Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Fortuna Düsseldorf – 1. FSV Mohuč 05

0:1

konec (0:0)

30.11.2018, 20:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • 13. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.71 3.5 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:45:45)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:7.
Je dobojováno! V předehrávce třináctého kola německé Bundesligy se z vydřeného vítězství raduje Mohuč, která po gólu Matety z 67. minuty ubránila výsledek 1:0. Fortuna měla několik náznaků šancí, skutečně nebezpečná přesto byla až v úplném závěru, kdy hosty na několik minut zmákla, ale balón za záda výborně chytajícího Zentnera nedostala v ani jednom případě. Mohuč tedy vítězí ve třetím z předchozích čtyř zápasů a minimálně do zítřka ji bude patřit osmé místo s tříbodovou ztrátou na pátý Bayern. Düsseldorf naopak nenavázal na výhru nad Herthou a remízu s Mnichovem a v případě zítřejšího úspěchu Stuttgartu může klesnout zpět na úplný chvost tabulky.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Rozhodčí dali Düsseldorfu ještě pár vteřin na úplně poslední akci zápasu. Střela zpoza pokutového území však proletěla vedle levé tyče nedobyté Zentnerovy brány.

90+6

Donati odhlavičkoval domácí centr na Öztunaliho, který potáhl balón přes dobrých padesát metrů. Situaci tři na tři zpoza šestnáctky zakončoval Onisiwo a pořádně protáhl Rensinga, před kterým se Mateta nedostal k dorážce.

90+5

Latza chtěl se svým kolegou pošetřit pár vteřinek u rohového praporku, nicméně hráči Fortuny získali odkop od Rensingovy branky.

90+4

Faul u levé autové čáry umožnil Stögerovi centrovat. Zentner vyběhl z branky a před levou tyčkou balón vyboxoval do relativního bezpečí.

90+3

90+3. Benito Raman (DSF)

90+3

Ani teď se domácím nepodařilo vyrovnat! Raman jako jediný skákal po centru z rohového kopu a skutečně jen o pár milimetrů minul ze svého pohledu pravou tyč!

90+2

Niko Gießelmann se opřel do střely z voleje z levého kraje velkého vápna. Rána to nebyla vůbec špatná, ovšem Zentner ji opět vyrazil s rukama nad hlavou!

90+1

Trochu času na vyrovnání Fortuně ještě zbývá. Nad rámec druhé půle je přidáno hned pět minut!

90

Robin Zentner hraje skvělý zápas a také v devadesáté minutě drží vedení Mohuče! Stöger posunul míč na osu hřiště, odkud napřáhl Raman a hostující gólman dalším pohotovým zákrokem zabránil všeobecnému veselí v Espirit Aréně.

89

Donati mimo hlavní dění strčil do některého z domácích hráčů. Rozhodčí s ním měli hodně shovívavosti a nedali mu nabízející se druhou žlutou kartu.

88

88. Rouwen Hennings (DSF)

88

Asi největší šance Düsseldorfu! Hennings zpracoval nákop z půlící čáry. lehce dezorientovaný Bell mu dal trochu času na zakončení, jenže vyběhnutý Zentner šel velmi rychle na zem a střelu vyrazil!

87

Giulio Donati byl po odehrání balónu trefen skluzujícím Gießelmannem. Následně okatě zdržoval hru a vysloužil si za to žlutou kartu.

86

Jeden z domácích hráčů zády brance sklepával míč na Benita Ramana, Ten stál na hranici šestnáctky, ale soupeři ho velmi rychle odzbrojili.

85

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Karim Onisiwo.

Fortuna Düsseldorf – 1. FSV Mohuč 05

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 67. Mateta (Quaison)

Karty:   44. Bormuth (DSF) – 87. Donati (MAI)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:7.

Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kamiński, Gießelmann – Zimmer (80. Usami), Stöger, Bodzek, Fink (73. Karaman), Lukebakio (68. Raman) – Hennings.
Náhradníci: Theissen – Ducksch, Nielsen, Karaman, Morales, Raman, Usami.

1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski (59. Donati), Bell, Niakhaté, Aarón – Gbamin, Malong, Latza – Mateta, Boëtius (56. Öztunali), Quaison (85. Onisiwo).
Náhradníci: Dahmen – Donati, Hack, Maxim, Onisiwo, Öztunali, Ujah.

Rozhodčí: Gräfe – Sinn, Achmüller