Menu

Další

Společenské události

SportObchod.cz slaví 16. narozeniny

konec

16.10.2018, 00:01 • Adam Jurák, Robert Švanda

23:59

Ve Šlapanicích, kde sídlíme, už dávají lišky dobrou noc. A narozeninový den se schoulil do náruče noci.

Snažili jsme se pro vás udělat to nejlepší a doufáme, že se uvidíme zase za rok. Pro dnešek se s vámi loučíme vyčerpáním a celý SportObchod.cz vám děkuje za krásný narozeninový den. Bez vás bychom si to neužili a věříme, že ani vy bez nás.

Mějte se krásně a doufáme, že se ještě před Vánoci uvidíme,
Váš oblíbený tým SportObchod.cz (23:59:02)

23:00

Zbývá hodina do konce nejlevnějšího dne v roce

Už jen hodinu dostanete narozeninové produkty za mimořádně nízké ceny. A pořád je ve hře třetí kupón na 10 000 Kč pro další nákup.

20:56

Druhý bombarďák se dočkal! Kupón na další nákup v hodnotě 10 000 Kč putuje do Klimkovic na Ostravsko. Jubilejní 2000. objednávka obsahovala znovu nějaké to tenisové nářadíčko. Že by návod na úspěch v honbě za třetím kupónem? A vy, Petře, vybírejte dobře!

13:54

Odšpuntováno! Jubilejní 1000. objednávka sviští přes síť Honzovi z Prahy. Honzo, užijte si další nákup v hodnotě 10 000 Kč a mrkněte se třeba po pořádné tenisové raketě :)

07:22

Ukazujete tah na branku! Děti ještě ani nedosedly do školních lavic a máme tady první objednávku zdarma. Jaroslav z Prahy ideálně načasoval kliknutí na tlačítko koupit a byl 100. v pořadí. Ať vám to na badmintonu pálí, Jaroslave!

Dámy a pánové, chlapci a děvčátka, nejlevnější den v roce oficiálně odstartoval!

Nejlevnější den roku je tady.

Letos slavíme na SportObchod.cz 16 let a už pošesté vám přinese aktuální pohled do zákulisí narozeninového dne tady na Onlajnech.

Zlevníme přes 500 produktů a nebudou to žádné výprodejové kusy, pěkně to nejprodávanější zboží. A k tomu rozdáme spoustu dárků.

Oslava začíná 16.října o půlnoci na narozeniny.sportobchod.cz

SportObchod.cz slaví 16. narozeniny

konec

Zpět na online


Statistiky:
Nejlevnější den roku je tady
Letos slavíme na SportObchod.cz 16 let a už pošesté vám přinášíme aktuální pohled do zákulisí narozeninového dne tady na Onlajnech.

Zlevníli jsme 600 produktů a nebudou to žádné výprodejové kusy, pěkně to nejprodávanější zboží. A k tomu rozdáme spoustu dárků.

Oslava končí 16.října o půlnoci, pak narozeninové ceny zmizí...
klik sem: narozeniny.sportobchod.cz