Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Barys Nur-Sultan

7:3

konec (2:1, 5:0, 0:2)

22.09.2018, 13:30 • Ufa Arena • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.75 4.3 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:00:56)

Zápas sledovalo 6 185 diváků.
Československá stopa v utkání

Dominik Hrachovina (AST)
Střely na branku: 25 – 31
Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině inkasovali dvě branky a hosté tak snížili na čtyřbrankový náskok, k dalšímu možnému dramatu se ale už neschýlilo. Domácí si své vedení bezpečně pohlídali a dokráčeli k výhře. Hosté naopak z Ufy odjedou s prázdnou.

Konec zápasu.

59:55

Puk mají na svých holích hráči Ufy a už to vypadá, že to i tak zůstane. Zápas je tak definitivně u konce.

59:18

Alexandr Lipin střílel z prostoru mezi kruhy, po něm zasáhl obránce Ufy a před dotěrnými hosty raději Metsola ukryl puk pod svojí lapačku a přerušil hru.

58:30

Hosté se museli vracet do obranného pásma pro puk, který tam z toho středního poslal jeden z domácích hráčů. Ufa zápas už jenom a pouze dohrává.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:03

André Petersson číhal v útočném pásmu a čekal na přihrávku, té se však nedočkal a z možné hostující akce tak nebylo zhola nic.

56:39

Ufa zatlačila hosty v jejich obranném pásmu a na Kudrjavceva šly dvě střely. S oběma si však brankář hostů dokázal poradit.

55:55

Hosté přispěchali do útočné třetiny s dalším útokem, ale obrana Ufy je dokázala v rozletu zastavit. Poté otáčejí hru domácí na druhou stranu.

54:58

Od modré čáry střílel Dietz, před Metsolou jeho ránu tečoval ještě Blacker, ale neúspěšně. Po zisku puku pak tento vyhazují domácí do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

54:45

Poslední komerční přestávka.

54:03

Domácí hráči se nikam neženou a snaží se svůj čtyřbrankový náskok bránit. Zatímco hosté vycítili ještě šanci a derou se do další útočné akce.

53:11

Domácí si berou oddechový čas.

53:11

53:11 Dmitrij ŠEVČENKO - 7:3

53:11

Astana právě vstřelila branku!
A přeci jen svou přesilovou hru hosté využívají. DMITRIJ ŠEVČENKO se ve skrumáži před domácí brankou nejlépe zorientoval a vystřelil. A od brusle patrně domácího obránce se kotouč dostal za záda Metsoly – 7:3. Bez asistence.

52:24

Velmi dobře brání své oslabení domácí celek, který se nyní dokázal osvobodit a posílá puk až před branku Astany.

51:49

Ševčenko si sjel do prostoru mezi kruhy, kde si klepal o přihrávku, té se ale nedočkal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.

51:36

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vjačeslav Osnovin – 2 min., sevření puku rukou).

51:13

Po něm na druhé straně zahrozil Tkačov, jeho přízemní střela byla sražena mimo tři tyče. Domácím to však nemusí vůbec vadit vzhledem ke skóre, jaké necelých devět minut před koncem třetí třetiny svítí.

50:31

Jesse Blacker dostal přihrávku do těsné blízkosti Metsoly od Bochenskiho, tu ale zužitkovat nedokázal.

50:00

Omark mohl jít do samostatného úniku, ale ještě ve středním pásmu ho zastavil obranný zákrok Darrena Dietze.

49:35

Alexej Makljukov vystřelil z levého kruhu a Juha Metsola musel jít do dalšího zákroku, po kterém je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

48:58

Hosté se ještě nadechují k další akci před brankou Ufy, ale po delším pobytu museli opustit pásmo, ze kterého se sami vykázali.

48:48

Následuje další komerční přestávka.

48:11

Poté se do útočného pásma dostali domácí hráči, Teemu Hartikainen vyslal jedovku z pravého kruhu, která ale skončila jen v moci hostující obrany.

46:52

46:52 Nikita MICHAJLIS - 7:2

46:52

Astana právě vstřelila branku!
Hosté se nadechli k další útočné akci a udeřili. NIKITA MICHAJLIS projel sám až před branku Metsoly a ač byl tísněn obranou Ufy, dokázal brankáře domácích prostřelit – 7:2. Snižuje tak jen hrozivý náskok domácího celku. Bez asistence.

