Menu

Fotbal

Liga mistrů

Inter Milán – Tottenham Hotspur

2:1

konec (0:0)

18.09.2018, 18:55 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Skupina B • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.54 3.33 2.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost, někdy příště na počtenou. (20:58:37)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:15.
Dlouho to s nimi vypadalo hodně bledě, fotbalisté Interu ale parádně zvládli závěr utkání a poráží Tottenham 2:1. První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, vše podstatné se událo až po přestávce. Do vedení se dostali hosté, když za Handanovićova záda doplachtil tečovaný pokus Christiana Eriksena. Spurs ještě měli několik dobrých možností, žádnou ale nedokázali proměnit, což je nyní musí velmi mrzet. V pětaosmdesáté minutě totiž v síti skončil nechytatelný volej do té doby neviditelného Maura Icardiho, v nastaveném čase pak Nerazzurri svého soupeře zatlačili a návrat do Ligy mistrů nakonec oslavili vítězně, rozhodující trefu obstaral Matías Vecino.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Tottenham se pokusil s nepříznivým stavem ještě něco udělat, Daviesův centr ale s přehledem kontroloval Handanović. Pro Inter už to vypadá velmi dobře.

90+2

90+2. Matías VECINO - 2:1

90+2

Inter Milán právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, domácí v posledních minutách chytili druhý dech a v nastaveném čase přeci jen dokonali fantastický obrat. Po rohovému kopu vrátil míč do centra dění de Vrij, k hlavičce se na to konto dostal MATÍAS VECINO, který nekompromisně překonal Vorma.

90+2

Valero zamotal hlavu Aurierovi a poté odcentroval pro Maura Icardiho, těsně před nímž míč na rohový kop pro Inter Milán odvrátil Jan Vertonghen.

90+1

Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny čtyři minuty. Dočkáme se ještě nějakého gólu, nebo dnešní utkání skončí remízou?

90

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Danny Rose.

89

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Borja Valero.

88

Centr z kopačky Harryho Winkse nevypadal vůbec špatně, na balon si navíc nabíhal jeho jmenovec Kane, ovšem Handanović vyběhl včas a ve vzduchu jej uzmul pro sebe.

87

Lucas Moura ukázal velkou šikovnost, když obešel jak Baldého, tak Škriniara, jeho sóloakce ale ztroskotala na nepřesné nahrávce pro Eriksena.

86

86. Mauro ICARDI - 1:1

86

Inter Milán právě vstřelil branku!
Tak se domácí fotbalisté přeci jen dočkali, pět minut před vypršením základní hrací doby je na San Siru srovnáno. Vecino roztáhl hru k Asamoahovi, jehož kroucený centr našel za vápnem číhajícího MAURA ICARDIHO. Do této chvíle neviditelný kapitán Interu se do míče opřel z voleje a poslal jej přesně k tyči Vormovy svatyně.

84

Přečíslení Interu táhl Radja Nainggolan, jenže přišel s tím vůbec nejhorším možným řešením, když se neúspěšné pokusil o těžký pas pro mezi dvěma stopery se pohybujícího Baldého.

83

83. Mezi tři tyče se nevešla ani Candrevova rána, Vorm znovu nemusel zasahovat.

83

Icardi přenechal balon lépe postavenému Antoniu Candrevovi, který si balon nachystal na pravačku, z dobré pozice jej ovšem poslal pouze nad Vormovu branku.

82

Žlutou kartu dostává Michel Vorm (Tottenham Hotspur).

81

Do konce základní hrací doby zbývá odehrát ještě necelých deset minut, Spurs se stále drží ve vedení. Povede se milánskému velkoklubu srovnat?

80

Škriniarův pas doputoval přesně k Nainggolanovi, který ale lehce klopýtl a v nikterak obtížné pozici letící balon nezpracoval.

79

Svěřenci Luciana Spallettiho se snaží rozjet závěrečný nápor, zatím se jim to ale nedaří. Na první vážnější příležitost čekají fotbalisté Interu i nadále.

78

Dierův pas byl pro Winkse až příliš dlouhý, míč skončil za postranní čarou. Druhý jmenovaný si ale stejně nepohlídal náběh a byl přichycen v ofsajdu.

77

Eriksen postrádal rychlost, nika tedy domácím nemohl pláchnout, nedovolený zákrok Kwadwa Asamoaha tak byl velice zbytečný. Hosté tedy zůstanou u balonu.

