Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Rusko – Kamerun

3:0

konec (25:16, 30:28, 25:15)

17.09.2018, 17:00 • PalaFlorio, Bari, Itálie • Skupina C • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.0 50.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:15

Rusko vítězí nad Kamerunem ve třech setech. David Feughouo sice dal všechnu svou sílu do podání, ale to opustilo hrací plochu a Rusové se už mohou radovat ze snadného zisku třech bodů.

24:14

Kamerun smečoval jen technicky z pozice univerzála. Rusové se stačili ubránit a následnou nahrávku Grankina dokázal proměnit na středu sítě Vlasov. Deset mečbolů! Kamerun si ještě bere oddechový čas.

16:9

Iljas Kurkajev je na podání. Středem sítě smečoval pouze do autu Hassana a oba týmy tak odcházejí k lavičkám k druhému technickému oddechovému času.

13:8

Ruská obrana dokázala opět úřadovat. Následnou bodovku položil na zem Poletajev a už to je o pět bodů. Na to reaguje kamerunská lavička oddechovým časem.

8:7

Sergej Grankin ne podání. Engohe měl na hlavním kůlu ideální pozici k útoku, ale míč poslal svou pravačkou jen do zámezí. Je tady první technický oddechový čas.

30:28

Iljas Kurkajev je na podání. Engohe byl ubráněn, následně mohl smečovat Běrežko a druhá sada končí ve prospěch velkého favorita. Rusové se ale pořádně na vedení 2:0 nadřeli.

29:28

Poletajev se štěstím protlačil míč skrz kamerunský blok. Rusko má k dispozici další setbol.

28:27

Rusům pomáhá další chyba Kamerunců na podání.

27:26

Grankin je na podání. Engohe smečoval jen do vysokého dvojbloku ruského celku. Rusko se vrací do vedení.

25:26

Kljuka se útokem z hlavního kůlu neprosadil. Následně Rusové podcenili útok z velké dálky a setbol tentokrát mají Kamerunci.

25:24

Bitjaa znovu na podání, ale tentokrát už míč skončil v autu. Třetí setbol pro Rusko.

24:23

A právě Běrežko je na podání. Na středu sítě se podařilo Hassanovi vytlouct blok Volviče. Rusko si bere i druhý oddechový čas.

24:22

Po Grankinově nahrávce se v útoku neprosadil Běrežko. Následně to ale napravil blokem a vybojoval pro Rusko dva setboly.

22:21

Po mizerné přihrávce Verbova ukončil krátkou rozehru na síti Engohe. Také Rusko si musí brát oddechový čas.

21:17

Jegor Kljuka je na servisu. Rusko se s přehledem ubránilo a bodovku tak mohl poslat na zem střídající Běrežko. Kamerun si ještě bere oddechový čas.

16:12

Kljuka ideálně přihrál Grankinovi, ten vyzval k útoku na středu sítě Volviče a následovala nekompromisní smeč k zadní lajně. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:8

Další bodovku proměnil útokem po lajně Kljuka. Rusové si jdou i pro druhou sadu. Kamerun si žádá oddechový čas.

8:7

Po dalším servisu ruského blokaře smečoval Engohe z hlavního kůlu jen do vysokého bloku ve složení Grankin – Kurkajev. Je tady první technický oddechový čas.

25:16

David Feughouo zariskoval na servisu, ale ruská přihrávka byla precizní. Michajlov smečoval po nahrávce Butka skvěle po lajně a tím zakončil první sadu.

24:15

Ruský univerzál opět nešetřil silou na podání. Teď už se Engohe servisu dotkl, ale balon odrazil pouze na tribunu. Devět setbolů.

19:14

Volvičův servis šel lehce do středu kurtu. Rusové se snadno ubránili, ale bod nedal ani Michajlov. Na středu sítě ale zachránil favorita Muserskij. Kamerun si bere oddechový čas.

16:9

Také na druhé straně ale přichází chyba na podání a oba týmy tak jdou k druhému technickému oddechovému času.

14:8

Michajlov přidává další povedený útok po obraně v poli. Kamerun si bere oddechový čas.

8:7

Tentokrát už Feughouo netrefil servisem dokonale a míč doplachtil daleko do autu. Je tady první technický oddechový čas.

Rusko – Kamerun

3:0

konec (25:16, 30:28, 25:15)

Zpět na online

Rusko: Grankin (C), Butko – Volkov, Rodičev, Běrežko, Kljuka – Vlasov, Volvič, Muserskij, Kurkajev – Poletajev, Michajlov – Sokolov, Verbov Trenér: Sergej Šljapnikov

Kamerun: Mbutngam, Moto, Mayam – Wounembaina (C), Engohe, Hile – Engala, Hassana, Dolegombai – Feughouo, Ndongo, Bitjaa – Bikoi-Bi-Nkot, Kamto Trenér: Blaise Mayam Re Niof

Rozhodčí: Ťiang Liou (CHN) – Hector Ortiz (PRI)