Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – HKM Zvolen

2:4

konec (1:0, 0:2, 1:2)

26.10.2018, 18:30 • Zimný štadion, Nové Zámky (SVK) • 16. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.57 4.5 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to ode mne. Přeji hezký zbytek pátečního večera. (21:07:51)
Tohle bylo možná až kruté pro domácí tým. Třetí třetinu zahájil daleko aktivněji než Zvolen, díky přesilovce se navíc dostal k vyrovnání. Zvolen ale zatlačil v samém závěru a díky dvěma gólům znovu otočil vývoj utkání ve svůj prospěch a získanými třemi body pojišťuje svou pozici na čele tabulky.

Konec zápasu.

59:56

Ještě v posledních vteřinách se pokoušejí Nové Zámky o vstřelení alespoň kontaktního gólu, vše ale Skapski pokrývá.

59:50

Hosté v plném počtu.

58:53

Zvolenu se sice daří častokrát vyhazovat kotouče do středního pásma. Zrovna tak často se ale Nové Zámky drží ve velmi rychlé kombinaci, kterou se snaží přetavit ve střelu.

58:03

Andrej Košarišťan opustil branku! Nové Zámky pokračují ve dvojnásobné přesilovce.

57:53

Hráči Nových Zámků ihned zahájili kombinaci v útočném pásmu.

57:50

Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Samuel Petráš – 2 min., držení hole).

57:50

Oddechový čas pro domácí.

56:39

Zvolen právě vstřelil branku!
Hosté pojišťují své vedení! Milan Kytnár vyjel ze souboje v rohu kluziště, načež našel přímo u levé tyče zcela volného PETERA ZUZINA. Ten z první tečoval puk do volného prostoru Košarišťanovy branky. Asistence: Milan Kytnár, Michal Chovan

55:20

Hosté vstřeleným gólem zlomili svou pasivitu z úvodu třetiny a začínají se více tlačit před strážce svatyně Nových Zámků. V útočné třetině se dostávají k velmi přesné kombinaci, ze které přímo ohrožují Košarišťana.

54:35

Zvolen právě vstřelil branku!
Hosté jdou opět do vedení! V chaosu před brankou Košarišťana se dostal k odraženému kotouči SAMUEL PETRÁŠ, který bekhendovou střelou poslal kotouč přímo za záda zmateného gólmana Nových Zámků. Asistence: Rastislav Špirko.

54:07

Mackenzie Skapski nyní musel čelit hned třem rychlých střelám ze strany novozámeckých hráčů. K jeho štěstí však celou akci zastavil Andreas Štrauch, který se ocitl přímo v brankovišti.

53:15

Peter Ordzovenský křižným passem zahájil rozehrávku Nových Zámků. Ani tentokrát to ale nevedlo k přílišné akci.

52:51

Hráči Zvolena se dostali do útočného pásma. Tam ale stála připravená obrana domácího týmu, která se ihned dostala k osobní obraně a držela Zvolen dosti daleko od vlastní svatyně.

52:33

Andreas Štrauch zakončil povedenou kombinaci Nových Zámků z hranice pravého kruhu. Mackenzie Skapski ale proti vyšší střele zvládl včas zareagovat a vyrazil ji mimo svůj brankový prostor.

51:17

Adam Zbořil zblokoval nahození hráčů Zvolena, kteří se chtěli vymanit z tlaku před vlastní brankou. Přesto se nakonec hosté před Košarišťana dostali. Ovšem ani tentokrát bez přílišného tlaku na gólmana Nových Zámků.

50:13

Hra je nyní často přenášena na obě strany. Žádná z akcí ale není dotažena do konce, vždy na úrovni mezikruží zaúřaduje obrana, ať už Nových Zámků, tak zvolena.

49:10

Hráči Nových Zámků rychlou kombinací přesunuli hru do útočného pásma. Tam ovšem našli pouze zvolenského obránce, který zahájil protiútok.

48:36

Zvolen se dostal do středního pásma. Od modré čáry posléze prověřil Košarišťana Vojtěch Zeleňák. Před novozámeckým gólmanem ale byl kotouč sražen do ochranné sítě nad jeho brankou.

