Menu

Hokej

NHL

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

4:2

konec (1:1, 1:0, 2:1)

14.11.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.76 3.89 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:59:38)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 15 108 diváků.
Československá stopa v utkání:
Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:00
Dominik Simon (PIT) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:32
Tři hvězdy utkání:
1. Taylor Hall (NJD) 2+2
2. Travis Zajac (NJD) 1+1
3. Damon Severson (NJD) 1+1
Střely na branku: 35 – 31
Je konec! New Jersey zvládlo třetí třetinu a zaslouženě poráží Pittsburgh Penguins 4:2. Hosté přitom v úvodu závěrečné části srovnali zásluhou Guentzela. Poté ale přišly velké chvíle Taylora Halla, který nejprve ve 49. minutě vrátil domácímu celku vedení krásnou kličkou a střelou mezi betony a v samotném závěru pečetil výhru Devils gólem do prázdné branky.

Konec zápasu.

59:34

59:34 Taylor HALL - 4:2

59:34

Devils právě vstřelili branku!
Domácí celek přidává čtvrtou branku a rozhoduje o své výhře! TAYLOR HALL dojel vyhozený kotouč, rychlou kličkou se zbavil obránce a zakončil do prázdné branky! Asistence: Stefan Noesen.

59:15

Jevgenij Malkin našel Letanga, který zakončil od modré čáry. Jeho jedovatá střela byla hodně nepřesná. Brankář mohl zůstat klidný.

58:29

Kessel udržel pro hosty útočné pásmo. Pittsburgh zatím útočí, ale chybí tomu střelba. Domácí obránci se skvěle pohybují a nedávají soupeři prostor.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:33

Casey DeSmith zůstává na střídačce! Pittsburgh zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

57:33

Hosté si vyžádali oddechový čas!

57:33

Jevgenij Malkin dostal přihrávku do skvělé pozice a zakončoval bekhendem. Jeho pokus však domácí brankář skvěle vyrazil mimo tři tyče!

57:13

Domácí se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Keith Kinkaid musí být pozorný, hra se vrátí před jeho branku.

56:40

Jack Johnson vybojoval kotouč pro Penguins. Hostům se čas na vstřelení vyrovnávací branky hodně rychle krátí.

56:10

Hall se krásně otočil v útočném pásmu, ale místo zakončení se ještě rozhodl pro přihrávku, čímž odevzdal kotouč hráčům Penguins.

55:30

Olli Määttä si na modré čáře neporadil se zpracováním puku a finskému hráči kotouč uskočil přes čepel do středního pásma.

55:10

Pavel Zacha skvěle napadal rozehrávku soupeře a donutil zadáky Penguins k chybě. Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu.

54:26

Taylor Hall se krásně uvolnil v útočném pásmu, přehodil si puk na forhend a zakončil z ostrého úhlu. Hostující brankář jeho pokus vyrazil betonem.

54:03

Marcus Johansson dostal prostor na pravé straně, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho pokus zápěstím ukryl Casey DeSmith do lapačky.

53:32

Jesper Bratt se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a odrazem o mantinel jej vyhodil ven z obranného pásma.

53:06

Lovejoy napřáhl od modré čáry. Jeho dělovka byla sice hodně razantní, ale střela ohrozila maximálně mantinel za brankou Pittsburghu.

52:35

Rust se rychlou brzdou zbavil svého strážce, ale neměl dostatek prostoru k rozehrávce. Devils opět získali puk a vyvezli jej do bezpečí.

52:10

Matt Cullen se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a nahodil jej na pravou stranu. Rozjetý Oleksiak si ale nepotykal se zpracováním.

51:20

Guentzel poslal přihrávku na střed útočného pásma, jenže tam byli hned tři hokejisté v červených dresech, kteří puk odehráli do bezpečí.

50:28

New Jersey se ubránilo jen za cenu vyhození puku na zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí před branku domácího výběru.

50:10

Kris Letang napřáhl od modré čáry. Domácí brankář nemohl nic vidět, ale obětavý obránce srazil kotouč do rohu obranného pásma.

49:44

Před brankou New Jersey se strhla menší potyčka. Rozhodčí tentokrát nenechaly emoce vzplanout a celou situaci bleskově uklidnili.

