Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Zenit Petrohrad – FK Achmat Groznyj

1:0

konec (1:0)

04.11.2018, 12:00 • Petrovskij, Petrohrad • 13. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.51 4.21 6.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (14:00:28)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 9:11.
Je dobojováno! Stejně jako před týdnem, tak ani dnes Zenit nepředvedl žádný světoborný výkon. Po Samaře přesto poráží výsledkem 1:0 také Achmat a upevňuje si svou pozici na čele Premier ligy. Groznyj naopak nepřekvapil a zůstává ve spodní části tabulky na devátém místě. O osudu celého zápasu rozhodla momentka po půlhodině hry, kdy Mak získal pro Petrohrad pokutový kop a ten bezpečně proměnil Claudio Marchisio.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Domácí po vlastní standardce míč rychle ztratili a zatáhli se na vlastní polovinu, kde to zpoza vápna zajímavě zkoušel Ivanov, jenomže střelu zakroutil vedle Luněvovy levé tyče.

90+2

Velmi rychle se blíží konec druhé nastavené minuty. Hra je hodně kouskovaná a to vyhovuje Zenitu, který nyní bude rozehrávat po faulu Ángela na Dzjubu.

90+1

Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Alexandr Aňukov.

90

Nad rámec druhého poločasu jsou přidány další čtyři minuty.

89

Luís Neto hraje v defenzivě velmi dobré utkání. V tomto případě odvrátil nákop Ivanova a nepřupustil žádné drama před Luněvem.

88

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Zaurbek Plijev, přichází Zaur Sadajev.

88

Šatovovi se ve vápně nabízel Dzjuba, který se dostal do nepalebného úhlu a před vybíhajícím Gorodovem už nic nevymyslel.

87

Dzjuba v dalším z mnoha soubojů v pokutovém území. Někteří fanoušci si žádali penaltu, ovšem rozhodčí přiřkl balón Achmatu.

86

Na nepříznivém stavu pro Groznyj nic nezměnil ani Ismael Silva Lima, který napřáhl ke střele z třiadvaceti metrů, ale branka pro něj byla malá.

85

Naštěstí pro Zenit se zápas skutečně blíží ke konci. takže Achmatu moc času na vyrovnání nezbývá. K tomu všemu se míč nachází uprostřed hřiště.

83

83. Červená karta po 2. žluté

83

Zhruba deset minut před koncem se domácím situace trochu komplikuje. Leandro Paredes byl ve středovém kruhu v souboji s třemi protihráči a za faul na Ravanelliho vyfasoval už svou druhou žlutou kartu, po které musí odejít do sprch.

82

Jerochina zezadu přistrčil Ángel. O faul se ale nejednalo a hosté se mohou pokusit přejít do ofenzivy.

81

Střídající Balaj pozorně sledoval spoluhráče s balónem a nevšiml si, že stojí v metrovém ofsajdu, který mu byl záhy odmáván.

80

Mohammadí centroval z levé postranní čářy, nicméně ve vápně měl k dispozici jen dva spoluhráče. Místo nich balón odehrál Neto.

FK Zenit Petrohrad – FK Achmat Groznyj

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Marchisio (pen.)

Karty:   69. Paredes (PET), 79. Jerochin (PET) – 20. Ravanelli (GRZ)   83. Paredes (PET)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 9:11.

FK Zenit Petrohrad: Luněv – Ivanović (C), Mammana, Neto, J. Černov – Kuzjajev, Paredes, Marchisio (62. Jerochin) – Mak (62. Driussi), Dzjuba, Šatov (90+1. Aňukov).
Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Hernani, Driussi, Jerochin, Kranevitter, M. Mevlja, Nabiullin, Ozdojev, A. Zabolotnyj.

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev (C), Semjonov, Ángel, Plijev (88. Sadajev), Mohammadí – Ivanov, Ravanelli, Silva Lima – I. Doumbia, Mitrišev (77. Balaj).
Náhradníci: Gudijev – Balaj, Bacujev, Ch. Kadyrov, Charin, Musalov, Sadajev.

Rozhodčí: Demeško – Luňov, Levnikov