Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – FbŠ Bohemians

6:5

konec (1:1, 4:1, 1:3)

13.10.2018, 17:15 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 7. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

58:40

Bohemians zkouší power-play!

58:37

Bohemians si vybírají oddechový čas!

56:38

Cholinská měla k dispozici neskutečnou tutovku, Kreisingerová však tváří tvář své konkurentce předvádí neskutečný zákrok konečky prstů.

55:52

Bohemians právě vstřelili branku!
A je tu kontaktní branka! ADÉLA BOČANOVÁ dokázala využít trestné střílení, které se jí nabídlo po faulu Jakubkovičové po unikající Polákovou. Po rychlé kličce do forhendu končí Franková překonána.

55:40

Reimerová měla hned dvě neskutečné šance, Kresingerová si ovšem zapisuje fantastické zákroky. Hanačky budou nyní muset rychle vracet svoo hru na svou obrannou polovinu. .

53:52

Olomouc si vybírá oddechový čas! Tlak Pražanek byl nyní enormní.

52:28

Bohemians právě vstřelili branku!
Pražanky pokračují v rychlém stahování náskoku! Takřka ztracený zápas se Klokankám nyní povedlo dotáhnout k nadějnému manku. Po rychlé akci v přebrankovém prostoru se nyní prosazuje HANA POLÁKOVÁ. Franková byla na její ránu krátká. Asistence: Adéla Bočanová.

48:19

Bohemians právě vstřelili branku!
Pražanky ještě vykřesaly naději! Olomoucké florbalistky zjevně podcenily jednoduchou kombinaci hostí, což přineslo jednoduchou situaci pro ADÉLU BOČANOVOU, jež psi připisuje po ráně z otočky druhou branku v utkání. Bez asistence.

43:31

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tohle byla velká paráda! Po rychle rozehrané standardce se dostal míček přesně k TEREZE REIMEROVÉ, která stála přímo u levé tyče branky Bohemians. Její dorážka do odkryté branky byla smrtící. Asistence: Michaela Žáková.

43:21

Bohemians dostává další možnost přesilové hry, Jitka Oháňková (OLO) je trestána za sekání.

41:07

Franková předvedla proti Polákové další dva neskutečné zákroky. Zády se jí podařilo vyrazit i jasnou gólovou ránu. Domácí nyní měly obrovskou dávku štěstěny.

35:50

Olomouc právě vstřelila branku!
Už bychom se opakovali, ale překvapivé vedení Olomouc nadále trvá, ba dokonce se zvyšuje. PO rychlém zorientování na předbrankovém prostoru se dostala po otočce k palbě MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž schovaná rána skončila v levé šibenici. Bez asistence.

32:51

Reimerová ukázala svou obrovskou sílu v individuálních soubojích a po rychlém naběhnutí na střed se prezentovala excelentní ranou. Míček proletěl jen pár milimetrů nad horní tyčí!

31:28

Bohemians právě vstřelili branku!
A je tu potrestání! Znovu se ukázalo, jak veledůležité je pro Bohemians duo B+P. Po rychlém rozehrání standardky se dostala ADÉLA BOČANOVÁ k palbě z pravé strany, míček nakonec Frankovou přeskákal s velkým štěstím. Asistence: Hana Poláková.

30:46

Klokanky dostávají možnost přesilové hry, Sára Jakubkovičová (OLO) dostává dvouminutový trest za sekání.

29:03

Reimerová se protlačila do brejku, jenže kros směrem na Slezákovou byl pro ni příliš riskantní. Místo toho tak zvolila bombu příklepem, kterou ale Kreisingerová vyráží. Domácí mohou dále svého protivníka tlačit.

26:19

Bohemians střídá brankářky, místo Jitky Omelkové jde do klece Pražanek Daniela Kresingerová.

26:19

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc pokračuje v sobotním velkém překvapení! Po rychlém nahození od Žákové před branku se dostala k dorážce KATEŘINA SLEZÁKOVÁ, která skákající balónek otlačila silou vůle za brankovou čáru. Asistence. Michaela Žáková.

25:54

Olomouc právě vstřelila branku!
A znovu nečekané zvýšení! Olomouc v tomto zápase Bohemku dokonale zaskočila, tentokrát svůj dynamický brejk dokázala zakončit ranou pod břevno TEREZA MOŠŤKOVÁ. Asistence: Lucie Cholinská.

22:12

Poláková se dostala k další obrovské tutovce, Franková ale stačila k tyči dostatečně rychle doskočit k tyči. Pražanky nicméně nadále pokračují v tlaku.

21:28

Olomouc právě vstřelila branku!
Další překvapení! Olomoucké florbalistky se dostávají znovu do vedení, když sice ránu Slezákové ještě Omelková vyrazila, dorážka TEREZY BOŘUTOVÉ však mířila přesně nad rameno brankařky Bohemians. Asistence: Kateřina Slezáková.

