Menu

Hokej

2. liga - Jih a Východ (ČR)

BK Havlíčkův Brod – Hockey Club Moravské Budějovice 2019

5:7

konec (2:3, 1:1, 2:3)

21.11.2018, 18:00 • ZS Kotlina • 19. kolo • Milan Sochor (@minusochor)

Tipsport: 1.47 5.0 4.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:12

Po úmyslném ofsajdu Moravských Budějovic se bude vhazovat po pravici Davida Vacka. David Marek míří opět na střídačku, Bruslaři hrají v šesti.

59:01

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Teď už se ale DAVID HORKÝ trefil. Dostal přihrávku těsně před brankoviště, z metru nemohl minout. Asistence: Roman Mikeš, Ladislav Rytnauer.

58:49

David Horký mířil ze středního pásma na odkrytou bránu. Domácí už rezignovali, puk ale trefil pouze tyč!

58:16

Hlasité písknutí dalo znovu Davidu Markovi znamení, aby místo sebe pustil na ledovou plochu šestého útočníka.

56:06

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácím vsázka na power play vyšla na jedničku, stále ovšem na soupeře ztrácí jednu branku. Miroslav Třetina přihrál na modrou čáru PATRIKU KADEŘÁVKOVI, který propašoval puk skrz klubko těl až do sítě! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.

55:31

Kotlinou se ozvalo písknutí Jiřího Čelanského a David Marek sprintuje na střídačku. Bruslaři hrají v šesti!

52:36

Michal Kliment (MBU) je potrestán dvěma minutami za držení. Domácí tak mají možnost zdramatizovat toto utkání.

52:19

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Hostům zafungovala spolupráce posil z Pelhřimova a Žihadla se přiblížila výhře! Tomáš Plachý uvolnil před brankou osamoceného ALEŠE HEINRICHA, který se bekhendem trefil mezi brankářovy betony! Asistence: Tomáš Plachý, Marcel Juráň.

49:13

Tomáš Chlubna získal kotouč a mohl uhánět dopředu, kdyby ho Daniel Kabelka (MBU) nezastavil podrážením. Počet sil na ledě se vyrovná.

48:09

Ladislav Rytnauer nádherným pasem našel před bránu sjíždějícího Davida Horkého, který z první střílel za přesouvajícího se brankáře. David Marek se ovšem skvěle natáhl a levým betonem zabránil jistému gólu!

47:41

Havlíčkův Brod bude hrát znovu ve čtyřech, Patrik Kadeřávek (HBR) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.

46:29

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
LADISLAV RYTNAUER využil třetí přesilovou hru, čímž dovršil hattrick! David Marek nejprve skvělým zákrokem vychytal Davida Horkého, Dominik Vacík pak nohou zastavil puk mířící do odkryté brány, dorážka zkušeného útočníka už však skončila v síti. Asistence: Daniel Kabelka, Roman Mikeš.

45:29

Teď se ovšem musí Bruslaři bránit. Matěj Blinka (HBR) je potrestán dvěma minutami za pozdní dohrání, což je pro hosty ideální šance dostat se zpátky do vedení.

43:21

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se dočkali vyrovnání! LUBOŠ VOŘÍŠEK posunul puk na modrou čáru Kryštofu Kulhánkovi, který přes chumel těl vystřelil a právě havlíčkobrodská devatenáctka tečovala puk do brány! Asistence: Filip Beneš, Kryštof Kulhánek.

39:07

Teď byl hostující brankář už překonaný, Filip Beneš mohl bekhendem zakončovat za ležícího Vacka. Toho ale zastoupil Roman Kadela, který puk vyrazil nohou!

37:31

Tomáš Chlubna se řítil do otevřené obrany, David Vacek vyjel daleko z brány! Hostující gólman byl u kotouče o chloupek později, přesto stihl střelu havlíčkobrodského útočníka jemnou tečí vytěsnit mimo tři tyče! Následně Žihadla vyhodila puk na zakázané uvolnění.

34:03

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí využili druhou přesilovou hru! Miroslav Třetina přihrál na modrou čáru PATRIKU KADEŘÁVKOVI. Hostující gólman měl zakrytý výhled, a havlíčkobrodský obránce se tak prosadil ve druhém zápase po sobě! Asistence: Miroslav Třetina, Kryštof Kulhánek.

33:50

Luboš Voříšek kličkoval v pásmu soupeře, zastavil ho až faul Marka Lupače (MBU). Ten si odsedí dvouminutový trest za podrážení.

27:41

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Hosté si po nenápadné akci berou zpátky dvoubrankové vedení! Po přihrávce z pravé strany se puk odrazil za záda domácího brankáře, za střelce branky je označen MARCEL JURÁŇ! Asistence: Tomáš Plachý, Roman Kadela.

24:54

Miroslav Třetina nejprve zpoza brány uvolnil Matěje Blinku, po jehož střele se puk vykutálel jen těsně vedle levé tyče! Následně se sám kapitán Havlíčkova Brodu tlačil k dorážce, hostující obrana jej ale zastavila.

18:50

Bruslařům se nakonec podařilo usídlit v pásmu soupeře a výsledkem je desetisekundová přesilovka pět na tři. Jiří Peroutka (MBU) je vyloučen za krosček.

17:00

Filip Beneš svedl souboj na pravém křídle s Markem Lupačem (MBU), který si pomohl držením, a půjde si tak odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici.

12:26

Tomáš Plachý se řítil dopředu, bleskově se k němu ovšem vrátil David Vala, který ho skvělým obranným zákrokem zezadu připravil o puk!