45:51

Ze středu hřiště poslal střelu na Metsolu jeden z hostů, ale brankář Ufy neměl žádný problém. Puk v pohodě zachytil a poslal do středního pásma.

45:22

Domácí jsou už v plném počtu.

45:06

Své oslabení hráči Ufy zvládají skvěle, znovu poslali puk až před Kudrjavceva, který pak posílá hosty zpět do útočného pásma.

44:16

Darren Dietz střílel z levého kruhu, jeho štiplavá rána ale zaplula jen do hrudi Metsoly. Ten poté před dotěrnými útočníky Astany zastavil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

43:55

Po zisku kotouče se domácí dokázali osvobodit a poslali ho až před hostující klec. Hráči Astany musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.

43:48

Dmitrij Ševčenko se natlačil až před Juhu Metsolu, jeho sklepnutí kotouče po střele Bochenskiho však finský brankář ve službách Ufy dokázal podržet.

43:22

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Arťom Fjodorov – 2 min., nedovolené bránění).

43:16

Ilja Nazarevič rozehrával puk od vlastní branky a čekal na spoluhráče, až puk převezmou.

42:26

Až nyní musel zasahovat holí Metsola, který zastavil pokus Brandona Bochenskiho. A nepovedla se ani následná dorážka jeho spoluhráče.

41:11

Po neúspěšné kombinaci domácích v pásmu hostů sebrali kotouč právě hráči Astany a spěchali s ním zpět do útočného pásma. Ke střele se však nedostali.

40:46

Před Kudrjavcevem nic nevymysleli a hosté otočili hru na druhou stranu. Matt Frattin však svou přízemní střelou nijak zvlášť branku Ufy neohrozil.

40:10

Jdeme do poslední části hry a u puku jsou domácí hráči, kteří se ženou do útočné akce, první v úvodu třetí třetiny.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 21 – 12
Také druhá část hry je za námi a byla v jasné režii pro domácí celek. Ten hostující konto zatížil pěti brankami a Ufa tak před třetí třetinou vede 7:1. Vypadá to, že žádné drama tento duel nenabídne a hráči Ufy si tak dokráčí k dvoubodové výhře. Třetí třetina začne přibližně v 15:20.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Dmitrij Grenc si nabruslil do prostoru mezi kruhy, jeho dělovka ale končí jen v moci domácího brankáře Metsoly. Ten tak podržel svůj tým a jeho velmi bezpečný náskok.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:39

A Larsen rovnou zamířil do kabin, kde proběhne jeho ošetření.

38:39

Po vhazování v obranném pásmu Astany se k puku dostali hosté a hned si to namířili před domácí klec. Larsen pak zůstal ležet na ledové ploše a nevypadá to s ním zatím dobře. Zřejmě narazil kolenem do soupeře.

37:47

Na opačné straně střílel Nikita Michajlis, prostřelit Metsolovy betony se mu však nepovedlo. Stále tak na ukazateli skóre na hostující straně svítí jednička.

36:51

Domácí se v závěru druhé části hry nikam neženou a jen hru kontrolují. Mají takový náskok, že si to mohou dovolit. A znovu jsou na puku a míří před hostující klec.

35:34

35:34 Joonas KEMPPAINEN - 7:1

35:34

Ufa právě vstřelila branku!
Už v klasickém počtu hráčů na obou stranách udeřila Ufa posedmé. JOONAS KEMPPAINEN z pravé strany vyslal střelu takřka z nulového úhlu, která ale propadla za záda hostujícího brankáře – 7:1. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Linus Omark.

35:25

Hosté v plném počtu.

35:12

Dmitrij Kugryšev pálil z levého kruhu a Kudrjavcev zasáhl svým betonem, kterým poslal puk do bezpečí.

34:46

Stejný hráč pak odpálil puk před domácí branku a je tu další osvobození Astany.

34:13

Rozehrávku domácích v útočném pásmu zachytil Kevin Dallman a jal se do rychlé útočné akce v oslabení. Obrana domácích se však stihla vrátit zpět.

