Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

SC Heerenveen – Heracles Almelo

3:5

konec (1:1)

16.09.2018, 14:30 • Abe Lenstra Stadion, Heerenveen • 5. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.9 3.86 3.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Fanoušci Heraclesu Almelo oslavují cenné vítězství

90+2

Fanoušci Heraclesu v kotli poskakují jako jeden muž a oslavují vítězství svého týmu, které je velice blízko! Hosté vedou na hřišti Heerenveenu v na góly neskutečně bohatém zápase těsně před koncem 5:3.

90+1

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Lerin Duarte, přichází Stephen Sama.

88

88. Mo OSMAN - 3:5

88

Heracles právě vstřelil branku!
MO OSMAN se postavil k rozehrání volného přímého kopu a výstavní střelou vymetl pravý horní roh brány! Warner Hahn se za míčem bezmocně ohlédl a Heerenveen je na pokraji porážky.

87

Michel Vlap fauloval v blízkosti šestnáctky a po inkasování žluté karty bude následovat nebezpečný volný přímý kop.

80

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Morten Thorsby, přichází Mitchell van Bergen.

77

Adrián Dalmau si v blízkosti středového kruhu naskakoval na vysoký míč a během ostrého hlavičkového souboje zboural Davea Bulthuise, za což viděl žlutou kartu.

72

72. Kristoffer PETERSON - 3:4

72

Heracles právě vstřelil branku!
Adrián Dalmau po rychlém protiútoku Heraclesu diagonální přihrávkou z pravého křídla vysunul KRISTOFFERA PETERSONA, který se mezi dvěma protihráči jako uragán vřítil do pokutového území a poté přízemní střelou propálil vybíhajícího Warnera Hahna mezi nohama! Heracles počtvrté v zápase vede, tentokrát 4:3!

67

67. Morten THORSBY - 3:3

67

Heerenveen právě vstřelil branku!
MORTEN THORSBY si naběhl v pokutovém území na parádní centr ze standardní situace a krásnou hlavičkou vymetl levý horní roh brány! Heerenveen opět bleskově odpověděl na inkasovaný gól.

66

Mo Osman se dopustil ostrého faulu a stal se prvním hráčem utkání, který byl potrestán žlutou kartou.

64

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Silvester van der Water, přichází Jesper Drost.

63

63. Kristoffer PETERSON - 2:3

63

Heracles právě vstřelil branku!
Bart van Hintum přeskočil míč a KRISTOFFER PETERSON z volného přímého kopu napřáhl k prudké střele, která se od jednoho z hráčů ve zdi odrazila mimo dosah brankáře Warnera Hahna, a levou rukou už na poslední chvíli v cestě míče do sítě zabránit nedokázal, přestože si na něj sáhl!

57

Morten Thorsby rozehrál volný přímý kop a krásnou střelou mířil do bližšího levého horního rohu brány, Janis Blaswich ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a míč vyrazil na rohový kop!

53

53. Sam LAMMERS - 2:2

53

Heerenveen právě vstřelil branku!
Janis Blaswich sice vystihl směr střely, SAM LAMMERS ale zamířil přízemní střelou přesně k tyči a z penalty rychle vyrovnal na 2:2!

52

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Robin Pröpper, přichází Dario Van den Buijs.

50

Hosté krátce po přestávce udeřili a získali zpět ztracené vedení, jenže hned vzápětí fauloval v pokutovém území Robin Pröpper a Heerenveen může vyrovnat z penalty!

48

48. Lerin DUARTE - 1:2

48

Heracles právě vstřelil branku!
Warner Hahn sice po včasném výběhu fantasticky zneškodnil přízemní střelu Silvestera van der Watera, jenže míč těsně před bránou doběhl LERIN DUARTE a poslal ho z blízkosti do prázdné sítě!

45+1

45+1. Sam LAMMERS - 1:1

45+1

Heerenveen právě vstřelil branku!
Arber Zeneli rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a do šestnáctky poslal parádní centr, na který si naběhl SAM LAMMERS a placírkou ho v náběhu usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Těsně před přestávkou je vyrovnáno!

45

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Daniel Höegh, přichází Nicolai Naess.

42

42. Adrián Dalmau mohl skórovat po parádním protiútoku

42

Heracles odvrátil centr z rohového kopu a po pravé straně hřiště okamžitě vyrazil do přečíslení tři na dva, které na pravé straně šestnáctky po diagonální kolmé přihrávce Kristoffera Petersona zakončil přízemní střelou bez přípravy Adrián Dalmau. Warner Hahn ale skvěle vyběhl z brány a míč vyrazil! Heracles málem vedl o dva góly.

41

41. Ben Rienstra měl na kopačce první velkou příležitost

41

Ben Rienstra rozjel krásnou kombinační akci a po přiťuknutí spoluhráče se dostal uprostřed šestnáctky k přízemní střele z otočky, která byla sražena vedle levé tyče brány na rohový kop!

22

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Kik Pierie, přichází Lucas Woudenberg.

12

12. Adrián DALMAU - 0:1

12

Heracles právě vstřelil branku!
Heracles se snažil o trpělivou rozehrávku a po zpětné přihrávce podél pravé postranní čáry zpět na vlastní polovinu to vypadalo, že z nadějného útoku nic nebude. Hosté ale krásně přenesli hru dlouhým pasem z pravé strany doleva, kde si Bart van Hintum hodil míč do pohybu a parádním centrem našel na vzdálenější pravé tyči ADRIÁNA DALMAUA, který jemným dotykem poslal míč z blízkosti pravačkou v náběhu do sítě! Heracles vede venku 1:0.

SC Heerenveen – Heracles Almelo

3:5

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. S. Lammers, 53. S. Lammers (pen.), 67. Thorsby – 12. Dalmau, 48. L. Duarte, 63. Peterson, 72. Peterson, 88. M. Osman

Karty:   87. Vlap (HEE) – 66. M. Osman (HRC), 77. Dalmau (HRC)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 2:0. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:14.

SC Heerenveen: Hahn – Floranus, Höegh (45. Naess), Bulthuis, Pierie (22. Woudenberg) – B. Rienstra, Kobajaši, Thorsby (80. van Bergen) – Vlap, S. Lammers, Zeneli.
Náhradníci: Bednarek, Doornbusch – Naess, Rojas, van Bergen, R. Kongolo, Woudenberg, Mihajlović, van Amersfoort, Bruijn.

Heracles Almelo: Blaswich – Breukers, Rossmann, R. Pröpper (52. Van den Buijs), van Hintum – L. Duarte (90+1. Sama), M. Osman, Merkel – van der Water (64. J. Drost), Dalmau, Peterson.
Náhradníci: Brouwer – Czyborra, Van den Buijs, van Nieff, Droste, Kuwas, Vermeij, Sama, J. Drost.

Rozhodčí: Pol van Boekel. Asistenti: J. de Vries, J. Balder. Čtvrtý rozhodčí: C. Ruperti