Menu

Další

Společenské události

SportObchod.cz slaví 16. narozeniny

konec

16.10.2018, 00:01 • Adam Jurák, Robert Švanda

23:59

Ve Šlapanicích, kde sídlíme, už dávají lišky dobrou noc. A narozeninový den se schoulil do náruče noci.

Snažili jsme se pro vás udělat to nejlepší a doufáme, že se uvidíme zase za rok. Pro dnešek se s vámi loučíme vyčerpáním a celý SportObchod.cz vám děkuje za krásný narozeninový den. Bez vás bychom si to neužili a věříme, že ani vy bez nás.

Mějte se krásně a doufáme, že se ještě před Vánoci uvidíme,
Váš oblíbený tým SportObchod.cz (23:59:02)

23:43

Tohle by už nečekal asi ani Karel Gott. Ještě jste si vyšlápli na jednu objednávku zdarma. Cyklista Martin se zamiloval do treter Northwave a láska to byla osudová. Martinovi vynesla zřejmě poslední objednávku zdarma celého narozeninového dne.

23:40

Pomalu končíme. Než zazní siréna, shrňme si základní statistiky.

Nakoupili jste téměř 12 000 produktů, utratili jste přes 6,5 milionu korun a ušetřili jste skoro 4,5 milionu korun. Vystřelili jste 24 objednávek zdarma a 2 kupóny na 10 000 Kč pro další nákup.

23:12

Jen nejlepší hráči umí rozhodovat utkání v posledních minutách. Pošlete to tam a třeba dopadnete jako Anna z Bratislavy nebo Petra z Prahy. Obě si na konci dne vystřelily v krátkém časovém sledu objednávku zdarma. Jdeme do finiše!

23:00

Zbývá hodina do konce nejlevnějšího dne v roce

Už jen hodinu dostanete narozeninové produkty za mimořádně nízké ceny. A pořád je ve hře třetí kupón na 10 000 Kč pro další nákup.

22:25

Drama na Slovensku pár desítek minut před koncem narozeninového dne! Silvia z Nitry protrhla slovenskou smůlu a raduje se z 22. objednávky zdarma. Silvia, sladké sny o Bostonu Bruins.

22:04

Versatilní sportovec Pavel si vyzvedne 21. objednávku zdarma na brněnské prodejně na Křence.

21:43

Dočkal se i squash. 20. objednávka zdarma putuje opět na vršovickou prodejnu v Praze.

21:32

Pohled do statistik

Za badmintonové míče Yonex Mavis 350 Yellow jste utratili přesně 100 000 Kč.

21:28

Nevíme, co sledovat dřív, jestli vaše objednávky, nebo naši repre proti Ukrajině. Naštěstí zvládáme obojí a vy očividně taky.

21:21

Už jste si vybrali víc než 9 000 narozeninových produktů!

21:18

Naši skladníci mají plnou pohotovost a snaží se dárky bránit vlastním tělem. Leč marně! Je tady další, v pořadí už 19. objednávka zdarma. Petr si vychutná badmintonovou sezónu v plné polní.

21:13

Pohled do statistik

Bušíte do toho jako hluchý do vrat, ale nám se to líbí! Utratili jste 5 milionů korun a ušetřili jste přes 3 miliony korun. A to se vyplatí!

20:56

Druhý bombarďák se dočkal! Kupón na další nákup v hodnotě 10 000 Kč putuje do Klimkovic na Ostravsko. Jubilejní 2000. objednávka obsahovala znovu nějaké to tenisové nářadíčko. Že by návod na úspěch v honbě za třetím kupónem? A vy, Petře, vybírejte dobře!

20:33

A už to fičí! Mladějov na Moravě má přes 400 obyvatel, ale i tak se tady našlo jedno štístko. Hokejista Luboš se chystá pořádně potrénovat střelbu, ale za nás už trénovat nemusí. 18. objednávku zdarma vymetl jako pavouky ze šibenice.

20:09

Padla i 17. objednávka zadarmo. Jiří si svoje dárečky vyzvedne na pražské prodejně. Už jen jedna objednávka zdarma a pak kupón na nákup za 10 000 Kč.

