Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Girona FC – Real Betis

0:1

konec (0:0)

27.09.2018, 22:00 • Municipal de Montilivi, Girona • 6. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.56 3.31 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám dobrou noc. (00:07:44)
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:14.
Real Betis dokázal bodovat už popáté za sebou a posunul se na osmé místo, z něhož ztrácí na třetí Atlético dva body. Girona naopak podruhé nevyhrála a po šestém kole bude dvanáctá.
Napínavý souboj mezi Gironou a Betisem Sevilla je u konce a s ním i celé šesté kolo španělské LaLigy. Z vítězství se radují hosté, kteří byli hlavně v první půli mnohem lepším týmem, ale na rozhodující trefu si museli počkat až čtyřiašedesáté minuty, kde se po centru Guerrera prosadil Morón. Katalánci se dlouho nemohli dostat k tlaku a naopak sami dvakrát málem inkasovali. Šance Canalese a Joaquína ale přečkali bez úhony a v nastaveném čase ještě sahali po bodu. Velkou Stuaniho šanci ovšem zlikvidoval rodák z Girony, brankář Pau López.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Joaquín dával trochu nepochopitelnou malou domů přes padesát metrů. López si pro míč musel vyběhnout až mimo své vápno, ovšem v nebezpečné situaci stihl odkopnout do bezpečí.

90+2

90+2. Cristhian Stuani (GIR)

90+2

Domácí poslali téměř všechny muže do útoku. Aday zleva skvěle odcentroval na Stuaniho, který přehlavičkoval Bartru, jenomže nebezpečnou hlavičku mu výtečně vyrazil gólman López.

90+1

Žlutou kartu dostává Pau López (Real Betis).

90

Stuani chytře prodloužil centrovaný balón do nitra pokutového území, jenže Doumbia při střele z první trefil jen skluzujícího obránce. Následoval rychle rozehraný roh, ale Betis se opět ubránil.

89

89. Joaquín (RBE)

89

Skoro bylo rozhodnuto! Joaquín převzal přihrávku na osu hřiště. Trojice obránců proti němu nijak nevystoupila, a tak přišla parádní střela z dvaceti metrů, která skončila až na břevně!

88

Pau López trochu zdržoval před odkopem. Hned po něm se na něj valila červenobílá útočná vlny Girony, ovšem Portuguésův centr zprava nebyl přesný a tím pádem ani nebezpečný.

87

Roberts si hezky zpracoval míč a druhým dotekem ho poslal ho mezi obránce Doumbiu, který byl Guerrerem sražen k zemi, ale o penaltový zákrok se podle arbitrů nejednalo.

86

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Julio Gracia.

84

Jeden z domácích útočníků nedoskočil centr z levého křídla. Míč chtěl ještě získat, ale pomohl si jasným faulem na Júniora Firpa.

83

Hostům byl odpískán faul po dlouhém výkopu Lópeze. Girona se dostává k míči a ráda by se dostala do závěrečného tlaku, který je zatím v nedohlednu.

82

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Pedro Porro, přichází Seydou Doumbia.

81

81. Šance Sergia Canalese a následný ofsajd

Girona FC – Real Betis

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Morón (Guerrero)

Karty:   73. Alcalá (GIR) – 37. Boudebouz (RBE), 70. Firpo (RBE), 90+1. Pau López (RBE)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:14.

Girona FC: Bunú – Espinosa, Alcalá (73. Roberts), Juanpe – Porro (82. Doumbia), Douglas Luiz, Granell (C) (73. Aleix Garcia), Aday – Portugués, Stuani, B. García.
Náhradníci: Iraizoz – Doumbia, Aleix Garcia, Lozano, Muniesa, Pons, Roberts.

Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Sidnei – Guerrero, Canales, Guardado (C) (86. Gracia), Firpo – Boudebouz (75. Lo Celso), Morón, Inuj (65. Joaquín).
Náhradníci: Robles – Barragán, Gracia, Joaquín, Lo Celso, A. Sanabria, Tello.

Rozhodčí: González – Gómez, Palomino

Diváci: 11 358