49:15

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:15

Ben Lovejoy na modré čáře sebral odražený puk a rozjel další akci New Jersey. Domácí hokejista našel Halla, který znovu střílel, ale trefil brankáře.

48:35

Hosté se ihned vydali do útoku s pokusem o bleskovou odpověď. Hagelin spěchal za přihrávkou na levou stranu, ale obránce měl ke kotouči blíže.

48:07

48:07 Taylor HALL - 3:2

48:07

Devils právě vstřelili branku!
Domácí celek se znovu vrací do vedení! Pittsburgh bude muset potřetí v utkání dotahovat. Zajac našel krásnou přihrávkou TAYLORA HALLA, který zakýval rameny a našel mezírku mezi betony soupeřova brankáře! Asistence: Travis Zajac, Kyle Palmieri.

47:42

Patric Hörnqvist spěchal za dlouhou přihrávkou do útočného pásma, kde ještě našel Malkina. Rána ruského střelce byla ztečována do ochranné sítě.

47:08

Garrett Wilson udržel kotouč za brankou domácího New Jersey. Nikdo v bílém dresu mu však nepřišel pomoci a Wilson pokazil rozehrávku.

46:30

Hosté si nyní pomohli jen vyhozením puku do středního pásma a raději odjeli střídat. Čeká nás nesmírně zajímavý závěr dnešního střetnutí.

46:06

Ben Lovejoy střílel od modré čáry. Do jeho nahození se obětavě položil jeden z hráčů Penguins, od nějž se puk odrazil k mantinelu.

45:35

Sidney Crosby napadal rozehrávku domácího celku v rohu útočného pásma. Domácí obránci si nevěděli rady a pomohli si vyhozením na zakázané uvolnění.

45:02

Jeden z domácích hráčů se otočil ve středním pásmu a nechtěně nahodil puk na střídačku vlastního celku. Vhazuje se ve středovém kruhu.

44:26

Domácím fanouškům se vyrovnání Penguins vůbec nelíbí. Příznivci Devils nyní hlasitě pískají a snaží se hráčům hostů utkání pořádně zkomplikovat.

44:04

44:04 Jake GUENTZEL - 2:2

44:04

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Pittsburgh dotahuje náskok domácího celku! Sidney Crosby projel do útočného pásma, natlačil se před branku, ale brankář jeho pokus vyrazil. Dojíždějící JAKE GUENTZEL kotouč doklepl do sítě! Asistence: Sidney Crosby, Phil Kessel.

43:28

Pavel Zacha se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, ale z ostrého úhlu nedokázal najít prostor mezi brankářem a brankovou konstrukcí.

43:05

Až nyní se hra přerušuje. Dominik Simon střílel od mantinelu, ale obránci jeho pokus tečovali do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou Devils.

42:36

Sidney Crosby si nabruslil do střelecké pozice, ale jeho ránu letící těsně nad ledem vykopl brankář Keith Kinkaid pravým betonem do rohu kluziště.

42:20

Kessel vybojoval kotouč ve středu ledové plochy a pomohl si rozehrávkou se spoluhráči z defenzivy. Hosté mohou znovu zaútočit.

41:50

Jamie Oleksiak uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma. Stále čekáme na úvodní přerušení třetí třetiny dnešního utkání.

41:11

Jean-Sébastien Dea číhal na pravém křídle na přihrávku do útočného pásma, ale jeden z obránců Penguins přihrávku dokázal vypíchnout špičkou čepele.

40:40

Dominik Simon se nyní musel vrátit do obranného pásma, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Penguins musí ve třetí části vrhnout síly do útoku.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny. Rust se ihned vydal do útoku, ale jeho pokus byl nepřesný a Dominik Simon se k dorážce nedostal.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 31 – 21
Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách hry mohou být spokojenější hokejisté New Jersey. Domácí celek se totiž zásluhou Seversona dostali do vedení! Stejný hráč mohl přidat ještě jednu branku, jenže ve velké šanci netrefil branku. New Jersey nakonec ještě jeden gól přidalo, ale sudí už předtím zapískal, a proto branka neplatila. Do šaten se tak odchází za stavu 2:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:22

Taylor Hall skvěle napadal obránce Penguins za soupeřovou brankou. Nakonec se do zakončení dostal Zajac, ale Casey DeSmith stačil zasáhnout.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:24

Obrovská šance New Jersey! Stefan Noesen nahrál od mantinelu na střed kluziště, kam si najel Miles Wood, jehož bekhendový blafák DeSmith vychytal!