75

Kwadwo Asamoah vyslal do šestnáctky hodně zajímavý centr, jenže Mauro Icardi balon o kousek přeběhl, a na své první zakončení v tomto mači tak stále čeká.

74

Aurier neuspěl s pokusem o jesle Candrevovi, italský fotbalista se ovšem do úniku nedostal, což zapříčinil především poctivě se vracející Lucas Moura.

73

K zakončení se konečně dostal také Harry Kane, ovšem jeho střelecký pokus z ostrého úhlu postrádal razanci, a Handanović tak s jeho lapením neměl problém.

72

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Érik Lamela, přichází Harry Winks.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Keita Baldé.

71

Dierův pas si Christian Eriksen zpracoval pravou rukou, což nemohl kousek opodál stojící rozhodčí přehlédnout. Přímý kop pro milánský Inter.

70

Antonio Candreva si proti Sánchezovi dovolil drzou „zidanovku“. Moment to byl opravdu pěkný, jenže italskému veteránovi utekl balon až za postranní lajnu.

69

Eriksenova přetažená nabídka směřovala k Lucasi Mourovi, kterému v hlavičkovém souboji s daleko vytáhlejším Škriniarem chyběly potřebné centimetry.

68

Z levého křídla se až do vápna propracoval Lucas Moura, který ovšem neobehrál Mirandu. Následnou dorážku Érika Lamely zastavil Handanović.

67

Na hráčích Interu je hodně znát herní nepohoda, která se odráží od špatných výsledků z úvodu nového ročníku Serie A. Akce domácích postrádají hlavně klid.

66

Mauro Icardi nedovoleně atakoval rozehrávajícího Michela Vorma. Tady hlavní rozhodčí asi měl tasit žlutou kartu, domácí kapitán však vyvázl jen s domluvou.

65

Candreva byl ihned po svém příchodu na plac faulován Aurierem, načež se pustil do menší výměny názorů s francouzským sudím, který jej musel důrazně uklidnit.

64

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Antonio Candreva.

64

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Hung-min, přichází Lucas Moura.

63

63. Lamelu vychytal Handanović, Sonův pro ofsajd nemohl platit.

63

Domácí ale nic nevykoumali, naopak museli čelit protiakci Spurs, na jejímž konci Handanoviće málem prostřelil Érik Lamela. Následné zakončení Sona už se z důvodu ofsajdu nepočítalo.

62

Politanův centr našel hlavu Brazilce Mirandy, jehož hlavička nebyla nikterak nebezpečná, jenže Davies zbytečně zazmatkoval, a Inter tak bude kopat roh.

61

Matteo Politano je rozhodně nejaktivnějším hráčem Interu, nyní si došel pro další nedovolený zákrok. Naopak Mauro Icardi, hlavní hvězda domácích, působí hodně neviditelným dojmem.

60

Spurs zůstali ještě chvíli zabydleni na útočné polovině, ke střele se nakonec propracoval Son Heung-min, zamířil však pouze doprostřed branky, kde číhal Handanović.

59

Dembélého centr stačil ve skluzu hrající Škriniar odvrátit na rohový kop, ze kterého se Pochettinovým svěřencům nepodařilo cokoliv vytěžit.

58

Matteo Politano zachytil míč před postranní čarou a poté odcentroval k na zadní tyči číhajícímu Perišićovi, jehož hlavičku zlikvidoval pozorný Michel Vorm.

57

Karty se oproti prvnímu poločasu obrátily, tentokráte jsou to hráči Tottenhamu, kdo díky aktivnímu napadání pořádně zatápí svému soupeři.

56

Hosté jsou na koni. Další střelecký pokus vyprodukoval rychlonohý Lamela, jenž si balon nachystal na levačku a nebýt de Vrijovy teče, možná Handanović inkasoval podruhé.

55

Son Heung-min byl ve střelecké pozici a klidně mohl vyzkoušet Handanovićovu pozornost, jenže místo toho se rozhodl přihrát na obsazeného Kanea.

53

53. Christian ERIKSEN - 0:1

53

Tottenham právě vstřelil branku!
Tak jsme se konečně dočkali branky, do vedení se dostávají fotbalisté Tottenhamu. První ránu CHRISTIANA ERIKSENA ještě Handanović stačil vyrazit, o chvíli později ale dánský záložník dostal šanci na reparát a tentokráte s pomocí jednoho z domácích obránců míč do sítě dopravil.

