Menu

Futsal

Liga mistrů

FK Chrudim – LSM Lida

4:0

konec (0:0)

14.11.2018, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Skupina D • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.55 4.4 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:15

Chrudim právě vstřelila branku!
Toto běloruská obrana vůbec nezvládla. Arčil Sebiskveradze pěkným lobem připravil palebnou pozici pro chrudimského FELIPEHO, který propasíroval balon do sítě – 4:0!

35:23

Chrudim právě vstřelila branku!
Vypadá to, že je hotovo! Domácí ERA-PACK zachytil balon, Litviněnko výhozem poslal do brejku MATĚJE SLOVÁČKA. Ten si ještě stihl ukázkově narazit s Felipem a následně pohodlně dovedl míč až do prázdné branky – 3:0!

28:50

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se radují podruhé a výrazně se tím přibližují prvnímu vítězství ve skupině! MATĚJ SLOVÁČEK totiž zachytil špatné zpracování běloruského futsalisty a následně si ze soupeřů udělal kužely a po průniku upravil již na 2:0!

22:20

Chrudim právě vstřelila branku!
Český mistr se dostává do vedení! Potřeboval k tomu i trochu toho pověstného štěstí, každopádně na to se již nikdo ptát nebude! Střela Évertona byla zablokována tak šikovně, že se míč odrazil přímo k volnému BAGATINIMU, který z první do prázdné branky otevírá skóre – 1:0!

FK Chrudim – LSM Lida

4:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 23. Bagatini (Éverton), 29. Slováček, 36. Slováček (Felipe), 39. Felipe

Karty:   2. Sebiskveradze (LID), 38. Los (LID)

FK Chrudim: Litviněnko (Hlouš, Žďánský) – Éverton, R. Mareš, Bagatini, Felipe – M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček

LSM Lida: Golovňov (Zmyslja) – Žigalko, Sebiskveradze, Voronin, Ros – Gončarov, Cvirko, Todua, Los, Kandratovič, Zedelašvili

Rozhodčí: Šabanov (Rusko), Farkas (Maďarsko) – Kadykov (Rusko)

Diváci: 1054