38:10

Jamie Oleksiak objel branku domácího celku a zadovkou přihrál mezi kruhy. Na jeho zajímavou přihrávku nedosáhl nikdo v bílém dresu.

37:32

Malkin znovu nahodil puk do útočného pásma. Kinkaid vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

37:10

Jevgenij Malkin skvěle napadal rozehrávku soupeře za jeho brankou. Zajac puk nahodil do středního pásma, kde si jej vzal Phil Kessel.

36:42

Coleman se v útočném pásmu uvolnil kličkou do středu kluziště, ale jeho ránu zápěstím tečoval obránce do ochranné sítě.

36:20

Oba týmy hrají v plném počtu.

35:35

Hall se natahoval po odraženém kotouči, ale Rust k němu měl o kus blíže a bez problémů jej vyhodil do bezpečí.

35:03

Hagelin se ve vlastním oslabení vydal do útoku a nasbíral pro Penguins cenné vteřinky k dobru. Devils se v přesilovce zatím příliš nedaří.

34:20

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Phil Kessel – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Patric Hörnqvist – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brett Seney – 2 min., hrubost).

34:20

Už to vypadalo, že se domácí mohou radovat, ale sudí branku neuznává, jelikož už bylo pískáno!

34:10

Phil Kessel dostal přihrávku na pravou stranu a spěchal s pukem do útoku. Hned ve středním pásmu se uněj vyrojili dva obránci, kteří jej obrali o kotouč.

33:32

Aktivní Severson si nabruslil na krásnou zpětnou přihrávku, jenže neměl dostatek času na zakončení a těsně přestřelil branku!

33:15

Hall projel s pukem do útočného pásma, kde si udělal prostor krásnou kličkou, jenže jeho zakončení prosvištělo nad břevem hostující branky.

32:40

Domácí se opět nastěhovali před branku Penguins. Zajac se natahoval po odraženém kotouči, ale Dumoulin jej před ním dokázal odehrát za modrou čáru.

31:10

Riley Sheahan uspěl v přetlačované za brankou Penguins a rozjel další akci hostů. Hráčům v bílých dresech dnes schází aktivnější pohyb.

30:31

Dominik Simon spěchal za nahozením do útočného pásma. Obránce New Jersey měl ke kotouči o kus blíže a bez problému rozehrál.

30:05

Jack Johnson napřáhl od modré čáry, ale do rány se mu obětavě postavil jeden z obránců, který jeho ránu schytal někam nad brusle.

29:35

Hosté se po obdržení druhé branky tlačí do útoku. Hokejisté Pittsburghu se snaží přispěchat s rychlou odpovědí.

29:10

Jevgenij Malkin se stáhl do obranného pásma pro kotouč. Ruský hokejista s ním poté projel do pásma útočného, kde nedostal prostor k zakončení.

28:06

28:06 Damon SEVERSON - 2:1

28:06

Devils právě vstřelili branku!
Domácí celek se znovu dostává do vedení! Na krásnou přihrávku zpoza branky si do volného prostoru nabruslil DAMON SEVERSON, jehož rána se zastavila až v brance. Asistence: Taylor Hall, Jesper Bratt.

27:23

Domácím se nyní podařilo rozehrát jen na zakázané uvolnění. Pittsburgh si v posledních minutách vypracoval slušný tlak.

27:10

Pavel Zacha nahodil kotouč po mantinelu do útočného pásma. Hall se po jeho přihrávce natahoval, jenže obránce Pittsburghu byl důraznější.

26:48

Domácí v plném počtu.

26:01

Letang dostal zpětnou přihrávku z hole osamoceného Kessela. První jmenovaný pohotově zakončil, ale Crosby nezaclonil Kinkaidovi výhled.

25:27

Znovu se hokejistům New Jersey podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště. Oba trenéři vyměňují hráče na ledové ploše.

