jeho centr ale letěl rovnou do rukavic hostujícího brankáře.

22

Brašeň zabojoval a zachytil balon na hranici hřiště, poslal ho do vápna, nakonec se ale dostal jen do rukavic Hrošša.

21

Hosté rozjeli útočnou akci, skončila ale nepodařenou přihrávkou. Na druhou stranu se poté rozjel brejk, ani ten ale neskončil úspěchem.

20

Márius Charizopulos se snažil dostat k balonu, při zpracování si ale pomohl rukou.

19

Casado se prosadil nedovoleně, rozhodčí mu píská zákrok na protihráče Fábryho.

18

Domácí už se málem mohli radovat, nakonec si jen povzdechli. Švec si nabíhal za obranu pro centr, ten ale nedokázal zpracovat, jinak by už totiž utíkal sám na branku.

16

Abdulrahman ve vápně sice ztratil balon, k němu se ale dostal Kóňa. Sice se dokázal zbavit obránce, branku ale netrefil.

15

Charizopulos si zpracoval centr na středu hřiště, následně ještě posunoval balon na Chobota, nahrávka to ale byla nepřesná.

14

Chren po pěkné individuální akci poslal balon do vápna, doletěl až k Ewertonovi. Ten ale zrovna asi nečekal, že by se k němu dostal, a tak ho nedokázal usměrnit do branky.

13

Abdulrahman se znovu dral do zakončení, ale stejně jako před chvílí ho znovu obral o balon Práznovský.

12

Chobot si v cestě kupředu posunul balon více na střed hřiště, jeho následná střela ale mířila nad branku domácího celku.

11

Chovanec centroval z levé strany, Abdulrahman už se těšil, že bude zakončovat, avšak Práznovský na poslední chvíli balon odvrátil.

10

Prvních deset minut hry je za námi a zatím jsme viděli pár zajímavých akcí, žádná z nich ale nevedla ke vstřelení branky.

9

Ewerton už mohl zakončovat, nakonec ale ještě posunul balon na Ľupták, který se mu nabídl na pravém křídle. Jeho akce ale také neskončila vesele, balonu se lehce zmocnil Hroššo.

8

Zatím nesledujeme nikterak zajímavý kombinační fotbal. Oba celky spolu hodně bojují o balon a to převážně ve středu hřiště.

7

Fotbalisté Nitry se znovu chtěli natlačit do útoku, vše jim ale přerušil rozhodčí. Abdulrahman se totiž nacházel v ofsajdovém postavení.

6

Hosté se taktéž konečně dostali do zakončení. Po centru do vápna od Fábryho se snažil hlavičkovat jeden z jeho spoluhráčů, branku ale o kousek minul.

5

V akci byl znovu Brašeň, který se kolmicí pokoušel najít Švece, k němu ale mít nedoputoval. Od branky tak bude odkopávat Hroššo.

3

Zlaté Moravce mají na začátku zápasu míč převážně ve své moci, zatím ale kombinují spíše na polovině hřiště, k přímému ohrožení branky se ještě nedostaly.

2

Domácí se dostali do akce v podobě přímého kopu, zakončit se jim ale nepodařilo. Poté ještě centroval z pravé strany Brašeň, taktéž ale branku moc neohrozil.

1

Úvodního výkopu se ujali domácí fotbalisté nastupují v bílé, hostující Nitra naskočila v tradiční modré barvě.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: Krnáč – Čögley, Práznovský, Banovič, Chren (C) – Paixao da Silva, Casado, Karlík, Brašeň – Ľupták – Švec.
Náhradníci: Chovan – Udeh, Duga, Richtárech, Dimitrijevič, Urgela.

FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Farkaš, Chovanec – Kóňa, Šimončič (C) – Charizopulos, Fábry, Chobot – Abdulrahman.
Náhradníci: Šípoš – Niba, Machovec, Guláš, Čeredničenko, Fábry, Vestenický..
Po 17 kolech je na tom o poznání lépe hostující Nitra. Ta s 21 body drží šestou příčku při skóre 23:25. Nitra boduje zásadně v sériích, většinou po dvou zápasech. Právě poslední dvě utkání se ji podařily, nejprve přehrála 3:2 Trnavu a naposled 1:0 Senicu. V zápase s Trnavou navíc až do konce prohrávala, dvě góly na nastaveném čase ale strhla výhru na svou stranu.

V celku domácích to tak veselé není. Zlaté Moravce se totiž s 11 body nachází na poslední příčce ligové tabulky s nejhorším skóre 14:32. Forma také nehovoří v jejich prospěch, z posledních 10 zápasů totiž vyhrály pouze dva. Doma přehrály Podbrezovou v poháru třetiligový Zvolen.
Dobrý den, vítám vás u sledování online přenosu z 18. kola Fortuna ligy, ve kterém se spolu střetnou FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble a FC Nitra. Utkání startuje ve 14 hodin.

FC ViOn Zlaté Moravce – FC Nitra

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Fábry, 74. Fábry, 84. Fábry

Karty:   65. Karlík (ZMO), 71. Chren (ZMO) – 56. Križan (NIT), 58. Abdulrahman (NIT)

FC ViOn Zlaté Moravce: Krnáč – Čögley, Práznovský, Banovič, Chren (C) – Paixao da Silva, Casado, Karlík (77. Dimitrijevič), Brašeň – Ľupták (59. Richtárech) – Švec (46. Urgela).
Náhradníci: Chovan – Udeh, Duga, Richtárech, Dimitrijevič, Urgela.

FC Nitra: Hroššo – Kuník (60. Guláš), Križan, Farkaš, Chovanec – Kóňa, Šimončič (C) (84. Niba) – Charizopulos, Fábry, Chobot (46. Vestenický) – Abdulrahman.
Náhradníci: Šípoš – Niba, Machovec, Guláš, Čeredničenko, Fábry, Vestenický.