Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – FbŠ Bohemians

6:5

konec (1:1, 4:1, 1:3)

13.10.2018, 17:15 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 7. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Olomoucké florbalistky si zapisují naprosto nečekané vítězství, když se podařilo Hanačkám zdolat favorizované Bohemians. Pražanky až na závěr třetí třetiny za svým soupeřem zaostávaly, nicméně díky dvěma náhodným brankám se ještě dostaly na dostřel. Koncovka však patřila domácímu týmu, který si zapisuje nečekané tři body a lehce se posune tabulkou směrem vzhůru. Klokanky si naopak zapisují výraznou ztrátu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (19:05:05)
Střely na branku celkem: Olomouc – 34, Bohemians – 41
Střely na branku 3. třetině: Olomouc – 11, Bohemians – 18
Nejlepší hráčky utkání: Martina Franková (Olomouc) – Adéla Bočanová (Bohemians)

Konec zápasu.

59:19

Kombinace Pražanek je zatím relativně statická, Olomouc tak nemá velké problémy s bráněním svých protivnic.

58:40

Bohemians zkouší power-play!

58:37

Bohemians si vybírají oddechový čas!

58:28

Gól visí ve vzduchu! Bohemians mají neskutečnou ofenzivní převahu, Hanačky brání své soupeřky jen silou vůle.

57:27

Olomouc nyní jen vyhazuje, Mošťková sice dokázala ještě vybojovat míček, po rychlém přehrání ze strany přesily Bohemians se ale domácí hráčky musí rychle vracet.

56:38

Cholinská měla k dispozici neskutečnou tutovku, Kreisingerová však tváří tvář své konkurentce předvádí neskutečný zákrok konečky prstů.

55:52

Bohemians právě vstřelili branku!
A je tu kontaktní branka! ADÉLA BOČANOVÁ dokázala využít trestné střílení, které se jí nabídlo po faulu Jakubkovičové po unikající Polákovou. Po rychlé kličce do forhendu končí Franková překonána.

55:40

Reimerová měla hned dvě neskutečné šance, Kresingerová si ovšem zapisuje fantastické zákroky. Hanačky budou nyní muset rychle vracet svoo hru na svou obrannou polovinu. .

54:24

Kadidlová se dostala po zbytečné ztrátě Mošťkové k parádní šanci, ale její diagonální ráně nakonec míří mimo branku. Bohemians prakticky neopustily útočnou polovinu.

53:52

Olomouc si vybírá oddechový čas! Tlak Pražanek byl nyní enormní.

53:26

Bohemians mají obrovskou snahu o vstřelení kontaktní branky, Olomouc se v této chvíli prakticky nedostává ze sevření soupeře, Franková je nyní neskutečně vytížená.

52:28

Bohemians právě vstřelili branku!
Pražanky pokračují v rychlém stahování náskoku! Takřka ztracený zápas se Klokankám nyní povedlo dotáhnout k nadějnému manku. Po rychlé akci v přebrankovém prostoru se nyní prosazuje HANA POLÁKOVÁ. Franková byla na její ránu krátká. Asistence: Adéla Bočanová.

51:34

Oháňková se ještě pokoušela nalézt míšek po ráně Rozenbergové někde ve výstroji Kresingerové, jenomže brankářka Bohemians těžký moment zvládla. Domácí florbalistky se musí rychle vracet.

50:31

Aktivita Mošťkové v rohu hřiště se projevila jako klíčová pro domácí snahy o napadání, neboť rozhodčí si všimly lehkého přidržení ze strany Loudové. Domácí budou rozehrávat standardní situaci.

49:33

Šindelářová se prezentovala velice nebezpečnou ranou z horních pozic útočného deštníku, ale k ohrožení branky se nedostala. Po teči olomoucké obrany se balónek vrací až na půlku Pražanek.

48:19

Bohemians právě vstřelili branku!
Pražanky ještě vykřesaly naději! Olomoucké florbalistky zjevně podcenily jednoduchou kombinaci hostí, což přineslo jednoduchou situaci pro ADÉLU BOČANOVOU, jež psi připisuje po ráně z otočky druhou branku v utkání. Bez asistence.

47:21

Slezáková se po chybě Bohemians dostala do rychlého nahození, jenže na Reimerovou se jí balónek procedit nepodařilo. Domácí mančaft přesto pokračuje v tlaku.