47:53

Janis Andersons vypálil od modré čáry. Puk ale dokázali Zvolenští srazit, ovšem přímo na hůl Radima Hrušky. Tím pádem pokračovala akce Nových Zámků i nadále.

47:18

Nové Zámky se pokoušejí o rozehrávku. Celou akci ale zastavili sudí, kteří zpozorovali hru vysokou holí v podání Patrika Lušňáka.

46:48

Zvolen se opětovně snaží o zisk vedení. Novozámecká obrana je ale zvládá držet daleko od vlastní branky, čímž drží relativní klid v útočném pásmu.

46:38

Dnešní utkání sleduje 2165 diváků.

45:19

Hosté v plném počtu.

45:19

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Vyloučení Petra Ulrycha přináší dnes domácím štěstí! PATRICK ANTHONY KUDLA se ocitl těsně před mezikružím nehlídán žádným ze zvolenských hráčů. Z této pozice dokázal velmi rychle prostrčit kotouč za Skapskiho a vrátil svůj tým do hry. Asistence: Radim Hruška, Janis Andersons

44:49

Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Petr Ulrych – 2 min., hrubost).

44:44

Nebezpečná střela Andreje Hataly od modré! Tu se ještě pokusil dotečovat mezi tři tyče Filip Bajtek, ovšem Skapski se rychle přesunul a kotouč zvládl pokrýt.

43:37

Zvolenu dlouho trvalo uvolnit napětí před svou brankou a vyvézt kotouč alespoň do středního pásma. Ovšem i když se Nové Zámky držely v útoku, na střelu to bylo z jejich pozic příliš daleko.

42:19

Nové Zámky se dostaly do útočného pásma. V mezikruží se navíc dostali ke střeleckému pokusu, ovšem v hloučku hráčů přímo před Skapskim úspěšní nebyli. Naproti tomu zvládl Zvolen vyhodit kotouč mimo ohrožení vlastní branky.

41:54

Nebezpečně vypadala střela Lukáše Handlovského! Nakonec ale zamířil těsně vedle branky Nových Zámků a o mantinel se odrazil do zadní sítě.

40:50

Domácí v plném počtu.

40:43

Zvolen kombinuje v útočném pásmu. K samotné střele ale není připuštěn. Obana Nových Zámků blokuje příliš vysoko rozehrávku hostí.

40:06

Na počátku třetí třetiny se dostali ke kotouči hostující hráči. Ti ihned zahájili rozehrávku od své branky, odkud se rychle přesunuli před branku Košarišťana.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé periodě se podařilo Zvolenu dokonat obrat. Celou třetinu byl navíc o něco aktivnějším celkem. Navíc prolomil střeleckou smůlu proti Košarišťanovi a do závěrečné periody vstupuje s mírným výsledkovým, i početním náskokem.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:52

V posledních vteřinách se Zvolen pokouší o průnik během vlastní přesilovky.

39:46

Hosté v plném počtu.

39:02

Novozámečtí se dokázali prokombinovat do útočného pásma. K zakončení se posléze postavil Andreas Štrauch, který si stahovačkou dostal kotouč před branku. Gólman Skapski ale celou akci vyčetl a proti puku včas zasáhl.

38:50

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Peter Orzdovenský – 2 min., podrážení).

37:54

Nové Zámky zatím v přesilovce kombinují příliš daleko od branky Skapskiho. Ke střele se nemůže díky preciznímu obrannému bloku Zvolena stále dostat nemůže.

37:46

Utkání se nyní přerušeno. Richardu Nejezchlebovi se během pádu po sekání Poyhonena povedlo protrhnout brankovou síť. Tu nyní musí správci ledové plochy zašít.

37:46

Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Marko Poyhonen – 2 min., sekání).

37:10

Henrich Ručkay neprostřelil svého osobního obránce ve zvolenském dresu. Hostům se tím pádem povedlo obrat Nové Zámky o puk a přesunout se opět do útočného pásma.

36:19

Přímo do očí Skapskiho koukal Tomáš Pospíšil! V těsné blízkosti vystřelil z otočky. I tentokrát ale dokázal gólman Zvolena včas zareagovat a kotouč vyrazit do rohu kluziště.

