Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Benešov – FK Dobrovice

2:1

konec (0:1)

11.11.2018, 14:00 • 14. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 2.35 3.35 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:28:52)
Je dobojováno! Viděli jsme utkání dvou naprosto rozdílných poločasů. Hosté byli v tom prvním jasně lepším týmem, vstřelili branku a měli několik slibných příležitostí. Ve druhé půli se vše otočilo, domácí převzali otěže utkání, dvakrát se prosadili a dokázali otočit vývoj. Benešov tak bere tři body!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Rozhodčí Němec přidal dvě minuty. Ta druhá už spěje ke svému konci, hosté si pomohli útočným faulem, víc se nejspíše nestane.

90

Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Pavel Čapek, přichází Ondřej Rataj.

89

Závar před velkým vápnem domácího týmu, poté střela, která mířila doprostřed branky. Rotbauer míč dokázal vyrazit na rohový kop!

88

Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Vojtěch Engelmann, přichází Vojtěch Balata.

87

Skvěle to udělal Švantner, ten nikam nespěchal a vybojoval standardní situaci poblíž postranní lajny na útočné polovině.

86

Útočný výpad domácích po pravé straně, poté přihrávka pod sebe. Ta nakonec nenašla žádného z fotbalistů ve žlutém dresu.

85

Hlavní sudí píská faul ve středu hřiště, opět bude rozehrávat Benešov. Ten ani v tuto chvíli nepospíchá, pro balón si běží Rotbauer.

84

Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Pavel Malý, přichází Jakub Novák.
Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Martin Turek, přichází Luboš Balata.

83

Balón končí v zámezí, tohle hraje domácím do karet. Odkopávat totiž bude Rotbauer, domácí brankář nikam pospíchat nebude.

82

Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Pavel Bernát, přichází David Miškovský.

79

Žlutou kartu dostává Ondřej Bartoš (FK Dobrovice).

79

79. TUREK - 2:1

79

Benešov právě vstřelil branku!
Skvěle se na levé straně uvolnil Hampl, který zakončoval na zadní tyč. Bartoš míč vyrazil před sebe, následná dorážka MARTINA TURKA do prázdné branky skončila v síti!

77

Hlavní sudí Němec pískal útočný faul, rozehrávat budou z vlastní poloviny hosté, ti však nikam nepospíchají.

75

Domácí fotbalisté mají obrovský tlak! Jeden z hostujících hráčů balón vyhlavičkoval z brankové čáry, Vrňák poté z voleje zakončoval nad branku!

74

Malý si nyní v souboji na levé straně s Engelmannem pomohl nedovoleně, následovat bude standardní situace pro Benešov!

72

Neuvěřitelné, co domácí nyní neproměnili! K odraženému balónu se dostal Švantner, na kterého zívala prázdná brána. Balón zůstal jen kousek před brankovou čarou, žádný z domácích hráčů ho nedokázal dotlačit do branky!

71

Důležitý zákrok teď zaznamenal brankář Rotbauer! Domácí celek šel rychle dopředu, bude vhazovat poblíž rohového praporku.

70

Domácí se dostali do slibné příležitosti, celou akci však v pokutovém území nevyřešili vůbec dobře a o balón nakonec přišli.

69

Sodoma nyní dobře podržel balón, následně ho rozehrál svým spoluhráčům, kteří se dožadovali rohového kopu. Bude se kopat od branky.

68

Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Srb, přichází Ondřej Brokeš.
Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Josef Petlička, přichází Adam Fotr.

67

Hosté se nyní dostávali do zajímavé příležitosti. Vzrušení však bylo naprosto zbytečné, všemu totiž předcházel ofsajd!

65

Žlutou kartu dostává Pavel Malý (FK Dobrovice).

64

To byla velká příležitost pro hosty! Po centru z pravé strany se míč odrazil k úplně volnému Osvaldovi, který ihned zakončoval. Přišel výborný obranný zákrok domácích obránců!

62

Po vstřelené brance se hra úplně otočila a nebezpečnější jsou domácí. Hraje se převážně před pokutovým územím jejich soupeře.

61

Rozběhla se závěrečná půlhodina hry, jeden z domácích fotbalistů si nyní pomohl útočným faulem, rozehrávat budou hosté z vlastní poloviny.

60

Hosté pouze nakopávají balóny na útočnou polovinu, k míči se nyní bez problémů dostal Rotbauer, který už hledá, komu by rozehrál.

58

Uvidíme, jak na inkasovanou branku zareagují hosté. Ti se nyní musí bránit další akci soupeře, domácí to zkouší středem hřiště.

57

57. TUREK - 1:1

57

Benešov právě vstřelil branku!
Domácí se nakonec přeci jen dočkali srovnání! Akci po levé straně zakončil MARTIN TUREK, dva hostující hráči teď jen bezmocně padli na trávník!

