Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – MFK Vítkovice

4:1

konec (3:0)

04.11.2018, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 14. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.3 5.26 9.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí dávají zaslouženou čtvrtou branku a o zisku tří bodů není pochyb. Zbrojovka zahrávala přímý kop z pravé strany a Bartolomeu posadil naprosto přesný centr na hlavu LUKÁŠE MAGERY, který nikým nehlídán trkl míč přesně k tyči. Šustr neměl šanci zasáhnout, a tak zůstal strnule stát na čáře. Devátý zásah pro domácího kanonýra v letošní sezóně – 4:1.

90+1

Po rohu v akci znovu Škoda, který tentokrát pálil z otočky, ale jeho ránu zastavil skvělým zákrokem znovu Šustr!

90

A další tutovka ze strany Brna! Bartolomeu dostal krásný pas do vápna, kde si odstavil beka a kolem něj se prodral přes Šustra. Míč nadvakrát procpal ke Škodovi, jeho střelu do poloprázdné branky ale hostující gólman fantastickým skokem vyrazil!

87

Domácí mohli ale bleskově odpovědět, když Škoda parádním centrem skrz vápno našel na zadní tyči Bartolomea, ale ten v jasné tutovce z voleje branku minul!

86

Vítkovice právě vstřelily branku!
Hosté snižují, bude se konat drama? Vítkovičtí zahrávali další rohový kop, kdy načechraný centr doputoval na zadní tyč k úplně volnému VÁCLAVU CVERNOVI, kterého domácí obrana ponechala bez povšimnutí, a tak hostující bek neměl problém prudkou hlavičkou mimo dosah Melichárka snížit – 3:1!

85

Na dnešní utkání bylo vydáno 2103 vstupenek.

80

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Damián Bariš, přichází Michal Škoda.

80

Václav Cverna na polovině hřiště fauloval svého soupeře a za svůj skluz je oceněn žlutou kartou.

75

Čtvrthodinu před koncem další tutovka Brna! Štěpanovský po zasekávačce ve vápně našel Mageru, který místo střely našel ještě na zadní tyči Bartolomea, jenž těžký míč napálil skvěle z voleje, ale Šustr v pádu nohou zvedl míč nad branku!

63

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Martin Zikl, přichází Lukáš Magera.

62

Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Vladimír Mišinský, přichází Tomáš Mrázek.

61

Ještě předtím ale málem počtvrté inkasovali. Centr obránce Vítkovic podskočil, a tak Zikl mohl jít ze strany sám na Šustra, z hodně velkého úhlu ale brankáře Šustra nepropálil!

59

Velká šance Brna! Střídající Kříž zpracoval míč na zadní tyči, zasekl na střed a položil si brankáře. Následně udělal ještě několik kroků směrem k penaltě ve snaze položit si bránící hráče, ale nakonec svou ranou trefil jen jednoho z nich.

55

Hned dvě žluté karty pro domácí borce v jeden moment, za nesportovní chování je uviděli Pavel Eismann a Lukáš Kryštůfek.

51

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Dominik Kříž.

45

Nastavují se dvě minuty nad rámec první půle.

40

První velká šance hostů! Celba s Ožvoldou skvěle zakombinovali na pravé straně, druhý jmenovaný nakonec osamocen centroval do ohně, ale Mišinský zblízka poslal míč kousek vedle tyče!

39

Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Martin Motyčka, přichází Martin Bzirský.

37

Domácí nebyli vůbec daleko od čtvrté trefy, když se do odraženého míče opřel na okraji vápna Růsek, tvrdý pokus z voleje směřující na zadní tyč ale brankář Šustr vyrazil!

34

Hýbl uvedl míč do hry dříve, než dal rozhodčí pokyn, a tak uviděl za svůj prohřešek žlutou kartu.

29

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí na hřišti dominují a po půlhodině hry přidávají již svou třetí branku! Bartolomeův centr měl opět gólové parametry, hosté jej ale odvrátili. I přesto ale následně vznikl ve vápně obrovský závar, míč se nakonec po několika odrazech zjevil před dobíhajícím PETEREM ŠTEPANOVSKÝM, který tvrdou ranou po zemi k tyči uprostřed vápna přidal svůj druhý zásah večera – 3:0.

21

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí tlak je znovu zúročen, Zbrojovka zdvojnásobuje svůj náskok! Po centru z levé strany zůstali ve vápně Vítkovic úplně volní hned dva domácí hráči. K míči se nakonec dostal PETER ŠTEPANOVSKÝ, jenž si sice chvílemi překážel se spoluhráčem, ale z blízkosti nakonec napodruhé protlačil míč za Šustra přesně k tyči – 2:0.

15

Brno právě vstřelilo branku!
A tento roh vyšel domácím mnohem, protože po čtvrthodině hry jdou do vedení! K rohu se postavil opět Bartolomeu, který poslal do šestnáctky skvostný centr, na nějž si fantasticky naběhl LADISLAV KREJČÍ a prudkou hlavičkou nedal brankáři Šustrovi žádnou šanci – 1:0.

FC Zbrojovka Brno – MFK Vítkovice

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 15. L. Krejčí, 21. Štepanovský, 29. Štepanovský, 90+2. Magera – 86. V. Cverna

Karty:   55. Kryštůfek (BNO), 55. Eismann (BNO) – 34. Hýbl (VIT), 80. V. Cverna (VIT)

FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Vraštil, Kryštůfek, Eismann – L. Krejčí, Bariš (80. Michal Škoda) – Štepanovský, Růsek (51. Kříž), Bartolomeu – Zikl (63. Magera).
Náhradníci: Halouska – Pavlík, Kříž, Lutonský, Michal Škoda, Magera, Jakub Šural.

MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Hýbl – Matěj, Motyčka (39. Bzirský), Holiš, Ožvolda – Súkenník – Mišinský (62. Mrázek).
Náhradníci: Simkanič – O. Cverna, Bzirský, Končal, Mrázek, Praus, Moučka.

Rozhodčí: Matějček – Vodrážka, Dohnálek

Diváci: 2103