35:49

Zvolen dokázal vystrnadit Novozámecké z útočné třetiny.

35:19

Nové Zámky se odhodlaly k větší aktivitě. Velmi pěknou střelu Juraje Juríka sice dokázal zvolenský obránce v poslední chvíli ztečovat mimo, napadání útočného prostoru hosté zamezit nemohou.

33:43

Zvolen právě vstřelil branku!
Hosté se dostali k obratu! PETER ŠIŠOVSKÝ stál osamocen na hranici pravého kruhu, odkud přestřelil ležícího Fábryho a zamířil puk přímo ke vzdálenějšímu rohu Košarišťanovy branky. Gólman Nových Zámků se tak po střele mohl pouze jen ohlížet. Asistence: David Růžička, Patrik Lušňák.

32:55

Poté co Branislav Fábry vyhrál vhazování se domácí snažili o rozehrávku. Proti tomu zvolil hostující celek rychlé napadání, čímž si rychle ukořistil kotouč.

32:30

Hráči Nových Zámků pozvolna rozehrávají od vlastní branky.

31:42

Tomáš Urban nedokázal zpracovat puk proti dvěma protihráčům ve zvolenských barvách. Hosté se tak opět zformovali k protiútoku.

30:41

Kytnárovu přihrávku zbrzdil hokejkou Juraj Jurík, stojící sám v mezikruží. Hokejku ale držel jen jednou rukou, čímž mu prudká střela podklouzla přímo k dalšímu obránci zvolenského celku.

29:44

Zvolen je nyní aktivní v útočném pásmu. Celou akci zahájil Adam Drgoň, který si povedeně objel branku, načež se z větší vzdálenosti pokusil neúspěšně vypálit. Košarišťan ale nyní zůstal úspěšný, následně vyrazil i další akce hráčů Zvolena.

29:17

V souboji jeden na jednoho nakonec Patrik Rogoň vypálil proti zvolenské brance. Jeho střela ale absolutně postrádala přesnost. Rovnou tak mířila k mantinelu za svatyní Mackenzieho Skapskiho.

28:06

Obrovskou šanci měl Patrik Halama! Sám si velmi rychle najel středem pole až před Košarišťana. Gólman Nových Zámků ale dokázal vytáhnout velmi precizní zákrok, čímž zvládl udržet kotouč před brankovou čarou.

26:47

Po reklamní přestávce se Nové Zámky dostaly k rozehrávce. Ta ale neměla příliš dlouhého trvání. Již ve středním pásmu se rozhořel tvrdý souboj o puk mezi oběma tábory na ledové ploše.

26:04

Obranný zákrok měl nyní na své holi Andrej Hatala. Ovšem obránce Nových Zámků si sice dokázal nabruslit ke kotouči, již ho ale přesně nezpracoval.

25:43

Peter Ordzovenský zahájil rozehrávku od své branky. Puk posléze dostal až do útočného pásma, tam si ho ale zpracoval Petr Ulrych.

24:14

Zvolen právě vstřelil branku!
Je srovnáno! Krátce po návratu Nejezchleba se dostal do šance SAMUEL PETRÁŠ. První střelou našel sice pouze betony Košarišťana, ovšem odražený puk právě od betonů dokázal z první poslat do zcela odkrytého prostoru branky Nových Zámků. Bez asistence.

24:06

Domácí v plném počtu.

23:58

Michal Chovan se vydal osamocen do útočného pásma. Ke střele však již nedošlo.

23:04

Přesilovka zatím Zvolenu příliš nevychází. Hosté se musejí držet až příliš daleko od Košarišťanovy branky, kam je nepustí precizní obrana Nových Zámků.

22:06

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Richard Nejezchleb – 2 min., sekání).

22:04

Přes tři obránce Nových Zámků nedokázal prostřelit puk na střed ledové plochy Milan Kytnár.

21:15

Henrich Ručkay se obtočil kolem Skapskiho branky. Následně dobře nahrál na Adama Zbořila. Jemu ale kotouč jen velmi těsně projel pod hokejkou.

