Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Brazílie – Austrálie

3:0

konec (25:21, 25:22, 25:15)

21.09.2018, 17:00 • Land Rover Arena, Bologna, Itálie • Skupina F • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.03 12.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:15

Lucas je na podání. Střídající Dosanjh se snažil ještě vytáhnout nepřesný příjem ze sítě, ale sám se dotkl pásky a zápas končí technickou chybou. Brazilci vítězí jasně ve třech setech.

24:15

Devět mečbolů pro Brazilce. Williams servíroval tvrdě, ale jen do poloviny sítě.

16:10

Při druhém technickém oddechovém čase vede Brazílie o šest bodů. Bruno vyzval k útoku na hlavním kůlu Felipeho, který se štěstím procedil míč skrz blok.

13:9

Wallace blokuje smečujícího Sandersona a Australané už ztrácejí čtyři body ve třetím setu. Trenér Mark Lebedew reaguje oddechovým časem.

8:5

I tentokrát se představil na podání Isac. Graham smečoval jen lehce nad blokem, na druhé straně sítě dokázal přitlačit na útoku Douglas a při prvním technickém oddechovém čase je to o tři body.

25:22

Peacock je na podání. Wallace byl zablokován, ale hra pokračovala. Následně dostal nahrávku na hlavním kůlu Douglas a ten už zakončil druhý set smečí do diagonály.

24:21

Felipe znovu přiriskoval na servisu. Douglas měl na ruce tři setboly, ale svým útokem poslal míč jen do autuu.

Brazilci si ještě vyžádali challenge, která měla odhalit dotek bloku. A opravdu Williams tečoval na bloku a Brazílie vede o tři body. Australané ještě přerušují hru oddechovým časem.

23:21

A je to o dva body. Mote zaváhal při přihrávce krátkého podání Felipeho. Austrálie si bere oddechový čas.

20:20

Sanderson zatlačil servisem. Isac bod středem sítě nedal a to potrestal Max Staples. Australané vyrovnávají stav před koncovkou setu. Dal Zottova družina si musí brát oddechový čas.

16:13

Isac je na podání. Se servisem o pásku si ještě Sanderson poradil, poté ale smečoval jen do autu Williams a při druhém technickém oddechovém čase tak vedou Brazilci o tři body.

7:8

Bruno servisem příliš nepozlobil a za Austrálii se tak mohl s klidem prosadit středem sítě Mote. Je tady první technický oddechový čas.

25:21

Isac je na podání. Australané měli potíže s přihrávkou, následně po vysoké nahrávce smečoval Sanderson jen do autu a první sada tak putuje k Jihoameričanům.

24:21

Lincoln Williams tentokrát zkazil prudký servis do sítě a to znamená tři setboly pro Brazilce.

23:21

Williams zariskoval na servisu a vyplatilo se. Thales přihrával jen mimo dosah nahrávače Williama. Renan Dal Zotto si musí brát oddechový čas.

20:15

Douglasův servis dostal soupeře do potíží. Poté smečoval nedůrazně Staples, Brazilci se znovu snadno ubránili a Felipe mohl vytlouct blok. Australská lavička si vybírá i druhý oddechový čas.

17:14

Kapitán Brazílie pokračoval na podání i po oddechovém čase. Tentokrát Bruno hledal přijímajícího Sandersona. Thales skvěle zasáhl proti útoku středem sítě a poté mohl zakončil výměnu Wallace. Také Austrálie si bere oddechový čas.

16:14

To Bruno zaměstnal plachtícím servisem. Williams chtěl smečoval po lajně, ale míč opustil kurt do těsného autu. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:12

Williamsova rána ze servisu nadělala potíže Thalesovi, který přihrával jen na tribunu. Brazilci si berou oddechový čas.

8:5

Douglas pokračuje za koncovou lajnou. Tentokrát brazilský smečař přitlačil Sandersona. Po vysoké nahrávce smečoval Williams jen daleko do autu a Brazilci tak vedou při prvním technickém oddechovém čase o tři body.

Brazílie – Austrálie

3:0

konec (25:21, 25:22, 25:15)

Zpět na online

Brazílie: Bruno (C), William – Eduardo, Felipe, Douglas, Kadu – Isac, Eder, Maurício, Lucas – Wallace, Evandro – Thales, Maique Trenér: Renan Dal Zotto

Austrálie: Dosanjh, Peacock – Sanderson, Staples, Walker, Smith – Graham, Passier, O'Dea, Mote – Carroll (C), Williams – Perry, Hodges Trenér: Mark Lebedew