Menu

Fotbal

Italská Serie A

Spal – US Sassuolo Calcio

0:2

konec (0:0)

27.09.2018, 19:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • 6. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.52 3.32 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 15:11. (20:52:13)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sassuola poměrem 2:0. Hostující celek byl v tomto zápase mnohem nebezpečnější, což pochopitelně přineslo kýžený úspěch. Spal se dlouhou dobu pokoušel vstřelit vyrovnávací branku, avšak místo toho přišla pouze druhá branka, o kterou se postaral Matri. V nastaveném čase jsme viděli ještě jednu vyloženou šanci Sassuola, tu tentokráte domácí brankář zneškodnil. To nic nemění na tom, že to budou právě hosté, kteří si odvezou tři body.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Mohla tu být další rána pro Spal! Sám na bránu se totiž řítil Djuričić, který zkoušel Gomise přelobovat. Zakončení ale skončilo přímo v náruči.

90+2

Luiz okamžitě přešel s míčem na druhou stranu, tam mu ho od kopačky odpálil jeden z protihráčů. Spal se ale hodně rychle vrátil na útočnou polovinu.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

90

90. Alessandro MATRI - 0:2

90

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Tak nakonec přeci jenom přichází druhá branka Sassuola! Domácím se nepodařilo vyvézt míč, k němu se tak dostal Brignola, který si počkal na náběh ALESSANDRA MATRIHO. Druhý jmenovaný nadvakrát překonal Gomise, čímž rozhoduje o osudu tohoto zápasu.

90

Málem to bylo o dvě branky! Střídající Matri se prodral až k velkému vápnu, odkud střelou bodlem orazítkoval pravou konstrukci.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácím se stále nedaří, na případné vyrovnání budou mít ještě nastavený čas.

88

Naopak se rohový kop stočil přímo do rukavic Consigliho, který bleskovým výhozem založil protiakci. Finální přihrávku na Magnanelliho ale zastavil Felipe

87

Spal měl zahrávat další rohový kop, jenomže ještě před onou exekucí skončil na zemi hostující Marlon. O nedovolený zákrok se ale nejednalo.

86

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Khouma Babacar, přichází Alessandro Matri.

84

Valoti dlouho hledal vhodného adresáta, nakonec si na levé straně vybral Farese, jehož centrovaný balón pouze proletěl pokutovým územím.

83

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Francesco Vicari, přichází Alberto Paloschi.

83

Máme před sebou něco málo přes deset minut. Spal se marně snaží vyrovnat nepříznivý výsledek, soupeř ale velmi dobře pokrývá šestnáctku.

82

Sassuolo se už, už radovalo z druhé branky, avšak ani tato trefa není uznána kvůli ofsajdu. Radost hostujících hráčů tak byla předčasná.

81

Z druhé vlny se dostal k šestnáctce Luiz, který to zkoušel bez delší přípravy. Jeho kostrbatá rána nakonec doskákala vedle brány.

80

Nakonec se o rozehrávku rohového kopu postaral křídelník Fares. Jeho nabídka se stáčela k Valotimu, před kterým stačil zažehnat nebezpečí Bourabia.

Spal – US Sassuolo Calcio

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Adjapong, 90. Matri

Karty:   65. Kurtić (SPAL)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 15:11.

Spal: A. Gomis – Šimić, Vicari (83. Paloschi), Felipe, Fares – Lazzari, Valdifiori (73. Everton Luiz), Kurtić (68. Valoti), Missiroli – Antenucci (C), Petagna.
Náhradníci: V. Milinković-Savić, Thiam – Cionek, F. Costa, Dickmann, Djourou, Floccari, Everton Luiz, Schiattarella, Paloschi, Valoti, Bonifazi.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, Magnani, G. M. Ferrari – Adjapong (73. Lirola), Magnanelli (C), Bourabia, Rogério – Boga (79. Brignola), Babacar (86. Matri), Djuričić.
Náhradníci: Pegolo – D. Berardi, K-P. Boateng, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Lemos, Lirola, Matri, Locatelli, Sensi, Sernicola.

Rozhodčí: Abbattista – Costanzo, Baccini