25:06

Domácí uspěli na vhazování v obranném pásmu a bez váhání vyhodili kotouč přes všechny čáry. Penguins musí rozjet přesilovkovou akci od své klece.

24:48

Hosté si zahrají další přesilovku. Lovejoy dostává dvě minuty za zdržování hry.

24:27

Ruhwedel znovu zakončil od modré čáry. Jeho další pokus před brankou domácího celku tečoval první obránce v červeném dresu.

24:10

Chad Ruhwedel se od modré čáry opřel do odraženého kotouče, jenže jeho projektil postrádal přenost. Hráči Penguins však zůstanou u puku.

23:35

Jevgenij Malkin vybojoval puk za vlastní brankou a vyhodil jej za modrou čáru. V úvodu druhé třetiny sledujeme spíše obrovskou bitvu.

23:10

Hosté uklidňují hru s pukem na hokejkách v obranném pásmu. Nikdo z hokejistů Penguins nikam nespěchá. Oba týmy mezitím vystřídaly.

22:25

Kessel roztáhl hru na levé křídlo. Do útočného pásma se natlačil Cullen, jehož zakončení bekhendem prolétlo kolem branky Devils.

22:00

Kessel od mantinelu nahodil kotouč před branku New Jersey. Do zakončení se tlačil Jevgenij Malkin, ale obránce před ním přizvedl puk holí.

21:45

Sami Vatanen napřáhl ke střele od modré čáry. Hostující brankář Casey DeSmith měl však zcela volný výhled a jeho dělovku schoval do lapačky.

21:10

Hagelin dojel odražený kotouč na levé straně útočného pásma, zpracoval si jej, jenže bekhendem z ostrého úhlu nezamířil mezi tři tyče.

20:38

Zajac bojoval o puk v útočném pásmu, ale Dumoulin před ním přizvedl přihrávku hokejkou. Puk však nadále zůstává ve hře.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Pittsburgh se ihned vydal do útoku, jenže Taylor Hall získal kotouč pro domácí celek.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 15 – 11
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavé aspekty každodenního soužití života se státem. Domácí přitom vlétli do utkání jako velká voda a Zajac se prosadil hned v první minutě. Od té doby byli Tučňáci lepší. Také hosté se tak dočkali branky. Šest minut před přestávkou vyrovnal v přesilové hře Phil Kessel.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:09

Domácí v plném počtu.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:38

Kessel si nedokázal zpracovat puk v útočném pásmu a kotouč mu přeskočil na další pásmo.

18:05

Coleman se v oslabení vydal na výlet do útočného pásma. Při snaze zbavit se obránce si dal puk daleko od sebe a už jej nedohnal.

17:35

New Jersey začíná skvěle. Domácí se v obranném pásmu zmocnili kotouče a vyhodili jej až za branku Pittsburghu. Tučňáci musí začít nanovo.

17:09

Hosté si zahrají další přesilovku! Dvě minuty za podrážení dostává Andy Greene.

17:04

Chad Ruhwedel napřáhl ke střele od modré čáry. Keith Kinkaid kotouč moc dobře neviděl a až na poslední chvíli proti němu předvedl svou lapačku.

16:32

Jamie Oleksiak si bez problémů poradil s nahozením do rohu obranného pásma. Za pukem spěchal Zacha, ale na hostujícího zadáka recept nenašel.

16:02

Jake Guentzel zavezl puk do rohu útočného pásma, ale nikdo z jeho spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Zadáci New Jersey tak získali kotouč.

15:25

Malkin vyhodil kotouč z obranného pásma hodně chytře. Puk totiž mířil na domácí branku a Keith Kinkaid jej před Malkinem raději ukryl do lapačky.

15:06

Chad Ruhwedel dostal prostor na modré čáře, srovnal si kotouč na forhend a vypálil zápěstím. Jeho ránu schoval Keith Kinkaid do lapačky.

14:25

Kessel si nabruslil na krásnou přihrávku na levé křídlo, jenže kotouč pouze protečoval do útočného pásma, kde se nepohyboval nikdo v bílém dresu.

14:07

Domácí obrana si musí nadále dávat pozor. Na branku New Jersey se hnalo další nebezpečí, jenže Guentzel z ostrého úhlu vůbec netrefil.