52

Standardní situaci tentokráte rozehrál Brozović, po jehož pasu do běhu odcentroval Matteo Politano, jeho nabídka však nebyla nikým z domácích vyslyšena.

51

Žlutou kartu dostává Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur).

50

Ivan Perišić se vydal nahánět Politanův pas a málem před šestnáctkou přetlačil Auriera. Rozhodčí ale jeho počínání posoudil jako nedovolené.

49

Na druhé straně centroval Érik Lamela, po jehož nabídce se v pokutovém území natahovali Kane se Sonem, ovšem oběma ještě pár kroků scházelo.

48

Dobrá rána! Matteo Politano si nachystal míč na svou silnější levačku a zkusil jej zakroutit ke vzdálenější tyči, zamířil ale o kousek vedle ní.

47

Dier ve středu hřiště vybojoval míč proti Vecinovi, posléze přenesl hru přesně k Ériku Lamelovi, jehož centr k Harrymu Kaneovi nedoputoval.

46

Výkopu se tentokráte chopili domácí fotbalisté, kteří v prvním poločase sice disponovali optickou převahou, Michela Vorma ale zatím pořádně neprověřili. Doufejme, že oba týmy ve zbytku utkání zlepší svůj herní projev.

46

Začal druhý poločas.
Ti, kteří od dnešního utkání očekávali ofenzivní představení plné šancí a branek, musí být zatím zklamáni. Sledujeme hodně průměrnou podívanou, po většinu prvního poločasu tempo hry diktovali domácí fotbalisté, žádnou velkou šanci si ovšem nevytvořili. Spurs mají obrovské problémy s rozehrávkou, na vlastní polovině chybují až příliš často, k otevření gólového účtu ale byli blíže. Vedoucí trefu měl v osmatřicáté minutě na kopačce Harry Kane, jenže po obehrání Handanoviće nezvládl míč uklidit do sítě.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Lamela stáhl k zemi Asamoaha. Dle mého názoru měl i on dostat žlutou kartu, hlavní rozhodčí ale k velké nevoli domácích fanoušků do kapsy nesáhl.

44

Tentokráte balon do vápna poslal Érik Lamela, o akrobatické nůžky se ve vápně pokoušel Harry Kane, ovšem málem zasáhl do hlavy Škriniara. Jasný faul.

43

Žlutou kartu dostává Ivan Perišić (Inter Milán).

43

Lamela si počkal z druhé vlny si sbíhajícího Auriera, jehož přízemní musel vytěsnit Samir Handanović. O chvíli později Perišić fauloval Eriksena, uvidíme tak přímý kop hostí.

42

Ben Davies se vrhl kupředu a ve vzdálenosti nějakých dvaatřiceti metrů od branky natáhl ke střele šajtlí, do cesty se mu ale postavil pozorný Miranda.

41

Škriniar byl u postranní lajny dohrán Benem Daviesem. Tento zákrok vyvolal protesty domácích, kteří se u francouzského sudího marně dožadovali dalšího karetního trestu.

40

Milánští ještě měli k dispozici rohový kop, Matteo Politano ale zakroutil balon až příliš k brance, a pouze tak nechal vyniknout pozorného Michela Vorma.

39

K balonu se opět postavil levonohý Matteo Politano, ani tentokráte si však nevedl podle vlastních představ, když trefil pouze ve zdi stojícího Harryho Kanea.

38

Žlutou kartu dostává Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur).

38

38. Skóre mohl otevřít Kane, v obrovské příležitosti ale selhal.

38

Tohle musí skončit gólem! Eriksen milimetrovým pasem oslovil Harryho Kanea, jenž ve vápně sice obešel Handanoviće, svou kličku ale přetáhl a nakonec vůbec nevystřelil.

37

Po levém křídle se protáhl Son, jehož skákavá nabídka prolétla skrze celé pokutové území až k Aurierovi, obránce Spurs ale s míčem nezvládl správně naložit.

36

Spurs kazí nezvykle velké množství přihrávek, většinu z nich na obranné polovině, což se trenéru Pochettinovi pochopitelně nelíbí. Hostující kouč vypadá velmi nespokojeně.

35

Další Vertonghenovo zaváhání nezvládl potrestat Nainggolan. O chvíli později navíc vedle branky pálil Marcelo Brozović, tyto dvě situace mohou Inter určitě mrzet.

