Menu

Fotbal

Belgická liga

KV Kortrijk – Standard Lutych

0:2

konec (0:1)

11.11.2018, 18:00 • Guldensporen Stadion, Kortrijk • 15. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.47 3.58 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:51)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2.
Je konec! Standard Lutych zvládl duel na půdě Kortrijku a vítězí 2:0. Hosté vlétli do utkání jako velká voda a hned z první akce dokázal udeřit Maxime Lestienne! Domácí mohli vyrovnat o deset minut později, ale Ochoa předvedl povedený zákrok. Od té doby se spíše bojovalo o každý metr hrací plochy a šancí jsme se nedočkali. Ve druhé půli se Kortrijk snažil hrát aktivně, jenže obrana Standardu skvěle bránila. Patnáct minut před koncem dostali hosté možnost kopat pokutový kop, který s přehledem proměnil Paul-José M'Poku. Závěr utkání si už hosté pohlídali.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Moussa Djenepo prošel s míčem po levé straně až na hranici pokutového území, kde nebyl nikdo v černém dresu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hra je přerušena! Christian Luyindama Nekadio zůstává ležet na trávníku a drží se za levé rameno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

89

Felipe Avenatti prošel s míčem do pokutového území a zpětnou přihrávkou se snažil oslovit dobíhajícího spoluhráče, který už nestačil zakončit.

88

Ilombe Mboyo zakončil zpoza hranice pokutového území, jenže jeho rána skončila v rukavicích připraveného Ochoy.

87

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Hannes Van der Bruggen, přichází Imoh Ezekiel.

86

Christian Luyindama Nekadio se dostal k odcentrování do pokutového území, jenže jeho nadýchaný centr skončil na hlavě připraveného obránce.

85

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Paul-José M'Poku, přichází Răzvan Marin.

84

Paul-José M'Poku zůstává po jednom ze soubojů ležet na hranici pokutového území a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

83

Obrana domácího celku žene své spoluhráče na polovinu Standardu Lutych, jenže nikdo v bílém dresu zatím nemůže najít cestičku do zakončení.

82

Teddy Chevalier dostal přihrávku na polovinu soupeře, prosmýkl se do pokutového území, jenže levačkou trefil jen obránce, který se mu skluzem položil pod nohy.

81

Larry Azouni se krásně prosmýkl kolem obránce na levé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pokus odvrátil první obránce.

79

Brendan Hines-Ike si s přehledem pohlídal dlouhý nákop na polovinu soupeře a zpracoval si míč hrudí. Domácí stoper ihned rozjel akci Kortrijku.

78

Domácí celek se i po obdržení další branky nadále tlačí do útoku a ještě se snaží zdramatizovat závěrečné minuty dnešního střetnutí.

76

76. Paul-José M'POKU - 0:2

76

Standard právě vstřelil branku!
Hosté navyšují své vedení na 2:0! K exekuci pokutového kopu se postavil PAUL-JOSÉ M´POKU, který s přehledem uklidil míč k tyči!

75

Žlutou kartu dostává Kristof D'Haene (KV Kortrijk).

75

Penalta pro Lutych! Kristof D'Haene fauloval unikajícího soupeře a sudí ukázal na značku pokutového kopu!

75

Do rozehrávky hostujícího celku se musel zapojit také brankář Ochoa. Mexický gólman nakopl míč na pravou stranu, kde nebyl nikdo v tmavém dresu.

74

Domácí fanoušci hlasitě skandují a ženou své oblíbence za vstřelením vyrovnávací branky. Obránci Standardu Lutych však hrají blízko u sebe.

73

Larry Azouni zastavil rodící se akci Standardu Lutych a roztáhl hru na pravé křídlo. Nikdo z hráčů Kortrijku se k balónu nedostal.

72

Lutych znovu vybojoval vhazování na polovině domácího celku. Hráči hostujícího mužstva jsou aktivní a nepouštějí soupeře k míči.

70

Do konce utkání zbývá posledních dvacet minut a domácí si stále nemohou vypracovat nějakou vyloženou šanci. Standard brání opravdu skvěle.

69

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Maxime Lestienne, přichází Moussa Djenepo.

