Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškovec

6:3

konec (3:0, 1:3, 2:0)

18.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice, Slovensko • 3. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.25 7.5 6.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi utkání třetího kola mezi Košicemi a Miškolcem. Zápas nám nabídl nijak zvlášť extrémně skvělý hokej, DVTK ale ukázalo bojovnost, když ze stavu 4:0 se dostalo na 4:3. Košice ale v poslední třetině kontrolovaly stav, díky gólům Galamboše a Netíka v 50. a 54. minutě nakonec berou výhru 6:3. Match nabídl i pěstní výměnu po faulu Ruska na Nagyho, do faulujícího se pustil Dudáš. Pro Ruska zápas skončil, domácí bek dostal 2+10 minut. Z mé strany je to dnes vše, s přáním pěkného zbytku víkendu se s vámi loučí Tomáš Kalas. (19:54:59)

Konec zápasu.

59:32

Domácí dohrávají zápas v útočném pásmu a DVTK už tak trochu rezignovalo.

59:05

Duschek musel zakročit proti lehce zmatečné střele jednoho z domácích, na tribunách je mezitím k vidění standing ovation.

58:03

Jdeme do posledních minut utkání, Miškovec je v plném počtu a Somogyi najížděl do slušné akce, jenže zprava si na Habala nepřišel.

56:36

Domácí hrají tedy další přesilovku, ale zápas se jenom dohrává, ani Košice tolik nespěchají při zakládání útoku.

56:05

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Milam – 2 min., podrážení).

55:27

Miškovec je v plném počtu, ale o zápasu je již zřejmě rozhodnuto.

54:49

Signalizovaný ofsajd, respektive již úmyslný. Hra se tak stěhuje zase před Habala.

53:58

Košice vstřelily branku!
Přesilovkové komando Košic se opět prosadilo a je to o tři branky. Kafka křižně přehrál na pravý kruh TOMÁŠI NETÍKOVI, který tvrdou střelou k pravé tyči propálil Duscheka. To už je pro Košice dobré. Asistence: Petr Kafka, Klemen Pretnar.

53:26

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Magosi – 2 min., podrážení).

52:46

Šoltés se pokusil o individuální průnik do pásma, následně předal z rohu mezi kruhy na Netíka, domácí plejer ale neprostřelil Duscheka.

50:08

Tresty jsou následovné: Rusk dostává za bitku + naražení Nagya na mantinel 5+20 minut, trest za něj odsedí Vinczi. Na domácí straně je trestán Dudáš, ten to má 2+10 minut za hrubost, menší trest odsedí Žitný. Hraje se 4 na 4.

50:08

Stále se sudí radí, nicméně Rusk již opustil i trestnou lavici, očekává se tedy pětiminutový trest.

50:08

Nagy schytal u mantinelu velice tvrdý hit od Ruska a Dudáš se hned vydal mstít, nakonec dopadl pěstní souboj nerozhodně, hráči se nicméně postrkávají stále. Čekáme na tresty.

49:59

Ohromný tlak hostí před brankou Košic! Hned tři hráči vyvinuli obrovský tlak na Habala, ale nepovedlo se protlačit kotouč do sítě! Vinczemu chyběly centimetry, ale nakonec z toho nic nevzešlo.

49:10

Košice vstřelily branku!
Košice budou mít do závěrečných minut klid na udržení náskoku. Vyhraný souboj ve středním pásmu přešel do přečíslení 3 na 1, které vyřešil sám střelou z vrcholu pravého kruhu mezi nohy Duscheka PETER GALAMBOŠ a ani protesty hostí nic nezmůžou – 5:3. Asistence: Dávid Šoltés, Patrik Koch.

48:50

Ládův průnik byl zastaven hvizdem čárového sudího, který posoudil přechod modré čáry jako nedovolený. Komerční pauza.

48:03

Hričina nepřetlačil svého soupeře v souboji a nakonec i upadl, hra pokračovala bez přerušení dále a Habal musel jít do hry.

47:16

Miskolczi byl u touše rychleji a díky tomu se tak zakázané uvolnění nepíská.

47:02

DVTK chce sice snížit, ale snahu si kazí zakázanými uvolněními.

46:31

Chvíli to vypadalo na icing Košic, jenže Spilár byl jako první na puku a hraje se tak bez přerušení dále.

45:49

Domácí se po chvíli usadili před Duschekem, moc šancí ani střel jim to však nepřineslo.

44:56

Kafka ulevil domácí obraně vyhozením z útočného pásma. Ale nestačilo to, v obraně zůstala mezera, kterou bezezbytku průnikem využil Miskolczi, ale puk mu v rozhodující fázi uskočil z hole.