46:03

Poláková se natlačila s míčkem před branku, jenomže její agresivní nástup Frankovou z brankařské pozice nevyhodil. Po dvojnásobné cloně nakonec balónek putuje mimo brankoviště.

45:21

Oháňková je zpět na hrací ploše, Bohemians se její druhou přesilovku v branku proměnit nepodařilo.

44:41

Bohemians ani nyní nezvládají svou přesilovou hru přetavit v branku, či alespoň šance. Olomouc hraje s obrovským sebevědomím. V této chvíli prakticky nepouští jedinou průnikovou nahrávku.

43:31

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tohle byla velká paráda! Po rychle rozehrané standardce se dostal míček přesně k TEREZE REIMEROVÉ, která stála přímo u levé tyče branky Bohemians. Její dorážka do odkryté branky byla smrtící. Asistence: Michaela Žáková.

43:21

Bohemians dostává další možnost přesilové hry, Jitka Oháňková (OLO) je trestána za sekání.

42:15

Rozenbergová otestovala pozornost Kresingerové, avšak brankářka hostí předvedla pohotový zákrok. Míček sice letěl nízko nad palubovkou, přeci jen však musel být pacifikován až rukavicemi.

41:07

Franková předvedla proti Polákové další dva neskutečné zákroky. Zády se jí podařilo vyrazit i jasnou gólovou ránu. Domácí nyní měly obrovskou dávku štěstěny.

40:21

Bohemians jsou viditelně namotivovány ke snížení aktuálního manka na Olomouc, jejich ofenzíva tak začíná zvyšovat otáčky. Přes domácí blok ale ovšem prozatím nedostává.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina ukázala florbalovým expertům naprosto nečekaný vývoj tohoto utkání. Olomouc se dostala až do tříbrankového vedení a své soupeřky ve velké většině herních činností přehrává. Bohemians mají prozatím obrovské problémy v obraně, kde se vyskytují časté mezírky. Pro třetí třetinu se tak nabízí fantastické drama, pokračujeme v cca 18:28.
Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 13, Bohemians – 11

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Poláková sice zkoušela vysokým volejem nabídnout šanci svým kolegyním v útoku, na středu hřiště ale úřadovala Oháňková. Bohemians musejí rozehrávat do zadních řad.

38:17

Pejzlová se prezentovala ukázkovou bombou tahem kousek za půlící čárou, avšak Kreisingerová na míček celkem dobře viděla. Rána tak skončila pouze vyražením brankařky Bohemians.

37:07

Bočanová pořádně protáhla Frankovou, která předvedla tarzaní skok, míček nicméně letěl mimo domácí klec. Olomoucké hráčky nyní mohou uklidnit své řady.

36:21

Hanačky se i nadále stačí bránit tlaku Pražanek, který momentálně sílí, olomoucká dominance přesto pokračuje. Po nahrávce Pejzlové se málem udál další domácí trhák.

35:50

Olomouc právě vstřelila branku!
Už bychom se opakovali, ale překvapivé vedení Olomouc nadále trvá, ba dokonce se zvyšuje. PO rychlém zorientování na předbrankovém prostoru se dostala po otočce k palbě MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž schovaná rána skončila v levé šibenici. Bez asistence.

Dnešní utkání sleduje 82 diváků.

34:44

Cholinská de dostala do svého tradičního úniku, avšak náběh na střed neskončil bombou do šibenice. Chaloupková stačila její ráně zabránit dobrou clonou.

33:32

Jakubkovičová zkoušela vyslat Žákovou do úniku, ale místo toho poslala do brejku soupeře. Loudová ale nedokázala akci Klokanek dokončit, právě Žáková se stačila nečekaně vrátit do obranných pozic.

32:51

Reimerová ukázala svou obrovskou sílu v individuálních soubojích a po rychlém naběhnutí na střed se prezentovala excelentní ranou. Míček proletěl jen pár milimetrů nad horní tyčí!

31:28

Bohemians právě vstřelili branku!
A je tu potrestání! Znovu se ukázalo, jak veledůležité je pro Bohemians duo B+P. Po rychlém rozehrání standardky se dostala ADÉLA BOČANOVÁ k palbě z pravé strany, míček nakonec Frankovou přeskákal s velkým štěstím. Asistence: Hana Poláková.