33:57

Hned po zisku kotouče v obranném pásmu se však hosté osvobozují a posílají puk až před domácí branku. Ufa tak musí začínat odzadu.

33:32

Hrozba pro hosty, ti se opět nechali vyloučit a budou tak čelit další přesilové hře domácího celku.

33:25

Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrick Cormier – 2 min., vysoká hůl).

33:10

Následuje další komerční přestávka.

32:38

Hosté se nadechli k útočné akci, jenže už ve středním pásmu je zastavila obrana domácích, která bez rozpaků znovu otočila hru do útočného pásma.

31:51

Vjačeslav Soloduchin byl nikým nehlídán a dostal se do prostoru mezi kruhy. Jeho táhlá střela ale skončila jen vedle levé tyče Kudrjavcevovy branky.

31:03

31:03 Linus OMARK - 6:1

31:03

Ufa právě vstřelila branku!
To už vypadá na debakl. Domácí hráči využívají další přesilovou hru. LINUS OMARK si z rohu kluziště nabruslil na pravý kruh a střelou švihem pak prostřelil Kudrjavceva kolem jeho pravé ruky – 6:1. Asistence: Teemu Hartikainen.

30:50

Vyloučení v týmu Barys Astana (Pavel Akolzin – 2 min., nedovolené bránění).

30:50

Metsola se nyní zaskvěl, když zastavil akci dva na jednoho ze strany hostujícího celku. Poté je hra přerušena a bude se vylučovat. Jeden z hostů fauloval.

30:07

Jsme za polovinou řádné hrací doby a domácí stále vedou o čtyři branky. Mají tak pohodlný náskok a jsou tak blíže výhře než hosté.

28:57

S hosty to už v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře. Navíc domácí hráči neustávají ve svém tlaku a kombinacích a znovu hrozí před brankou Astany.

28:26

Následuje komerční přestávka.

27:52

27:52 Philip LARSEN - 5:1

27:52

Ufa právě vstřelila branku!
Hráči Salavatu jdou do bezpečného náskoku a mají už čtyřbrankový náskok. Hartikainen poslal přihrávku po zemi a na pravé straně neměl PHILIP LARSEN žádný problém napřáhnout holí a následně pak uklidit puk do odkryté sítě – 5:1. Asistence: Teemu Hartikainen a Vladimir Tkačov.

26:47

Nyní se po delší době ukázali v útočném pásmu hráči Astany, jenže Brandon Bochenski, jenž pálil z mezikruží, poslal svůj pokus jen vysoko nad domácí branku.

26:07

Domácí tlak neustává, před branku Kudrjavceva se natlačil Alexandr Kadějkin, jeho přízemní střelu ale brankář Astany dokázal pokrýt.

25:07

Hosté si berou oddechový čas.

25:07

25:07 Teemu HARTIKAINEN - 4:1

25:07

Ufa právě vstřelila branku!
Tak i nová tvář v hostujícím brankovišti musela inkasovat. Přesilovku využil TEEMU HARTIKAINEN, který dostal přihrávku zpoza hostující branky od Kugryševa a v těsné blízkosti pak Kudrjavceva prostřelil – 4:1. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Linus Omark.

24:35

Teemu Hartikainen se napřáhl na pravém kruhu, jeho střelecký pokus ale zamířil mimo tři tyče. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.

24:13

Hosté je však o puk připravili a poprvé ve svém oslabení se dokázali osvobodit.

23:53

Domácí začínají přesilovou hru z vlastní třetiny a už se blíží do útočného pásma.

23:43

Vyloučení v týmu Barys Astana (Kirill Polochov – 2 min., vysoká hůl).

23:43

Další tlak domácích hráčů museli hosté ustát a Kudrjavcev si připisuje další zákrok, po kterém je hra přerušena.

22:46

Hosté se dostali před branku domácích, jenže ztratili puk a zrodil se protiútok Ufy. Omark však před Kudrjavcevem neuspěl. Nový brankář v bráně Astany se tak zaskvěl prvním zákrokem.

21:19

Střídání v týmu Barys Astana: ze hřiště odchází Dominik Hrachovina, přichází Sergej Kudrjavcev.

