Menu

Volejbal

Liga mistrů

Cucine Lube Civitanova – Azimut Modena

3:0

konec (25:22, 30:28, 25:22)

22.11.2018, 20:30 • Eurosuole Forum, Civitanova (ITA) • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.3 3.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

V italském derby se raduje z prvního vítězství v letošním ročníku Civitanova. Ve třech setech v domácím prostředí přehrála Modenu!

Naprosto vyrovnaný zápas ve kterém rozhodovaly maličkosti. Střední pasáž prvního setu patřila hostům, poté se ale dostal na podání Leal a ztrátu Civitanovy dotáhl. Modena však ještě jednou odskočila do tříbodového vedení, ale to jí nestačilo. V závěru se dařilo na servisu Stankovićovi a první sada putovala k domácím. Také druhé dějství dospělo až do dramatické koncovky, pětadvacátý bod nerozhodl a tak set pokračoval dál. Po fantastických ztrátách na obou stranách rozhodla chyba Kaliberdy v útoku. I třetí sadu rozehráli lépe Christenson a spol. Nadějné vedení ze začátku nedotáhli ani do střední části a poté už tahala Modena za kratší konec. (22:19:31)

25:22

Třetí set skončil.

25:22

Je konec! Bruno vytáhl přetažený příjem ze sítě přesně k rukám Juantoreny, který následně vytloukl blok hostujícího celku. Po konečném hvizdu se na sebe ještě zle podívali Bruno s Bednorzem, ale to na výsledku už nic nezmění.

24:22

První mečbol je pryč. Bruno přetáhl tvrdé podání metr za koncovou lajnu.

24:21

Bruno také dokáže servisem pořádně potrápit. Sokolov sestřelil jednoblokem útok Bednorze a vydřel pro Civitanovu tři mečboly!

23:21

Další Zajcevův servis v řadě už nebyl tak nepříjemný pro domácí hráče. Balaso mohl pustit míč do autu.

22:21

Ivan Zajcev se postavil za hlasitého pískotu na podání. A italský univerzál to zvládl, donutil soupeře neútočit. Druhou šanci ukončit výměnu měl Sokolov, ale jeho smeč se do kurtu nevešla.

22:20

Robertlandy Simon se sice opřel do servisu, ale bod putuje k hostům. Zajcev dokázal zakončit výměnu parádním útokem do dlouhé diagonály. Civitanova si bere před servisem Zajceva oddechový čas.

22:19

Mazzone na podání. Také ona ale v kritickou chvíli chybuje do sítě.

21:19

Yoandy Leal se postavil na podání. Domácí mohli odskočit na čtyři body, ale Juantorena neútočil tvrdě a to potrestal Zajcev.

21:18

Série nepřesných servisů ukončena Urnautem. Následně ale Bruno našel Leala a ten práskl s míčem do ostré diagonály.

20:18

Ani Sokolov se na servisu neudržel déle. Modena stále ztrácí pouhé dva body.

20:17

Christenson má nebezpečné podání, ale to nyní nepotvrdil. Hostující nahrávač chybuje do sítě.

19:17

A právě autor posledního bodu se postavil na podání. Stanković svým servisem našel Urnauta, který poté jen lehce sklepl míč na polovinu soupeře.

19:16

Civitanova si drží nadějné vedení i po servisu Holta. Leal z hlavního kůlu neuspěl, ale Stanković byl už o poznání přesnější při útoku ze středu sítě.

18:16

Modena ale rozhodně nic nevzdává. Juantorena znovu našel Bednorze, následně smečoval podél bloku Zajcev.

18:15

Osmany Juantorena se opřel do servisu jak je jeho zvykem. Bednorz nedokázal přihrát a domácí vedou znovu o tři body.

17:15

Teď už se radují domácí. Bruno našel na středu sítě Stankoviće, ten byl sice ubráněn, ale podpořil ho smečí Juantorena.

16:15

A právě Bartosz Bednorz se postavil na podání. Modeně se daří snížit ztrátu ve třetím setu, když Juantorena smečoval daleko do autu.

Cucine Lube Civitanova – Azimut Modena

3:0

konec (25:22, 30:28, 25:22)

Zpět na online

Cucine Lube Civitanova: Bruno, D'Hulst – Juantorena, Massari, Leal, Sander – Stanković, Diamantini, Cester, Simon – Sokolov, Cantagalli – Marchisio, Balaso Trenér: Giampaolo Medei

Azimut Modena: Franciscović, Christenson, Keemink – Bednorz, Pierotti, Urnaut, Kaliberda – Van Der Ent, Holt, Anzani, Mazzone – Pinali, Zajcev – Rossini Trenér: Julio Velasco

Rozhodčí: Andrej Zenovič (RUS) – Juraj Mokrý (SVK)