30:46

Klokanky dostávají možnost přesilové hry, Sára Jakubkovičová (OLO) dostává dvouminutový trest za sekání.

30:35

Reimerová se Slezákovou byly při bránění Bočanové až příliš agresivní, po viditelných seknutích tak dostávají Bohemians k dispozici standardní situaci.

29:03

Reimerová se protlačila do brejku, jenže kros směrem na Slezákovou byl pro ni příliš riskantní. Místo toho tak zvolila bombu příklepem, kterou ale Kreisingerová vyráží. Domácí mohou dále svého protivníka tlačit.

28:32

Kadidlová dostala trestuhodně mnoho prostoru, což málem skončilo snížením ze strany hostujících florbalistek. Franková ale nepovedenou ránu chytá do rukavic.

27:19

Mošťková měla hned další velkou šanci na zvýšení náskoku, bomba od půlící čáry ale ztečovala obrana Bohemians. Olomouc bude rozehrávat z rohu.

26:19

Bohemians střídá brankářky, místo Jitky Omelkové jde do klece Pražanek Daniela Kresingerová.

26:19

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc pokračuje v sobotním velkém překvapení! Po rychlém nahození od Žákové před branku se dostala k dorážce KATEŘINA SLEZÁKOVÁ, která skákající balónek otlačila silou vůle za brankovou čáru. Asistence. Michaela Žáková.

25:54

Olomouc právě vstřelila branku!
A znovu nečekané zvýšení! Olomouc v tomto zápase Bohemku dokonale zaskočila, tentokrát svůj dynamický brejk dokázala zakončit ranou pod břevno TEREZA MOŠŤKOVÁ. Asistence: Lucie Cholinská.

25:17

Obě brankařky nyní předvádějí fantastické výkony, Omelková vyrazila bombu Slezákové, Franková pak Hanu Polákovou. Divácky se zatím hraje velmi atraktivní florbal.

24:06

Cholinská urvala dostatečný počet metrů na soupeřově polovině, svou nahrávku směrem na střed hřiště však nestačila dostatečně přesně namířit na spoluhráčky. Míček tak míří znovu na olomouckou polovinu.

23:31

Taktika naordinovaná Alicí Pavlíkovou zřejmě na Bohemians přesně platí, Slezáková totiž stačila seběhnout do brejku. Tentokrát však Oháňkovou nenašla, domácí se musí rychle vracet na svou polovinu.

22:12

Poláková se dostala k další obrovské tutovce, Franková ale stačila k tyči dostatečně rychle doskočit k tyči. Pražanky nicméně nadále pokračují v tlaku.

21:28

Olomouc právě vstřelila branku!
Další překvapení! Olomoucké florbalistky se dostávají znovu do vedení, když sice ránu Slezákové ještě Omelková vyrazila, dorážka TEREZY BOŘUTOVÉ však mířila přesně nad rameno brankařky Bohemians. Asistence: Kateřina Slezáková.

20:28

Olomoucké florbalistky už od začátku druhé třetiny svou přesilovkovou kombinací zkouší co nejvýše zrychlit, prozatím se však bloku Bohemians daří veškeré soupeřky eliminovat. Po teči domácích navíc míček připadne Klokankám.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina přinesla naprosto nečekaný vývoj. Bohemians sice mělo být jednoznačným favoritem duelu, avšak Olomouc se Pražankám dokázala bez potíží vyrovnat. V některých částech utkání dokonce měla až do očí bijící dominanci. Klokankám se nicméně podařilo vyrovnat, zápas tak slibuje ještě velice zajímavou zápletku, pokračujeme v cca 17:49.
Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 10, Bohemians – 12

20:00

První třetina skončila.

19:37

Domácí se dostanou na konci první třetiny k první přesilovce utkání, Julie Chaloupková (BOH) byla vyloučena za viditelné podražení Žákové. Rozhodčí její faul klasifikovali jako bránění ve hře.

19:21

Poláková si připisuje další tutovku! Franková ale stačila vytasit neskutečný zákrok, Olomouc měla nyní obrovskou porci štěstí.

18:10

Mošťková se dostávala po olomouckém vyhození k presinku na jedinou rozehrávající hráčku Bohemians. Domácí však míček nestačily přeci jen vybojovat, Pražanky zavírají domácí na jejich polovině.

