Menu

Fotbal

Liga mistrů

FK Crvena Zvezda Bělehrad – Liverpool FC

2:0

konec (2:0)

06.11.2018, 18:55 • Stadion Rajko Mitić • Skupina C • David Panuška

Tipsport: 16.9 7.89 1.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4.

90+4

Alespoň čestný gól se pokoušel vstřelit produktivní a aktivní Mohamed Salah. Ten se ve vápně dostal k míči a nártem jej posílal k pravé tyčce, i nyní byl ale Borjan pozorný.

79

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Divock Origi.

73

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Nenad Krstičić, přichází Branko Jovičić.

72

72.

72

Po rohovém kopu se k míči na hranici vápna dostal Mohamed Salah. Egyptský král, jak je tento šikovný fotbalista nazýván, si míč zpracoval a zakončoval do levé šibenice. Nakonec ale orazítkoval jen tyč!

64

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Marko Marin, přichází Goran Čaušić.

59

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Filip Stojković, přichází Marko Gobeljić.

46

Pro Liverpool to začalo pěkně zhurta a mohlo to klidně být 3:0! Marko Marin zakončoval ve vápně, kde ale trefil jen ruku Milnera. Rozhodčí se ale pro penaltu nerozhodli!

46

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Joe Gomez.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Roberto Firmino.

36

Na polovině hřiště nyní zajel pod nohy Marka Marina hostující Lallana, který klidně mohl dostat více, než jen žlutou kartu. Anglický záložník předvedl opravdu tvrdý a zbytečný zákrok.

29

29. Milan PAVKOV - 2:0

29

CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
Tak tohle je neskutečný, Bělehrad nejspíše za chvilku spadne – MILAN PAVKOV skóruje podruhé v utkání, ale jakým stylem! Srbský útočník se uvolnil a před vápnem zakončoval k levé tyčce, Alisson se natahoval, ale míč nakonec nevytěsnil! WOW.

22

22. Milan PAVKOV - 1:0

22

CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
Pokračovalo se rohovým kopem, který končí brankou a Bělehrad šílí! MILAN PAVKOV hraje dnes první duel v Lize mistrů a hned dává velice důležitou branku. Domácí útočník si naskočil na centr od rohového praporku a Crvena Zvezda jde do fantastického vedení.

21

Rohový kop nic skvělého nepřinesl. Srbové míč odvrátili a James Milner následně fauloval. Pokračovalo se tak akcí domácích, kteří podruhé v duelu otestovali Alissona!

17

17.

17

Nebezpečno bylo před brankou domácích! Sadio Mané utekl po levé straně a míč se po jeho přihrávce a nepřesném zakončení na penaltě dostalo na zadní tyčku. Daniel Sturridge zde zakončoval do poloodkryté branky, ale tu trestuhodně přestřelil!

15

Crvena Zvezda je stále velice aktivní a kombinuje před pokutovým územím Liverpoolu. Stadion je nažhaven a žene svůj celek do útoku. Po dalším rohovém kopu zakončoval z otočky Savić, ale branku přestřelil!

6

Opět se egyptský útočník pokoušel na pravé straně něco vymyslet, ale úspěšný nebyl a Crvena Zvezda si vybojovala vhazování. Po něm Marko Marin zajel do nohou Arnolda a vidí rychlou žlutou kartu.

FK Crvena Zvezda Bělehrad – Liverpool FC

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 22. Pavkov (Marin), 29. Pavkov

Karty:   6. Marin (CZB) – 36. Lallana (LIV)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:9.

FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Stojković (59. Gobeljić), Savić, Degenek, Rodić – Krstičić (73. Jovičić), Jovančić – Srnić, Marin (64. Čaušić), Ben Nabouhane – Pavkov.
Náhradníci: Popović – Jovičić, Babić, Stojiljković, Čaušić, V. Simić, Gobeljić.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (46. Joe. Gomez), Matip, V. van Dijk, Robertson – Milner, Wijnaldum, Lallana (79. Origi) – M. Salah, Sturridge (46. Firmino), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Fabinho, Keïta, Firmino, Joe. Gomez, A. Moreno, Origi.

Rozhodčí: Lahoz – Devís, del Palomar

Diváci: 51 318