68

Teddy Chevalier dostal prostor na polovině soupeře. Domácí hráč odcentroval do pokutového území, ale Ochoa si s přehledem došel pro míč.

67

Samuel Bastien si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Rozehrávat tak budou fotbalisté Standardu Lutych.

66

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Jovan Stojanović, přichází Felipe Avenatti.

65

Julien De Sart dostal přihrávku na levou stranu a odcentroval do pokutového území. Urostlý Nekadio dokázal míč odehrát do bezpečí.

64

Christian Luyindama Nekadio diriguje rozehrávku hostujícího mužstva na polovině hřiště. Nikdo z domácích hráčů kombinaci Lutychu neatakuje.

63

Jovan Stojanović poslal přihrávku za obranu hostujícího celku. Na jeho pobídku si ale nenaběhl nikdo v bílém a obrana Standardu opět odolala.

62

Kanu dostal krásnou přihrávku na hranici pokutového území a pohotově zakončil levačkou. Jeho rána placírkou prolétla vysoko nad břevnem.

61

Collins Fai spěchal za dlouhou přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, ale ani přes velké vypětí neudržel míč na trávníku.

60

Je za námi hodina hry a hosté stále drží své těsné vedení. Hráči Kortrijku se nadále tlačí do útoku, ale brzdí je nepřesné přihrávky.

59

Do rozehrávky Kortrijku se musel zapojit také domácí brankář Thomas Kaminski. Gólman Kortrijku nakopl míč na levou stranu, kde nebyl nikdo v bílém.

58

Kortrijk zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Exekuce se ujal Julien De Sart, jehož prudký centr vyboxoval domácí brankář ven z pokutového území.

57

Teddy Chevalier dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho centr do velkého vápna skončil na hlavě urostlého obránce.

56

Agbo dostal prudkou přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže nikdo v černém dresu mu nepřišel pomoci. Sledujeme spíše velkou bitvu o každý metr.

55

Christian Luyindama Nekadio skvěle přečetl přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v černém dresu na jeho pobídku nezareagoval.

54

Hra je znovu přerušena! Rozhodčí si ještě něco vyřizoval s trenérem domácího celku. Rozehrávat tak budou fotbalisté Kortrijku.

53

Kortrijk zahrával přímý kop na hranici pokutového území. Jeho exekuce se ujal Christophe Lepoint, jehož pokus odhlavičkoval jeden z obránců.

52

Jovan Stojanović se v pokutovém území dostal k prudké přihrávce z pravé strany, ale nechal se vytlačit mimo ideální střeleckou pozici.

51

Brendan Hines-Ike si v souboji na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra.

50

Samuel Bastien vlétl s míčem u nohy do pokutového území, kde upadl, ale podle rozhodčího simuloval. Navíc dostává žlutou kartu.

49

Collins Fai dostal přihrávku do volného prostoru na pravé straně, ale ihned se k němu stáhl obránce, který jej o míč dokázal připravit.

48

Jovan Stojanović si nabíhal na vysokou přihrávku na hranici pokutového území. Obránci Standardu se stačili stáhnout a odehráli míč do bezpečí.

47

Domácí fotbalisté vlétli do druhého poločasu hodně aktivně. Hráči Kortrijku se ihned vydali do útoku, ale akci po levé straně zhatil nepřesný centr.

46

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Gojko Cimirot, přichází Uche Henry Agbo.
Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Gary Kagelmacher, přichází Christophe Lepoint.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Standardu Lutych. Hosté vlétli do utkání jako velká voda a hned z první akce dokázal udeřit Maxime Lestienne! Domácí mohli vyrovnat o deset minut později, ale Ochoa předvedl povedený zákrok. Od té doby se spíše bojovalo o každý metr hrací plochy a šancí jsme se nedočkali.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Žlutou kartu dostává Paul-José M'Poku (Standard Lutych).

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Teddy Chevalier dostal prostor na pravé straně a poslal zajímavý centr na malé vápno. Ve skluzu se po míči natahovali hned dva domácí hráči, ale ani jeden z nich nezakončil.

44

Zadáci domácího celku dirigují rozehrávku Kortrijku na polovině soupeře. Obrana Standardu Lutych se však skvěle pohybuje.

43

Hannes Van der Bruggen zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Domácí hráč bude muset podstoupit drobné ošetření.