17:25

Žáková se dostávala po rychlé kombinaci ke střele, Šindelářová jí však stačila dostatečně rychle zastavit. Olomouc dostává k dispozici volný úder.

16:52

Slezáková se znovu dostala dostala do brejku na levém křídle, ale nedostatek prostoru před brankovištěm jí přeci jen zabránil v zakončení. Omelková jí balónek odpálila z hokejky.

15:30

Poláková se dostala k ráně z brankoviště, avšak Franková byla znovu naprosto překvapená. Olomoucká brankářka předvádí další špičkový zákrok.

14:39

Mošťková s Cholinskou se snažily dostat Loudovou pod vysoký tlak a časovou tíseň, domácí hráčky ale nakonec úspěch neslavily. Po faulu druhé jmenované budou rozehrávat hosté.

13:14

Kadidlová se hned nadvakrát dostala k palbě z velkého brankoviště, jenže Franková nyní předvedla dva zákroky z říše snů. Bohemians tak s velkou dávkou smůly musí zařadit zpátečku.

12:41

Pejzlová se dostala k vyslání průnikové nahrávky, nicméně Reimerová její záměr neodhadla. Po špatném odražení balónku může znovu kombinovat Šindelářová.

11:41

Olomouc se viditelně ještě snaží dostat do tlaku, další přečíslení ale brzy skončilo neúspěchem. Reimerové se míček na Slezákovou nedokázalo i vinou dobré clony dostat.

10:46

Bohemians právě vstřelili branku!
A máme tu vyrovnání! Bohemians se dokázalo dostat z olomouckého magatlaku a po nenápadném naběhnutí na střed z pera ADÉLY BOČANOVÉ nakonec skončilo brankou. Míček totiž zřejmě několik Hanaček tečovalo, Franková se tak po střele natahovala jen marně. Asistence: Hana Poláková.

09:41

A další tutovky Olomouce! Mošťková ani Slezáková ale ideálně volný prostor pro ránu nevyužily, Omelková znovu zakouzlila.

09:24

Oháňková s Mošťkovou se ocitly před brankou Omelkové naprosto osamoceny, přesto nedokázaly dotlačit míček za skákající Omelkovou. Brankářka Bohemians dokázala prostor u své pravé tyčky nakonec utěsnit.

08:03

Poláková se zjevila na levém křídle a hned si připsala obrovskou tutovku! Bývalá olomoucká hráčka se proti svému prvnímu florbalovému klubu prezentovala hezky schovanou ránou tahem. U Frankové stálo štěstí, míček trefil levou tyč.

07:29

Oháňková odstartovala přečíslení tří proti jedné, jenomže Olomouc svou obrovskou možnost na ohrožení branky nevyužila. Právě prvně zmiňovaná florbalistka napálila míček do nohy bránící Šindelářové.

06:05

Kadidlová si připsala dvě šance, které vyplynuly z její aktivity v předbrankovém prostoru, nicméně ani jedna ze dvou nečekaných jedovek neobalamutila Frankovou. Olomoucká brankářka zatím předvádí velmi jistý výkon.

05:14

Reimerová se dostala na pravém křídle k míčku a přidala málem druhou branku Hanaček. Její dělovka ovšem míří těsně nad horní tyčku, Olomouc pokračuje v náporu.

04:39

Olomouc zatím svého soupeře dost nečekaně přehrává, Bohemians jsou zatím ve většině soubojů o trošku později.

04:09

Reimerová se po výrazné aktivitě Žákové protlačila na ose hřiště k palbě, jenomže olomoucká akce neskončila výraznější šancí. Prvně zmíněná ránou příklepem pálila jen mimo branku hostů. Omelková nemusela zasahovat.

03:25

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají naprosto nečekaně do vedení! LUCIE CHOLINSKÁ sice nejprve napálila svou nahrávku jen do nohou Císařové, míček se k ní ovšem šťastně vrátil. Olomoucká sniperka poté už volný prostor využila, ranou pod břevno nedala Omelkové mnoho šancí. Bez asistence.

02:21

Kadidlová se protlačila na středu hřiště k nečekaně odraženému míčku, avšak moment překvapení se jí přeci je využít nepovedlo. Míček p ráně příklepem proletěl těsně vedle branky, Franková si musela pořádně oddechnout.