13:58

13:58 Phil KESSEL - 1:1

13:58

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovou hru! Hosté si v útočném pásmu vyměnili několik skvělých přihrávek. PHIL KESSEL poté dostal moře prostoru a uklidil puk do sítě! Asistence: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin.

13:12

Svou první přesilovku si zahrají také hosté. Noesen totiž dostává dvě minuty za vysokou hůl.

13:06

Hráči New Jersey si nyní pomohli vyhozením kotouče do středního pásma a odjeli střídat. Čerstvé síly posílá na led i hostující lodivod.

12:30

Malkin našel krásnou přihrávkou Carla Hagelina, jež pohotově zakončil, ale jeho přízemní střela těsně minula levou tyč domácí klece!

12:08

Jevgenij Malkin našlápl ve středním pásmu k průniku do pásma útočného. Ruský hokejista však ztroskotal na jednom ze zadáků Devils.

11:35

Crosby dotíral na brankáře domácího celku u jeho levé tyče. Hostující hvězda se snažila procedit kotouč za záda domácího brankáře.

11:05

Hostující brankář musel vyjet ven ze své klece, aby spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou. Před rozjetým Hallem odehrál puk do bezpečí.

10:24

Palmieri byl v obrovské šanci! Domácí střelec se ocitl před brankářem Penguins, jenže v pádu nedokázal přizvednout puk nad jeho beton!

10:04

Damon Severson dostal krásnou přihrávku do útočného pásma a pokusil se o zakončení bekhendem. Jeho pokus však mířil mimo tři tyče.

09:27

Patric Hörnqvist obdržel přihrávku na levý kruh a pohotově zakončil. Švédský hráč mířil pod břevno, ale Keith Kinkaid jeho pokus vytěsnil ramenem.

09:10

Dumoulin vybojoval kotouč v rohu útočného pásma a okamžitě jej poslal na pravé křídlo. Dominik Simon se ale nechal snadno přetlačit.

08:19

Olli Määttä vypálil po pěkné přihrávce na modrou čáru. Finský obránce střílel příklepem, jenže jeho pokus postrádal přesnost.

08:04

Hosté v plném počtu.

07:26

Další útok domácího New Jersey zastavuje postavení mimo hru. Zajac byl při přechodu do útočného pásma příliš netrpělivý a projel do ofsajdu.

07:10

Hall obdržel přihrávku na pravou stranu útočného pásma, přihrál na modrou čáru, jenže Will Butcher z dobré pozice těsně minul branku.

06:35

Hosté vstoupili do oslabení opravdu skvěle. Hráči Penguins vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry.

06:04

Poprvé v utkání se bude vylučovat! Dvě minuty za hákování dostává Jevgenij Malkin.

05:32

Hall si brousil zuby na dlohou přihrávku na modrou čáru. Pobídka však byla příliš prudká a na kotouč dosáhl vracející se obránce Pittsburghu.

05:04

Letang nahodil puk do útočného pásma. Za jeho pobídkou však nespěchal nikdo v dresu Penguins. New Jersey se s přehledem ubránilo.

04:25

Stefan Noesen svedl souboj o puk v rohu útočného pásma. Will Butcher nakonec zakončil od modré čáry, ale jeden ze soupeřů jeho pokus srazil do bezpečí.

04:01

Coleman se z rohu útočného pásma prosmýkl před branku a snažil se najít prostor mezi brankovou konstrukcí a betonem hostujícího brankáře.

03:24

Jevgenij Malkin ukázal ve středním pásmu svou sílu a odstavil rozjetého soupeře od kotouče. Hostům ale vůbec nevyšla rozehrávka. Zakázané uvolnění.

03:08

Keith Kinkaid si poradil se slabým nahozením od mantinelu. Domácí brankář si všiml dotírajícího soupeře a raději ukryl kotouč do lapačky.

02:32

Palmieri projel s pukem do útočného pásma, našel spoluhráče, ale ten ve velké rychlosti nedokázal zamířit mezi tři tyče.

02:10

Olli Määttä poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže na modré čáře zasáhl jeden z domácích obránců, který puk odehrál do bezpečí.