55

Několik nepřesností na hostující straně, Benešov je v posledních minutách aktivnějším týmem, kombinuje a snaží se něco vymyslet.

54

Dobrovice se po dlouhé době dostala až k pokutovému území soupeře, vzápětí vybojovala svůj pátý rohový kop v dosavadním průběhu utkání.

51

Domácí o malou chvíli později rozehrávali standardní situaci, centrovaný balón poté proletěl pokutovým územím, následovat bude odkop.

49

Neskutečné! Míč si vzal na starost Zdeněk Vrňák, ovšem hostující brankář vystihl směr a balón vyrazil před sebe. Domácí fotbalista následně mířil hlavou do odkryté branky, ovšem přestřelil!

48

Rozhodčí po zákroku na Hampla nařizuje pokutový kop pro domácí tým!

46

Začal druhý poločas.
Je to tak, úvodní polovina dnešního zápasu je za námi. Hosté byli lepším týmem a po zásluze se dostali do vedení, když se trefil Sodoma. Ten poté mohl přidat ještě jednu branku, ale neuspěl. Uvidíme, co nám nabídne druhá pětačtyřicetiminutovka, ta začne zhruba v 15:08.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Nejspíše poslední akce první půle, Bernát teď z levé strany nacentroval pouze na připraveného Rotbauera, víc už se pravděpodobně nestane.

45

Hlavní rozhodčí bude přidávat dvě minuty nad rámec prvního poločasu. Zatím se hraje převážně ve středu hřiště, na větší příležitosti v posledních minutách čekáme.

44

Rozhodčí dnes zbytečně nepíská. To nyní zjistil také Volf, který se na polovině hřiště dožadoval odpískání faulu.

42

Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Balón skončil v zámezí, odkopávat bude znovu Bartoš.

41

Následný střelecký pokus však skončil pouze ve zdi. Dobrovice ale zůstane u balónu, hosté totiž budou vhazovat na útočné polovině.

40

Zhruba metr za velkým vápnem byl faulovaný Petrlák. To je obrovská příležitost pro hosty na navýšení skóre!

39

Rotbauer teď rozehrál na krátko, nadělal svým spoluhráčům obrovské problémy. Ti následně přišli o balón a musí se zase bránit.

38

Po dalším kratším přerušení hry se zase pokračuje, vhazovat budou hosté na útočné polovině, Bernát nikam nepospíchá.

37

O zakončení se nakonec postaral kapitán Zákostelský. Jeho nepříliš razantní střela mířila přesně do míst, kde stál připravený Bartoš!

35

Rozhodčí pískal faul jen kousek za velkým vápnem, následovat bude zajímavá standardní situace pro Benešov! Na mezi zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, se kterým to nevypadá nejlépe.

34

Za obranou hostů se ocitl Švantner, který se dožadoval odpískání pokutového kopu. Domácí zůstanou u balónu, budou vhazovat.

32

Následoval další rohový kop hostů, ten však žádné nebezpečí pro domácí branku nepřinesl, rozehrávat bude gólman Rotbauer.

31

Centrovaný míč na bližší tyč, opět si ho našel Sodoma, který jen těsně minul vzdálenější tyčku, nechybělo mnoho a mohlo to být o dva góly!

30

Dobrou práci teď na levé straně převedl Bernát. V obklíčení protihráčů dokázal vybojovat rohový kop.

28

Rozhodčí Němec píská útočný faul a přerušuje hru. Na zemi zůstal ležet hostující hráč, ten se po chvíli zvedl a bude pokračovat ve hře.

27

To se jim nyní nepodařilo, od jednoho z hostujících hráčů šel balón za postranní lajnu, Benešov zůstane u balónu, bude vhazovat.

26

Domácí fotbalisté v posledních minutách přidali na aktivitě, v tuto chvíli vybojovali rohový kop z levé strany hřiště, dokáží srovnat?

25

Dlouhý míč za obranu Dobrovice. Za balónem se nevydal žádný z domácích hráčů, jako první u něj byl gólman Bartoš.

25

Obranou soupeře se nyní neprobil Filip. Ten se s balónem dostal až za lajnu, následovat tak bude odkop od hostující branky.

23

Faulu se na polovině hřiště dožadoval Volf . Rozhodčí Němec dnes takové zákroky pouští, domácí celek rychle vhazuje a snaží se něco vymyslet.

22

Domácí se nemohou dostat k pokutovému území soupeře a v těchto chvílích kombinují na vlastní polovině hřiště, Dobrovice napadá.

21

Další šance pro aktivního Sodomu! K němu se odrazil balón, hostující hráč pak zpoza velkého vápna zakončoval vedle branky.

19

Po vstřelené brance se hosté znovu vydali rychle dopředu, následně až k bezprostřední blízkosti branky Benešova. Odmáván byl ofsajd!