34

Vertonghenovi míč odskočil od nohy, Nainggolan na to konto roztáhl hru k Politanovi, jehož nabídku na hranici malého vápna odvrátil Davinson Sánchez.

32

Oba týmy zatím v ofenzivě působí bezzubě. Toto tvrzení pouze potvrdil Matteo Politano, který od rohového praporku překopl všechny ve vápně si nabíhající kolegy.

31

Po dalším přímém kopu hostí už musel Handanović zasahovat, ovšem hlavička Davinsona Sáncheze z hodně ostrého úhlu mu vrásky na čele rozhodně nepřidala.

30

Matteo Politano se řítil sám vstříc Vormovi, v dalším postupu vpřed jej ale zastavil zdvižený praporek pomezního sudího. Opravdu se jednalo o těsný ofsajd.

29

Míč byl dopraven přesně do míst, kde se pohyboval Samir Handanović, už předtím se ale pískalo, faulem se provinil Sánchez, který držel Stefana de Vrije.

28

Tottenham konečně dokázal uklidnit hru a alespoň na chvíli se usadit v Handanovićově bezprostřední blízkosti. Kane pro Spurs získal kop od rohového praporku.

27

27. Sánchezem tečovaný centr Vorma nepřekvapil, zkušený brankář zasáhl včas.

27

Ivan Perišić úspěšně odcentroval před Auriera, ve vápně pak míč za sebe prodloužil Davinson Sánchez, a málem tak nachytal Vorma, který musel rychle zareagovat.

26

Velmi nepřesnou pasáž z obou stran zkusil ukončit Radja Nainggolan, jehož sóloakce neměla kvůli Sánchezově skluzu dlouhého trvání. Dobrá práce v podání kolumbijského beka.

25

Další nepřesnost v rozehrávce Tottenhamu, tentokráte pochybil Eriksen. Spurs ale zatlačili soupeře až na obrannou polovinu, u balonu zkušený Brazilec Miranda.

24

Ivan Perišić příliš dlouho čekal na to, až se k němu balon dokutálí, což bylo znamení pro Auriera, jenž hru velice dobře přečetl a získal jej do své moci.

23

Dembélé nedovoleně atakoval Vecina, také Inter tedy měl k dispozici standardní situaci. Obrana Spurs se však nemusela strachovat, Politanův centr nepatřil mezi povedené.

22

Vypadalo to znovu na Eriksena, nakonec si ale exekuci přímého kopu vzal na starost Davies, jehož střílený centr byl tečován přesně do náruče Samira Handanoviće.

21

Milan Škriniar poslal k zemi Sona, navíc mu uštědřil úder loktem do obličeje. Slovenský bek se tak stává prvním hráčem, který dostává žlutou kartu.

20

Politano udržel balon na hrací ploše, poradil si i s Daviesem a poté jej přenechal Nainggolanovi, jehož kolmici pro Icardiho dokázal přečíst stoper Sánchez.

19

Aurier vymyslel parádní průnikovou nahrávku pro Lamelu, jemuž se ovšem míč zamotal mezi nohama, což způsobilo následnou nepřesnost a odevzdání balonu domácím.

18

Stejnou standardní situaci si vyzkoušeli také hosté, ani jim se ale příliš nevedlo. Eriksenova nabídka na přední tyč se stala snadnou kořistí pro Stefana de Vrije.

17

Tentokráte na to šli Nerazzurri jinak a rozehráli roh na krátko. Míč do vápna poslal až Politano, jenže jej usměrnil přesně do míst, kde se pohyboval Michel Vorm.

16

Spallettiho svěřenci jsou rozhodně aktivnějším týmem, Spurs jejich tempu zatím příliš nestačí. Aurier odvrátil balon před Perišićem na další roh, jak s ním domácí naloží?

15

Dlouhý aut přistál v šestnáctce u Milana Škriniara, jenž se nijak nerozmýšlel a okamžitě zkusil vypálit z otočky, levačkou ale poslal balon vysoko nad horní tyč.

14

Brozović ve středu hřiště výtečně zastavil Kanea, když ze svého repertoáru vytáhl zdařilý obranný skluz. Následný pokus o průnik v podání Politana skončil autem pro Inter.

13

13. Eriksenův přímý kop Samira Handanoviće nezaskočil.

13

Přímý kop si vzal na starosti Christian Eriksen, jehož rána přes zeď k tyči nebyla úplně k zahození, Samir Handanović si ji ovšem pohlídal a s přehledem zasáhl.

