Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Jihostroj Č. Budějovice – AERO Odolena Voda

3:1

konec (23:25, 25:20, 25:22, 25:17)

16.10.2018, 17:45 • Sportovní hala, České Budějovice • 3. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.02 12.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:17

Je konec! Toms Vanags riskoval na podání, Staples ale dokázal přihrát, poté nahrával Kupilík Toduovi, který zakončil výměnu i celý zápas.

24:16

Osm mečbolů pro Jihostroj. Martin Hladík poslal plachtící podání jen daleko do autu.

4:1

A už to je o tři body. Valerij Todua na podání. Hosté smečují z pipu jen do pásky. Odolena Voda si bere velmi rychle oddechový čas.

25:22

Druhá sada míří na konto českobudějovického Jihostroje. Petr Michálek namířil svou plachtu na Vanagse, poté byl na hlavním kůlu zablokován Křesťanem Mikula.

24:22

Dva setboly pro domácí celek. Toms Vanags riskoval na podání, ale míč dopadl jen do autu.

21:20

Hosté jsou v kontaktu. Michálkova rána z hlavního kůlu vylétla do autu. Oddechový čas pro Jihostroj.

19:17

A další snížení. Robert Viiber přidal další z kvalitních servisů. Křesťan měl nízkou nahrávku a už se nedokázal vyhnout bloku. Oddechový čas pro domácí.

18:14

Čtyřbodové vedení Jihostroje je zpět. Valerij Todua plachtícím servisem našel Mikulu. Následnou bodovku proměnil vytlučením bloku Křesťan. Ještě jeden oddechový čas pro Odolenu Vodu.

16:12

Jihostroji se daří přidat i druhý bod v řadě. Mikula nedostal dobrou nahrávku a tak nemohl útočit. Bodovku následně poslal na palubovku Staples. Oddechový čas pro hosty.

25:20

Je srovnáno! Filip Křesťan našel servisem Hadravu, následně smečoval Mikula jen do bloku De Ama.

24:20

Čtyři setboly pro Jihostroj. Walshova rána ze servisu dopadla daleko do autu.

23:19

Walsh je na podání. Gear zakončil i další výměnu a domácí jsou donuceni vzít si oddechový čas.

19:14

Jihostroj pokračuje bodem po nepřesném útoku Hladíka do autu. Hosté si berou oddechový čas.

18:14

Jiří Šiller dostává za protesty k rozhodčím červenou kartu a to je bod pro domácí.

17:14

Odolena Voda je stále v kontaktu. Viiber našel na pipu Mikulu, který zasmečoval ideálně k postranní čáře. Video odhalilo, že Todua v síti nebyl. Po velmi sporném rozhodnutí rozhodčího putuje bod na konto Jihostroje.

15:13

A už to je pouze o dva body. Fila byl zablokován při útoku z pipu a domácí si berou oddechový čas.

9:3

A už to je o šest bodů. Miguel De Amo zatlačil servisem, Hadrava se sice natáhl k míči, ale poté smečoval do autu Mikula. Hostující tým si bere oddechový čas.

23:25

První sada míří ke svěřencům Jiřího Šillera. Po servisu Valerije Toduy smečoval nekompromisně středem sítě Alexander Russell.

23:24

Také druhý setbol je pryč. Valerij Todua poslal lehké podání, ale hostům se nepodařilo zakončit a to potrestal Křesťan. Hosté zastavují hru oddechovým časem.

21:24

Tři setboly pro Odolenu Vodu. Po servisu Petra Michálka doplachtil míč daleko do autu.

19:21

Místo Křesťana přichází do hry Kupilík, také Šotola nahrazuje De Ama. Po servisu Radka Macha se hostům nepodařilo zaútočit. Jiří Šiller reaguje oddechovým časem.

6:11

Série hostujícího týmu pokračuje. Mikula našel tvrdým servisem Michálka. Nakonec ale právě Michálek smečoval daleko do autu. Jihostroj si bere i druhý oddechový čas.

6:9

Odolena Voda uniká na tři body. Jihostroj nedal bod smečí z hlavního kůlu a to potrestal bodovkou Russell. Domácí tým reaguje oddechovým časem.

VK Jihostroj Č. Budějovice – AERO Odolena Voda

3:1

konec (23:25, 25:20, 25:22, 25:17)

Zpět na online

VK Jihostroj Č. Budějovice: Kupilík, De Amo – Michálek, Fila, Kraffer, Staples – Mach, Ondrovič, Todua, Polák – Křesťan, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

AERO Odolena Voda: Viiber, Holčík – Shaker, Mikula, Vachoušek, Vanags – Gear, Walsh, Kotrch, Russell – Hladík – Hadrava Trenér: Jiří Šiller

Rozhodčí: Dušan Rychlík – Emil Velinov