44:04

Magosi otočil ihned na druhou stranu, přehrál před branku na lépe postavené spoluhráče, ale nepodařilo se dobře zakončit.

43:08

Nagy si vybruslil k modré čáře, následně se pokusil o střelu, která mu ale moc radosti nepřinesla, neboť skončila zhruba na dvou metrech od něj.

42:55

Další icing hostujících hokejek a jsme opět u kouskování hry.

42:20

Vojtkó zkusil nahodit na Habala z velké dálky, ten přesto musel vyrážet. Následovala pasáž dvou dlouhých přihrávek, ani jedna nenašla cíl, pro hosty o to hůře, že se jednalo o zakázané uvolnění.

41:30

Pance se nabízel před brankou, ale puk tam nedostal a DVTK tak přišlo o kotouč velmi snadno.

40:33

Pretnar pouštěl do útoku dvojici Suja – Nagy, jenže vše zadrbal přihrávkou hned u mantinelu a HCK tak musí jít do útoku hezky znova od branky.

40:03

Miškovec má rozhodně stále o co hrát, ač to tak rozhodně po 27. minutě nevypadalo. Hosté se vrhli do třetiny s velkou chutí a natlačili se před Habala, který ale podržel tým zákrokem.

40:01

Začala třetí třetina.
Nikdo tuto situaci asi moc nečekal, domácí si nicméně svým laxním přístupem za současný stav 4:3 mohou sami. DVTK zlepšilo aktivitu a pohyb po ploše, i když ale domácí využili přesilovku 5 na 3 a po 27 minutách vedli 4:0, hosté se nesložili, za dvě minuty snížili na 1:4 a během závěrečných dvou minut se dotáhli na jednobrankový rozdíl, stále tak budou mít o co hrát. Poslední třetina začne zhruba v 19:15.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:03

Miskolc právě vstřelil branku!
Teď už je to právoplatné, Láda zvládl přechod do útoku na jedničku, přehrál doleva na Kulmalu, který mu vrátil puk před branku, BALÁZS LÁDA se obtočil, lehce tečoval puk a zřejmě k překvapení všech se puk ocitl v bráně! Asistence: Rasmus Kulmala.

39:03

A pozor, je to už jenom o jednu branku! Gól bude ale ještě přezkoumáván na videu!

37:45

Miskolc právě vstřelil branku!
Kontaktní gól Miškolce! Zase se jednalo o chybu obránce, Pulli neudržel touš na holi, obral ho o něj Miskolczi, pak ho posunul na Magosziho, který zpoza branky našel ALEXISE LOUSIAUE, ten si poradil střelou mezi betony. Asistence: Bálint Magosi, Márk Miskolczi.

35:32

Čížek to bere v posledních minutách v soubojích pěkně od podlahy, nyní to od něj schytal Vojtkó a domácí díky tomu šli do náznaku 3 na 2, přesně to samé ale bylo na druhé straně a dopadlo to 0:0, ani jeden celek z brejku nezahrozil.

34:50

Krajňák nahrával doprava na Klímu, ale až k němu kotouč nedošel a hosté zase využili chvíli držení puku na uklidnění hry.

34:10

Trojúhelníková kombinace hostí, narozdíl od hospodského Matějky ji nikdo nesnídal, nýbrž provedl přímo na ledě, zakončujícímu Vasovi ale kotouč uskočil od brusle a pro Habala se tak nejednalo o žádnou práci. Komerční pauza.

33:04

Souboj ve středním pásmu dopadl lépe pro Košické, kteří vyrazili ihned dopředu, ale bez úspěchu. Naopak ještě Nagy schytal tvrdý hit.

32:17

Kafka hledal na pravé straně Netíka, tam směřoval i přihrávku, leč se nepovedlo zasadit pátou ránu do miškovecké sítě.

31:47

Puk skončil opět mimo hrací plochu a dnes je to opravdu velice uvadlé na všech frontách. Hra trpí častým přerušením a nepřesnostmi.

31:05

Miškovec zakombinoval v blízkosti Habalovy branky, na finální střelu ale chyběl ještě jeden miškovecký medvěd a domácí toho ihned využili vyhozením.

30:34

Druhý icing za deset sekund? Pro Dudáše žádný problém a Košice se nemohou dostat k pořádnému prostřídání.

30:17

Další zakázané uvolnění hostí a Duschek si dnes moc neodpočine.

29:16

McDowell pálil vysoko nad branku, v hale se mezitím chytli i hostující fanoušci a je hned lepší atmosféra.