01:36

Hostující brankář musel znovu zasahovat. Brankář Penguins před dotírajícím soupeřem raději podržel kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.

01:15

Hosté se ihned tlačí do útoku s pokusem o odpověď. Nahození za branku New Jersey bylo příliš prudké a Kinkaid pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

00:28

00:28 Travis ZAJAC - 1:0

00:28

Devils právě vstřelili branku!
Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Taylor Hall nahodil puk od mantinelu před branku Penguins, odkud jej nikdo nedokázal odklidit. TRAVIS ZAJAC prokázal skvělý důraz a doklepl puk do sítě! Asistence: Taylor Hall, Damon Severson.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Penguins se ihned vydali do útoku, ale Crosby si nezpracoval prudkou přihrávku.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Pittsburgh bude hrát v bílém, zatímco domácí tým oblékne červené dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, Severson, A. Greene, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Zajac, Hall – Bratt, Zacha, Ma. Johansson – J. Anderson, Seney, Coleman – Noesen, Dea, Wood.

Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, J. Johnson, Ruhwedel, J. Schultz, Oleksiak, Määttä – Rust, Crosby, Simon – Hörnqvist, Malkin, Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Aston-Reese, Cullen, G. Wilson.

Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – Baker, Knorr.
Češi a Slováci

V dresu Penguins nastupuje útočník Dominik Simon.
Vzájemné zápasy

Dnešní soupeři se už v letošním ročníku střetli. Před týdnem se New Jersey radovalo z výhry 5:1 na ledě Penguins.
New Jersey Devils

Ďáblové z New Jersey jsou na tom ještě hůře. Dnešní domácí celek dosud odehrál patnáct zápasů, ve kterých nasbíral třináct bodů a zatím je na poslední pozici Východní konference. Na osmou pozici už navíc ztrácí šest bodů. Doma však New Jersey body pravidelně získává. Naposledy však prohrálo 5:2 na kluzišti Winnipegu Jets. Nejproduktivnějším hráčem je Palmieri, který má na kontě sedmnáct bodů.
Pittsburgh Penguins

Jeden z nejlepších celků posledních let se v letošním ročníku NHL spíše trápí. Penguins odehráli patnáct zápasů, ve kterých nasbírali sedmnáct bodů a zatím jim patří jedenáctá pozice Východní konference. Venku však Pittsburgh patří mezi lepší týmy v celé kanadskoamerické NHL. V posledním zápase navíc na svém ledě přehrál 4:0 Arizonu. Nejproduktivnějším hráčem je Jevgenij Malkin, který má na svém kontě 20 kanadských bodů.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New Jersey Devils a Pittsburghem Penguins. Duel startuje hodinu po půlnoci.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

4:2

konec (1:1, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Zajac (Hall, Severson), 29. Severson (Hall, Bratt), 49. Hall (Zajac, Palmieri), 60. Hall (Noesen) – 14. Kessel (Crosby, Malkin), 45. Guentzel (Crosby, Kessel)

New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, Severson, A. Greene, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Zajac, Hall – Bratt, Zacha, Ma. Johansson – J. Anderson, Seney, Coleman – Noesen, Dea, Wood.

Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, J. Johnson, Ruhwedel, J. Schultz, Oleksiak, Määttä – Rust, Crosby, Simon – Hörnqvist, Malkin, Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Aston-Reese, Cullen, G. Wilson.

Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – Baker, Knorr

Diváci: 15 108

Průběh zápasu
1. třetina
00:28 NJD 1:0 Zajac (Hall, Severson)
06:04 PIT 2 Malkin, hákování
13:12 NJD 2 Noesen, vysoká hůl
13:58 PIT 1:1 Kessel (Crosby, Malkin)
17:09 NJD 2 A. Greene, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:48 NJD 2 Lovejoy, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
28:06 NJD 2:1 Severson (Hall, Bratt)
34:20 PIT 2 Kessel, hrubost
PIT 2 Hörnqvist, hrubost
NJD 2 Seney, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
44:04 PIT 2:2 Guentzel (Crosby, Kessel)
48:07 NJD 3:2 Hall (Zajac, Palmieri)
59:34 NJD 4:2 Hall (Noesen)
Konec