21:19

21:19 Arťom SERGEJEV - 3:1

21:19

Ufa právě vstřelila branku!
Nyní už ale ano a je z toho třetí branka v síti Dominika Hrachoviny. ARŤOM SERGEJEV dostal z rohu kluziště přihrávku na pravou stranu, kde zíval kousek odkryté hostující branky, kterou pak bez problémů trefuje – 3:1 a vyhání tak českého brankáře z branky. Asistence: Alexandr Kadějkin a Vladimir Žarkov.

20:50

Na opačné straně vybojoval za brankou Astany puk Petersson, ale jeho celek se do zakončení před brankářem Astany nedostal.

20:09

Philip Larsen se hned dostal ke střele od modré čáry, ale s ní si Hrachovina poradil. Poté puk poslal svým spoluhráčům, kteří míří do útoku.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 8 – 5
První třetina je za námi. V ní jsme viděli tři branky. Hned v první minutě otevřel účet utkání Dmitrij Kugryšev, na jeho přesnou střelu pak zareagovali hosté v šestnácté minutě. Dvojnásobnou přesilovou hru dokázal využít André Petersson. Ovšem domácí hráči si vedení vrátili zpět. Teemu Hartikainen těsně před přestávkou vsítil rozdílovou branku v přesilovce pět na čtyři a po první přestávce tak může být spokojenější Ufa, která má jednobrankový náskok. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 14:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Brandon Bochenski se napřáhl mezi kruhy, jeho střelu švihem však dokázal Metsola pokrýt. V závěru periody tak měli hosté šanci, kterou v další vyrovnání nepřetavili.

19:16

Nyní jsou tedy na řadě zase hosté, kteří se uhnízdili v pásmu domácích a snaží se ještě do přestávky vyrovnat. Obrana Ufy je však proti.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:09

18:09 Teemu HARTIKAINEN - 2:1

18:09

Ufa právě vstřelila branku!
Také domácí celek využívá svou přesilovou hru, i když tu klasickou a jde opět do vedení. Omarkovu střelu z pravého kruhu tečoval ze vzduchu před Hrachovinou TEEMU HARTIKAINEN a nedal mu šanci – 2:1. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Linus Omark.

17:30

Tlaku hosté odolali, po vhazování získali puk a poslali ho bez čekání až před domácí branku. Ufa tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.

17:01

Domácí zatápí hostům v jejich pásmu a na Hrachovinu šly další dvě střely, proti nimž český brankář vytasil další přesné zákroky.

16:34

Nyní mají zase možnost domácí v přesilové hře, kteří se pokusí znovu strhnout vedení na svou stranu.

16:28

Vyloučení v týmu Barys Astana (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matt Frattin.

16:12

Domácí celek je v plném počtu.

15:25

15:25 André PETERSSON - 1:1

15:25

Astana právě vstřelila branku!
Dvojnásobnou početní výhodu hosté využívají a máme vyrovnáno. ANDRÉ PETERSSON zamíchal kotoučem na levém kruhu a poté přesnou ranou poslal kotouč do horní části domácí branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Darren Dietz a Roman Starčenko.

14:47

Hosté jsou zpět v útočné třetině a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Po něm pak střílel z pravého kruhu Dietz, ale bylo to hodně nepřesné.

14:23

Jenže hráči Ufy se dokázali hned po vhazování v jejich pásmu dostat na kotouč a ten míří až před hostující branku.

14:12

Astana bude hrát pět na tři a má tak velkou šanci na srovnání nepříznivého stavu.

14:12

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Kadějkin – 2 min., vysoká hůl).

13:55

Hráči Astany se na chvíli uhnízdili v pásmu Ufy, ale jejich snaha o srovnání v přesilové hře byla marná. Domácí získali puk a osvobozují se.

13:41

Následuje další komerční přestávka.

13:41

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vjačeslav Osnovin – 2 min., hákování).

13:13

Hosté jsou už v plném počtu.

12:55

Vladimir Tkačov střelou z levého kruhu nepřekonal Hrachovinu, jenž nastavil svůj příložník a poté se hosté opět dokázali osvobodit a pošetřit cenné vteřiny ze svého oslabení.

12:29

Domácím se zatím početní výhoda nedaří. Hosté se už několikrát osvobodili a oslabení zvládají.