28:31

Miskolc právě vstřelil branku!
Navrátilec z trestné snižuje. Miškovec dává gól naděje a dostává ho po chybě dvougólového střelce Sujy. Ten při zakládání útoku upadl, kotouč vybojoval RASMUS KULMALA, který z velké dálky střílel na Habala, tomu ale hrací předmět prošel přes lapačkou a hosté slaví. Bez asistence.

27:48

Brophey využil chyby v rozehře a rázem byl sám před Duschekem, ještě ale nahrával doleva, což bylo chybou. DVTK mezitím dojde do plného počtu.

27:28

Z přesilovky zbývá Košicím ještě cca 40 sekund, hosté se ale osvobodili vyhozením.

26:34

Košice vstřelily branku!
Druhá využitá přesilovka a je to o čtyři! Nagy přesunul křižně puk na Haščáka, který vystřelil, tečovaný pokus spadl před hůl DAVIDU ŠOLTÉSOVI, který uklidil zblízka puk do sítě. Asistence: Marcel Haščák, Ladislav Nagy.

26:05

Ohromná komplikace pro hosty. Ti střídali velice špatně a přichází trest za špatné střídání. Takto přichází pro domácí hráče přesilovka 5 na 3, trvající 68 sekund. Trest odsedí Kulmala.

25:26

Domácí rozestavili útočnou formaci, Netík střílel zprava, jeho pokus blokoval Slovák a přispěl tak k osvobození se od tlaku. Přichází však přerušení hry.

25:15

Druhá přesilovka pro Steel. Milam (DVTK) se dopustil hákování u pravého mantinelu a okusí tak kvalitu trestné lavice ve Steel Aréně.

24:28

Lenďák nastřelil puk do útočného pásma, tam se ale nikomu z domácích nepovedlo zakončit a hosté přechází do útočného pásma s vyšší aktivitou.

24:02

Další zakázané uvolnění hostí a v hale je mezitím absolutní ticho, do té doby, než místní DJ pustí nějakou tu tleskačku a rázem je tam více decibelů.

23:01

Velká šance Ocelářů! Brophey se promotal mezi obránci, následně předložil Netíkovi, který na vyjetého Duscheka nenašel střelecký recept a hostující gólman svůj tým podržel!

21:53

Miškovec má opravdu lepší herní projev, nyní zatlačil Košické do pásma a kombinuje okolo modré čáry.

21:20

Zpoza branky přišla nahrávka na Galamboše, který ale z nelehké pozice trefil mimo. Hosté následně přešli do útoku, Vinczovu střelu chytil Habal a přerušil hru.

20:42

Na vhazování byli lepší hosté, domácí následně vyhodili téměř na icing a DVTK vstoupilo do druhé třetiny lépe.

20:12

Domácí měli brzký pokus na střelu. Brophey dostal přihrávku od Netíka a zkusil golfem z mezikruží, ale kamsi na zadní mantinel. Domácí se tak vyhodili z pásma a následný icing je odkázal před Habala.

20:01

Začala druhá třetina.
Za námi je první třetina, ve které hosté nepředvedli absolutně nic a vedení 3:0 pro domácí je naprosto zasloužené, ač můžeme říci, že góly nepadaly z nějakých extremních šancí. Dvě po teči a jedna po chybě gólmana. Nicméně je vyjádření stavu jasné a Košice vykročily za třemi body skvěle. Zpět se vrátíme zhruba za 17 minut.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:19

Jsme v poslední minutě třetiny, na kterou by nejraději hosté zapomněli a dali si nějakou tu čabajku.

18:44

Haščák sypal puk zleva před branku, tam se ale nepodařilo Galambošovi uvolnit a kotouč tak propadl až na druhý mantinel, tam si ho vzal Šoltés, ostřelování branky zastavil Duschek zákrokem.

17:52

Koch si ve vlastním pásmu vyšlápl na Miskolcziho, který to rozdýchává poměrně těžce.

17:01

Košicím nestačí tři trefy a stále buší do miškoveckých vrat. Mezi kruhy byl volný Spilár, který i střílel, ale mimo pravou tyčku.

16:23

Košice vstřelily branku!
Domácí využívají přesilovku a zasazují DVTK pořádný úder v první třetině. Kafka si vyměnil kotouč s Pretnarem, následně vystřelil směrem k Duschekovi, MARTIN DUDÁŠ těsně před ním ale bruslí tečoval mimo dosah, i zde rozhodčí bez jakýchkoliv připomínek uznal – 3:0. Asistence: Petr Kafka, Klemen Pretnar.

16:00

První vyloučení v dnešním utkání. Za podrážení Hričiny ve středním pásmu je vyloučen Vojtkó (DVTK) a Košice mohou vstřelit třetí branku.