12

Érik Lamela postrádal rychlost, ale udělal to velice chytře, když si balon strčil mezi dva protivníky, z nichž to byl Brozović, kdo argentinského technika nakonec fauloval.

11

Milánští napadají rozehrávku Tottenhamu ve třech, což dělá hostům obrovské problémy. Daviesovi utekl míč do zámezí, ve vápně se pak k zakončení málem dostal Icardi.

10

Inter získal k dispozici další roh, tentokráte jej vybojoval ghanský rychlík Asamoah. Obrana Spurs si poradila i s touto situací, balon do bezpečí odhlavičkoval Sánchez.

9

Politanův kroucený balon od rohového praporku prolétl šestnáctkou bez povšimnutí, ke střele se dostal až za ní stojící Radja Nainggolan, zamířil však vysoko nad branku.

8

Oba týmy zatím velmi aktivně napadají. Vertonghen lehce zazmatkoval a přenechal balon Ivanu Perišićovi, jehož centr na rohový kop odvrátil Serge Aurier.

7

Handanovićova rozehrávka byla poměrně riskantní, Marcelo Brozović měl co dělat, aby získal míč před dotírajícím Christianem Eriksenem, svůj úkol ovšem splnil.

6

Sánchez si coby poslední hráč s přehledem poradil s Icardim, načež roztáhl k Aurierovi. Ten však neměl kam postupovat, proto otočil hru zpět na mladého Kolumbijce.

5

Moussa Dembélé se v těsné blízkosti středového kruhu utopil ve vlastních kličkách, své zaváhání ovšem ihned napravil, když získal míč zpět od Vecina.

4

Domácí příznivci se začali zvedat ze svých sedadel, sám na branku se totiž po Dierově chybě a Nainggolanově pasu hnal Icardi, nadšení to však bylo zbytečné, je pískán další ofsajd.

3

Dembélé vystihl rozehrávku Marcela Brozoviće, načež se od něj balon sice odrazil k Harrymu Kaneovi, ovšem hostující kapitán nemohl kvůli ofsajdu pokračovat.

2

Kombinace Spurs je už od úvodních okamžiků doprovázena hlasitým pískotem ze strany domácích fanoušků. Lamela se neprosadil, před vápnem jej zastavil Vecino.

1

Francouzský arbitr Turpin úvodním hvizdem právě zahájil utkání mezi milánským Interem a Tottenhamem, pojďme na to! Rozehrávky se ujali hosté, kteří nastupují v bílých dresech, naopak Spallettiho družina bude hrát v modro-černém.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Miranda, Asamoah – Vecino, Brozović – Politano, Nainggolan, Perišić – Icardi (C).
Náhradníci: D. Padelli, Berni – Baldé, Ranocchia, Valero, D'Ambrosio, Candreva.

Tottenham Hotspur: Vorm – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – M. Dembélé, Dier – Lamela, Eriksen, Son Hung-min – Kane (C).
Náhradníci: Gazzaniga – Rose, Walker-Peters, Wanyama, Winks, Lucas Moura, F. Llorente.

Rozhodčí: Clément Turpin – Nicolas Danos, Cyril Gringore (všichni Francie).
Ještě jednou Vám všem přeji hezký fotbalový podvečer. Inter do dnešního utkání vyběhne v rozestavení 4-2-3-1, Milan Škriniar by měl hrát na pravém kraji obrany, ovšem je možné, že Luciano Spalletti bude se sestavou rotovat a stáhne hru na tři stopery. Mírným překvapením je nasazení Mattea Politana, jenž dostal přednost před zkušenějším Candrevou. Na straně Spurs registrujeme pět změn oproti sobotnímu souboji s Liverpoolem, svým výkonem proti Reds si o místo v zahajovací jedenáctce řekl Érik Lamela, vrací se i Korejec Son Heung-min či Ben Davies s Davinsonem Sánchezem.
Vzájemné zápasy