11:13

11:13 Starčenkův gól nemohl být uznán z důvodu předchozího faulu a hlavně po odpískání.

11:13

Roman Starčenko sice dostal krásnou střelou hosty k vyrovnání, ovšem jeho celek se radoval marně. Tomuto gólu totiž předcházel faul kolenem Cormiera a branka tak nemůže být uznána. Padla už dávno po přerušení hry.

11:13

Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrick Cormier – 2 min., faul kolenem).

10:59

Anton Burdasov si sjel na levý kruh, jeho další střela však končí neúspěchem.

10:24

Dmitrij Ševčenko zblízka zakončoval střelou z bekhendu, Metsola jeho úmysl vystihl a dokázal bleskově zakročit. Opět tak podržel těsné vedení Ufy.

09:46

Koledov vyslal přihrávku na Joonase Kemppainena, který si nabruslil blíže brance Astany, ale jeho zakončení chybělo o něco více přesnosti.

09:25

Po další snaze hostů ztratila Astana puk z dohledu a na druhou stranu mohli zamířit znovu hráči domácího celku.

08:48

Matt Frattin se dostal na pravou stranu kousek od branky Metsoly, ale jeho táhlá střela nakonec končí na betonu domácího brankáře, který tak podržel svůj tým.

08:13

Hned na to se zpět do útočného pásma prodrala domácí Ufa, Vjačeslav Soloduchin pak z prostoru mezi kruhy vyslal pořádnou ránu, kterou však znovu kryje pozorným zákrokem Dominik Hrachovina. Sklapnutím svých betonů poslal puk do bezpečí.

07:55

Kevin Dallman si z pozice obránce sjel do blízkosti domácí branky, poté vyslal střelu zápěstím, ale Metsola byl připraven.

07:40

Na řadě je první komerční přestávka tohoto utkání.

07:40

Anton Burdasov převzal přihrávku před modrou čárou, nabruslil si před Hrachovinu, jenž zasáhl svojí holí. Další přerušení hry bude následovat.

06:43

Dominik Hrachovina musel vytasit další zákrok, proti Omarkově střele nastavil lapačku a poté nechal hru plynout. Puk tak poslal svým spoluhráčům.

05:37

Série nepřesností na obou stranách, nyní už mají puk znovu domácí hráči a operují před Dominikem Hrachovinou.

04:25

Roman Starčenko ohrozil domácího brankáře, Metsola proti jeho ráně ale předvedl efektní semafor.

02:16

A další šance Salavatu. Hrachovina chytil střelu Nazaroviče, jenž na něho pálil z prostoru mezi kruhy. Hra je znovu přerušena a vhazovat se bude v krátkém sledu po sobě znovu před českým brankářem.

02:05

Po další akci Ufy zachytil kotouč ve své lapačce Dominik Hrachovina a poté před dotírajícími domácími hráči raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

01:37

Brandon Bochenski si nabruslil na pravý kruh, jeho pokus však zastavila obrana domácího celku.

01:05

Hosté se hned po vhazování pokusili dostat se do blízkosti domácí branky, před Metsolou ale nic nevymysleli. Místo toho se do další akce vydali hráči Ufy.

00:49

00:49 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:0

00:49

Ufa právě vstřelila branku!
Tak to bylo hodně rychlé a domácí celek už v první minutě zápasu jde do vedení. DMITRIJ KUGRYŠEV dostal kotouč do prostoru mezi kruhy a odtud pak svou střelou prostřelil českého brankáře mezi jeho betony – 1:0. Asistence: Ilja Nazarevič a Linus Omark.

00:01

Utkání právě začalo.
Halou v Ufě už zní kazašská hymna. Poté si vyslechneme hymnu ruské Sborné a také Baškortostánu, kam Ufa spadá.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Nazarevič, Larsen, A. Semjonov, Ar. Sergejev, Koledov, S. Těreščenko, Ljachov – Omark (A), Kemppainen, Kugryšev – Tkačov, Osnovin, Hartikainen – Fjodorov, Chochrjakov, Burdasov (C) – V. Žarkov (A), Kadějkin, Soloduchin – Šen.