20:10

Davis Vandane nahodil po vhazování kotouč ihned na zvolenskou branku. Tam se zmocnila kotouče obrana Nových Zámků, která zahájila rozehrávku směrem do útočného pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Byl to Zvolen, který byl častěji u šance, zejména v době, kdy obdržel gól. Ovšem domácí Nové Zámky měly více střeleckého štěstí, navíc se dokázaly s tlakem popasovat a v závěru se hra vyrovnala.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:39

Novákovu střelu ztečoval Tomáš Urban! Kotouč ale nakonec mířil jen velmi těsně branky Zvolena.

19:30

Hra je nyní často přerušována. Nové Zámky se často dostávají do ofsajdu na přechodu do útočného pásma.

19:07

Zvolen bojuje v útočném pásmu o kotouč. Stále ale naráží na nepříjemnou obranu Nových Zámků, která spolehlivě hájí svůj předbrankový prostor.

18:47

Novozámečtí rozehrávají od vlastní branky. Do útočného pásma se ale nedostali a následně se museli vrátit opět zpět před Košarišťana.

18:37

Tvrdou ránu nyní schytal Martin Jakúbek do pravé nohy. Přímo na ledové ploše se tím pádem dočkal ošetření.

17:39

Přímá střela Andreje Hataky! Obránce Nových Zámků od modré využil zakrytého výhledu Skapskiho. Gólman Zvolena ale na poslední chvíli vytáhl proti puk své rameno.

17:08

Zvolen se pokoušel o rozehrávku z vlastní obranné třetiny. Přes novozámeckou obrannou zeď se ale nemohou nijak dostat do středního pásma.

16:39

V posledních chvílích jsou aktivnější domácí hokejisté. Mackenzie Skapski tak má před sebou plno práce, se kterou si ale zvládá bez obtíží poradit.

16:04

Rychlou střelu Andrease Štraucha po zemi zvládl velmi brzy zblokovat Marko Poyhonen. Útočník Nových Zámků tak musel ještě malou chvíli čekat, než mohl přímo ohrozit gólmana Skapskiho.

15:38

Peter Šišovský si nebezpečně najížděl kolem modré čáry a následně směrem na branku. Odsud také nakonec vypálil. Prudká střela ale nakonec letěla až příliš vysoko.

15:08

Další přechod hráčů Zvolena do útočného pásma zastavili sudí díky zachycení Vandaneho v ofsajdovém postavení.

14:33

Hosté se opětovně dostávají do šance. Tentokrát si do akce najížděl Samuel Petráš. Proti němu ale vytasil Michal Novák úspěšný obranný zákrok.

13:45

Hráči Zvolena se velmi rychle přesunuli opět před Košarišťana. Série křižných přihrávek ale nakonec donesla kotouč k domácím hokejistům.

12:42

Patrik Lušňák si velmi nadějně najížděl směrem k brance Košarišťana. Obrana Nových Zámků ho ale dokázala včas sevřít a udržet ho od střely. Přesto se Zvolen dokázal udržet v útočném pásmu.

11:57

Hosté v plném počtu.

11:57

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Domácí využívají přesilovku! Střela Patrika Rogoně se odrazila o mantinel za branku přímo na hokejku PETERA ORDZOVENSKÉHO, který dorazil puk k levé tyči Skapskiho branky. Asistence: Patrik Rogoň, Richard Nejezchleb.

11:34

Zvolenští hokejisté vyhodili kotouč až před Košarišťana, odkud musí domácí rozehrávat.

11:08

Nové Zámky zahájily svou přesilovku velmi aktivním stylem. Ihned po vhazování se zformovaly do útočného čtverce, v němž se jim daří kombinovat a ve vhodném momentu prověřit Skapskiho.

10:54

Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Petr Ulrych – 2 min., podrážení).

10:02

Tomáš Pospíšil vyslal nahození kotouče směrem k brankovišti. Tam jej tečoval blíže ke Skapskimu Radim Hruška. Už ho ale překonat nedokázal, nastřelil pouze brankovou konstrukci.

