Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

16.09.2018, 14:30 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 8. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.48 4.0 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Sám Zikl měl ještě jednu velkou šanci, když jej spoluhráč vyslal za obranu, a domácí útočník se snažil míč propíchnout pod Tomou, ten však dobře zasáhl!

90

Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Jakub Kopřiva.

84

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Martin Zikl.

83

Mohlo být sníženo! Střídající Ndiaye vyskočil ze všech nejvýš na přesný centr, jeho prudká hlavička mířila k tyči, ale Melichárek skvěle zasáhl a poté míč na roh odpravila obrana.

Na dnešní utkání bylo vydáno 2122 vstupenek.

80

Bartolomeu dostal parádní kolmici za obranu, ale Ngimbi jej velmi dobře stíhal. Nakonec jej čistým skluzem odzbrojil a domácí hráč se po něm lehce ohnal, za což uviděl žlutou kartu.

78

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Sedlák, přichází Dominik Kříž.

69

Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Lukáš Pouček, přichází Ibu Ndiaye.

67

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Peter Štepanovský.

61

První karetní trest dnešního duelu mají na svědomí hosté, za faul na útočné polovině obdržel žlutý kartónek Lukáš Pouček.

53

Dobrá šance hostů! Pavlík podskočil centr zprava, který sklepl Pouček do běhu Kučerovi a proti jeho ráně musel Melichárek jít na zem. Následně mohli hráči Táborska dorážet, ale Pavlík už byl připraven.

46

Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Petr Nerad, přichází David Březina.

45+2

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí završují skvělý poločas čtvrtým gólem. K míči se tentokrát postavilo duo Bartolomeu – Magera, ale exekuce padla na LUKÁŠE MAGERU. Domácí kapitán se do míče opřel technicky levačkou a balón na centimetry přesně poslal kolem zdi přesně na zadní tyč. Toma se natahoval marně. Osmý zásah v osmi duelech pro Mageru a je to 4:1!

37

Brno právě vstřelilo branku!
A na Srbské je za několik málo vteřin ještě o něco veseleji. Růsek skvěle vyslal z levé strany směrem vpřed ROBERTA BARTOLOMEA, který si hlavou píchl míč kolem Ngimbiho a šel sám na branku. Toma necitlivě vyběhl, na což Bartolomeu reagoval kličkou doleva a poté zakončil bez problému do prázdné branky – 3:1.

34

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí si vedení berou zpět! K penaltě se postavil tradiční exekutor LUKÁŠ MAGERA, který prokázal instinkt střele. Míč poslal prudkou ranou doprostřed pod břevno, zatímco Toma zvolil pravou stranu. Sedmý zásah v osmi duelech v sezoně pro brněnského kapitána – 2:1.

33

Bartolomeu rozkmital své rychlé nohy, po pravé straně se protáhl do vápna, kde byl jasně faulován a rozhodčí hbitě ukázal na penaltový puntík!

33

Penalta pro Zbrojovku!

31

Po něm se Magera dostával do šance, nakonec i hlavičkoval, ale Toma ve spolupráci s obráncem na čáře zasáhli!

29

Táborsko právě vstřelilo branku!
Jenže hosté bleskově z ničeho nic vyrovnávají! Standardní situace z pravé strany se ujal Frýdek, který míč parádně kroutil pravačkou na zadní tyč. Domácí obrana zaspala a nepokryla náběh ZBYŇKA MUSIOLA, jenž přesnou hlavičkou poslal balón k tyči – 1:1.

27

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení! Velký podíl na brance má Bartolomeu, který nejprve o míč přišel, ale poté jej vybojoval na hranici vápna zpět. Následně se pokusil proniknout individuálně a i když byl zastaven čistým skluzem v akci pokračoval. Výsledkem byl parádní centr na malé vápno na volného ANTONÍNA RŮSKA a ten se prudkou hlavičkou zblízka nemýlil – 1:0.

18

Chvíli nato už přišla šance jako hrom pro domácí! Centr pro změnu zprava propadl k úplně volnému Sedlákovi, ten byl sám před brankou a z blízkosti pálil z voleje, ale znovu jen do rukavic připraveného brankáře Táborska!

17

Další dobrá akce Brna! Eismann se rozběhl po levé lajně, dobře odcentroval a do jeho pasu se ve vápně akrobaticky položil Magera. Nůžky zastříhaly přesně, ale Toma míč nadvakrát pokryl!

5

Celou situaci na sebe nakonec vzal Bartolomeu, kterému spoluhráč přeběhl přes míč, aby poté domácí křídelník mohl pálit kolem zdi na zadní tyč, jenže branku těsně minul!

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 27. Růsek, 34. Magera (pen.), 37. Bartolomeu, 45+2. Magera – 29. Musiol

Karty:   80. Bartolomeu (BNO) – 61. Pouček (TAB)

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Sedlák (78. Kříž), L. Krejčí – Lutonský (67. Štepanovský), Růsek, Bartolomeu – Magera (C) (84. Zikl).
Náhradníci: Halouska – Chico Gomes, Štepanovský, Bariš, Vraštil, Kříž, Zikl.

FC SILON Táborsko: Toma – Šandera, Ngimbi, Zárybnický, Klusák – Nerad (46. Březina), M. Kučera (C), Ch. Frýdek (90. Kopřiva) – Pouček (69. Ndiaye), Musiol, Pfeifer.
Náhradníci: Zadražil – Hasil, Ndiaye, Berešík, Březina, P. Pilík, Kopřiva.

Rozhodčí: Dubravský – Vodrážka, Lakomý.

Diváci: 2122