Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

16.09.2018, 14:30 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 8. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.48 4.0 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

45+2

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí završují skvělý poločas čtvrtým gólem. K míči se tentokrát postavilo duo Bartolomeu – Magera, ale exekuce padla na LUKÁŠE MAGERU. Domácí kapitán se do míče opřel technicky levačkou a balón na centimetry přesně poslal kolem zdi přesně na zadní tyč. Toma se natahoval marně. Osmý zásah v osmi duelech pro Mageru a je to 4:1!

37

Brno právě vstřelilo branku!
A na Srbské je za několik málo vteřin ještě o něco veseleji. Růsek skvěle vyslal z levé strany směrem vpřed ROBERTA BARTOLOMEA, který si hlavou píchl míč kolem Ngimbiho a šel sám na branku. Toma necitlivě vyběhl, na což Bartolomeu reagoval kličkou doleva a poté zakončil bez problému do prázdné branky – 3:1.

34

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí si vedení berou zpět! K penaltě se postavil tradiční exekutor LUKÁŠ MAGERA, který prokázal instinkt střele. Míč poslal prudkou ranou doprostřed pod břevno, zatímco Toma zvolil pravou stranu. Sedmý zásah v osmi duelech v sezoně pro brněnského kapitána – 2:1.

29

Táborsko právě vstřelilo branku!
Jenže hosté bleskově z ničeho nic vyrovnávají! Standardní situace z pravé strany se ujal Frýdek, který míč parádně kroutil pravačkou na zadní tyč. Domácí obrana zaspala a nepokryla náběh ZBYŇKA MUSIOLA, jenž přesnou hlavičkou poslal balón k tyči – 1:1.

27

Brno právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení! Velký podíl na brance má Bartolomeu, který nejprve o míč přišel, ale poté jej vybojoval na hranici vápna zpět. Následně se pokusil proniknout individuálně a i když byl zastaven čistým skluzem v akci pokračoval. Výsledkem byl parádní centr na malé vápno na volného ANTONÍNA RŮSKA a ten se prudkou hlavičkou zblízka nemýlil – 1:0.

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 27. Růsek, 34. Magera (pen.), 37. Bartolomeu, 45+2. Magera – 29. Musiol

Karty:   80. Bartolomeu (BNO) – 61. Pouček (TAB)

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Sedlák (78. Kříž), L. Krejčí – Lutonský (67. Štepanovský), Růsek, Bartolomeu – Magera (C) (84. Zikl).
Náhradníci: Halouska – Chico Gomes, Štepanovský, Bariš, Vraštil, Kříž, Zikl.

FC SILON Táborsko: Toma – Šandera, Ngimbi, Zárybnický, Klusák – Nerad (46. Březina), M. Kučera (C), Ch. Frýdek (90. Kopřiva) – Pouček (69. Ndiaye), Musiol, Pfeifer.
Náhradníci: Zadražil – Hasil, Ndiaye, Berešík, Březina, P. Pilík, Kopřiva.

Rozhodčí: Dubravský – Vodrážka, Lakomý.

Diváci: 2122