08:40

Zvolen vyhrál další vhazování. Po něm se vydal do útočného pásma Patrik Halama. Puk mu ale vyjel až příliš vysoko, tudíž gólman Košarišťan byl u něj rychleji. Zvolen se posléze musel vrátit až k vlastní brance, byť nadále drží puk na svých hokejkách.

07:31

Po vhazování před Skapskim se dokázali hokejisté Zvolena rychle přesunout před novozámeckou branku. Obrana domácího celku ale dokázala zamezit Zvolenu v ohrožující střele na Andreje Košarišťana.

07:01

Zvolen nyní pomalu čeká s rozehrávkou u vlastní branky, až někteří ze spoluhráčů vystřídají.

05:52

Vojtěch Zeleňák nahodil přesně kotouč na Košarišťana. Gólman Nových Zámků puk zbrzdil a dokázal ho poslat přímo na Štraucha.

04:24

Adam Zbořil prostřelil Petera Zuzina. Ovšem na Skapskiho nezamířil příliš přesně, což se projevilo pouze v průjezdu kotouče vedle zvolenské branky.

03:32

Obrovská šance Nových Zámků! Andreas Štrauch našel krásnou přihrávkou Radima Hrušku. Ten se ihned vydal zcela osamocen proti Mackenzimu Skapskimu a z levé strany ho prudce prověřil. Kanadský gólman ale dokázal včas vytáhnout lapačku.

03:16

Obranný zákrok Janise Andersonse poslal kotouč do ochranné sítě.

02:22

Andrej Košarišťan se poprvé v brance zapotil. Střelu Davise Vandaneho z mezikruží ale dokázal pokrýt. Z následného vhazování se musel Zvolen vrátit až před vlastní branku.

02:16

Novozámčané vyhodili kotouč podél pravého mantinelu až na zakázané uvolnění.

01:09

Patrik Lušňák nahodil puk do útočného pásma. Svým kotoučem ale našel pouze obránce Nových Zámků, který zahájil protiútok před Sapskiho.

00:05

S prvním pukem se dostali do akce hokejisté Zvolena. V první chvíli ale neměl Andrej Košarišťan příliš práce. Přesto se nakonec drží Zvolen v útočném pásmu.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Juraško, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Urban, Nejezchleb – Bajtek, Fábry, Jakúbek.

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Poyhonen – Vandas, Špirko, Handlovský – Lušňák, Halama M., Šišovský – Chován, Kytnár, Zuzin – Andrisík, Petráš, Halama P.

Rozhodčí: Baluška, Goga – Synek, Tvrdoň.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC MIKRON Nové Zámky – HKM Zvolen

2:4

konec (1:0, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Ordzovenský (Rogoň, Nejezchleb), 46. Kudla (Hruška, Andersons) – 25. Petráš, 34. Šišovský (Růžička, Lušňák), 55. Petráš (Špirko), 57. Zuzin (Kytnár, Chovan)

HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Juraško, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Urban, Nejezchleb – Bajtek, Fábry, Jakúbek.

HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Poyhonen – Vandas, Špirko, Handlovský – Lušňák, Halama M., Šišovský – Chován, Kytnár, Zuzin – Andrisík, Petráš, Halama P.

Rozhodčí: Baluška, Goga – Synek, Tvrdoň

Diváci: 2165

Průběh zápasu
1. třetina
10:54 ZVO 2 Ulrych, podrážení
11:57 NZM 1:0 Ordzovenský (Rogoň, Nejezchleb)
Po 1. třetině
2. třetina
22:06 NZM 2 Nejezchleb, sekání
24:14 ZVO 1:1 Petráš
33:43 ZVO 1:2 Šišovský (Růžička, Lušňák)
37:46 ZVO 2 Poyhonen, sekání
38:50 NZM 2 Orzdovenský, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
44:49 ZVO 2 Ulrych, hrubost
45:19 NZM 2:2 Kudla (Hruška, Andersons)
54:35 ZVO 2:3 Petráš (Špirko)
56:39 ZVO 2:4 Zuzin (Kytnár, Chovan)
57:50 ZVO 2 Petráš, držení hole
Konec