42

Larry Azouni dojel na polovině hřiště jednoho ze soupeřů a dostává žlutou kartu.

41

Maxime Lestienne musel být ošetřován za postranní čárou. Hostující střelec si podle všeho odnesl šrám ze souboje na hranici velkého vápna.

40

Julien De Sart fauloval na levé straně hrací plochy. Domácí hráč poté pronesl několik slovíček směrem k rozhodčímu a může být rád, že nedostal kartu.

39

Standard se v posledních minutách nastěhoval na polovinu soupeře a tlačí se do zakončení. Nikdo v černém však nedostává dostatek prostoru.

38

Maxime Lestienne se hnal za centrem z pravé strany hrací plochy, ale na míč nedoskočil. Balón poté propadl do autu. Vhazovat bude Kortrijk.

37

Christian Luyindama Nekadio si v hlavičkovém souboji pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra.

36

Larry Azouni si na pravé straně zpracoval vysokou přihrávku a odcentroval do pokutového území. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém.

35

Na stadionu panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci jsou hodně hluční. Pozadu nezaostávají ani příznivci Standardu Lutych.

34

Na světě je další žlutá karta. Za ostrý faul na polovině hřiště ji dostává Christian Luyindama Nekadio.

33

Gary Kagelmacher si při napadání rozehrávky soupeře pomohl zatažením soupeře za dres a dopustil se nedovoleného zákroku.

32

Larry Azouni se po centru z levé strany opřel do odraženého míče, jenže jeho projektil letěl jen do míst, kde stál připravený Ochoa.

31

Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí ukázal, že pískat nebude. Pokračuje se ve hře!

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání. Hosté stále drží těsné vedení, které si vypracovali brankou z hned první akce utkání.

29

Žlutou kartu dostává Mahdí Carcela-González (Standard Lutych).

29

Kortrijk se trápí při přechodu na polovinu hostujícího celku. Protiútoky domácího mužstva hatí velké množství nepřesností.

28

Paul-José M'Poku si tentokrát přehodil míč na levačku a zakončil zpoza hranice pokutového území. Domácí brankář jeho ránu raději vyrazil na roh.

26

Gary Kagelmacher dostal přihrávku do těžké pozice na pravé straně. Okamžitě jej napadal jeden ze soupeřů, ale Kagelmacher míč udržel.

25

Před branku Standardu přiletěl další centr z levé strany. Christian Luyindama Nekadio se skvěle vrátil a vypomohl obráncům s odvrácením centru.

24

Exekuce následného přímého kopu se zhostil Paul-José M'Poku, který zvolil technickou střelu pravačkou, ale vůbec netrefil branku.

23

Lestienne si na hranici pokutového území skvěle pokryl míč tělem a dotírající Gary Kagelmacher jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

22

Kortrijk zahrával rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Ilombe Mboyo, který minul branku Standardu.

21

Domácí rozjeli další akci po levé straně. Na prudký centr si naběhl Kanu, který v pádu nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.

20

Domácí brankář pokazil rozehrávku a daroval Lestiennemu možnost zakončit. Autor hostující branky bez přípravy netrefil branku.

19

Hra je přerušena! Hostující Cimirot zůstává po předchozím střetu ležet na trávníku a drží se za levou nohou. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

18

Gojko Cimirot byl faulován na polovině hrací plochy. Hannes Van der Bruggen dostává od rozhodčího jasný signál, že to příště bude za kartu.

17

Zadáci Standardu Lutych kombinují s míčem na polovině hrací plochy a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v bílém dresu jejich rozehrávku neatakuje.

16

Ochoa vyrazil ven z branky a došel si pro příliš prudkou kolmici do pokutového území. Domácí zatím nemohou najít recept na obranu Standardu.

15

Ochoa skvěle přečetl úmysl domácích hráčů, vystartoval z brankové čáry na malé vápno a došel si pro nepovedený centr.

14

Teddy Chevalier vybojoval odražený míč na vlastní polovině, narazil si s Azouni a spěchal do pokutového území. Jeden ze soupeřů jej zastavil nedovoleným způsobem.

13

Domácí obránci si poradili s dalším stříleným centrem z pravé strany pokutového území a odkopli míč daleko od branky.