01:19

Slezáková se dostala do střelecké pozice po prohození Reimerové, jenomže Omelková dokázala mladé olomoucké útočnici snížit střelecký úhel. Letní posila domácích tak nakonec pálila jen do boční síťky.

00:21

Olomoucké florbalistky se hned od začátku utkání snažily o aktivní presinkm nicméně Pražanky si dokázaly své soupeřky pohlídat. Po rychlém uklidnění Hany Polákové mohou jít hosté do protiútoku.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky už absolvovaly slavnostní nástup, startujeme za malinký okamžik.

Utkání začne o čtvrthodinu později, tým Bohemians dorazil do Olomouce s malým zpožděním.
Úvodní sestavy:

FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Jakubkovičová, Pejzlová, Rozenbergová, Václavíková – Cholinská, Oháňková, Mošťková – Slezáková, Žáková (C), Reimerová – Bořutová.

FbŠ Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Císařová, Nová, Loudová, Šindelářová – Bašová, Bočanová, Cukrová – Divišová, Kadidlová, Neubergerová – Zlámalová (C), Reischlová, Poláková – Pavlicová, Chaloupková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási.
Rozhodčími tohoto utkání jsou Patrik Mik a Petr Szilvási, kteří už patří etablovanou dvojici sudích v ženské nejvyšší soutěži. Do Olomouce se vrací po čtrnácti dnech, kdy zde rozhodcovali souboj s Chodovem.
Poslední 3 vzájemná utkání
21.01.2018 Bohemians x Olomouc 1:2 (EŽ 2017/18)
11.11.2017 Olomouc x Bohemians 4:7 (EŽ 2017/18)
17.12.2016 Olomouc x Bohemians 2:6 (EŽ 2016/17)
Poslední 3 zápasy obou týmů

FBS Olomouc
11.10.2018 Aligators x Olomouc 2:10 (pohár)
06.10.2018 Ostrava x Olomouc 7:2 (liga)
30.09.2018 Olomouc x Chodov 1:13 (liga)

FbŠ Bohemians
07.10.2018 Bohemians x Jičín 9:5 (liga)
30.09.2018 Židenice x Bohemians 2:4 (liga)
28.09.2018 Bohemians x Ivanti Tigers 6:8 (liga)
FbŠ Bohemians
Klokanky před minulou sezónu prošly radikálním řezem. Ztráta příslušnosti k elitní čtveřici tuzemské ženské scény a krach farmy v podobě týmu ELITE Praha byly tehdy pro klubový management příliš velkým problémem, i proto tak došlo v kádru Pražanek k velkému kolotoči. Bohemians nicméně minulý ročník nedokázaly přetavit velké ambice v činy, restart celého družstva skončil pouze extraligovým čtvrtfinále. Před aktuálním ročníkem ale byly Pražanky přesto brány za černého koně. Během léta přišly pouze o Karlu Kaleckou, na druhé straně se však z Chodova vrátila ostřílená Eliška Vrátná. V srpnu pak svěřenkyně kouče Pavla Krbce triumfovaly v otevřené ženské kategorii na Czech Open. I výsledky v extralize zatím napovídají pro velký návrat Bohemky mezi smetánku. Pražský tým totiž momentálně prohrál jen s Ostravou a Iventi Tigers, doposavad si naopak připsal triumfy nad Tatranem, Libercem, Židenicemi i Jičínem. Po šesti kolech mu tak patří velice zajímavá čtvrtá příčka s šestibodovým mankem na samotné čelo.

