Menu

Fotbal

UEFA Youth League

SK Sigma Olomouc – Maccabi Tel Aviv

1:1

konec (0:0)

07.11.2018, 16:00 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 566 míst) • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Tipsport: 2.0 3.84 3.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Lukáš Raab (OLO) si nyní tvrdě zajel do kličkujícího Hofmeistera, dánský sudí jej ocenil žlutou kartou.

90+1

Olomoucký kouč Janotka dnes naposledy střídá, zraněného Jiřího Kratochvíla nahradil Adam Bednár.

90

Rozhodčí nastavuje 6 minut nad standardní hrací čas!

87

Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
A je tu vyrovnání! Hanáci nyní v obraně výrazně zaspali, což se jim stalo osudným. Od hranice vápna se vydal na výlet MOFLEH SHALATA, jehož krásný slalom mezi čtyřmi hráči soupeře skončil přízemní ranou na zadní tyč. Trefil byl na zemi příliš pozdě.

86

Hanáci dnes podruhé střídají, místo Daniela Grečmala na hrací plochu míří Martin Vybíral.

82

Bar Cohen ukázal své schopnosti v plné parádě, když se opřel do míče a napálil míč přímo na přední tyč. Trefil si zapisuje výborný zákrok, Olomouc nyní přežila vlekou šanci.

78

Kouč Janotka musí poprvé v utkání střídat, zraněného Pavla Zifčáka na hřišti nahradil Lukáš Raab.

78

Langer si připsal velice zajímavou šanci! Hanáci se totiž dostali na několikrát dostali k palbě z šestnáctky, právě zmíněný poslední pokus zastavil výborný Yitzhak.

74

Guerrerovi se prezentoval velice zajímavou ránou z dálky, avšak střela byla nakonec dost nepřesná. Hanáci dostali nyní dost výrazné upozornění, Maccabi se zlepšuje.

73

Kouč Zarfati nakonec využívá maximálního možného počtu střídání. Ravveho Assayga nahradil Gil Ben Shlush, Omera Bramiho pak Bar Cohen.

68

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci se přeci jen radují z branky! Po dobře kopnutém rohu se dostal k dorážce před Hofmeisterem DAVID ZIMA, jehož přesně tečnutý míč dopadl za záda Yitzhaka. Pro Olomouc tohle může být v kontextu budoucí odvety důležitá trefa.

63

Maccabi jako první dnes střídá, Eyala Chena na hřišti nahrazuje Mofleh Shalata.

62

Zifčák se dostal znovu velké tutovky, ale dvojblok v podobě Strosberg-Glezer byl postaven přesně. Olomoucký hráč tak byl je chvilinku sám, ke střelbě tento moment nevyužil.

60

Grečmal se dostal po krásném diagonálně-zpětném centru Beni k palbě, jenomže ani tuto tutovku Olomouc nevyužívá. Domácí forvard pálil z první pouze doprostřed branky, Yitzhak byl připraven.

48

Grečmal si připsal hezkou střelu zpoza vápna po hezkém navedení na střed, Yitzhak ale kontruje jistým zákrokem. Maccabi může jít rychle do kontru.

45

Rozhodčí nastavuje 1 minutu nad standardní hrací čas!

45

Zifčák znovu byl málem olomouckým hrdinou! Jeho pokus o nůžky po krásném Diblíkově provezení balónu do šestnáctky ale skončil těsným neúspěchem, Maccabi si mlže pořádně oddechnout.

40

Jiří Spáčil (OLO) nyní sice patří mezi nejlepší hráče na hřišti, nicméně tentokrát si vylouží žlutou kartu. Faul na Bramiho na polovině byl až příliš viditelný.

29

Zlatohlávek se dostal na levém křídle k centru na poslední chvíli, kdy míč málem proletěl do zámezí, ale nakonec balón ještě proletěl k Zifčákovi. Jeho dělovka letěla těsně nad břevnem!

16

Dan Lugassy (MTA) nyní příliš ostře zajel do unikajícího Zifčáka, sudí Kjaesgaard ocenil izraelského hráče žlutou kartou.

3

Zifčák se znovu málem dostal do další tutovky, vyběhlý Yitzhak ovšem všemu zabraňuje. Po chvíli se navíc znovu stejný hráč dostal k tutovce, hlavičkoval po krásném centru Langera ale těsně nad branku!

SK Sigma Olomouc – Maccabi Tel Aviv

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Zima – 87. Shalata

Karty:   40. Spáčil (OLO), 90+6. Raab (OLO) – 16. Lugassy (MTA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:9.

SK Sigma Olomouc: Trefil – Diblík, Kratochvíl (90+1 Bednár), Zima, Beňa – Zlatohlávek, Spáčil, Langer – Grečmal (86. Vybíral), Zifčák (C) (78. Raab), Galus
Náhradníci: Obzina – Bednár, Kubáč, Vybíral, Raab, Twardzik, Machala

Maccabi Tel Aviv: Yitzhak – Chilaka, Strosberg, Glezer, Lugassy – Hofmeister (C) – Brami (73. Cohen), Shahar, Chen (63. Shalata) – Guerrero, Assayag (73. Ben Shlush)
Náhradníci: Mann – Yizhak, Niddam, Ram, Ben Shlush, Cohen, Shalata

Rozhodčí: Kjaesgaard – Skytte, Nørgaard (všichni Dánsko)

Diváci: 2800