Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga C

Srbsko – Rumunsko

2:2

konec (1:0)

10.09.2018, 20:45 • Partizan Stadium, Bělehrad • Skupina 4 • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.49 4.26 7.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, dobrou noc! (22:53:03)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:11.
Dnešní utkání vítěze nepoznalo, Srbsko se rozešlo s Rumunskem nerozhodně 2:2. Domácí musí být zklamaní, po většinu hrací doby totiž dominovali a navíc hned dvakrát přišli o jednobrankové vedení. Jako první se prosadil Aleksandar Mitrović, krátce po přestávce ale hosté vyrovnali, když pokutový kop s přehledem proměnil Nicolae Stanciu. Svěřenci trenéra Krstajiće si ztracený náskok vzali zpět zásluhou ve velké pohodě hrající Aleksandara Mitroviće, jenže Rumuni se nevzdali a pět minut nato se po rohovém kopu trefil George Ţucudean.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Ciprian Tătăruşanu si připsal ještě jeden zákrok, když nadvakrát zasáhl proti dalekonosnému voleji z kopačky Matiće. Rumunský gólman dnes odchytal kvalitní utkání.

90+4

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Chipciu, přichází Rotariu.

90+3

Rumunsko nezvládlo rozehrávku rohového kopu, naopak muselo čelit rychlému protiútoku, jenže Filipa Kostiće ve středovém kruhu zastavil Anton.

90+2

Velmi dobrou práci odvedl Mitriță, který se dokonce dostal až k zakončení, jeho nepříliš důrazný přízemní pokus ale Marko Dmitrović s přehledem lapil.

90+1

Ojedinělou ofenzivní akci hostí nemohl táhnout nikdo jiný než Nicolae Stanciu, Keșerü ale balon po jeho nahrávce zpracovával v ofsajdu.

90

Nastavovat se bude hned šest minut.

89

Tadićův přetažený centr vracel zpět před branku hostí Aleksandar Mitrović, Rumuny ale opět podržel výborně hru čtoucí gólman Tătăruşanu .

88

Na herním projevu Srbů je vidět, že chtějí dnešní utkání zvládnout. Naopak Rumuni vypadají s aktuálním stavem spokojeni, což je, vzhledem k průběhu zápasu, pochopitelné.

86

V hodně zajímavé možnosti se zjevil Prijović, střídajícímu útočníkovi ale nevyšel krok, což se na výsledku jeho střely levačkou pořádně podepsalo.

85

Žlutou kartu dostává Tătăruşanu (Rumunsko).

84

Mitrović je v hlavičkových soubojích neuvěřitelně silný a potvrdil to i nyní, když si naskočil na Prijovićovu nabídku, ale hlavičkoval mimo tři tyče.

83

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Ţucudean, přichází Keșerü.

82

Drobný zdravotní problém zřejmě trápí i Ţucudeana. Cosmin Contra už připravuje další střídání, tak se nechme překvapit, kdo bude stažen ze hry.

81

Ţucudean zvládl vzdušný souboj s Urošem Spajićem, jeho následný pas pro Marina se ale už tolik nevydařil. Rumuni budou mít k dispozici alespoň aut.

80

Na trávníku zůstává ležet hostující obránce Bancu, kterého s největší pravděpodobností trápí křeče. Uvidíme, zda bude Cosmin Contra muset sáhnout k vynucené změně.

Srbsko – Rumunsko

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. Mitrović, 63. Mitrović – 48. Stanciu (pen.), 68. Ţucudean (Stanciu)

Karty:   47. Kolarov (SRB) – 42. Chipciu (RUM), 85. Tătăruşanu (RUM)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:11.

Srbsko: Dmitrović – Rukavina, Spajić, Veljković, Kolarov (C) – Maksimović, Lukić (71. Matić) – Ljajić (77. Prijović), Milinković-Savić (64. Kostić), Tadić – Mitrović
Náhradníci: Rajković, Vasiljević – Rodić, Milenković, Živković, Prijović, Vuković, Krstičić, Kostić, Radonjić, Matić

Rumunsko: Tătăruşanu – Manea, Bălașa, Săpunaru (C), Bancu – Marin, Anton, Chipciu (90+4. Rotariu) – Stanciu, Ţucudean (83. Keșerü), Drăguş (61. Mitriță)
Náhradníci: Pantilimon, Niță – Benzar, Toşca, Băluţă, Stoian, Rotariu, Maxim, Keșerü, Budescu, Mitriță

Rozhodčí: Vladislav Bezborodov – Valerij Dančenko, Maxim Gavrilin (všichni Rusko)