Menu

Volejbal

Liga mistrů

Cucine Lube Civitanova – Azimut Modena

3:0

konec (25:22, 30:28, 25:22)

22.11.2018, 20:30 • Eurosuole Forum, Civitanova (ITA) • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.3 3.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:22

Je konec! Bruno vytáhl přetažený příjem ze sítě přesně k rukám Juantoreny, který následně vytloukl blok hostujícího celku. Po konečném hvizdu se na sebe ještě zle podívali Bruno s Bednorzem, ale to na výsledku už nic nezmění.

24:21

Bruno také dokáže servisem pořádně potrápit. Sokolov sestřelil jednoblokem útok Bednorze a vydřel pro Civitanovu tři mečboly!

22:20

Robertlandy Simon se sice opřel do servisu, ale bod putuje k hostům. Zajcev dokázal zakončit výměnu parádním útokem do dlouhé diagonály. Civitanova si bere před servisem Zajceva oddechový čas.

14:13

Třetí bod v řadě pro domácí. Bruno zatlačil servisem, Zajcev neprožívá zrovna povedenou část zápasu, opět byl ubráněn, naopak Juantorenovi spadne do kurtu úplně vše. Oddechový čas pro Modenu.

8:7

Dragan Stanković pokračuje za koncovou lajnou. A ani tentokrát se hosté neprosadili. Leal lehkým útokem téměř ze země přehrál obranu hostů. Modena si bere oddechový čas.

30:28

Bruno na podání. Kaliberda měl potíže s přihrávkou, Christenson mu vrátil míč k útoku z hlavního kůlu, ale německý reprezentant selhal. I druhý set jde na konto domácí Civitanovy.

29:28

Ivan Zajcev má kvalitní podání, už to mnohokrát dokázal, ale nyní poslal míč pouze do pásky.

28:27

Daniele Mazzone je na podání. Civitanova se do hry nemusela zapojit, hostující blokař chybuje do sítě.

27:26

Tine Urnaut riskoval za koncovou lajnou, ale domácí s přehledem bodují po spoluhráči Bruna se Simonem na středu sítě.

26:25

Micah Christenson je na podání. Civitanova má třetí šanci na zisk druhé sady, americký nahrávač kazí podání do autu.

25:24

Maxwell Holt je na podání. I druhý setbol mají domácí. Za Civitanovu se prosadil útokem o blok Cvaten Sokolov.

24:23

Kaliberda se postavil na podání i po oddechovém čase. První setbol ve druhém setu mají ale domácí. Po nahrávce Bruna zakončil výměnu Juantorena. Také Modena si žádá oddechový čas.

23:23

Denys Kaliberda na podání. Stanković nedostal dobrou nahrávku, ani Sokolov se neprosadil. Naopak Zajcev vytlouká blok a je srovnáno. Domácí si berou oddechový čas.

19:18

Yoandy Leal posílá domácí do vedení. Parádní eso v pravou chvíli pro Civitanovu a Modena si bere oddechový čas.

12:14

A už to je o dva body. Také Kaliberda trefuje přímý bod ze servisu a domácí lavičce reaguje oddechovým časem.

11:12

A po servisu Ivana Zajceva jdou hosté do vedení. Sokolov nedostal ideální nahrávku a musel smečoval jen do bloku Holta.

25:22

Holtův servis zamířil k Juantorenovi. Následně Bruno našel na středu sítě Simona, který parádní smečí ukončil první dějství ve prospěch Civitanovy.

24:21

Dragan Stanković pokračuje za koncovou lajnou i po oddechovém čase. Bednorz sice přihrál přesně, ale následně si nerozuměl s Christensonem a musel míč pouze odevzdat. Při útoku Leala byl přistižen v síti Holt a to znamená tři setboly pro domácí.

23:21

Dragan Stanković zajistil servisem další bod pro domácí. Zajcev útočil jen do bloku Leala se Simonem. Modena si musí brát v kritický okamžik oddechový čas.

19:19

Brazilský nahrávač pokračuje na podání. Teď navíc Bruno zasáhl skvěle v poli, Sokolov opět zablokoval Urnauta a je srovnáno. Také Modena si žádá oddechový čas.

16:19

Daniele Mazzone pokračuje na podání. Lealn nepřihrál ideálně, následně smečoval Juantorena jen lehce nad blokem a to dokázal potrestat nekompromisní Zajcev. Domácí si berou druhý oddechový čas.

12:15

Christenson je na podání. Modeně se daří odskočit již do tříbodového vedení, Sokolov totiž bod nedal, naopak Zajcev vytloukl domácí dvojblok. Civitanova si musí brát oddechový čas.

Cucine Lube Civitanova – Azimut Modena

3:0

konec (25:22, 30:28, 25:22)

Zpět na online

Cucine Lube Civitanova: Bruno, D'Hulst – Juantorena, Massari, Leal, Sander – Stanković, Diamantini, Cester, Simon – Sokolov, Cantagalli – Marchisio, Balaso Trenér: Giampaolo Medei

Azimut Modena: Franciscović, Christenson, Keemink – Bednorz, Pierotti, Urnaut, Kaliberda – Van Der Ent, Holt, Anzani, Mazzone – Pinali, Zajcev – Rossini Trenér: Julio Velasco

Rozhodčí: Andrej Zenovič (RUS) – Juraj Mokrý (SVK)