Oba celky se doposud střetly čtyřikrát, a pokud se i tentokráte budou držet zajetých pořádků, máme se opravdu na co těšit. V utkáních mezi Interem a Tottenham doposud padlo devatenáct branek, přičemž pokaždé se z vítězství radovali domácí. V rámci skupinové fáze Ligy mistrů sezony 2010/11 Inter nejprve přestřílel Spurs, kterým nestačil ani hattrick tehdy ještě relativně neznámého Garetha Balea, 4:3, na White Hart Lane ovšem prohrál 1:3. O tři roky později se tyto týmy potkaly v osmifinále Evropské ligy. Tottenham si odvezl do Itálie nadějný třígólový náskok, který málem dokázal prohospodařit a do další fáze postoupil až po prodloužení.
Tottenham Hotspur

Tottenham je, na rozdíl od svého dnešního soupeře, již pravidelným účastníkem Ligy mistrů, základní skupinu této milionářské soutěže si zahraje už potřetí v řadě. Loni Spurs sice postoupili z těžké skupiny, v níž se střetli s Realem Madrid, Borussií Dortmund a Nikósií, s vyřazovacími boji se ale rozloučili už po osmifinále, když nestačili na turínský Juventus. Také letos čeká svěřenci Mauricia Pochettina velmi tvrdá šichta už od úvodních mačů, v základní skupině B se jim totiž kromě Interu postaví do cesty ještě věhlasná Barcelona a PSV Eindhoven.

Do nového ročníku Premier League vstoupila parta okolo kapitána Llorise obstojně, když úspěšně zvládla první tři kola, během nichž si připsala i cennou výhru na Old Trafford. Momentálně ale za sebou Kohouti táhnou sérii dvou proher, po překvapivém klopýtnutí s Watfordem totiž v sobotu nezvládli ani souboj proti zatím stoprocentnímu Liverpoolu. Harry Kane se opět musí vypořádat s pomalejším střeleckým rozjezdem, zlepší si své statistiky dnes na půdě Ligy mistrů?
Inter Milán

Milánský velkoklub se do pohárové Evropy vrací po dvouleté pauze, Ligu mistrů si zahraje poprvé od roku 2012. Tehdy Inter z poměrně přijatelné skupiny B postoupil do osmifinále, kde kvůli nižšímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře vypadl s Olympiquem Marseille. Vidina návratu do milionářské soutěže donutila klubové vedení k získání nových posil, během léta Nerrazzuri doplnili kvalitní hráči jako Radja Nainggolan, Stefan de Vrij, Matteo Politano či Šime Vrsaljko.

Navíc se podařilo udržet hodně žádaného kapitána Icardiho, s devětadvaceti góly nejlepšího střelce loňského ročníku italské nejvyšší soutěže. Ani viditelné zkvalitnění kádru nezajistilo svěřencům trenéra Spallettiho vydařený vstup do nové sezony, vždyť po čtyřech kolech Serie A mají černo-modří na svém kontě jen čtyři body a krčí se až na čtrnácté pozici. O víkendu zažil Inter další velké zklamání, když na domácí půdě podlehl nováčkovi z Parmy. Zvedne si sebevědomí proti silnému Tottenhamu?
Příjemný úterní večer přeji všem fanynkám a fanouškům té nejkvalitnější kopané! Dočkali jsme se, po téměř čtyřměsíční pauze se o slovo opět hlásí Liga mistrů, která proti sobě znovu svede nejlepší evropské celky. My se společně budeme věnovat jednomu z nejatraktivnějších duelů prvního kola skupinové fáze, v němž Inter Milán přivítá Tottenham Hotspur. Začínáme v 18:55.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.

Inter Milán – Tottenham Hotspur

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Icardi (Asamoah), 90+2. Vecino (de Vrij) – 53. Eriksen (Lamela)

Karty:   21. Škriniar (INM), 43. Perišić (INM) – 38. D. Sánchez (TOT), 51. Vertonghen (TOT), 82. Vorm (TOT)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:15.

Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Miranda, Asamoah – Vecino, Brozović – Politano (72. Baldé), Nainggolan (89. Valero), Perišić (64. Candreva) – Icardi (C).
Náhradníci: D. Padelli, Berni – Baldé, Ranocchia, Valero, D'Ambrosio, Candreva.

Tottenham Hotspur: Vorm – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – M. Dembélé, Dier – Lamela (72. Winks), Eriksen, Son Hung-min (64. Lucas Moura) – Kane (C) (90. Rose).
Náhradníci: Gazzaniga – Rose, Walker-Peters, Wanyama, Winks, Lucas Moura, F. Llorente.

Rozhodčí: Clément Turpin – Nicolas Danos, Cyril Gringore (všichni Francie)

Diváci: 64 123