18

18. SODOMA - 0:1

18

Dobrovice právě vstřelila branku!
Hosté se dostávají do zaslouženého vedení! Po centru z pravé strany si míč našel JIŘÍ SODOMA, který hlavičkou k tyči překonal Rotbauera!

16

Úvodní čtvrthodina hry je za námi, sledujeme poměrně otevřené utkání, jedna útočná akce střídá druhou, aktivnější jsou hosté.

15

Další přečíslení hostů! Osvald hledal Sodomu, ten s k balónu nedostal včas, jako první byl u míče brankář Rotbauer.

14

Dobrovice byla v pokutovém území ve vysokém počtu, Bernát hledal Sodomu. K tomu se balón nedostal, útočník hostujícího týmu se hodně zlobí.

12

Žlutou kartu dostává Jiří Sodoma (FK Dobrovice).

11

Rotbauer musel ven z branky! Dostal se do sprinterského souboje s hráčem hostujícího týmu. Dobrovice se dožadovaly ruky brankáře, rozhodčí však nepískal!

10

Opět centr z levé strany. Filip pak dlouho čekal na střelu, následně se k němu dostal obránce soupeře, který si připsal důležitý obranný zákrok.

9

Po centru z levé strany teď balón proletěl celým malým vápnem, Tvaroha míč pro jistotou zahrál na rohový kop pro Benešov.

8

Bernát si balón naváděl na střed, poté zakončoval pravou nohou. Střela mu vůbec nesedla, chyběla ji nejen přesnost, ale i razance.

7

Na druhé straně hřiště se individuální akcí prezentoval Hampl. Ten zakončoval z obtížného úhlu, střela skončila nad brankou.

5

Z hranice velkého vápna střílel Sodoma. Jeho tvrdá střela směřovala doprostřed brány, Rotbauer míč dokázal vyrazit, rohový kop pro Dobrovice.

4

Tentokráte se odpískání faulu dožadovali hosté. Rozhodčí byl jiného názoru, hra pokračovala, odkopávat bude gólman Bartoš.

3

Benešov přišel o balón ve středu hřiště, domácí fotbalista Čapek si následně musel pomoct taktickým faulem, rozehrávat budou hosté.

2

Hosté začali aktivněji, nejprve nepřesný centr z levé strany, poté zakončení z nějakých dvaceti metrů, snadná práce pro Rotbauera.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Benešov: Rotbauer – Filip, Pedro, Zákostelský (K), Engelmann, Čapek, Švantner, Hampl, Vrňák, Srb, Turek
Náhradníci: Brokeš, Rataj, Laštovka, V. Balata, L. Balata, Matoušek

FK Dobrovice: Bartoš – Malý, Routek, Soběslav, Tvaroha (K), Petlička, Petrlák, Osvald, Bernát, Volf, Sodoma
Náhradníci: Miškovský, Vajgl, Fotr, Kostka, Novák, Dařina

Rozhodčí: Němec – Tesař, Štuk.
Těžko hledat favorita, kurzy sázkových kanceláří jsou vyrovnané. Tabulka nasvědčuje hostům, ovšem pohled na vzájemné zápasy z loňské sezony domácím, Benešov totiž zvítězil v obou případech. Utkání bude jako hlavní řídit pan Václav Němec. Na čarách mu budou pomáhat pánové Tomáš Tesař a Jaromír Štuk.
Benešov se momentálně s devatenácti body nachází na dvanácté příčce, jejich skóre je 21:27. Domácí fotbalisté zvítězili už dvakrát v řadě, o třetí vítězství se pokusí v neděli, Dobrovice jsou na tom daleko lépe. Bodů mají osmadvacet, jsou pátí se skóre 31:24. Po třech prohrách v řadě dokázaly v minulém kole přehrát Králův Dvůr.
Přeji pěkný den. Česká fotbalová liga má na programu čtrnácté kolo, ve kterém nás čekají další zápasy. SK Benešov v jednom z nich na domácí půdě přivítá FK Dobrovice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

FK Benešov – FK Dobrovice

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 57. Turek, 79. Turek – 18. Sodoma

Karty:   12. Sodoma (DOB), 65. Malý (DOB), 79. Bartoš (DOB)

Neproměněná penalta: 49. Vrňák (BNS), brankář Bartoš zneškodnil

FK Benešov: Rotbauer – Filip, Pedro, Zákostelský (K), Engelmann, Čapek, Švantner, Hampl, Vrňák, Srb, Turek
Náhradníci: Brokeš, Rataj, Laštovka, V. Balata, L. Balata, Matoušek

FK Dobrovice: Bartoš – Malý, Routek, Soběslav, Tvaroha (K), Petlička, Petrlák, Osvald, Bernát, Volf, Sodoma
Náhradníci: Miškovský, Vajgl, Fotr, Kostka, Novák, Dařina

Rozhodčí: Němec – Tesař, Štuk

Diváci: 150