12

Ochoa musel předvést první zákrok! Hostující brankář skvěle vyrazil technickou střelu zpoza hranice pokutového území!

11

Gary Kagelmacher obdržel přihrávku na polovinu hřiště, otočil se kolem svého strážce, jenže následné přenesení hry na levé křídlo se mu vůbec nepovedlo.

10

Ilombe Mboyo se skvěle vrátil na hranici vlastního pokutového území a včasným skluzem odkopl míč daleko od branky Kortrijku.

9

Standard se opět usadil v blízkosti pokutového území soupeře. Nadýchaný centr se snesl na hranici velkého vápna, kde zasáhla pozorná obrana.

8

Christian Luyindama Nekadio se skvěle vrátil na vlastní polovinu a výborně načasovaným skluzem obral svého soupeře o balón.

7

Ilombe Mboyo se středem hrací plochy tlačil do pokutového území. Zadáci Standardu však byli blízko u sebe a nenechali mu prostor na zakončení.

6

Kristof D'Haene si na levé straně zpracoval vysokou přihrávku a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku odvrátila obrana Lutychu.

5

Hráči Kortrijku uklidňují hru kombinací na polovině hrací plochy. Domácí hráči se nikam neženou a spíše vyčkávají na skulinku v defenzivě soupeře.

4

Před branku domácího celku přiletěl další nadýchaný centr z levé strany. Pro míč si tentokrát došel připravený brankář.

3

Domácí celek se ihned vydal do útoku a snažil se přispěchat s bleskovým pokusem o odpověď. Hostující brankář však vyrazil ven z branky a pomohl s rozehrávkou.

1

1. Maxime LESTIENNE - 0:1

1

Standard právě vstřelil branku!
Neskutečný vstup hostujícího celku do dnešního utkání! Hosté obstarali výkop a hned z první akce udeřili. Centr z pravé strany propadl na zadní tyč, kde zůstal osamocený MAXIME LESTIENNE, jež chladnokrevně zakončil!

1

Utkání právě začalo.
KV Kortrijk

Domácí Kortrijk je na tom ještě o něco hůře. Domácí celek ve čtrnácti duelech vybojoval jen šestnáct bodů a zatím mu patří jedenáctá pozice. Doma však získal jen pět bodů a před vlastními fanoušky si připsal jedinou výhru. V minulém kole navíc prohrál Kortrijk 3:1 na půdě Gentu.
Standard Lutych

Dnešní hostující celek v letošním ročníku belgické ligy odehrál čtrnáct zápasů a vybojoval v nich dvacet bodů. S tímto bodovým ziskem patří Lutychu sedmá pozice. Na třetí Antverpy ztrácí osm bodů, na vedoucí Genk dokonce čtrnáct bodů. Poslední dva ligové duely však Lutych prohrál. Naposledy doma 0:2 s Antverpama. Ve čtvrtek navíc v rámci Evropské ligy prohrál v Krasnodaru.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Kortrijkem a Standardem Lutych.Výkop je stanoven na 18 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

KV Kortrijk – Standard Lutych

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 1. Lestienne, 76. M'Poku (pen.)

Karty:   42. Azouni (KRT), 75. D'Haene (KRT) – 29. Carcela-González (STA), 34. Luyindama Nekadio (STA), 45+1. M'Poku (STA), 50. Bastien (STA)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2.

KV Kortrijk: Kaminski – Azouni, Hines-Ike, Kagelmacher (46. Lepoint), D'Haene – Van der Bruggen (87. Ezekiel), Kanu, De Sart – Chevalier, Stojanović (66. Avenatti), Mboyo.
Náhradníci: Bruzzese – Kumordzi, Ajagun, Lepoint, Avenatti, Rolland, Charisis, Ouali, Ezekiel.

Standard Lutych: Ochoa – Fai, Vanheusden, Luyindama Nekadio, Laifis – Cimirot (46. Agbo), Bastien, M'Poku (85. Marin) – Carcela-González, Emond, Lestienne (69. Djenepo).
Náhradníci: J-F. Gillet – Goreux, Agbo, Sá, Kosanović, Marin, Djenepo.

Rozhodčí: Allen – Walschap, Wyns