Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Willem II Tilburg – SC Heerenveen

1:5

konec (1:2)

08.12.2018, 18:30 • 15. kolo • Libor Kult (@@LiborKult)

Tipsport: 2.16 3.68 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Rozhodčí nastaví tři minuty.

90

Doke Schmidt může být rád, že se mu před očima jen žlutí, protože do souboje u postranní čáry vlétl s rudýma očima a jeho zákrok by si možná kartónek stejné barvy zasloužil, leč sudí je jiného názoru.

89

Po rohu se dostal k dlouhému centru z pravé strany Bruijn, který našel ve vápně osamoceného van Amersfoorta, jenž z první poslal míč jen do rukou Wellenreuthera, který si připsal další úspěšný zákrok.

88

Míč si postavil Jordy Bruijn, který bez problémů překopl dvoučlennou tilburgskou zeď a donutil Wellenreuthera, aby se proletěl vzduchu a vyrazil míč směřující do branky na roh.

83

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Sherel Floranus, přichází Doke Schmidt.

79

Rojas prostrčil na levé straně do vápna míč Vlapovi, který zakončil z první z běhu a Wellenreuther na poslední chvíli zasáhl rukou, čímž zabránil jasnému gólu, takže se bude kopat roh.

76

Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Donis Avdijaj, přichází Jordy Croux.

75

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Ben Rienstra, přichází Jordy Bruijn.

68

Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Daniel Crowley, přichází Dries Saddiki.

68

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Nemanja Mihajlović, přichází Marco Rojas.

65

65. Mitchell van Bergen - 1:5

65

Heerenveen právě vstřelil branku!
MITCHELL VAN BERGEN má snad dvoje plíce podle toho, kolik toho naběhá a v jakém tempu. Teď mu na půlící čáře posunul míč doprava Vlap a hostující křídelní útočník mazal nejkratší cestou k brance. Na vápně zasekl do středu a překonal Wellenreuthera, který si na míč sice sáhl, ale v cestě za čáru mu nezabránil.

63

Do centru van Bergena od rohového praporku trkl na malém vápně hlavou van Amersfoort, ale Wellenreuthera nepřekonal, přestože míč se po mokrém trávníku nepříjemně svezl. Domácí brankář stál naštěstí pro Tilburg v místě, kam hlavička směřovala.

58

Heerenveen právě vstřelil branku!
MITCHELL VAN BERGEN je odměněn za svou neutuchající aktivitu. Od pravé postranní čáry se vydal směrem k vápnu, v němž si narazil s Vlapem a z hranice malého čtverce propálil Wellenreuthera, který loví míč z branku už počtvrté.

53

53. Michel VLAP - 1:3

53

Heerenveen právě vstřelil branku!
Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů. Od rohového praporku letěl centr do vápna, kde se po několika odrazech dostal k míči na pravé straně MICHEL VLAP nekompromisní bombo k bližší tyči překonal Wellenreuthera.

53

Žlutou kartu dostává Thomas Meißner (Willem II Tilburg).

52

Žlutou kartu dostává Daniel Höegh (SC Heerenveen).

47

Žlutou kartu dostává Donis Avdijaj (Willem II Tilburg).

46

Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Atakan Akkaynak, přichází Jordens Peters.

45+2

Po rohu se k hlavičce zblízka dostal Michel Vlap, ale trefil jen dobře postaveného Wellenreuthera, po jehož zásahu domácí odkopli do bezpečí.

45

Sudí nastaví v prvním poločase dvě minuty.

41

Heerenveen právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil BEN RIENSTRA a bezpečně ho proměnil, když kopl míč k pravé tyči ze svého pohledu a Wellenreuther skákal na druhou stranu.

39

Červenou kartu dostává Freek Heerkens (Willem II Tilburg), kapitánskou pásku přebírá Francisco Sol.

39

Druhý roh Heerenvenu v krátkém sledu nadělal Tilburgu velké starosti. Kapitán Heerkens totiž stáhl ve vápně van Amersfoorte a jde předčasně do sprch. Heerenveen bude kopat penaltu.

36

Heerenveen teď zahrozil z druhé strany. Nemanja Mihajlović obešel na levé straně obránce a šajtlí poslal prudký centr od brankové čáry do vápně, kde zakončoval Michel Vlap. Ten však trefil sám sebe a míč se odrazil do zámezí.

22

V Tilburgu se rozpršelo, a tak Heerenveen zvolil jednoduché řešení, které však málem bylo gólové. Mihajlović přebral na levé straně velkého vápna přesný dlouhý pas z vlastní poloviny hřiště a provětral pozornost Wellenreuthera, který však nemusel zasahovat, protože míč přeletěl břevno.

17

17. Atakan AKKAYNAK - 1:1

17

Willem II právě vstřelil branku!
Rychlou odpověď domácích zařizuje ATAKAN AKKAYNAK. Tomu poslal krásnou uličku Özbiliz a německý záložník ve službách Tilburgu měl otevřené oči i mysl, když vybíhajícího Hahna překonal parádním lobem.

15

15. Nemanja MIHAJLOVIĆ - 0:1

15

Heerenveen právě vstřelil branku!
Vlap sklepl ve vápně hrudí centr van Bergena přímo k NEMANJU MIHAJLOVIĆOVI, který možná i trochu se štěstím obešel obránce a střelou na vzdálenější tyč otevírá skóre zápasu.

Willem II Tilburg – SC Heerenveen

1:5

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. Akkaynak – 15. Mihajlović, 41. B. Rienstra (pen.), 53. Vlap, 58. van Bergen, 65. van Bergen

Karty:   47. Avdijaj (WLM), 53. Meißner (WLM) – 52. Höegh (HEE), 90. Schmidt (HEE)   39. Heerkens (WLM)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 4:9. Rohy: 0:14. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:13.

Willem II Tilburg: Wellenreuther – Dankerlui, Heerkens (C), Meißner, Palacios – Anita, Crowley (68. Saddiki), Akkaynak (46. Peters) – Özbiliz, Sol, Avdijaj (76. Croux).
Náhradníci: Branderhorst, Woud – Peters, Kolovos, Croux, Saddiki, Kristinsson Ingi, McGarry, van den Bogert.

SC Heerenveen: Hahn – Floranus (83. Schmidt), Höegh, Pierie, Woudenberg – Kobajaši, Vlap, B. Rienstra (75. Bruijn) – van Bergen, van Amersfoort, Mihajlović (68. Rojas).
Náhradníci: Bednarek, Doornbusch – Rojas, Schmidt, Bulthuis, R. Kongolo, Bruijn, Hornkamp.

Rozhodčí: Mulder – Jansen, Lapar