Menu

Fotbal

Juniorská liga – Morava

FC Zlín – SK Sigma Olomouc

1:2

konec (0:0)

21.10.2018, 11:00 • Spytihněv • 12. kolo • Pavel Pubal

Tipsport: 2.1 3.5 2.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Rozhodnutí měl na noze Zlatohlávek, který využil otevřené obrany Zlína a šel sám na Šišku, ale ten jeho dopředu avizované zakončení kryl.

86

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Zmrzlý, přichází Nízký.

85

Žlutou kartu dostává Yunis (SK Sigma Olomouc).

81

81.

81

O dvě minuty později mohlo být dokonce vyrovnáno, po přihrávce Masaře vystřelil z 20 metrů Novák, jehož technický pokus se snesl na břevno.

79

79. BALIĆ - 1:2

79

Zlín právě vstřelil branku!
Domácí se ještě dočkali zkorigování výsledku, po kombinaci na pravé straně se k míči dostal v pokutovém území JOSIP BALIĆ, dostal pár metrů prostoru a střelou levou nohou uklidnil míč na přední tyč do Mandousovy brány.

78

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Surzyn, přichází Kamas.

76

Stačilo si trochu postěžovat a první nebezpečná akce domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Dva střídající hráči Fastavu Filip Novák a Vílem Gettler postupovali dva na jednoho, Novák našel Gettlera, který byl z úhlu sám před Mandousem, ale gólman Sigmy vytáhl parádní zákrok.

68

Žlutou kartu dostává R. Tkadlec (FC Fastav Zlín).

55

Další velká šance Sigmy. Zifčákův centr odvrátila domácí obrana na roh vápna k Surzynovi, který se s ničím nepáral a z voleje napálil balon na branku. Jeho tvrdý projektil se otřel o břevno a skončil v zázemí.

52

52. ZMRZLÝ - 0:2

52

Olomouc právě vstřelila branku!
Parádní nástup hostí do druhé půle pokračuje. Střílený centr z levé strany srazil domácí obránce nešťastně k ONDŘEJI ZMRZLÉMU, kterého ještě z bezprostřední blízkosti brankář Šiška na první pokus skvěle vychytal, ale následně už Zmrzlý dorážel míč do prázdné brány.

47

47. KOTOUČ - 0:1

47

Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají vedení. První branku utkání vstřelil po rohovém kopu z levé stran JAN KOTOUČ. K prvnímu zakončení se dostal Yunis, jeho pokus ještě domácí obrana zblokovala, ale u tyče nekrytý Kotouč bez problémů dorazil míč do sítě.

46

Olomouc vyslala na hřiště do druhé půle Martina Diblíka a Tomáše Zlatohlávka. Koho vystřídali, doplníme později.

38

38.

38

První opravdu velká šance Zlína! Míč po pravé straně zatáhl Vyhnal a přihrával pod sebe na hranici penalty, tam si míč našel Zahradník, ale nejbližší obránce jeho střelu zblokoval a připsal si důležitý defenzivní zákrok.

20

Krásná akce hostující Sigmy! Manzia na pravé straně umotal obránce a centroval na Yunise, který si prvním dotykem připravil míč a druhým krásně zakončoval přes hlavu. Spolupráce dvou hráčů širšího kádru prvoligového A týmu ale gólem neskončila, brankář domácích Šiška se proletěl vzduchem a balon vyrazil na další roh. Ten zlínští obránci odvrátili.

14

První velká šance utkání, právě Manzia dostal míč mezi stopera a levého obránce a ze strany postupoval sám, ale zakončoval v tísni a zlínský gólman Šiška jeho střelu vyrazil nohou.

FC Zlín – SK Sigma Olomouc

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Balić – 47. Kotouč, 52. Zmrzlý

Karty:   68. Tkadlec (ZLN) – 85. Yunis (OLO)

FC Zlín: Šiška – Košák, A. Tkadlec, Sklenář (87. Bykhovskyi), Vičánek (58. Gettler), Zahradník, Balić, R. Tkadlec (79. Červenka), Vyhnal (70. Novák), Venený, Masař. Trenér Marek Kalivoda.
Náhradníci: Lebánek – Novák, Kolář, Červenka, Gettler, Bykhovskyi.

SK Sigma Olomouc: Mandous – Kotouč, Surzyn (78. Kamas), Matoušek (46. Diblík), Zifčák (64. Buďura), Spáčil, Manzia (46. Zlatohlávek), Sláma, Zmrzlý (87. Nízký), Chytil, Yunis. Trenér: Josef Mucha.
Náhradníci: Diblík, Neuer, Kamas, Zlatohlávek, Baďura, Nízký, Gröger.

Rozhodčí: Vojkovský – Mojžíš, Dresler

Diváci: 60