10:52

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Náskok hostů se ztenčil na nejtenčí možný rozdíl, i třetí početní převaha jednoho z týmů je potrestána! Miroslav Třetina nabil na modrou čáru KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, na jehož bombu o tyč nemohl hostující brankář dosáhnout. Asistence: Patrik Kadeřávek, Miroslav Třetina.

10:04

Žihadla věnují domácím šanci na snížení. Tomáš Plachý (MBU) si totiž při bránění pomohl podrážením, za což jej stihl dvouminutový trest.

09:08

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí našli rychlou odpověď, díky které se dostávají zpátky do hry! Miroslav Třetina zpoza brány našel volnou hůl MATĚJE BLINKY, který z těsné blízkosti prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.

07:37

Čeněk Novák po inkasované brance okamžitě vystartoval na střídačku, mezi třemi tyčemi jej střídá David Marek.

07:37

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Žihadla se velmi rychle ujímají už tříbrankového vedení! Čeněk Novák střelu Davida Horkého z pravé strany pouze vyrazil k ROMANU MIKEŠOVI, který pohotovou dorážkou z úhlu uklidil puk do sítě. Asistence: Tomáš Plachý, David Horký.

06:06

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Hosté jsou v přesilových hrách neuvěřitelně efektivní, díky čemuž vedou už o dvě branky! LADISLAV RYTNAUER se po přihrávce Tomáše Plachého trefil ze stejného místa, jako v prvním případě. Tentokrát procedil puk mezi Novákovými betony. Asistence: Roman Mikeš, Daniel Kabelka.

05:57

Bruslaři se dostali do šance, Luboš Voříšek (HBR) si ale před brankoviště počínal podle rozhodčích příliš agresivně a je vyloučen na dvě minuty za sekání.

05:01

Bude se hrát ve čtyřech proti čtyřem. Za hrubost jsou současně vyloučeni Marcel Juráň (MBU) a Martin Nepokoj (HBR).

02:15

Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
Hosté se díky využité přesilové hře dostávají do vedení! David Horký narýsoval přihrávku přes šířku pásma na LADISLAVA RYTNAUERA, na kterou domácí brankář nestačil zareagovat, a nejproduktivnější hráč hostů zakončoval prakticky do odkryté brány. Asistence: David Horký, Daniel Kabelka.

00:54

Kryštof Kulhánek (HBR) se ve středním pásmu srazil se soupeřem a je vyloučen na dvě minuty za napadení.

BK Havlíčkův Brod – Hockey Club Moravské Budějovice 2019

5:7

konec (2:3, 1:1, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Blinka (Třetina, Přidal), 11. Kulhánek (Kadeřávek, Třetina), 35. Kadeřávek (Třetina, Kulhánek), 44. Voříšek (Kulhánek, Beneš), 57. kadeřávek (Třetina, Přidal) – 3. Rytnauer (Horký, Kabelka), 7. Rytnauer (Mikeš, Kabelka), 8. Mikeš (Plachý, Horký), 28. Juráň (Plachý, Kadela), 47. Rytnauer (Kabelka, Mikeš), 53. Heinrich (Plachý, Juráň), 60. Horký (Mikeš, Rytnauer)

BK Havlíčkův Brod: Novák (8. Marek) – Nepokoj, Kadeřávek, Kulhánek, Vala, Šmíd, Vacík, Kopic – Blinka, Třetina (C), Přidal – Beneš, Voříšek (A), Michálek – Kuchta, Ludvík, Chlubna – Beran, Kozlík, Holenda

Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Vacek (Čáp) – Trnka, Kadela, Veleba, Peroutka (C), Kabelka, Kliment – Matějka, Lupač, Bulín, Juráň, Horký, Mikeš (A), Hačecký, Rytnauer (A), Plachý, Heinrich

Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Laczko, Ondřej Bohuněk

Průběh zápasu
1. třetina
00:54 HBR 2 Kulhánek, napadení
02:15 MBU 0:1 Rytnauer (Horký, Kabelka)
05:01 MBU 2 Juráň, hrubost
HBR 2 Nepokoj, hrubost
05:57 HBR 2 Voříšek, sekání
06:06 MBU 0:2 Rytnauer (Mikeš, Kabelka)
07:37 MBU 0:3 Mikeš (Plachý, Horký)
07:37 HBR -Marek +Novák (Střídání)
09:08 HBR 1:3 Blinka (Třetina, Přidal)
10:04 MBU 2 Plachý, podrážení
10:52 HBR 2:3 Kulhánek (Kadeřávek, Třetina)
17:00 MBU 2 Lupač, držení
18:50 MBU 2 Peroutka, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
27:41 MBU 2:4 Juráň (Plachý, Kadela)
33:50 MBU 2 Lupač, podrážení
34:03 HBR 3:4 Kadeřávek (Třetina, Kulhánek)
Po 2. třetině
3. třetina
43:21 HBR 4:4 Voříšek (Kulhánek, Beneš)
45:29 HBR 2 Blinka, pozdní dohrání
46:29 MBU 4:5 Rytnauer (Kabelka, Mikeš)
47:41 HBR 2 Kadeřávek, vysoká hůl
49:13 MBU 2 Kabelka, podrážení
52:19 MBU 4:6 Heinrich (Plachý, Juráň)
52:36 MBU 2 Kliment, držení
56:06 HBR 5:6 kadeřávek (Třetina, Přidal)
59:01 MBU 5:7 Horký (Mikeš, Rytnauer)
Konec