Barys Astana: Hrachovina (Kudrjavcev) – Dallman (A), Blacker, Makljukov, Dietz, Lipin, M. Semjonov (A), Polochov – Frattin, Bochenski (C), Ševčenko – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Akolzin, Michajlis, Grenc – Gurkov, Panjukov, Sagadejev.

Rozhodčí: Naumov, Rogačjov – Antonov, Šadrin.
Československá stopa v utkání

Dominik Hrachovina (AST)
Vzájemné zápasy ze sezony 17/18:
Ufa – Barys Astana 3:5 (0:2, 2:0, 1:3).
Barys Astana – Ufa 0:2 (0:0, 0:1, 0:1).
Barys Astana
Počet zápasů: 7 zápasů.
Umístění: 7. místo.
Počet bodů: 9 bodů.
Bilance: 3 výhry – 4 prohry.
Nejproduktivnější hráč: Roman Starčenko 10 bodů (7+3).
Poslední zápas: Barys Astana – Omsk 3:4 po sn. (0:3, 2:0, 1:0). Branky Astany: Petersson, Bočenski, Starčenko.
Salavat Julajev Ufa
Počet zápasů: 8 zápasů.
Umístění: 3. místo.
Počet bodů: 11 bodů.
Bilance: 5 výher – 3 prohry.
Nejproduktivnější hráč: Anton Burdasov – 9 bodů (7+2).
Poslední zápas: Ufa – Novosibirsk 3:1 (1:0, 1:1, 1:0). Branky Ufy: Kempainen, Burdasov, Omark.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

Salavat Julajev Ufa – Barys Nur-Sultan

7:3

konec (2:1, 5:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Kugryšev (Nazarevič, Omark), 19. Hartikainen (Kugryšev, Omark), 22. Ar. Sergejev (Kadějkin, V. Žarkov), 26. Hartikainen (Kugryšev, Omark), 28. Larsen (Hartikainen, Tkačov), 32. Omark (Hartikainen), 36. Kemppainen (Kugryšev, Omark) – 16. A. Petersson (Dietz, R. Starčenko), 47. Michajlis, 54. Ševčenko

Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Nazarevič, Larsen, A. Semjonov, Ar. Sergejev, Koledov, S. Těreščenko, Ljachov – Omark (A), Kemppainen, Kugryšev – Tkačov, Osnovin, Hartikainen – Fjodorov, Chochrjakov, Burdasov (C) – V. Žarkov (A), Kadějkin, Soloduchin – Šen.

Barys Nur-Sultan: Hrachovina (22. Kudrjavcev) – Dallman (A), Blacker, Makljukov, Dietz, Lipin, M. Semjonov (A), Polochov – Frattin, Bochenski (C), Ševčenko – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Akolzin, Michajlis, Grenc – Gurkov, Panjukov, Sagadejev.

Rozhodčí: Naumov, Rogačjov – Antonov, Šadrin

Diváci: 6 185

Průběh zápasu
1. třetina
00:49 UFA 1:0 Kugryšev (Nazarevič, Omark)
11:13 AST 2 Cormier, faul kolenem
13:41 UFA 2 Osnovin, hákování
14:12 UFA 2 Kadějkin, vysoká hůl
15:25 AST 1:1 A. Petersson (Dietz, R. Starčenko)
16:28 AST 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Frattin
18:09 UFA 2:1 Hartikainen (Kugryšev, Omark)
Po 1. třetině
2. třetina
21:19 UFA 3:1 Ar. Sergejev (Kadějkin, V. Žarkov)
21:19 AST -Kudrjavcev +Hrachovina (Střídání)
23:43 AST 2 Polochov, vysoká hůl
25:07 UFA 4:1 Hartikainen (Kugryšev, Omark)
27:52 UFA 5:1 Larsen (Hartikainen, Tkačov)
30:50 AST 2 Akolzin, nedovolené bránění
31:03 UFA 6:1 Omark (Hartikainen)
33:25 AST 2 Cormier, vysoká hůl
35:34 UFA 7:1 Kemppainen (Kugryšev, Omark)
Po 2. třetině
3. třetina
43:22 UFA 2 Fjodorov, nedovolené bránění
46:52 AST 7:2 Michajlis
51:36 UFA 2 Osnovin, sevření puku rukou
53:11 AST 7:3 Ševčenko
Konec