Menu

Futsal

Liga mistrů

FK Chrudim – LSM Lida

4:0

konec (0:0)

14.11.2018, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Skupina D • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.55 4.4 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:05

Chrudimský zimní stadion děkuje chrudimským futsalistům vestoje! Tři body dnes zůstanou v Chrudimi!

38:20

O vítězi dnešního utkání je již rozhodnuto. Chrudimští zvládli bravurně druhý poločas a zcela zaslouženě si připíšou do tabulky nesmírně cenné tři body!

38:15

Chrudim právě vstřelila branku!
Toto běloruská obrana vůbec nezvládla. Arčil Sebiskveradze pěkným lobem připravil palebnou pozici pro chrudimského FELIPEHO, který propasíroval balon do sítě – 4:0!

38:00

Za výtku vůči rozhodčímu dostává Dmitrij Los z Lidy žlutou kartu.

37:57

Litviněnkova s pořadovým číslem čtyři aneb připraveným štěstí přeje!

36:32

Při ERA-PACKu stojí i štěstí! Lob Žigalky znovu končí na tyči Litviněnkovy branky!

35:23

Chrudim právě vstřelila branku!
Vypadá to, že je hotovo! Domácí ERA-PACK zachytil balon, Litviněnko výhozem poslal do brejku MATĚJE SLOVÁČKA. Ten si ještě stihl ukázkově narazit s Felipem a následně pohodlně dovedl míč až do prázdné branky – 3:0!

31:15

Bagatini nyní zcela mimo hru fauloval běloruského soka těsně před pokutovým územím, čímž nabízí Lidě velmi kvalitní šanci ze standardní situace!

30:46

Dmitrij Los ranou pravou nohou nastřelil břevno chrudimské branky!

29:09

Lida okamžitě nasazuje na hrací plochu pátého hráče a bude zkoušet hru bez brankáře!

28:50

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se radují podruhé a výrazně se tím přibližují prvnímu vítězství ve skupině! MATĚJ SLOVÁČEK totiž zachytil špatné zpracování běloruského futsalisty a následně si ze soupeřů udělal kužely a po průniku upravil již na 2:0!

26:57

Přečíslení Chrudimi mohlo přinést druhou extázi! Felipe totiž hodně šikovně prostrčil míč na Évertona, který ale v souboji jeden na jednoho proti brankáři Golovňovi neuspěl!

22:44

Z ničeho nic mohlo být vyrovnáno! Irakli Todua z levé strany napálil spojnici břevna a tyče, balon se odrazil před Lose, který jen v pohodě doklepával do prázdné branky! Tam se najednou zjevil Dmitrij Litviněnko, který fantastickým zákrokem chytil jasný gól soupeře!

22:20

Chrudim právě vstřelila branku!
Český mistr se dostává do vedení! Potřeboval k tomu i trochu toho pověstného štěstí, každopádně na to se již nikdo ptát nebude! Střela Évertona byla zablokována tak šikovně, že se míč odrazil přímo k volnému BAGATINIMU, který z první do prázdné branky otevírá skóre – 1:0!

20:49

Dnešnímu utkání v Chrudimi přihlíží 1 054 diváků!

18:58

Max pěknou ranou z voleje trefil břevno!

16:55

A mohlo to být 1:0! Roman Mareš z rohového kopu našel nohu Évertona, jehož střela po teči skončila jen o kousek mimo!

14:49

A Chrudim to sehrála náramně! Koudelka přihrávkou přiměl ke střele Matěje Slováčka, jehož zakončení ještě patičkou na zadní tyči tečoval Max! Jeho jemné vychýlení míče skončilo ale jen o kousek mimo!

12:57

Na sklonku třinácté minuty jsme viděli také další značnou šanci Bělorusů! Nikoloz Zedelašvili tečoval střelu Gončarova těsně před branko, míč se se štěstím odrazil přímo k Litviněnkovi!

08:19

A ERA-PACK i nadále pokračuje v útočné akci. Série standardních situací přinesla rozehrávku na nohu Maxe, jehož ránu vytáhl Golovňov mimo tři tyče!

08:13

Beru zpět! Na začátku deváté minuty tu byla první obrovská šance! David Drozd se samostatně uvolnil na levé strany, brankář Golovňov musel ven z branky a vynikajícím zákrokem zmařil chrudimskou radost!

05:30

Druhá rána Rose vypadala mnohem zajímavě, brankář Litviněnko jí skokem vytlačil mimo branku!

05:05

Na začátku šesté minuty přišla první chrudimská šance! Nástřel Évertona našel před brankou postaveného Felipeho, který ale z první nedokázal míč usměrnit do sítě. Na dorážku již prostor nedostal.

01:13

Tak to byl hodně nepovedený zákrok Romana Mareše, který ve skluzu podrazil Sebiskveradzeho, za což obdržel žlutou kartu.

FK Chrudim – LSM Lida

4:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 23. Bagatini (Éverton), 29. Slováček, 36. Slováček (Felipe), 39. Felipe

Karty:   2. Sebiskveradze (LID), 38. Los (LID)

FK Chrudim: Litviněnko (Hlouš, Žďánský) – Éverton, R. Mareš, Bagatini, Felipe – M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček

LSM Lida: Golovňov (Zmyslja) – Žigalko, Sebiskveradze, Voronin, Ros – Gončarov, Cvirko, Todua, Los, Kandratovič, Zedelašvili

Rozhodčí: Šabanov (Rusko), Farkas (Maďarsko) – Kadykov (Rusko)

Diváci: 1054