14:41

Dudáš naznačil střelu, následně nahrál na středu Bropheymu, který pálil z otočky mimo. Domácí i přesto v útoku díky dobré práci zůstali, nic jim to ale prakticky nepřineslo.

14:02

Mezi dva obránce vyslal střelu Slovák, na Habala ale pokus vůbec nemířil, šel kamsi na zadní plexisklo.

13:12

Vojtkó za brankou přišel o držení kotouče a domácí využili protiútoku, střílel z ničeho Kafka, ale přesto se musel Duschek činit.

12:44

Lenďákův rychlý přechod do útočného pásma končí neslavně, přesněji je to pro domácí ofsajd. Opravdu se nejedná o skvělý hokej.

11:17

Nagy zkušeně podržel touš u mantinelu, následně zahrál pod sebe a domácí díky tomu zůstávají v útoku. Celou minutu zakončil střelou Koch a zákrokem Duschek, po jehož pravici se bude vhazovat.

10:19

Nagy předhodil kotouč Sujovi, který následně chtěl dohrát celou akci na Spilára před brankou, domácí obránce ale nedosáhl na puk a hosté v klidu vyvážejí.

09:58

Habal byl opět v intervenci, jeden z hostí pálil od modré a útočnici vyrobili před Habalem zmatek, ten ale domácí gólman nějakým způsobem zvládá.

09:40

Před bránu se po vhazování tlačil Somogyi a chystal se na zakončení, branku však minul. Následný drobný závar vyřešil zákrokem Habal a je tu první komerční přestávka.

09:27

Šoltés nedojel vyhozený puk včas, což je signál pro odpískání icingu a přesunu hry před Habala.

08:57

Miškovec působí zatím velice pasivně, Habal byl po celou první půlku třetiny fakticky bez práce.

08:22

Košice vstřelily branku!
Domácí jdou na dvě branky náskoku. I druhý gól vstřelil ten samý hráč, Duschek ale mít čisté svědomí rozhodně nebude. Najíždějící JAKUB SUJA vystřelil z pravého kruhu, Duschek daroval Sujovi „teploměr“ a domácí hráč ho využil. Trenér Hanlon reaguje oddechovým časem. Asistence: Gabriel Spilár, Martin Lenďák.

07:58

Zakázané uvolnění hostí značí přesun hry pod domácí kotel.

07:30

Košičané si nedělali problémy s nějakou rozehrávkou, raději zpoza brány vyhodili kotouč k Duschekovi, který tak po chvíli chladnutí rozehrává.

06:50

Snaha o pokus přejít modrou čáru neslavila úspěch a hosté mohou na chvíli rotovat sestavu.

06:22

Najíždějícího Panceho zastavil důrazným hitem Koch a sklízí ovace jinak tichého slovenského publika.

05:32

Suja se protáhl po levé straně mantinelu a nabídl kotouč před branku, tam ale nikdo v dresu domácích nebyl a Košice opět zakládají útok. Na ledě se toho ale moc neděje.

03:59

Hosté se po chvíli půstu dostali do útoku a snažili se o kombinaci, jenže toho využila první formace domácích, Kafka nabídl puk na Netíka, který z pravého kruhu bekhendem vážněji neohrozil Duscheka.

02:41

Košice vstřelily branku!
Košice jdou do brzkého vedení. Nagy si vyměnil kotouč s McDowellem, ten vystřelil od modré a jeho prudkou střelu tečoval zřejmě rukou do branky JAKUB SUJA, gól je uznán. Asistence: James McDowell, Ladislav Nagy.

02:31

Další střela mířící na Duscheka, tentokrát pokus Pretnara hostující gólman vykryl.

01:48

Hosté se kloudně nemohou dostat do útoku, domácí je drží pod tlakem v jejich pásmu. DVTK však pomáhají častá přerušení hry.

01:24

Zleva nahazoval na branku Haščák, jeho nahození ale tečoval ještě jeden z hostí a kotouč končí v ochranné síti.

01:03

Kišš se naštěstí sám zvedá, bez krvavých stop opouští košické kluziště, míří však na střídačku, což je určitě pozitivní.

01:03

Koch nastřelil obránce DVTK Kišše přímo do obličeje a je k němu volána pomoc. Nejsou to asi nejlepší chvíle, o tom svědčí hrobové ticho v hale.

00:27

Od modré střílel Koch, jeho pokus ale zblokovali hráči stojící v mezikruží. Následný další pokus ztratil razanci a hosté vyhodili.

