Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Itálie – Nizozemsko

3:1

konec (16:25, 25:20, 27:25, 25:15)

23.09.2018, 21:15 • Mediolanum Forum, Assago, Itálie • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.27 3.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:15

Je konec! Daan Van Haarlem našel plachtícím servisem pouze domácí libero, Rossini skvěle přihrál, poté Baranowicz mohl kombinovat středem sítě a poslední slovo měl v zápase Candellaro.

24:14

Teď už je tady ale neuvěřitelných deset mečbol pro Italy! Gijs Jorna servíroval pouze do autu.

16:9

Při druhém technickém oddechovém čase vede Itálie o sedm bodů. Abdel-Aziz byl zablokován, následně nedokázal míč přehrát přes pásku.

14:9

Itálie si jde pro čtvrtou sadu. Abdel-Aziz jen odevzdal míč, ale tak nešikovně, že dopadl do autu. A Nizozemci si musí brát další oddechový čas.

10:7

A už to je o tři body. Van Garderen neuspěl v útoku, Italové se ubránili a vše zakončil bezchybný Nelli. Nizozemsko si bere oddechový čas.

8:6

Při prvním technickém oddechovém čase vedou domácí od dva body. Nelli zablokoval Ter Horsta.

27:25

Třetí set jde na konto Itálie! Nizozemci závěr setu vůbec nezvládli! Van Garderen chyboval na přihrávce plachtícího podání a je Van Haarlem už se k míči nedostal.

26:25

Setbol pro Itálii! Parkinson přihrál podání o pásku, poté dostal důvěru Van Haarlema na středu sítě, ale smečoval jen do autu.

24:25

Maruotti na servisu neuspěl. Van Garderen dokázal zasmečoval po vystřelené nahrávce do diagonály.

23:24

Přece jen první setbol mají Nizozemci. Baranowicz servíroval podruhé v řadě, ale míč poslal pouze pod pásku.

20:21

Ter Maat vyhodil svůj útok do autu a Nizozemsko vede už jen o bod. Následuje oddechový čas.

18:21

Nizozemci si ale jdou pro třetí set. Nelli riskoval na servisu, ale míč poslal do sítě. Itálie si bere oddechový čas.

11:16

Nizozemci jsou k druhému technickému oddechovému času při vedení o pět bodů. Wouter Ter Maat smečoval velmi tvrdě do dlouhé diagonály.

10:14

Nizozemci se snadno dostali k bodovce, ale tak lehké do nakonec neměli. Bod jim dává až chybná smeč Maruottiho. Domácí reprezentace si bere oddechový čas.

5:8

Nizozemci vedou při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Jako poslední se dotkl míče při smeči středem sítě Koelewijn.

25:20

Davide Candellaro pokračuje na podání. Abdel-Aziz výměnu útokem zakončit nedokázal. Poté smečoval z hlavního kůlu Ter Horst, který poslal míč do zámezí.

Vše ale muselo rozlousknout až video, které přisoudilo bod Italům a druhá sada tak končí.

24:20

Čtyři setboly! Lehká placha Candellara dopadla k zadní lajně nizozemské poloviny.

22:18

Nelli chtěl pomoci na přihrávce, ale jeho první úder už nedokázal Baranowicz dostihnout. Itálie si musí brát oddechový čas.

16:14

Daan Van Haarlem byl přesnější. Italové útočili nedůrazně, ale smeč Abdela-Azize byla ubráněna. Nakonec ale narazil do bloku také Gabriele Nelli. Itálie ihned zastavuje hru oddechovým časem.

16:12

Po Baranowiczově nahrávce smečoval Nelli po lajně, míč se otřel o konečky prstů blokujícího Van Garderena. Je tady druhý technický oddechový čas.

14:9

Gabriele Nelli je stále na podání. Také Abdel-Aziz byl při útoku zablokován a domácí reprezentace se dostává do pětibodového vedení. Nizozemci si berou i druhý oddechový čas.

10:8

Candellaro pokračuje na servisu. Abdel-Aziz se už už radoval z bodu po útoku do diagonály, ale Itálie se zázračně zachránila a vše zakončil z hlavního kůlu znovu Randazzo. Nizozemci zastavují tlak soupeře oddechovým časem.

7:8

K prvnímu technickému oddechovému času jdou při vedení o jeden bod Nizozemci. Ter Horst smečoval z úplně jiného patra, než kde byl připraven domácí blok.

16:25

Sparidans skvělým zákrokem udržel míč ve hře. Randazzova rána z bodovky šla jen do autu a tak první sada putuje na konto Nizozemska.

15:24

Tim Smit přišel z lavičky na podání. Nelli byl skvěle ubráněn v poli, poté dostal důvěru nahrávače Cester, ale ani on bod nedal. Nakonec smečoval Nelli do bloku Ter Horsta. Hned devět setbolů!

12:20

Thomas Koelewijn při svém prvním vystoupení na servisu zaskočil soupeře. I nyní měli Italové potíže a vše vyústilo v útoku Nelliho do bloku. Ještě jeden oddechový čas pro domácí reprezentaci.

9:16

Gabriele Nelli přidal sice tvrdé podání, ale Nizozemci skvěle přihrávají a to předvedli i nyní. Po ideální nahrávce smečoval Van Garderen z pipu na prázdnou síť. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:11

Thomas Koelewijn přidal i nyní povedený plachtící servis. Ani tentokrát se Candellarovi útok středem nevydařil a trenér Itálie si musí brát oddechový čas.

6:8

Baranowicz servisem příliš nezaškodil, následně útočil z hlavního kůlu Van Garderen a při prvním technickém oddechovém čase vede Nizozemsko o dva body.

Itálie – Nizozemsko

3:1

konec (16:25, 25:20, 27:25, 25:15)

Zpět na online

Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci Trenér: Gianlorenzo Blengini

Nizozemsko: Van Haarlem, Keemink – Van Garderen, Ter Horst, Jorna, Rauwerdink – Diefenbach, Smit, Koelewijn, Parkinson – Abdel-Aziz (C), Ter Maat – Sparidans, Dronkers Trenér: Gido Vermeulen

Rozhodčí: Paulo Turci (BRA) – Luis Gerardo Macias (MEX)