Největší oporou Bohemians je momentálně Adéla Bočanová, která si stačila zapsat už šest branek a devět asistencí, čímž jí patří čtvrté místo v bodování celé soutěže. Nejlepší střelkyní týmu je pak velezkušená Hana Poláková, která ztrácí díky 10 brankám a čtyřem gólovým nahrávkám na svou spoluhráčku pouhý bod. V brance pak dostává největší důvěru Daniela Kreisingerová, jež zasáhla už do všech šesti utkání (s průměrem 4,8 branky na jedno utkání).
FBS Olomouc
Olomoucké florbalistky už tradičně patří mezi celky, které bojují na hraně postupu do play-off. Velmi podobnou roli by měly Hanačky plnit v nejvyšší soutěži i letos. Po odchodu progresivního kouče Petra Dadeje přebrala mančaft bývalá dlouholetá opora Olomouce a klubová legenda Alice Pavlíková. Kádr, který překypuje florbalovým mládím, sice bývá tradičně v předsezónních analýzách podceňován, na druhé straně však Olomouc dokázala na letošním Czech Open dosáhnout na historický bronz v kategorii Open. Velmi zajímavě se vyvíjela i extraligová sezóna, kdy se podařilo Hanačkám zdolat nováčka z Plzně a po porážce s Pantherkami nečekaně po nájezdech přehrát Jičín. Poté už však na výhru či jakýkoliv bod tento tým čeká. Olomoucké florbalistky doplatily zejména na těžký los, postupně tak prohrály s obhájcem titulu z Vítkovic, Chodovem coby úřadujícím vicemistrem a minulý víkend i s ambiciózní Ostravou. Negativní skóre s počtem pěti bodů je prozatím odsoudil na předposlední místo, stejný bodový zisk má ale na druhé straně momentálně hned trojice týmů. Důkaz, že Olomouc není letos podprůměrná je i anabáze v pohárové soutěži, kde po dlouhých letech postoupila do čtvrtfinále. Ve čtvrtek totiž zdolala prvoligové Aligators.

Olomoucký tým momentálně stojí a padá na Tereze Mošťkové. Relativně mladá útočnice, která loni hostovala v Židenicích, se vrátila v excelentní formě. Momentálně díky šesti brankám a třem asistencím vede kanadské bodování týmu. Na záda jí ale dýchá velký talent českého florbalu Lucie Cholinská, která má bilanci 5+3. Velmi zajímavých čísel dosahuje i letní posila z Bulldogs Brno Michaela Žáková, která má na kontě už šest branek. V brankovišti se pak relativně pravidelně střídá vítkovická legenda Lucie Kubíčková (8,76 branek na zápas) s mladou Martinou Frankovou, která si za stejnou porci času připsala o trošku lepší čísla (7,00).
Hezké sobotní odpoledne, i tento víkend pokračuje velký ligový florbalový kolotoč, nejinak je tomu i u Extraligy žen. V rámci jejího 7. kola je jako první na programu duel mezi Olomoucí a Bohemians. Utkání startuje v 17:00!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.

FBS Olomouc – FbŠ Bohemians

6:5

konec (1:1, 4:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Cholinská, 22. Bořutová (Slezáková), 26. Mošťková (Cholinská), 27. Slezáková (Žáková), 36. Žáková, 44. Reimerová (Žáková) – 11. Bočanová (Poláková), 32. Bočanová (Poláková), 49. Bočanová, 53. Poláková (Bočanová), 56. Bočanová (TS)

FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Jakubkovičová, Pejzlová, Rozenbergová, Václavíková – Cholinská, Oháňková, Mošťková – Slezáková, Žáková, Reimerová (C) – Bořutová.

FbŠ Bohemians: Omelková (27. Kreisingerová) – Císařová, Nová, Loudová, Šindelářová – Bašová, Bočanová, Cukrová – Divišová, Kadidlová, Neubergerová – Zlámalová, Reischlová, Poláková (C) – Pavlicová, Chaloupková.

Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

Diváci: 82

Průběh zápasu
1. třetina
03:25 OLO 1:0 Cholinská
10:46 BOH 1:1 Bočanová (Poláková)
19:37 BOH 2 Chaloupková, Bránění ve hře
Po 1. třetině
2. třetina
21:28 OLO 2:1 Bořutová (Slezáková)
25:54 OLO 3:1 Mošťková (Cholinská)
26:19 OLO 4:1 Slezáková (Žáková)
26:19 BOH -Kreisingerová +Omelková (Střídání)
30:46 OLO 2 Jakubkovičová, Sekání
31:28 BOH 4:2 Bočanová (Poláková)
35:50 OLO 5:2 Žáková
Po 2. třetině
3. třetina
43:21 OLO 2 Oháňková, Sekání
43:31 OLO 6:2 Reimerová (Žáková)
48:19 BOH 6:3 Bočanová
52:28 BOH 6:4 Poláková (Bočanová)
55:52 BOH 6:5 Bočanová (TS)
Konec