19:37

Domácí se dostanou na konci první třetiny k první přesilovce utkání, Julie Chaloupková (BOH) byla vyloučena za viditelné podražení Žákové. Rozhodčí její faul klasifikovali jako bránění ve hře.

19:21

Poláková si připisuje další tutovku! Franková ale stačila vytasit neskutečný zákrok, Olomouc měla nyní obrovskou porci štěstí.

15:30

Poláková se dostala k ráně z brankoviště, avšak Franková byla znovu naprosto překvapená. Olomoucká brankářka předvádí další špičkový zákrok.

13:14

Kadidlová se hned nadvakrát dostala k palbě z velkého brankoviště, jenže Franková nyní předvedla dva zákroky z říše snů. Bohemians tak s velkou dávkou smůly musí zařadit zpátečku.

10:46

Bohemians právě vstřelili branku!
A máme tu vyrovnání! Bohemians se dokázalo dostat z olomouckého magatlaku a po nenápadném naběhnutí na střed z pera ADÉLY BOČANOVÉ nakonec skončilo brankou. Míček totiž zřejmě několik Hanaček tečovalo, Franková se tak po střele natahovala jen marně. Asistence: Hana Poláková.

09:41

A další tutovky Olomouce! Mošťková ani Slezáková ale ideálně volný prostor pro ránu nevyužily, Omelková znovu zakouzlila.

09:24

Oháňková s Mošťkovou se ocitly před brankou Omelkové naprosto osamoceny, přesto nedokázaly dotlačit míček za skákající Omelkovou. Brankářka Bohemians dokázala prostor u své pravé tyčky nakonec utěsnit.

08:03

Poláková se zjevila na levém křídle a hned si připsala obrovskou tutovku! Bývalá olomoucká hráčka se proti svému prvnímu florbalovému klubu prezentovala hezky schovanou ránou tahem. U Frankové stálo štěstí, míček trefil levou tyč.

06:05

Kadidlová si připsala dvě šance, které vyplynuly z její aktivity v předbrankovém prostoru, nicméně ani jedna ze dvou nečekaných jedovek neobalamutila Frankovou. Olomoucká brankářka zatím předvádí velmi jistý výkon.

05:14

Reimerová se dostala na pravém křídle k míčku a přidala málem druhou branku Hanaček. Její dělovka ovšem míří těsně nad horní tyčku, Olomouc pokračuje v náporu.

03:25

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají naprosto nečekaně do vedení! LUCIE CHOLINSKÁ sice nejprve napálila svou nahrávku jen do nohou Císařové, míček se k ní ovšem šťastně vrátil. Olomoucká sniperka poté už volný prostor využila, ranou pod břevno nedala Omelkové mnoho šancí. Bez asistence.

02:21

Kadidlová se protlačila na středu hřiště k nečekaně odraženému míčku, avšak moment překvapení se jí přeci je využít nepovedlo. Míček p ráně příklepem proletěl těsně vedle branky, Franková si musela pořádně oddechnout.

Utkání začne o čtvrthodinu později, tým Bohemians dorazil do Olomouce s malým zpožděním.

FBS Olomouc – FbŠ Bohemians

6:5

konec (1:1, 4:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Cholinská, 22. Bořutová (Slezáková), 26. Mošťková (Cholinská), 27. Slezáková (Žáková), 36. Žáková, 44. Reimerová (Žáková) – 11. Bočanová (Poláková), 32. Bočanová (Poláková), 49. Bočanová, 53. Poláková (Bočanová), 56. Bočanová (TS)

FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Jakubkovičová, Pejzlová, Rozenbergová, Václavíková – Cholinská, Oháňková, Mošťková – Slezáková, Žáková, Reimerová (C) – Bořutová.

FbŠ Bohemians: Omelková (27. Kreisingerová) – Císařová, Nová, Loudová, Šindelářová – Bašová, Bočanová, Cukrová – Divišová, Kadidlová, Neubergerová – Zlámalová, Reischlová, Poláková (C) – Pavlicová, Chaloupková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

Diváci: 82

Průběh zápasu
1. třetina
03:25 OLO 1:0 Cholinská
10:46 BOH 1:1 Bočanová (Poláková)
19:37 BOH 2 Chaloupková, Bránění ve hře
Po 1. třetině
2. třetina
21:28 OLO 2:1 Bořutová (Slezáková)
25:54 OLO 3:1 Mošťková (Cholinská)
26:19 OLO 4:1 Slezáková (Žáková)
26:19 BOH -Kreisingerová +Omelková (Střídání)
30:46 OLO 2 Jakubkovičová, Sekání
31:28 BOH 4:2 Bočanová (Poláková)
35:50 OLO 5:2 Žáková
Po 2. třetině
3. třetina
43:21 OLO 2 Oháňková, Sekání
43:31 OLO 6:2 Reimerová (Žáková)
48:19 BOH 6:3 Bočanová
52:28 BOH 6:4 Poláková (Bočanová)
55:52 BOH 6:5 Bočanová (TS)
Konec