19:40

Blížíme se dalšímu jubileu a jdeme opět na Valašsko. Tentokrát se v Zašové raduje Markéta, která si příští jaro pořádně prošlápne místní inline stezky. A zase zadarmo!

19:10

V Senomatech bude dneska veselo. Prosadila se nám totiž teprve druhá žena a sice bruslařka Martina. 15. objednávka zdarma bude určitě v dobrých rukou.

18:36

A jsme v poločase o druhý desetitisícový kupón. 14. objednávka zdarma, ta se panečku má! Podívá se za Petrem do Velkých Karlovic.

17:57

Třináctá objednávka zdarma se těší na Martina, který si podle objednávky potrpí na zdravou sportovní výživu. A to se hodí do krámu, protože kromě našich narozenin je dnes také světový den výživy. Tak dobrou chuť, Martine!

17:47

Začínáte to pořádně roztáčet. Do nosiče kol Thule VeloCompact 926 jste investovali už přes sto tisíc korun. Je vidět, že se na trhu vyznáte a po parádní posile na dovolené skočíte raz dva.

17:45

Na skladě už na sebe ani nevidíme. Ale to nevadí, umíme si přihrát i naslepo a tohle všechno vám v příštích dnech pošleme k nohám.

17:30

Z kanceláře šéfů k nám dolehl ohlušující jásot. Asi to bude tím, že jste na narozeninových dárcích právě ušetřili 2 miliony korun.

17:04

Pohled do statistik

Co vás nejvíc táhne, to už jsme si řekli. Za co jste ale zatím utratili nejvíc? Tady máte další žebříček TOP5:
1. Nosič kol Thule VeloCompact 926
2. Dětský vozík Thule Chariot Sport 1
3. Koloběžka Yedoo TREXX
4. Brusle Bauer NS SR
5. Tenisová raketa Babolat Pure Aero 2016

16:45

Dvanáctá objednávka zdarma se podívá do dalekých končin. V nejsevernější části České republiky leží Šluknovský výběžek a v něm Velký Šenov. A právě odtud si díky tenisové obuvi doběhl pro výhru tenista Jan.

16:13

Ty hrály! Trochu jsme si orazili a někteří teď sedí u stolu s rybářskou sítí mezi nohama. Jsme připraveni na největší večerní nápor.

15:47

Rakeťákům to tam dneska padá. Jedenáctá objednávka zdarma putuje zásluhou pálky na stolní tenis věrnému zákazníkovi Jiřímu.

15:34

Ve vaší moci už se nachází více než 5 000 narozeninových dárků.

15:31

Tenisté se prolobovali k další objednávce zdarma. Desátým v pořadí, kterému zaplatíme objednávku, se před chvílí stal Zdeněk z Vysokého Mýta.

15:23

Ze zákulisí objednávek

Loni jste udělali nejméně objednávek tuto hodinu, tedy mezi 3. a 4. odpolední. Pak už to jde nahoru a nejvíc jste je sázeli do branky po deváte večer.

Jak to bude letos?

15:16

Pár čísel k odpolednímu kafíčku. Když pomineme míčky a drobný sortiment, nejvíc vás zatím táhne tahle TOP 5 produktů:
1. Sada trenek Under Armour
2. Pánská mikina Endurance Matravy
3. Badmintonová raketa Yonex Voltric 7
4. Pánská sálová obuv FZ Forza Lingus
5. Hokejka Bauer Vapor X600 Lite

13:54

Odšpuntováno! Jubilejní 1000. objednávka sviští přes síť Honzovi z Prahy. Honzo, užijte si další nákup v hodnotě 10 000 Kč a mrkněte se třeba po pořádné tenisové raketě :)

13:44

Pohled do statistik

Utratili jste zatím přes 2,5 milionu korun a na dárcích jste ušetřili přes 1,4 milionu korun. A teď už čekáme na 1000. objednávku, už jen pár jmen a jsme u ní!

13:00

Už se to blíží! Pan Ivo ze Sadové na Královehradecku si vyrazí na tenis i se svým potomkem s raketami zadarmo. Trefil totiž 900. objednávku s přesností Rogera Federera.

Tak kdo bude další a bude se radovat z poukazu na příští nákup v hodnotě 10 000 Kč?