00:03

Úvodní buly pro Košice a jdeme na to! Domácí se ihned pokusili o vniknutí do útočného pásma, ale nezadařilo se. Hosté naopak vyhodili na icing a hra se tak stěhuje před Duscheka.

00:01

Utkání právě začalo.
Následuje slovenská hymna, dá se tedy očekávat, že po blýskání se nad Tatrami bude následovat hymna maďarská.
Na ledě už je celá čtveřice rozhodčích, následovaná domácími hráči, ti hrají v tmavých dresech. Na hosty stále čekáme, ti by měli hrát v bilé sadě.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Lenďák, Dudáš, Pretnar, Koch, McDowell III, Pulli, Čížek, Žitný – Kafka, Bropney, Netík – Nagy, Suja, Spilár – Šoltés, Galamboš, Haščák – Klíma, Krajňák, Hričina
trenér: Roman Šimíček

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Adorján) – Szirányi, Slovák, Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas, Loiseau – Ritó, Hájos, Vincze
trenér: Glen Hanlon

Rozhodčí: Konc, Štefik – Gajan, Smrek.
Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 3. kola Tipsport ligy, v ktorom HC Košice v Steel Aréne privíta DVTK Jegesmedvék Miškovec. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

HC Košice

Košičania odštartovali nový ročník Tipsport ligy na domácom ľade. Pred svojimi fanúšikmi sa ukázali vo výbornom svetle. Zvolenčanov zdolali jednoznačne 5:2 a získali prvé tri body. V druhom kole cestovali do Detvy, kde bol dlho stav nerozhodný 1:1, no následne Oceliari zabrali na plné obrátky a zvíťazili 1:4. Po prvých dvoch zápasoch im teda patrí druhé miesto so 6 bodmi a skóre 9:3.

DVTK Miškovec
Hokejisti maďarského tímu sa v úvodnom kole predstavili na ľade Nitry, kde inkasovali jednoznačný debakel 6:1. Reputáciu si chceli napraviť v druhom kole, v ktorom na domácom štadióne privítali Žilinu. DVTK predviedol suverénny výkon a žilinských vlkov zdolal s prehľadom 6:2. Miškovcu teda po prvých dvoch zápasoch patrí 9. miesto so ziskom troch bodov a skóre 7:8.

Oba tímy sa navzájom stretli v prípravných zápasoch pred touto sezónou. 7. augusta Košice zdolali DVTK 7:1 a v odvete sa Miškovcu podarilo poraziť Košice 3:1. Oba tímy sa predstavili aj na tohtoročnom Tatranskom pohári, no navzájom sa proti sebe nepostavili.

Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškovec

6:3

konec (3:0, 1:3, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Suja (McDowell III, Nagy), 9. Suja (Spilár, Lenďák), 17. Dudáš (Kafka, Pretnar), 27. Šoltés (Haščák, Nagy), 50. Galamboš (Šoltés, Koch), 54. Netík (Kafka, Pretnar) – 29. Kulmala, 38. Loiseau (Magosi, Miskolczi), 40. Láda (Kulmala)

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Lenďák, Dudáš, Pretnar, Koch, McDowell III, Pulli, Čížek, Žitný – Kafka, Bropney, Netík – Nagy, Suja, Spilár – Šoltés, Galamboš, Haščák – Klíma, Krajňák, Hričina trenér: Roman Šimíček

DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Szirányi, Slovák, Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas, Loiseau – Ritó, Hájos, Vincze trenér: Glen Hanlon

Rozhodčí: Konc, Štefik – Gajan, Smrek

Průběh zápasu
1. třetina
02:41 KOS 1:0 Suja (McDowell III, Nagy)
08:22 KOS 2:0 Suja (Spilár, Lenďák)
16:00 MIS 2 Vojtkó, podrážení
16:23 KOS 3:0 Dudáš (Kafka, Pretnar)
Po 1. třetině
2. třetina
25:15 MIS 2 Milam, hákování
26:05 MIS 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Kulmala
26:34 KOS 4:0 Šoltés (Haščák, Nagy)
28:31 MIS 4:1 Kulmala
37:45 MIS 4:2 Loiseau (Magosi, Miskolczi)
39:03 MIS 4:3 Láda (Kulmala)
Po 2. třetině
3. třetina
49:10 KOS 5:3 Galamboš (Šoltés, Koch)
50:08 KOS 2+10 Dudáš, hrubost+hrubost, odpyká Žitný
MIS 5+OK Rusk, hrubost+hrubost, odpyká Vinczi
53:26 MIS 2 Magosi, podrážení
53:58 KOS 6:3 Netík (Kafka, Pretnar)
56:05 MIS 2 Milam, podrážení
Konec