12:28

Jdete po dárcích jako vlčáci a nedáte nám vydechnout. Jen tak dál, pokračujte. My jsme doplnili energii a chystáme se na hlavní části dne.

12:13

Pauzu na oběd jste využili a skórovali hned dvakrát. Sedmá objednávka zdarma míří na kurty za Janou z Brna.

Osmým bombarďákem je pravidelný zákazník Václav, který se natáhl po florbalce a hle, má ji zadarmo.

Ještě jedna objednávka zdarma a pak už přijde první grand finale – 10 000 Kč na další nákup. Tak šup, šup.

10:35

Konečně se podíváme také směrem k hranicím s Polskem. Z šesté objednávky zdarma se právě raduje hokejista Josef ze Staříče vedle Frýdku-Místku.

10:08

Máme takový pocit, že někomu dnes bude oběd chutnat o trochu líp. Kdo se trefí do jubilejní 1000. objednávky?

09:52

Jsme v poločase! 500. objednávku poslal neomylně do sítě Josef z Prahy. Podle obsahu košíku to vypadá, že Pepova drahá polovička vyběhne příští rok ve zbrusu novém sportovním oblečení.

09:21

Hokejista Richard ukázal přesnou mušku a neomylně si vystřelil 4. objednávku zdarma!

08:46

Z ochozů se ozývá "A Li-be a Li-be a Li-be-rec." Třetí objednávka zdarma razí spěšným vlakem k Daliborovi do Liberce. Dalibore, gratulujeme, vás dnes rodina rozhodně pochválí.

08:13

Zatím to vypadá, že zvolit si osobní odběr na pražské prodejně nosí štěstí. Druhá objednávka zdarma totiž míří opět na naši prodejnu do Vršovic. Tentokrát se trefil do černého fanda edmontonských Olejářů.

07:22

Ukazujete tah na branku! Děti ještě ani nedosedly do školních lavic a máme tady první objednávku zdarma. Jaroslav z Prahy ideálně načasoval kliknutí na tlačítko koupit a byl 100. v pořadí. Ať vám to na badmintonu pálí, Jaroslave!

00:08

Prosadil se i první Čech! Přesněji Moravan z Čejkovic. A světe div se, je to Mirek stejně jako na Slovensku. Tenhle kolotoč začíná nabírat pořádné obrátky hned po půlnoci. My jdeme nabrat síly na ráno, vy se nenechte rušit a pokračujte v útocích na dárky.

00:03

O slovo se hned v závěsu za slovenským bleskem přihlásila německá dvojice spurterů. Češi si zatím k narozeninovým dárkům hledají cestičku, leč marně.

00:01

Hned minutu a 42 vteřin po půlnoci se ke své objednávce dostal nespoutaný Miro ze slovenského Martina. A my mu tímto gratulujeme k první objednávce dne!

Dámy a pánové, chlapci a děvčátka, nejlevnější den v roce oficiálně odstartoval!

23:20

Jak to probíhá těsně před spuštěním akce?

Přeceňujeme produkty, spouštíme kategorie na webu a ladíme poslední detaily.

Nedočkavci už můžou mrknout na webu na narozeninové ceny.. Ale pssst ;)

Nejlevnější den roku je tady.

Letos slavíme na SportObchod.cz 16 let a už pošesté vám přinese aktuální pohled do zákulisí narozeninového dne tady na Onlajnech.

Zlevníme přes 500 produktů a nebudou to žádné výprodejové kusy, pěkně to nejprodávanější zboží. A k tomu rozdáme spoustu dárků.

Oslava začíná 16.října o půlnoci na narozeniny.sportobchod.cz

SportObchod.cz slaví 16. narozeniny

konec

Zpět na online


Statistiky:
Nejlevnější den roku je tady
Letos slavíme na SportObchod.cz 16 let a už pošesté vám přinášíme aktuální pohled do zákulisí narozeninového dne tady na Onlajnech.

Zlevníli jsme 600 produktů a nebudou to žádné výprodejové kusy, pěkně to nejprodávanější zboží. A k tomu rozdáme spoustu dárků.

Oslava končí 16.října o půlnoci, pak narozeninové ceny zmizí...
klik sem: narozeniny.sportobchod.cz